xroikon_46 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Νέος κάτοχος και εγώ εδώ και μια εβδομάδα G3 32g (από G2 16g), μέσω επιδότησης το πήρα 399 € από oteshop Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Νέος κάτοχος και εγώ εδώ και μια εβδομάδα G3 32g (από G2 16g), μέσω επιδότησης το πήρα 399 € από oteshop Θες να πεις ότι έχεις συμβόλαιο και σου έκαναν έκπτωση=>επιδότηση και πλήρωσες και 399€ ; !!!!!! Δηλαδή χωρίς επιδότηση; πόσο πάει; Μήπως δεν πήρες το G3 αλλά το G4 ; Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Νέος κάτοχος και εγώ εδώ και μια εβδομάδα G3 32g (από G2 16g), μέσω επιδότησης το πήρα 399 € από oteshop Οντως φιλε μου, στον οτε το g3 32g κανει 379 ευρω. Πως το πηρες με επιδοτηση στα 399 ευρω...; Μηπως πηρες οντως το g4 και οχι το g3..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 εγω μια και αρχισα να το ψαχνω...δεν το βρισκω.ολοι στα σαιτ το εχουν(αλλα δεν το εχουν) και,πως γινεται,με ιδια τιμη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 εγω μια και αρχισα να το ψαχνω...δεν το βρισκω.ολοι στα σαιτ το εχουν(αλλα δεν το εχουν) και,πως γινεται,με ιδια τιμη. Ελα ντε !!!! περιμένω τόσο καιρό μπας και πέσει και αυτό όλο ανεβαίνει.... :( Θα περιμένω κάνα δύο μέρες και μετά μάλλον θα κοιτάξω προς Huawei μεριά που έχει ωραία κινητάκια και ακόμα ποιο ωραίες τιμούλες ποιο σταθερές... Τούτο σε λίγο θα φτάσει σε τιμή το καινούργιο το G4 :lol: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ελα ντε !!!! περιμένω τόσο καιρό μπας και πέσει και αυτό όλο ανεβαίνει.... :( Θα περιμένω κάνα δύο μέρες και μετά μάλλον θα κοιτάξω προς Huawei μεριά που έχει ωραία κινητάκια και ακόμα ποιο ωραίες τιμούλες ποιο σταθερές... Τούτο σε λίγο θα φτάσει σε τιμή το καινούργιο το G4 :lol: εγω βρηκα τελικα,εχω γραψει πως,αλλα νομιζω σε ολα τα μοντελλα υπαρχουν ελλειψεις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ρε παιδια καμια λογική τιμή για το G3 γύρω στα 300 παίζει από πουθενά; Από εξωτερικό κανα site; Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 οχι φιλε κανε λιγο υπομονη μολις φυγουν τα capital controls θα πεσουν τα παντα γιατι θα γινουν εισαγωγες δεν υπαρχει stock και για αυτο τα δινουν χρυσαφι τοσο καιρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Το ξερω φίλε, αλλά έχω μείνει χωρίς κινητό και κάνω υπομονή εδώ και καναν μήνα! Ελπίζω από Σεπτέμβρη τώρα με την συμφωνία να ανοίξουν οι εισαγωγές γιατί η πλήρης αρση των καπιταλ κοντρολς θα πάρει μήνες! Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Πέφτει σιγά σιγά η τιμή του... Το 16αρι κιντευει τα προ κρίσης επίπεδα... Είμαι περίεργος να δω αν θα πέσει κάτω από 300 το 32αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedrag Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ενός μεταχειρισμένου LG G3, την έκδοση με 3GB ram - 32GB αποθηκευτικό χώρο. Το κινητό είναι 4 μηνών, με άριστη εξωτερική κατάσταση και πωλείται στα 200€. Είναι, αυτό που λέμε, value for money;; Ή πλέον στην αγορά με αυτά τα λεφτά μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο σε καινούριο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ενός μεταχειρισμένου LG G3, την έκδοση με 3GB ram - 32GB αποθηκευτικό χώρο. Το κινητό είναι 4 μηνών, με άριστη εξωτερική κατάσταση και πωλείται στα 200€. Είναι, αυτό που λέμε, value for money;; Ή πλέον στην αγορά με αυτά τα λεφτά μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο σε καινούριο μοντέλο; η τιμη ειναι καλη,απο εκει και περα σε αλλες μαρκες εχει καποιες καλες προτασεις (κινεζικα)αλλα βαλε στα υπερ και το θεμα σερβις της lg. γενικα ειναι καλη προταση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Συμφωνώ με τον Σταύρο! Επί ευκαιρίας 2 άτομα θέλουν το g2 μου 1ος έτους ακριβώς στα ίδια χρήματα δηλαδή 200 ευρώ.Είναι σε κατάσταση βιτρίνας με δυο θηκουλες.Έχω περιθώριο μέχρι Τρίτη να αποφασίσω όμως ξέρω καλά πως g2 γρήγορο και μπαταρία δεν θα ξαναβρώ :( Καλό και το 32αρι το g3 συνήθισα και το λευκό του της οθόνης εννοώ ,όμως η σβελταδα και τις αντοχέςτου g2 δε νομίζω πως θα τις έχει.Αν δεν ήταν οι compact 5.5" δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου θα κρατούσα g2.Όμως όπως και να το κάνεις είναι χορταστική η οθόνη του g3. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Πάρε ένα Motorola Moto X. Σαφώς πιο γρήγορο και ποιοτικό. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ενός μεταχειρισμένου LG G3, την έκδοση με 3GB ram - 32GB αποθηκευτικό χώρο. Το κινητό είναι 4 μηνών, με άριστη εξωτερική κατάσταση και πωλείται στα 200€. Είναι, αυτό που λέμε, value for money;; Ή πλέον στην αγορά με αυτά τα λεφτά μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο σε καινούριο μοντέλο; Ναι στα 200 ευρώ είναι θα έλεγα ευκαιρία αν πράγματι είναι σε άριστη κατάσταση. Για Κινεζικό κάνε μια ερώτηση στην επιλογή συσκευών για κάτι ισάξιο με το LG G3 στα ίδια χρήματα ίσως βρεις κάτι και με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ή με 64 bit επεξεργαστή (νομίζω κάποια χαρακτηριστικά του επόμενου Android θέλουν τα παραπάνω bit ή κάτι τέτοιο) σαν επιπλέον χαρακτηριστικά σε σχέση με το G3. Θέλει υπομονή γιατί η Κίνα είναι μακριά όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmykar1974 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 παιδια καλημερα.καινουργιος ειμαι εδω.πουλαω το g3 μου.χρυσο 32αρι μα 3gb ραμ.αψογη κατασταστη και σπασμενο.αγορασμενο απο kaizer τον 10/2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 παιδια καλημερα.καινουργιος ειμαι εδω.πουλαω το g3 μου.χρυσο 32αρι μα 3gb ραμ.αψογη κατασταστη και σπασμενο.αγορασμενο απο kaizer τον 10/2015 βαλε αγγελια στο αναλογο φορουμ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellirousap Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με ένα link ή οτιδήποτε προτείνεται να αγοράσω φθηνά ένα lg g3 32 gb από Ελλάδα ή εξωτερικό για να το κάνω δώρο στην γυναίκα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 http://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 παιδιά καλησπέρα, αν είναι λαθος το μερος που βαζω το ποστακι ζητω προκαταβολικα συγνώμη και ας το μεταφερουν οι μοντς οπου πρεπει. επειδή δεν εχω ασχοληθεί καθολου με το συγκεκριμενο κινητο (κατοχος iPhone) και πρεπει να απαντησω αμεσα.... σας ρωταω. πουλαει φίλος το lg g3 32gb, αγορασμενο οκτωβρη, αγρατζουνιστο κλπ κλπ .... και μπορω να του το παρω 120 ευρω. (εχει αναγκη και το σπρωχνει τοσο) Αξίζει? εχει προβλήματα και θα χτυπαω το κεφαλι μου? είναι πολλα τα λεφτα για μοντελο 2ιετίας? (αν και δεν λες και πολλα τα 120) ευχαριστω πολύ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Σιγουρα με 120 δεν παιρνεις κατι καλυτερο απο Ελλαδα.Καλη οθονη,αποσπωμενη μπαταρια,καρτα sd και μικρα bezels. Μετρια μπαταρια... Εγω θα το τσιμπαγα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Σιγουρα με 120 δεν παιρνεις κατι καλυτερο απο Ελλαδα.Καλη οθονη,αποσπωμενη μπαταρια,καρτα sd και μικρα bezels. Μετρια μπαταρια... Εγω θα το τσιμπαγα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk περιμενα περισσοτερο ενθουσιασμο να πω την αληθεια :lol: σε ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 στα 120€ και χωρις προβλημα ειναι κλεψια! παρτο χθες!!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 περιμενα περισσοτερο ενθουσιασμο να πω την αληθεια :lol: σε ευχαριστω παντως Ειναι επειδη το ειχα και το βαρεθηκα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saertna Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ειναι επειδη το ειχα και το βαρεθηκα :lol: Χαχαχα :p. Πάντως όπως και να έχει το κινητό αξίζει και με το παραπάνω και όπως αναφέρθηκε και λίγο πιο πάνω παρτο χθες! LG G4 Taptalk User ~ eX-Soldier Shin-Ra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts