asterw Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Γειά σε όλους! Που λέτε, σήμερα κατάφερα να συνδεθώ, πανευτυχής γιατί θα σκιζόμουν στα download.. Κανονικοτατα συνδέομαι και όλα πάνε ρολόι για κανά δίλεπτο..Κάποια στιγμή διαπιστώνω ότι αν και είμαι online ουσιαστικά δε μπορώ να κάνω τίποτις αφού δε μπορώ να ανοιξω καμία ιστοσελίδα.. Παίρνω τα σαίνια της forthnet και μου λέει η τύπισσα "έχεις ενεργοποιημένο firewall, κλείστο" :X έγω αφού δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση τις λέω μα όχι..επιμένει αυτη. Κοιτάω μήπως έχω όντως κάνει καμια πατάτα αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτό για να ξεμπερδέψω..Κάνω επανεκκίνηση, επανεγκατάσταση..τι-πο-τα..για 1-2 λεπτά όλα καλά και μετά ξανά το χάος! Ξαναπαίρνω τηλ αλλά δυστυχώς δε με βοήθησε τίποτα. Καμιά ιδέα :cry: ? Ρωτάω εσάς γιατί απ' ό,τι βλέπω είσαστε αστέρα στα πι-σιά! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Γειά σε όλους! Που λέτε, σήμερα κατάφερα να συνδεθώ, πανευτυχής γιατί θα σκιζόμουν στα download.. Κανονικοτατα συνδέομαι και όλα πάνε ρολόι για κανά δίλεπτο..Κάποια στιγμή διαπιστώνω ότι αν και είμαι online ουσιαστικά δε μπορώ να κάνω τίποτις αφού δε μπορώ να ανοιξω καμία ιστοσελίδα.. Παίρνω τα σαίνια της forthnet και μου λέει η τύπισσα "έχεις ενεργοποιημένο firewall, κλείστο" :X έγω αφού δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση τις λέω μα όχι..επιμένει αυτη. Κοιτάω μήπως έχω όντως κάνει καμια πατάτα αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτό για να ξεμπερδέψω..Κάνω επανεκκίνηση, επανεγκατάσταση..τι-πο-τα..για 1-2 λεπτά όλα καλά και μετά ξανά το χάος! Ξαναπαίρνω τηλ αλλά δυστυχώς δε με βοήθησε τίποτα. Καμιά ιδέα :cry: ? Ρωτάω εσάς γιατί απ' ό,τι βλέπω είσαστε αστέρα στα πι-σιά! :( Σε πήραν κανονικά τηλέφωνο και σου είπαν ότι έχει ενεργοποιηθεί η dsl και μετά έγιναν αυτά που λες; Ρωτάω γιατί μπορεί να είναι ακόμη σε στάδιο ενεργοποίησης... Εγώ πάντως δεν είχα κανένα παρόμοιο πρόβλημα. Με το που με πήραν τηλ και μου είπαν το ΟΚ (13 εργάσιμες), όλα δούλεψαν ρολόι :cool: EDIT: Ξέχασα! Καλώς ήρθες στο myPhone :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 :rolleyes: telika to diko mou provlima ofeilete ston OTE!! os sinithos dld.. ma giati tpt se ayth th xora de mporei na doulepsei sosta?? plironeis gia kati pou de mporeis na exeis.. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Μα πώς σου πέρασε από το μυαλό ότι ο πΟΤΕ δεν θα έκανε καμιά πατάτα; Ήμαρτον και έλεος ρε συ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterw Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Εγώ πάλι! :o οκ τελικά το πρόβλημα βλέπω ότι μου το δημιουργεί το shareaza με το οποίο κατεβάζω διάφορα..Αλλη απορία.. Δοκίμασα διάφορα firewall για dsl αλλά μου γ@μ@νε τη σύνδεση Εφόσον πρέπει να έχω απενεργοποιημένο το firewall προκειμένου να μπαίνω στο internet, δε σημαίνει ότι είμαι εκτεθιμένη σε κινδύνους??? :cry: Συγνώμη αν οι απορίες μου είναι λίγο παιδαριώδεις, οι γνώσεις μου όπως διαπιστώνετε είναι ελλειπείς.. Υ.Γ.Αν έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο με το shareaza ας μου δώκει καμία συμβουλή, δοκίμασα τα πάντα+δε γίνεται τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Εγώ πάλι! :o οκ τελικά το πρόβλημα βλέπω ότι μου το δημιουργεί το shareaza με το οποίο κατεβάζω διάφορα..Αλλη απορία.. Δοκίμασα διάφορα firewall για dsl αλλά μου γ@μ@νε τη σύνδεση Εφόσον πρέπει να έχω απενεργοποιημένο το firewall προκειμένου να μπαίνω στο internet, δε σημαίνει ότι είμαι εκτεθιμένη σε κινδύνους??? :cry: Συγνώμη αν οι απορίες μου είναι λίγο παιδαριώδεις, οι γνώσεις μου όπως διαπιστώνετε είναι ελλειπείς.. Υ.Γ.Αν έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο με το shareaza ας μου δώκει καμία συμβουλή, δοκίμασα τα πάντα+δε γίνεται τίποτα.. Kαταρχήν πες μας πιο modem/router έχεις. Επίσης κατέβασε ένα software firewall, όπως το zonealarm ή το outpost agnitum, και δίνε πρόσβαση στα προγράμματα που χρησιμοποιούν Internet. Το firewall και η adsl μπορουν να συνυπάρξουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Kαταρχήν πες μας πιο modem/router έχεις. Επίσης κατέβασε ένα software firewall, όπως το zonealarm ή το outpost agnitum, και δίνε πρόσβαση στα προγράμματα που χρησιμοποιούν Internet. Το firewall και η adsl μπορουν να συνυπάρξουν. :) Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να συνυπάρξουν θα έλεγα όχι απλά μπορούν. Αφού έβαλες DSL χρειάζεσαι όπωσδήποτε firewall-antivirus-antispyware προγράμματα @asterw: Έχεις το modem που είχε μέσα το adsl in a box; Αν έχεις αυτό τότε δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με shareaza. Αν έχεις ΝΑΤ router τότε θα πρέπει να ανοίξεις ports για να δουλέψει το shareaza. Πες μας τι modem έχεις να σε βοηθήσουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterw Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ναι το crypto έχω και παρατήρησα κάτι εντελώς κουφό :alien: , ακόμα και όταν το πρόγραμμα το ανοίγω χωρίς να δώσω εντολή να συνδεθεί αυτό γ@μ@ει αυτομάτως τη σύνδεση μου............Τι να πω πια, ρώτησα και στο σχετικό forum αλλά δυστυχώς δεν είδα φως :geek: Εγκατέστησα και το zonealarm και νομίζω ότι είμαι τζιτζί όσον αφορά την ασφάλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Μήπως δεν γ@μ@ει τη σύνδεση αλλά γονατίζει το PC; Τι υπολογιστής είναι. Είχα πρόβλημα με το Crypto. Μου γονάτιζε ένα Pentium 3 666MHz με 256 RAM. Μήπως είναι λίγο παλιό και το δικό σου; Εγώ πάντως έβαλα Ethernet Router και βρήκα την υγειά μου. Στο καινούργιο PC ούτε δοκίμασα να δω τι κάνει το Crypto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 re mousi Μήπως δεν γ@μ@ει τη σύνδεση αλλά γονατίζει το PC; Τι υπολογιστής είναι. Είχα πρόβλημα με το Crypto. Μου γονάτιζε ένα Pentium 3 666MHz με 256 RAM. Μήπως είναι λίγο παλιό και το δικό σου; Εγώ πάντως έβαλα Ethernet Router και βρήκα την υγειά μου. Στο καινούργιο PC ούτε δοκίμασα να δω τι κάνει το Crypto kati tetio simvenei kai se mena einai palio to pc mou me athlon epeksergasti kai 500ara mnimi!!! ti einai to Ethernet Router ALITHIA? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ethernet router εννοώ ένα adsl modem/router το οποίο το συνδέεις στον υπολογιστή σου στην κάρτα δικτύου (ή στο δίκτυο σαν ξεχωριστό υπολογιστή αν έχεις παραπάνω από ένα PC σε δίκτυο) και ο υπολογιστής σου το βλέπει σαν άλλο υπολογιστή με τον οποίο έχεις κάνει δίκτυο. Δεν καταναλώνει πόρους συστήματος (οπότε δε γονατίζει το PC), μπορείς με αυτό να συνδέσεις πάνω από έναν υπολογιστές στο internet χωρίς να χρειάζεσαι ξεχωριστά modem, μερικά έχουν ενσωματωμένο firewall και είναι πάντα αναμμένο (αφού παίρνει ρεύμα από την πρίζα και όχι από το PC) και συνδεδεμένο στο Internet χωρίς να χρειάζεται να κάνεις την παραμικρή εγκατάσταση drivers ή ρυθμίσεις. Γενικά είναι πολύ καλύτερη επιλογή από τα usb modem EDIT: Στην ουσία ο όρος "Ethernet" sto "Ethernet router" είναι περιττός, αφού όλα τα router συνδέονται σε θύρα Ethernet (η θύρα της κάρτας δικτύου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 EDIT: Στην ουσία ο όρος "Ethernet" sto "Ethernet router" είναι περιττός, αφού όλα τα router συνδέονται σε θύρα Ethernet (η θύρα της κάρτας δικτύου) Όλα τέλεια τα είπες, αλλά αυτό δεν ισχύει. Routers υπάρχουν πολλοί και για πολλές δουλειές. Πάντως ακόμα και έτσι το ethernet στο router είναι περιττό! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 γ@μ@ει,γ@μ@ει,γ@μ@ει... !!! Τι πάθατε βρε παιδιά; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Όλα τέλεια τα είπες, αλλά αυτό δεν ισχύει. Routers υπάρχουν πολλοί και για πολλές δουλειές. Πάντως ακόμα και έτσι το ethernet στο router είναι περιττό! Μα εννοούσα το router για τη συγκεκριμένη δουλειά και είπα ότι όλα τα router είναι ethernet, εννοώντας αυτά που χρησιμεύουν στη διασύνδεση Η/Υ... γ@μ@ει,γ@μ@ει,γ@μ@ει... !!! Τι πάθατε βρε παιδιά; :wacko: Η αλήθεια είναι ότι το γ@μήσ@με λίγο το θέμα :lol: :lol: :D ...ΟΚ το κόβω :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Εχω ενα μικρό προβληματάκι. Χθες πήρα το ADSL-in-a-box, εστειλα την άιτηση στην Forthnet, όλα ΟΚ. Συνδέω λοιπόν το modem στον υπολογιστή, εγκαθιστώ τους drivers, και μου βγάζει 2 εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας. Το πρωτο λέγεται "AccessRunner Control Panel" και το δεύτερο "Access Runner DSL". Περίεργος λοιπόν να δω τι ρυθμίσεις έχει το modem προσπαθώ να ανοίξω το Control Panel αλλα χωρίς επιτυχία. Μου βγάζει στην οθόνη ενα μικρό παράθυράκι που λέει: "ADSL Connecting" και μετα απο λίγο "ADSL Disconnected". Aπο κάτω ακριβώς υπάρχουν τα "Bytes Sent" και "Βytes Received" που είναι φυσικά κενά. Δοκίμασα το ALT+P που λέει κάπου μέσα στο manual αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ειναι φυσικολογικό λοιπόν που δεν ανοίγει καθόλου το control panel? Είναι μήπως πρόβλημα drivers ή προβλημα hardware? Μηπως ψάχνει να βρει ενεργοποιημένη γραμμή DSL και μετά ανοίγει το Control Panel? Αυτο μπορεί να παίζει αλλα μου φαίνεται ψιλοκουλό.. τι να πω.. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει τι παίζει.. θα περιμένω που θα περιμένω τόσες μέρες για την ενεργοποίηση της γραμμής, μη βρεθώ στο τελος προ εκπλήξεως και έχω και κανενα πρόβλημα στο modem. PS. Εχω Windows XP SP2 Ελληνικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. EDIT: Παρακάτω ακολουθούν 2 screenshots απο το παραθυράκι που βγάζει και κολλάει εκεί. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Είναι περίεργο που δεν το βρίσκεις στην επιφάνεια εργασίας. Και αυτό που δείχνεις στα screenshots δεν είναι το Control panel αλλά το Access Runner task bar. Πήγαινε Έναρξη > Προγράμματα > Αccess Runer DSL > Access Runer Control Panel. Aυτό είναι το Control Panel, μόλις ανοιξει το παράθυρο πατάς Alt+P. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Αυτό είναι το πρόβλημα.. δεν βγάζει καθόλου το Control Panel. Βγάζει μόνο αυτό που ανέφερα πιο πάνω. Οταν προσπαθώ να ανοίξω το Control Panel δεν βγάζει απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Δοκίμασα απεγκατάσταση drivers και εγκατάσταση απο την αρχή αλλα το ίδιο συμβαίνει... Κανεις καμμια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει..? Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Το modem το έχεις συνδεδεμένο την ώρα που το κάνεις αυτό; Αν δεν το έχεις δεν μπορείς να μπεις στο Control Panel νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Το modem το έχεις συνδεδεμένο την ώρα που το κάνεις αυτό; Αν δεν το έχεις δεν μπορείς να μπεις στο Control Panel νομίζω Ναι, είναι συνδεδεμένο κανονικά και απ'οτι φαίνεται απο το System δουλέυει μια χαρά. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterw Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Λοιπόν..περιμένω προτάσεις για μόντεμ.. Το crypto που τόσο απλόχερα μας "χαρίζουν" αποδεικνύεται ότι είναι για τα μπάζα :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Λοιπόν..περιμένω προτάσεις για μόντεμ.. Το crypto που τόσο απλόχερα μας "χαρίζουν" αποδεικνύεται ότι είναι για τα μπάζα :mad: :mad: :mad: Αυτό είναι σχετικό! Το έχω ON από τη μέρα που ενεργοποιήθηκα (πάνω απο μια εβδομάδα) και τα πάει άψογα! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Λοιπόν..περιμένω προτάσεις για μόντεμ.. Το crypto που τόσο απλόχερα μας "χαρίζουν" αποδεικνύεται ότι είναι για τα μπάζα :mad: :mad: :mad: Ορίστε, και σχετικό θέμα... Θα βρεις πολλές προτάσεις σε διάφορες κατηγορίες τιμών. Προσωπικά, έχω επιλέξει το US Robotics 9105, το οποίο όμως δεν έχω δει ακόμα στην πράξη, καθώς δεν έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεσή μου ακόμα... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Σήμερα επιτέλους έμεινε αναμμένο το led του crypto αλλά φαίνεται ότι δεν είναι πλήρως ενεργοποιημένη η ADSL διότι δεν συνδέεται. Για την ακρίβεια δεν προχωράει το username και password confirmation και παρατηρώ ότι μόνο στέλνει bytes και δεν λαμβάνει. Στη συνέχεια πετάει σφάλμα 721. Το έχει συναντήσει άλλος αυτό το περιστατικό; Πόσο κάνει ο ΟΤΕ περίπου να σου ενεργοποιήσει τη γραμμή από αυτή τη φάση και μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Σήμερα επιτέλους έμεινε αναμμένο το led του crypto αλλά φαίνεται ότι δεν είναι πλήρως ενεργοποιημένη η ADSL διότι δεν συνδέεται. Για την ακρίβεια δεν προχωράει το username και password confirmation και παρατηρώ ότι μόνο στέλνει bytes και δεν λαμβάνει. Στη συνέχεια πετάει σφάλμα 721. Το έχει συναντήσει άλλος αυτό το περιστατικό; Πόσο κάνει ο ΟΤΕ περίπου να σου ενεργοποιήσει τη γραμμή από αυτή τη φάση και μετά; Υπομονή 1-2 μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί πλήρως η γραμμή σου. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Εγώ άρχισα να μετράω απο σήμερα... ;) Ψάχνω και το 9105 συγχρόνως... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts