eddiedimitris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Επειδή και γω Note 2 έχω εκτός Note 3 περίεργο μου φαίνεται από τη στιγμή που εδώ κι πολύ καιρό έχω 4.4.2 Ειναι Ελληνικο το note 2;;Μαλλον απο αλλη χωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Π.Σ. μεταφραση προ σμαρτφον θα ελεγα νοκια και σονυ πλεον λεω αυτην που συνδιαζει τα καλυτερα χαρακτηριστικα,ποιοτητα,οικονομια,υποστηριξη... Δηλαδη μεγαλωσα για να ειμαι στο αρμα απλα καποιας εταιρειας αν δεν μου προσφερει αυτα που εχω αναγκη σε οσο το δυνατον περισσοτερα απο τα θελω μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ψήφισα htc γιατί αυτή την περίοδο προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία γενικώς. Σύντομα όμως δεν θα είναι μόνη της. Η Samsung έλαβε το μήνυμα. Αν κρίνω απ αυτά που ακούω απ όσους έχουν πιάσει το Ν4 αλλά και τις δικές μου εντυπώσεις από το S5 exynos που είναι ενα ανοιγοκλειμα των ματιών πιο αργό από το Μ8, από την βελτίωση σε εμφάνιση και ποιότητα, είναι σε σωστό δρόμο. Το ίδιο και η Sony. Με το Z3 πήγε εκεί που έπρεπε. Φανταστείτε αυτές τις συσκευές με L. Το android έχει ξεφύγει πολύ. Μένει να αλλάξει η πολιτική των αναβαθμισεων και να γίνει όπως αυτο της HTC. Αναβάθμιση σε όλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Τωρα εχω Zopo 980 1/16 1.2quad core δλδ MTK6589 ειμαι απολυτως ευχαριστημενος, αν επαιρνα αλλο κινητο ειτε θα ηταν στην ιδια μαρκα κατι μεγαλυτερο σε μεγεθος δλδ παμε για 6" αλλιως κατι παλι σε επωνυμη κινεζικη μαρκα δλδ Xiaomi, Lenovo, THL κτλ που ειναι 100% αξιοπιστες και δεν εχουν να ζηλεψουν απολυτως τπτ απο αλλες γνωστες μαρκες στην Ελλαδα. Παντως σιγουρα δεν θα εφευγα απο κινεζικη επωνυμη μαρκα...και επειδη καποτε ειχα iphone 3GS αλλα και iphone 4 32GB δεν θα ξαναγυρνουσα σε αυτην, οχι για αυτο που εγινε τωρα, αλλα κυριως για λογους διαχειρισης λογισμικου, επειδη εχει απειρους περιορισμους που μου την σπανε παρα πολυ, λογω της ιδεολογιας μου περι open source, linux κτλ. Δεν εχω τπτ με την Apple απλα δεν με καλυπτει....καλιο αργα παρα ποτε δεν λενε? :lol: δινω λιγοτερα εχω περισσοτερα.... Ξεχασα να πω εννοειτε οτι ψηφισα οτι δεν με ενδιαφερει η μαρκα! Edited September 26, 2014 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ψήφισα Microsoft/Nokia διότι πρώτον δεν έχει σκέτο Nokia! Η συσκευές της Nokia είναι ποιοτικές και έχουν πολύ καλές κάμερες! Ειδικά οι Lumia εκδόσεις είναι πολύ όμορφες! Τα wp μπορεί να μη τα δοκίμασα, αλλά μ' αρέσουν εμφανισιακά και το μενού τους μαζί! Μπορούν χρωματικά να ταιριάξουν η εμφάνιση της οθόνης με τη συσκευή!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εχω τωρα ΗΤC + LG (nexus) αλλα η επομενη αγορα μου μαλλον ειναι Sammy μετα απο καποια χρονια... Ν4._ Θα αγοραζα το Ζ3 αλλα επιζητω κατι πραγματικα τοπ,οποτε N4 με exynos. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Xiaomi ρε μαγκες, τι να λεμε τωρα Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliousis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Η επόμενη αγορά μου θα είναι κινητό με οθόνη 6'' plus, σίγουρα dual sim (ποτέ ξανά με μια) και δεν θα κοστίζει πάνω από 150 €. Λογικά θα είναι κάποιο lenovo από κίνα αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να πάρω από οποιαδήποτε εταιρεία από τις κορυφαίες σε αυτά τα λεφτά και με παρόμοια χαρακτηριστικά. Δεν ξαναπετάω τα λεφτά μου!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εχει την καλοσύνη καποιος να μου εξηγήσει το νοημα αυτης της δημοσκόπησης ; Θα εκτιμουσα να διαβάσει καποιος και το άρθρο που συνοδεύει τη δημοσκόπηση και να το συσχετισει. Ευχαριστώ Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Για καποιο λογο με εχει κερδισει πολυ η LG, ειχα δυο τιμιες συσκευες και σε αποδοση κ σε τιμη της κ δοξα το Θεο μεχρι τωρα ολα πολυ καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δυστυχώς το σύστημα επιτρέπει μέχρι και δέκα επιλογές στα polls. +1! Γι αυτό ψήφισα λοιπές προοδευτικές δυνάμεις (βλ. Meizu) :lol: Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Coolpad ή xiaomi που θα θελα να παρω μια φορα (δυστυχως για oppo και meizu δεν με φτανουν τα πόδια μου.):wacko::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 το πιο αξιολογο που βλεπω στην ψηφοφορια ειναι το ποσοστο της nokia-microsoft. καμια σχεση με τα ποσοστα πωλησεων... βρε μηπως μαγειρευουν τα νουμερα και τα παρουσιαζουν χαμηλα μπας και τους λυπηθουμε και αγορασουμε καμια συσκευη; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Το έκανα ήδη. Πήρα το Lumia 930 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ποιότητα κατασκευής και σχεδίαση άφταστα!! Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Samsung Note 4, απόλαυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) apple γιατι οταν δίνω πολλα χρήματα θελω αυτο που εχω εκτος απο λειτουργικά και after sales, μεταπώληση κτλ να με καλυπτει και σε εμφάνιση,ποιοτητα συναρμολόγησης (κ ας ξερω πως θα πειτε για αυτες τις 9 συσκευες που λυγισαν) και γενικα να μου μιλαει. Οντας θυμα του υπερκαταναλωτισμού έχω αλλάξει αρκετες συσκευές κ λειτουργικά αλλα μονο μια μου "μιλούσε" και με εκανε να αγοράσω τοσες πολλες συσκευες της. Δεν το καταλαβαινουν πολλοι αλλα η apple παντα ειχε κ εχει εναν διαφορετικο αερα. Εναν αερα που πορωνει ειτε θετικα ειτε αρνητικα τον κοσμο. Εναν αερα που τον αντιλαμβάνεσαι περισσότερο οταν ειχες καποιο μοντελο της και μετά αλλαξοπιστησες για μεγαλο διαστημα. Ειναι πολλοι αυτοι εκει εξω που δοκιμασαν με android λογω της μεγαλης οθόνης αλλα πάντα τους έκαιγε το ποτε θα βγαλει η apple μεγαλυτερη οθόνη. Άλλη λεγαν τις μπαρουφες τις apple και καλα δεν θελαν αυξηση στο μεγεθος κ αλλοι την εγκαταλείψαμε για χρονια για να δουμε κ αλλα πραγματα. Για μενα το σιγουρο ειναι πως αν ειχες ποτε σου apple θα ξαναπαρεις καποια στιγμη 100%. Επίσης συνεχιζω να πιστεύω πως κρυφά αποτελεί αντικειμενα του ποθου για πολυ κόσμο που την κράζει εντονα λόγω της τιμολογιακης πολιτικης. Apple γιατι ειμαι μαγεμένος απ την ιστορια της μάρκας κ απ το ποσα προσέφερε στον χωρο. Apple γιατι μου αρεσει καθε τι εκλεπτυσμένο. Apple γιατι προσωπικα νιωθω οτι μεγαλωσα σε σημειο να χαιρομαι με την απλότητα και όχι με παραμετροποιήσεις. Apple για την μαγεία ακόμα και των apple stores (με το καλο και στην Ελλάδα ένα). Με ολο αυτο το κείμενο λατρείας δεν θελω να πω πως αγοραζω ο,τι και να βγάλει. Άλλωστε από ιphones εχω μονο το 3g,4,5s. Υπαρχουν εταιριες που ειχα πιο πολλα μοντελα τους. Παντα πρεπει να παιρνουμε ότι μας ταιριαζει καλυτερα την προκειμενη φορα και να κανουμε και δοκιμες.Αυτο το λεω κ για τον φιλο μας τον DINFUN αλλα και για οσους λενε με παθος δεν παιρνω ποτε apple.Αν δεν τα δεις ολα δεν μπορεις να καταλαβεις ποιο σου ταιριαζει. Επίσης apple fan μεν αλλα οταν βλεπεις κάτι που δεν σου αρέσει οφειλεις να το λες αν θελεις να λεγεσαι αντικειμενικός και να εχει βαρος η γνωμη σου και δυστυχως τελευταια με εχει προβληματισει πολυ το προς τα που πάει η εταιρία. ΥΓ οπως αναμενοταν ο καθενας ψηφισε το τελευταιο κινητο που έχει. Ποσο χαζό ειναι αυτό.. Ολοι θελουν να νιωσουν οτι εκαναν την καταλληλη επιλογη (κ φτανουν να προσβαλουν τον συνομιλητη τους για να νιωσουν κ καλύτερα). Περσυ τετοια εποχη επαιρνα το note 3 αλλα αν υπηρχε το τοπικ apple θα λεγα. Προπερσυ είχα htc αλλα και παλι apple θα λεγα. Edited September 26, 2014 by Harry_Green Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Για καποιο λογο με εχει κερδισει πολυ η LG, ειχα δυο τιμιες συσκευες και σε αποδοση κ σε τιμη της κ δοξα το Θεο μεχρι τωρα ολα πολυ καλα! Κι εμένα με χει κερδίσει η lg. Δεν την είχα και σε πολύ εκτίμησή αν και στο παρελθόν είχα πάρει αν θυμάμαι καλά το chocolate και το prada android. Η γνώμη μου άλλαξε μετά την αγορά 2 optimus g,3 g2 και τώρα g3. Βαδίζει με σωστή πορεία όπως όλα δείχνουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) apple γιατι οταν δίνω πολλα χρήματα θελω αυτο που εχω εκτος απο λειτουργικά και after sales, μεταπώληση κτλ να με καλυπτει και σε εμφάνιση,ποιοτητα συναρμολόγησης (κ ας ξερω πως θα πειτε για αυτες τις 9 συσκευες που λυγισαν) και γενικα να μου μιλαει. Οντας θυμα του υπερκαταναλωτισμού έχω αλλάξει αρκετες συσκευές κ λειτουργικά αλλα μονο μια μου "μιλούσε" και με εκανε να αγοράσω τοσες πολλες συσκευες της. Δεν το καταλαβαινουν πολλοι αλλα η apple παντα ειχε κ εχει εναν διαφορετικο αερα. Εναν αερα που πορωνει ειτε θετικα ειτε αρνητικα τον κοσμο. Εναν αερα που τον αντιλαμβάνεσαι περισσότερο οταν ειχες καποιο μοντελο της και μετά αλλαξοπιστησες για μεγαλο διαστημα. Ειναι πολλοι αυτοι εκει εξω που δοκιμασαν με android λογω της μεγαλης οθόνης αλλα πάντα τους έκαιγε το ποτε θα βγαλει η apple μεγαλυτερη οθόνη. Άλλη λεγαν τις μπαρουφες τις apple και καλα δεν θελαν αυξηση στο μεγεθος κ αλλοι την εγκαταλείψαμε για χρονια για να δουμε κ αλλα πραγματα. Για μενα το σιγουρο ειναι πως αν ειχες ποτε σου apple θα ξαναπαρεις καποια στιγμη 100%. Επίσης συνεχιζω να πιστεύω πως κρυφά αποτελεί αντικειμενα του ποθου για πολυ κόσμο που την κράζει εντονα λόγω της τιμολογιακης πολιτικης. Apple γιατι ειμαι μαγεμένος απ την ιστορια της μάρκας κ απ το ποσα προσέφερε στον χωρο. Apple γιατι μου αρεσει καθε τι εκλεπτυσμένο. Apple γιατι προσωπικα νιωθω οτι μεγαλωσα σε σημειο να χαιρομαι με την απλότητα και όχι με παραμετροποιήσεις. Apple για την μαγεία ακόμα και των apple stores (με το καλο και στην Ελλάδα ένα). Με ολο αυτο το κείμενο λατρείας δεν θελω να πω πως αγοραζω ο,τι και να βγάλει. Άλλωστε από ιphones εχω μονο το 3g,4,5s. Υπαρχουν εταιριες που ειχα πιο πολλα μοντελα τους. Παντα πρεπει να παιρνουμε ότι μας ταιριαζει καλυτερα την προκειμενη φορα και να κανουμε και δοκιμες.Αυτο το λεω κ για τον φιλο μας τον DINFUN αλλα και για οσους λενε με παθος δεν παιρνω ποτε apple.Αν δεν τα δεις ολα δεν μπορεις να καταλαβεις ποιο σου ταιριαζει. Επίσης apple fan μεν αλλα οταν βλεπεις κάτι που δεν σου αρέσει οφειλεις να το λες αν θελεις να λεγεσαι αντικειμενικός και να εχει βαρος η γνωμη σου και δυστυχως τελευταια με εχει προβληματισει πολυ το προς τα που πάει η εταιρία. ΥΓ οπως αναμενοταν ο καθενας ψηφισε το τελευταιο κινητο που έχει. Ποσο χαζό ειναι αυτό.. Ολοι θελουν να νιωσουν οτι εκαναν την καταλληλη επιλογη (κ φτανουν να προσβαλουν τον συνομιλητη τους για να νιωσουν κ καλύτερα). Περσυ τετοια εποχη επαιρνα το note 3 αλλα αν υπηρχε το τοπικ apple θα λεγα. Προπερσυ είχα htc αλλα και παλι apple θα λεγα. Γειά σου φίλε μου, καλό τ'ότι είσαι ευχαριστημένος με την συσκευή σου άριστο μάλιστα. Αυτοί που ψήφισαν την συσκευή που έχουν είναι αυτονόητο ότι πριν την αγοράσουν και σύμφωνα με την τσέπη και την αγορά έκαναν κάποια επιλογή.Λογικό δεν είναι να την στηρίζουν; Όπως τα δικά σου κριτήρια και επέλεξες και εσύ την ίδια μάρκα, ακριβώς το ίδιο έκαναν και τα παιδιά. Σεβαστό από όλους και για όλους άλλωστε εμείς είμαστε ικανοποιημένοι με την συσκευή που επιλέξαμε έτσι δεν είναι; Άλλαξες τόσα κινητά όπως γράφεις αλλά τα τελευταία χρόνια παραμένεις στην απλ, μαγκιά σου δεν γίνεται λόγος αλλά να μην σου λέγανε και οι άλλοι τώρα, επιλέγεις πάλι το ίδιο; Έγραψες τόσα πολλά για να δικαιολογήσεις και να αποτρέψεις την αποδοκιμασία, να δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό ενάντιά σου δικαίωμα σου είναι,ο καθένας ανάλογα το hardware και το software του λαμβάνει τα μηνύματα. Εντωμεταξύ πάρα πολύ κόσμος, δεν έχει πρόβλημα καθόλου με τις συσκευές αλλά την νοοτροπία της εταιρίας, αυτό δηλαδή που αρέσει σε αυτούς ψωνίζουν, γούστα είναι. Εμένα ας πούμε, δεν μου αρέσει η υπερ κοστολόγηση από οποία εταιρία και εάν προέρχεται. Από την εμπειρία μου,η μεν και οι δε, δεν αλλάζουν εύκολα και υπάρχουν και αυτοί που δεν θα αλλάξουν ποτέ εταιρίες/λειτουργικό. Να'σαι καλά και σου εύχομαι από καρδιάς, να χαίρεσαι πάντα τις συσκευές που επιλέγεις. Edited September 26, 2014 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εγώ θα περιμένω να δώ τί μπορεί να με ικανοποιήσει σε λιγότερο κόστος. Αν και είμαι πολύ ικανοποιημένος με το One και πιστεύω να το κρατήσω αρκετά. Αν τώρα έρθει ένα ισάξιο του είδος του OnePlus 2 ή τα επόμενα Κινέζικα από Opo, Huawei, ZTE και Xiaomi και μετράνε ίσως πάω και σε κάτι τέτοιο ;) Διαφορετικά θα κοιτούσα πρός Nexus ή κάνα Samsung, Sony, HTC Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Aυτή τη στιγμή είμαι με ένα ΗΤC ΟΝΕ Μ7. Έχουν περάσει σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρίες από τα χέρια μου.Εκτός από Samsung.Είχα κινητό Samsung.Αλλά όχι smartphone της. Το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν συσκευές της HTC, με αγαπημένο το τιτανομέγιστο HD2. Κάθε συσκευή που αγοράζω, αν όλα πάνε καλά βέβαια και δεν έχω κάποιο ατύχημα,όπως είχα με το μοναδικό iphone που έχει περάσει από τα χέρια μου (το 4), την κρατώ για 2-3 χρόνια!Aνάλογα με το τι κυκλοφορεί εκείνη την εποχή στην αγορά. Αν έπαιρνα καινούριο κινητό αυτή τη στιγμή θα έπαιρνα το 930. Θέλω να δοκιμάσω τα WP.Τα ξέρω βέβαια μιας και στη γυναίκα WP έχω πάρει. Αλλά είναι διαφορετικό να το "οδηγάς" κάθε μέρα. Μιας και πλέον εκτός του μικρού store, οι περισσότερες ελλείψεις για τα δικά μου στάνταρ έχουν εξαληφθεί θα ήθελα να δω πως θα πάει.. Και εκτός αυτού αν και μέγας φαν της παραμετροποίησης (customizing παντού σε όλες τις συσκευές,pc κτλ κτλ) λατρεύω τα live tiles!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Και γιατι τοτε δεν επελεξες την τελευταια επιλογη; Ειλικρινα απο βιασυνη ουτε καν διαβασα την τελευταια επιλογη αν κ παω με χιλια σαμι αν βγει κατι καλυτερο δεν εχω θεμα να παω αλλου! Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 APPLE Οπως και τα τελευταια 6 χρονια......απροβληματιστος ομορφος και χαλαρος! Δε μπορω ναμε σκεφτω....με κατι αλλο ποσο μαλλον να μπω στη διαδικασια να περασω σ αλλο λογισμικο και να εχω τα γνωστα θεματακια..... αληθεια αφού δεν έχεις χρησιμοποιήσει άλλη συσκευη και λογισμικό εδώ και 6 χρονια όπως λες. πως ξέρεις για τα θεματακια; φημες λενε ότι............φημες φημες φημες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δεν έχω καμιά ιδιαίτερη αγάπη προς κάποια εταιρία αλλά το επόμενό μου κινητό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα Samsung καθότι ως κάτοχος του Note 3 και μετά από μερικές μέρες χρήσης τείνω να συμφωνήσω πως από τη στιγμή που πας σε Note δεν υπάρχει επιστροφή. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1111 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Ψηφίζω MLS, κινητό εξαιρετικό και Ελληνικό Software και σε λίγο καιρό θα συναρμολογούνται στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Επίσης εξαιρετική απόδοση προς τιμή. Αισθάνομαι ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανείς που ψάχνει ένα κινητό και να μη δοκιμάσει το MLS. Edited September 27, 2014 by sakis1111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 apple γιατι οταν δίνω πολλα χρήματα θελω αυτο που εχω εκτος απο λειτουργικά και after sales, μεταπώληση κτλ να με καλυπτει και σε εμφάνιση,ποιοτητα συναρμολόγησης (κ ας ξερω πως θα πειτε για αυτες τις 9 συσκευες που λυγισαν) και γενικα να μου μιλαει. Οντας θυμα του υπερκαταναλωτισμού έχω αλλάξει αρκετες συσκευές κ λειτουργικά αλλα μονο μια μου "μιλούσε" και με εκανε να αγοράσω τοσες πολλες συσκευες της. Δεν το καταλαβαινουν πολλοι αλλα η apple παντα ειχε κ εχει εναν διαφορετικο αερα. Εναν αερα που πορωνει ειτε θετικα ειτε αρνητικα τον κοσμο. Εναν αερα που τον αντιλαμβάνεσαι περισσότερο οταν ειχες καποιο μοντελο της και μετά αλλαξοπιστησες για μεγαλο διαστημα. Ειναι πολλοι αυτοι εκει εξω που δοκιμασαν με android λογω της μεγαλης οθόνης αλλα πάντα τους έκαιγε το ποτε θα βγαλει η apple μεγαλυτερη οθόνη. Άλλη λεγαν τις μπαρουφες τις apple και καλα δεν θελαν αυξηση στο μεγεθος κ αλλοι την εγκαταλείψαμε για χρονια για να δουμε κ αλλα πραγματα. Για μενα το σιγουρο ειναι πως αν ειχες ποτε σου apple θα ξαναπαρεις καποια στιγμη 100%. Επίσης συνεχιζω να πιστεύω πως κρυφά αποτελεί αντικειμενα του ποθου για πολυ κόσμο που την κράζει εντονα λόγω της τιμολογιακης πολιτικης. Apple γιατι ειμαι μαγεμένος απ την ιστορια της μάρκας κ απ το ποσα προσέφερε στον χωρο. Apple γιατι μου αρεσει καθε τι εκλεπτυσμένο. Apple γιατι προσωπικα νιωθω οτι μεγαλωσα σε σημειο να χαιρομαι με την απλότητα και όχι με παραμετροποιήσεις. Apple για την μαγεία ακόμα και των apple stores (με το καλο και στην Ελλάδα ένα). Με ολο αυτο το κείμενο λατρείας δεν θελω να πω πως αγοραζω ο,τι και να βγάλει. Άλλωστε από ιphones εχω μονο το 3g,4,5s. Υπαρχουν εταιριες που ειχα πιο πολλα μοντελα τους. Παντα πρεπει να παιρνουμε ότι μας ταιριαζει καλυτερα την προκειμενη φορα και να κανουμε και δοκιμες.Αυτο το λεω κ για τον φιλο μας τον DINFUN αλλα και για οσους λενε με παθος δεν παιρνω ποτε apple.Αν δεν τα δεις ολα δεν μπορεις να καταλαβεις ποιο σου ταιριαζει. Επίσης apple fan μεν αλλα οταν βλεπεις κάτι που δεν σου αρέσει οφειλεις να το λες αν θελεις να λεγεσαι αντικειμενικός και να εχει βαρος η γνωμη σου και δυστυχως τελευταια με εχει προβληματισει πολυ το προς τα που πάει η εταιρία. ΥΓ οπως αναμενοταν ο καθενας ψηφισε το τελευταιο κινητο που έχει. Ποσο χαζό ειναι αυτό.. Ολοι θελουν να νιωσουν οτι εκαναν την καταλληλη επιλογη (κ φτανουν να προσβαλουν τον συνομιλητη τους για να νιωσουν κ καλύτερα). Περσυ τετοια εποχη επαιρνα το note 3 αλλα αν υπηρχε το τοπικ apple θα λεγα. Προπερσυ είχα htc αλλα και παλι apple θα λεγα. Αυτήν την στιγμή έχω το Sony Z2 και ψήφισα HTC. Αυτό είναι το καλύτερο με το ρομπότ, ότι έχεις πολλές επιλογές ενώ στο μήλο είσαι εγκλωβισμενος σε μια εταιρία. Αυτό μόνο πλεονέκτημα δεν είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts