spinterman Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 ΔΗΛ ρουταρισμα και custom rom, αν και δεν ξερω κατα ποσο θα τρεχουν μετα οι εφαρμογες της mls. λενε παντως οτι το 5 θα ειναι πολυ ελαφρυ και καινοτομο, και νομιζω οτι με τα specs που εχει το s8 θα το απογειωσει το τηλεφωνο μας. ειδομεν.:happy: Ξεχασε το αν δεν βγάλει η εταιρία ψαχνεις ρομ απο Ασία και χανεις όλες τις εφαρμογές καθώς και τα δυο Χρόνια εγγύηση . Καλά το αν θα ειναι καλύτερη θα φανεί σε βάθος χρόνου Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Υπάρχει κάποιο video παρουσίασης να το δω καλύτερα. Πήγα το είδα από κοντά αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Κάτι άλλο, ο lancher αλλάζει (π.χ. Να βάλω κάποιον άλλον ) ? Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Υπάρχει κάποιο video παρουσίασης να το δω καλύτερα. Πήγα το είδα από κοντά αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Κάτι άλλο, ο lancher αλλάζει (π.χ. Να βάλω κάποιον άλλον ) ? Υπάρχει σαν xolo play x8-1100 Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Εχω δει καποια review, το δουλεψα και στο δικο μου, αλλα οταν παταω την φωνητικη αναζητηση και λεεω την εντολη, μου λεει ή οτι δεν μπορουν να βρεθουν αποτελεσματα αναζητησης ή φορτωνει για πολλη ωρα και δεν κανει τιποτα. Το ψαξα λιγο με τα πληκτρολογια αλλα τιποτα, δεν ξερω τι φταει. Αν μπορεις ψαξτο λιγο στο κινητο σου να μου πεις και οποιος αλλος ξερει κατι, αν μπορει να μου πει... Το Google Now δεν υποστηρίζει ελληνικά ακόμα! Θα πρέπει να μιλάς στα αγγλικά. Είναι όπως το Siri της apple που επίσης δεν υποστηρίζει ελληνικά. Μην μπερδέψετε το siri/google now με τις φωνητικές εντολές που υποστηρίζουν πολλά λειτουργικά/κινητά. Το MAIC είναι ο μόνος "βοηθός" που δουλεύει σωστά στα ελληνικά. BTW υποψήφιος αγοραστής και εγώ ;) Υπάρχει κάποιο video παρουσίασης να το δω καλύτερα. Πήγα το είδα από κοντά αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Κάτι άλλο, ο lancher αλλάζει (π.χ. Να βάλω κάποιον άλλον ) ? Φυσικά και αλλάζει ο launcher. Για την Lolipop, το android 5 δλδ νομίζω πως θα επαναληφθεί αυτό που έγινε και με την KitKat. ειδικά τώρα που θα πάμε σε ART απο Dalvik για την πλήρη υποστήριξη των 64bit πολλές συσκευές δεν θα πάρουν την νέα έκδοση. Πάντως περί "ελαφρότυτας" δεν τα πιστεύω γιατί εδώ και καιρό δοκιμάζω CM11 (KK δλδ) στο παλιό μου Nexus S και είναι απάλευτο! Η CM10 ήταν πολύ καλύτερη και αξιόπιστη. Αυτό φυσικά δεν είναι ο κανόνας αλλά ένα παράδειγμα πως ο ισχυρισμός της google πως θα τρέχει ακόμα και σε κινητά με 512ΜΒ γρήγορα δεν ευσταθεί. Άλλωστε η ίδια η Samsung δεν έδωσε την αναβάθμιση στο, ίσως, πιο καλοπουλημένο κινητό της, το S3 επειδή δεν είχε επαρκή μνήμη. Και είχε 1GB! Βέβαια εβγαλε το S3 Neo με 1,5GB αλλά νομίζω με τα παραπάνω καταλάβατε τι θέλω να πω. Σημασία έχει να δουλεύουν τα app Και να μην απαιτούν lolipop αν και αναπόφευκτα κάποια σιγμή θα συμβεί και αυτό. Edited November 8, 2014 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti78 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδια γεια σας! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε φορουμ και οι γνωσεις μου επανω στα κινητα ειναι πολυ επιφανειακες! Σκεφτομαι ομως μετα απο ολα τα σχολια σας που διαβασα να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και εχω μονο τρεις αποριες! Η πρωτη αφορα το gps. Επειδη με ενδιαφερει για το εξωτερικο, μπορει καποιος που το εχει να μου πει τι χαρτες εχει φορτωμενους και αν σου δινει την δυνατοτητα να κατεβασεις και ευρωπαικους χαρτες? 2ον) καποιος παραπανω που δεν μπορω αυτη τη στιγμη να βρω το σχολιο του ειπε οτι δεν υποστηριζει βιντεο και φωτογραφηση με την εσωτερικη καμερα! Ισχυει? Με λιγα λογια selfie δεν βγαζουμε με αυτο το κινητο??? Και 3ον ειμαστε σιγουροι οτι η θηκη για xolo play x8 1100 ταιριαζει απολυτα? Καποιος επισης εγραφε οτι του φαινεται το ενα πιο χοντρο απο το αλλο! Την πηρε κανεις ωστε να την εχει ηδη δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδια γεια σας! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε φορουμ και οι γνωσεις μου επανω στα κινητα ειναι πολυ επιφανειακες! Σκεφτομαι ομως μετα απο ολα τα σχολια σας που διαβασα να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και εχω μονο τρεις αποριες! Η πρωτη αφορα το gps. Επειδη με ενδιαφερει για το εξωτερικο, μπορει καποιος που το εχει να μου πει τι χαρτες εχει φορτωμενους και αν σου δινει την δυνατοτητα να κατεβασεις και ευρωπαικους χαρτες? 2ον) καποιος παραπανω που δεν μπορω αυτη τη στιγμη να βρω το σχολιο του ειπε οτι δεν υποστηριζει βιντεο και φωτογραφηση με την εσωτερικη καμερα! Ισχυει? Με λιγα λογια selfie δεν βγαζουμε με αυτο το κινητο??? Και 3ον ειμαστε σιγουροι οτι η θηκη για xolo play x8 1100 ταιριαζει απολυτα? Καποιος επισης εγραφε οτι του φαινεται το ενα πιο χοντρο απο το αλλο! Την πηρε κανεις ωστε να την εχει ηδη δοκιμασει? Καλησπέρα Αρετή Το gps δουλεύει ταχύτατα και καλά για Πλοηγός εχει της mls αλλα δεν ξέρω αν έχει και για Ευρώπη! Εγώ για εξωτερικό έχω πλοηγο της sygic Για σελφι βγάζει κανονικά μην στεναχωριεστε εσείς οι όμορφες; ) Για θήκη υπάρχει μια σαν πορτοφολι και απο την εταιρία και δεν αλλάζει ούτε το πάχος απλά βγαίνει το κάλυμμα της μπαταριας και μπαίνει εκείνο με <καπακι > Θα ενθουσιαστεις πάντως με τις φωνητικές εντολές Δηλαδή θα λες άνοιξε bluetooth Τσακ άνοιξαν θα λες παρκινκ και οπα να θα σου λέει που υπάρχει . Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti78 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα Αρετή Το gps δουλεύει ταχύτατα και καλά για Πλοηγός εχει της mls αλλα δεν ξέρω αν έχει και για Ευρώπη! Εγώ για εξωτερικό έχω πλοηγο της sygic Για σελφι βγάζει κανονικά μην στεναχωριεστε εσείς οι όμορφες; ) Για θήκη υπάρχει μια σαν πορτοφολι και απο την εταιρία και δεν αλλάζει ούτε το πάχος απλά βγαίνει το κάλυμμα της μπαταριας και μπαίνει εκείνο με <καπακι > Θα ενθουσιαστεις πάντως με τις φωνητικές εντολές Δηλαδή θα λες άνοιξε bluetooth Τσακ άνοιξαν θα λες παρκινκ και οπα να θα σου λέει που υπάρχει . Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση! Ρωτησα και στην mls τωρα και μου ειπαν οτι δεν εχει προεγκατεστημενους ευρωπαικους χαρτες δυστυχως! Εμενα οι ελληνικοι μου ειναι αχρηστοι αφου ζω στο εξωτερικο! Οπως φανταζομαι πολλες απο τις φωνητικες εντολες μια που φανταζομαι οτι δεν μπορει να με ενημερωνει για τα φαρμακεια και τα νοσοκομεια της περιοχης που βρισκομαι! Παρολα αυτα βρισκω ενδιαφεροντα ολα τα χαρακτηριστικα του! Επαναλαμβανω βεβαια οτι δεν κατεχω ιδαιτερη γνωση επανω στο θεμα. Οσο για τις selfie!!! Ενταξει δεν ειναι οτι βγαζω συνεχεια η οτι με απασχολει και τοσο, απλως επειδη το διαβασα καπου παραπανω μου εκανε εντυπωση και ειπα να ρωτησω! Τελος για την θηκη, ρωταω για την αλλη απο ινδια γιατι θα την παραγγειλω αν ειναι μετα μεσω αμαζον και θελω να ειμαι σιγουρη οτι κανει. Μου ειναι πιο ευκολο αυτο απο το να παραγγειλω απο Ελλαδα την γνησια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση! Ρωτησα και στην mls τωρα και μου ειπαν οτι δεν εχει προεγκατεστημενους ευρωπαικους χαρτες δυστυχως! Εμενα οι ελληνικοι μου ειναι αχρηστοι αφου ζω στο εξωτερικο! Οπως φανταζομαι πολλες απο τις φωνητικες εντολες μια που φανταζομαι οτι δεν μπορει να με ενημερωνει για τα φαρμακεια και τα νοσοκομεια της περιοχης που βρισκομαι! Παρολα αυτα βρισκω ενδιαφεροντα ολα τα χαρακτηριστικα του! Επαναλαμβανω βεβαια οτι δεν κατεχω ιδαιτερη γνωση επανω στο θεμα. Οσο για τις selfie!!! Ενταξει δεν ειναι οτι βγαζω συνεχεια η οτι με απασχολει και τοσο, απλως επειδη το διαβασα καπου παραπανω μου εκανε εντυπωση και ειπα να ρωτησω! Τελος για την θηκη, ρωταω για την αλλη απο ινδια γιατι θα την παραγγειλω αν ειναι μετα μεσω αμαζον και θελω να ειμαι σιγουρη οτι κανει. Μου ειναι πιο ευκολο αυτο απο το να παραγγειλω απο Ελλαδα την γνησια! Γενικά θα ενθουσιαστεις με την φωνητική ανταπόκριση μπορείς να ασχολεισαι με το οτιδήποτε και να του λες στείλε μήνυμα η πάρα τηλέφωνο και αυτο θα το κάνει έχοντας τα χέρια σου ελεύθερα Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 να υποθεσω οτι mhl δεν παιρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 να υποθεσω οτι mhl δεν παιρνει? Mhl?τι είναι αυτό; Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 να υποθεσω οτι mhl δεν παιρνει? Αναφέρεσαι σε κάποια μάρκα ή γενικά; Γιατί και στο note 8 δεν παίζουν όλα (και ναι το επίσημο της σαμυ άρχισε να αγγίζει το κόστος των apple). Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Αναφέρεσαι σε κάποια μάρκα ή γενικά; Γιατί και στο note 8 δεν παίζουν όλα (και ναι το επίσημο της σαμυ άρχισε να αγγίζει το κόστος των apple). αναφερομαι για αυτο το μοντελο φιλε μου Mhl?τι είναι αυτό; εννοω mhl adapter usb to hdmi Edited November 17, 2014 by millernet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 αναφερομαι για αυτο το μοντελο φιλε μου εννοω mhl adapter usb to hdmi Αυτό δεν το γνωρίζω προφανώς οχι Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) να ρωτησω απο θηκη ποια περνουμε? η θηκες που ταιριαζουν Edited November 17, 2014 by millernet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 αναφερομαι για αυτο το μοντελο φιλε μου εννοω mhl adapter usb to hdmi Ξαναγράφω γιατί δεν με κατάλαβες! Αναφέρεσαι σε ποιο μοντέλο MHL? Εγώ με το samsung δεν έχω θέμα αλλά με ένα κινέζικο από το ebay το Νοτε 8 δεν δούλευε! Εσύ για ποιο MHL adapter λες; Γιατί η MLS δεν βγάζει κάποιο. Εθιστώ λοιπόν την προσοχή σας γιατί ακόμα και αν λένε πως υποστηρίζει μπορεί να έχει ασυμβατότητες. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ξαναγράφω γιατί δεν με κατάλαβες! Αναφέρεσαι σε ποιο μοντέλο MHL? Εγώ με το samsung δεν έχω θέμα αλλά με ένα κινέζικο από το ebay το Νοτε 8 δεν δούλευε! Εσύ για ποιο MHL adapter λες; Γιατί η MLS δεν βγάζει κάποιο. Εθιστώ λοιπόν την προσοχή σας γιατί ακόμα και αν λένε πως υποστηρίζει μπορεί να έχει ασυμβατότητες. σωστος οντως δεν υποστηριζει mhl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε θέματα με την μπαταρία του. Γιατί έχω ακούσει παράπονα. Μπορεί κάποιος να βάλει την κλασσική φωτό που να δείχνει πόσο περίπου αντέχει; Νομίζω 2, 2μιση ώρες οθόνη με τέτοια μπαταρία. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) [ATTACH]52776[/ATTACH] Γενικώς Edited November 18, 2014 by spinterman Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 [ATTACH]52778[/ATTACH] περίπου στις 3:30 ώρες οθηνη βλέπω Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 [ATTACH]52778[/ATTACH] περίπου στις 3:30 ώρες οθηνη βλέπω [ATTACH]52779[/ATTACH] θα δούμε μέχρι το μεσημέρι Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 εχεις βρει θηκη? @spinterman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) εχεις βρει θηκη? @spinterman Στο αμαζον εχει την δική του δεν την έχω αγοράσει ακόμα Edited November 18, 2014 by spinterman Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Πολύ καλή επίδοση. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Η τελευταία λήψη με 12 % μπαταρία [ATTACH]52785[/ATTACH][ATTACH]52785[/ATTACH] Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti78 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Γεια σας και παλι! Μπορει καποιος να μου απαντησει αν και οι δυο sim που παιρνει ειναι μικρες, η μηπως μια μεγαλη και μια μικρη οπως τα περισσοτερα κινητα μεχρι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts