tzanetosg Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 ειμαι κ εγω στην σκεψη για αυτο αλλα σκεφτομαι κ το σονυ ζ1 δεν ξερω ακομα.. δωστε καμμιαπαραπανω βοηθεια για να καταφερω να ξεμπερδεψω.. επισης ενημερωστε αν το κινητο δουλευει καλα ως δικαρτο... κατι που ειναι σημαντικο οπως επισης αν εχετε μεινει ευχαριστημενοι μετα απο τοσες μερες που ειστε με το κινητο στο χερι.. μην μου πειτε για μαικ.. το καταλαβα οτι δουλευει τελεια.. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω το galaxy s4 και μόλις είδα το τηλέφωνο μου αρέσει παρα πολύ και σκέφτομαι να το πάρω έχω διαβάσει τις σελίδες που έχετε γράψει αλλα θα ήθελα ακόμα μια επιβεβαιώσει έχει βγάλει κάνα πρόβλημα τίποτα μέχρι στιγμής? ζεσταίνεται? ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Με φόρτιση και φουλ Χρήση το έχω δει να πιάνει 41 βαθμούς παραπάνω όχι Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Με φόρτιση και φουλ Χρήση το έχω δει να πιάνει 41 βαθμούς παραπάνω όχι σε ευχαριστώ από τις φωνητικές εντολές πως τα πάει? γιατί είδα ένα βίντεο στο youtube με το MLS iQTalk Fingerprint και δεν τα έπιανε αμέσως!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δεν ξέρω για το δακτυλικο αποτυπωμα αλλά η φωνητική τα σπάει και σε ελληνικά αλλά και αγγλικά Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δεν ξέρω για το δακτυλικο αποτυπωμα αλλά η φωνητική τα σπάει και σε ελληνικά αλλά και αγγλικά θα περιμένω λίγο ακόμα να πέσει η τιμή του και θα πάω να το πάρω!!! με 2 κάρτες είναι δεν έχει και για 1? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Έχει και μόνο Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Έχει και μόνο Ωραία μάλλον αυτό θα πάρω! κάτι τελευταίο υπάρχει και σε όλο μαύρο η μόνο όπως το βλέπω δίχρωμο ? Edited October 23, 2014 by Fourtounas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ωραία μάλλον αυτό θα πάρω! κάτι τελευταίο υπάρχει και σε όλο μαύρο η μόνο όπως το βλέπω δίχρωμο ? Μόνο διχρωμο Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μόνο διχρωμο OK ευχαριστω!!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Σήμερα το πρωί πήρε ενημέρωση η MAIC Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Λήψη βράδυ Σε κλειστο χώρο [ATTACH]51541[/ATTACH] αρκετά ικανοποιητική Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πολύ καλή λήψη Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Να σας καταθέσω και κάτι ακόμα ,οδηγώντας το αυτοκίνητο και λέγοντας να στείλει SMS Όπως και έκανε ρωτώντας τον παραλήπτη και σε ποιο τηλεφωνό του θέλω να αποσταλεί . Υπαγόρευσα το κείμενο εκανε επαλήθευση του μηνύματος με ομιλία και αποστολή αυτόματα μια καταπληκτική εφαρμογή που λυνει τα χέρια στον οδηγό . Εμεινα με ανοιχτό το στόμα αφου χρειάστηκε να στειλω sms οδηγώντας. Δεν υπάρχει Μπράβο στη mls για την καταπληκτική παγκόσμια καινοτομία Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Μπραβο ρε παιδια, ετσι...Χαιρομαι πολυ που οσοι παιρνετε το κινητο ειστε τοσο ικανοποιημενοι και μιλατε με τα καλυτερα λογια...Φιλε babinos 44 αυτο πουλες ,οτι απο i phone 5s πηγες στο mls και το θεωρεις καλυτερο, αποδεικνυει πολλα παραγματα και βουλωνει πολλα στοματα...Φιλε fourtounas ποιο review του fingerprint ειδες; Πες μου γιατι εχει σημασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παιδια το πηρα κι εγω χθες πολυ καλο, γρηγορο με πολυ καλες κι ευκολες λειτουργιες. Θελω να παρω προστατευτικη ζελατινα για την οθονη και καμια θηκη σιλικονης. Αν ξερετε καπου που να πουλανε εδω ειμαι. ευχαριστω εκ των προταιρων, :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παιδια το πηρα κι εγω χθες πολυ καλο, γρηγορο με πολυ καλες κι ευκολες λειτουργιες. Θελω να παρω προστατευτικη ζελατινα για την οθονη και καμια θηκη σιλικονης. Αν ξερετε καπου που να πουλανε εδω ειμαι. ευχαριστω εκ των προταιρων, :D Στο ebay με αναζήτηση xolo play x8 1100 Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_7 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδια, απο σας που το εχετε, ξερετε πως λειτουργει το google now; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Παιδια, απο σας που το εχετε, ξερετε πως λειτουργει το google now; Δεν το δουλεψα ποτέ σε κανένα τηλέφωνο μπορείς να το δεις σε ενα review Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Καλησπερα σας, ειμαι κατοχος του s4 και κοιταω για αγορα dual sim κινητου. Γενικα ειμαι απαιτητικος με πολλες εφαρμογές κ ίντερνετ. παιχνιδια στο κιν καθόλου.Βλέποντας το συγκεκριμενο μοντελο ισως προχωρησω στην αγορα του δικαρτου αλλα εχω καποιες αποριες: 1) το dual sim ειναι active 'η standby? 2) και οι δυο σιμ ειναι micro? 3) ram ποση ειναι διαθεσιμη απο τα 2gb μετα απο 10 λεπτα που εχει ανοιξει το κιν? 4) Ξερουμε αν θα αναβαθμιστει σε android 5? 5) Μπαταρια μπορουμε να βαλουμε μεγαλυτερη? 6) Βασικοτατο, root γινεται? Ευχαριστω Edited October 28, 2014 by cv19985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_7 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Δεν το δουλεψα ποτέ σε κανένα τηλέφωνο μπορείς να το δεις σε ενα review Εχω δει καποια review, το δουλεψα και στο δικο μου, αλλα οταν παταω την φωνητικη αναζητηση και λεεω την εντολη, μου λεει ή οτι δεν μπορουν να βρεθουν αποτελεσματα αναζητησης ή φορτωνει για πολλη ωρα και δεν κανει τιποτα. Το ψαξα λιγο με τα πληκτρολογια αλλα τιποτα, δεν ξερω τι φταει. Αν μπορεις ψαξτο λιγο στο κινητο σου να μου πεις και οποιος αλλος ξερει κατι, αν μπορει να μου πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σήμερα προστέθηκαν Άλλες δυο εφαρμογές της mls το pedia και το translate Το πρώτο είναι εξαιρετικό αφού του λες τι επιθυμεις στο βγάζει κανονικά και στο υπαγορευει κιόλας Μπράβο το δεύτερο δεν το δοκιμασα Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 παιδια ξερετε αν θα παρουμε την εκδοση 5 στο android? 3 νοεμβρη κυκλοφορει επισημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 παιδια ξερετε αν θα παρουμε την εκδοση 5 στο android? 3 νοεμβρη κυκλοφορει επισημα. Αν και δεν νομίζω θα δούμε Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 ΔΗΛ ρουταρισμα και custom rom, αν και δεν ξερω κατα ποσο θα τρεχουν μετα οι εφαρμογες της mls. λενε παντως οτι το 5 θα ειναι πολυ ελαφρυ και καινοτομο, και νομιζω οτι με τα specs που εχει το s8 θα το απογειωσει το τηλεφωνο μας. ειδομεν.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts