Jump to content

[Ρολόι] Motorola 360

blade_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω δωσει ολα μου τα στοιχεια στην google και να μου συγχρονισει τα παντα οποτε θελει και να μου στελνει στην γκομενα οταν δεν μπορω εγω, να με παιρνει ματι οποτε θελει αυτο, αλλα αυτο με τον συγχρονισμο στο wifi δεν μου το κανει στο ρολοι! :P Τους τα δινω ολα στο πιατο και αυτοι δεν μου κανουν συγχρονισμο στα αποθηκευμενα μου wifi! χεχε!

@nnik_1969 και εγω τις ιδιες μερες αλλα ολα δουλευουν τωρα πολυ στρωτα!

Το ίδιο μουκάνει και το γκρι τελικά.Μου κάνει wakelocks ακόμα και παρατημένο στο κομοδίνο.Νου έφαγε και χτες το βράδυ τη μπαταρία.Ίσως φταίει κάποιο πρόγραμμα που έχω βάλει.Όχι ότι έχω βάλει και πολλά βέβαια.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 647
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από προχτές το βράδυ το ρολόι έχει αυτήν την κιτρινίλα στην οθόνη. Ξέρει κάποιος που μπορεί να οφείλετε; Η διαδικασία του σέρβις ποια είναι; Θα πάρω τη CellCom αύριο πρωί τηλέφωνο για λεπτομέρειες αλλά θα ήθελα να έχω μια ιδέα.

[ATTACH]62920[/ATTACH]

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχει παρατηρηθεί σε κανέναν, το φαινόμενο να μην φορτίζεται πλήρως η μπαταρία;; Αρκετά βράδια όταν το αφήνω προς φόρτιση η μπαταρία παραμένει κολλημένη έως και στο 94%. Κάποιες φορες το βγάζω απο το φορτιστη και εχει αναμμένο ενα πράσικο led φωτακι πίσω. Το αφήνω λίγο σβήνει, το ξαναβάζω στην βαση του και η φόρτιση συνεχίζεται κανονικά... Μου κανει εντύπωση πάντως και αναρωτιέμαι τι μπορεί να φταίει και δεν κανει συνεχόμενη πλήρη φόρτιση... Έχει παρατηρηθεί σε άλλον;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8

Ναι το έχουμε γράψει κιόλας, μετά το update ξεκίνησε. Έχω την αίσθηση ότι το κάνει όταν είναι αναμμένη η οθόνη.. Δεν είμαι σίγουρος

Έτσι είναι και σε εμένα το κανει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το κάνει και σε μένα. Πριν δυο εβδομάδες η οθόνη έβγαλε μια κιτρινίλα. Το έστειλα για σέρβις Τρίτη πρωί με δικά μου έξοδα. Τετάρτη το παρέλαβαν και Πέμπτη με δικά τους έξοδα παρέλαβα καινούριο κομμάτι. Δεν παρέλειψα να τους τηλεφωνήσω και να τους ευχαριστήσω. Άψογη εξυπηρέτηση.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εχει κανεις προβλημα με την "προσβαση ειδοποιησεων";

Ενω εχω επιλεξει την εφαρμογη android wear, ετσι ωστε να λαμβανω ειδοποιησεις στο moto, μετα απο restart του τηλεφωνου, χανεται η επιλογη και πρεπει να την επιλεγω ξανα και ξανα.

• 2 weeks later...
Υπάρχει λύση για πλήρη φόρτιση; Αναφέρθηκε παραπάνω μία αλλά δεν είναι καθόλου βολική σε καθημερινή βάση... :(

Υπάρχει λύση για πλήρη φόρτιση; Αναφέρθηκε παραπάνω μία αλλά δεν είναι καθόλου βολική σε καθημερινή βάση... :(

Εννοείς να το βάζεις σε theater mode; Δύσκολο δεν είναι, απλά δεν έχεις την ώρα όσο φορτίζει

Εννοείς να το βάζεις σε theater mode; Δύσκολο δεν είναι, απλά δεν έχεις την ώρα όσο φορτίζει

Άλλο κατάλαβα. Αν είναι τόσο απλό θα το κάνω αναγκαστικά. Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα είναι θέμα μείζονος σημασίας.

Παίδες χαίρετε. Είδα κάποια βίντεο στο YouTube με running apps για το 360. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Μπορείς να έχεις το 360 μόνο του σε τρέξιμο και να κάνει καταγραφή της άσκησης με το Runkeeper ας πούμε? Τα πάντα όμως διαδρομή elevation climb κλπ όχι μόνο heart rate pace και αυτά που βλέπω. Ή δείχνει μόνο αυτά και μετά που θα κάνει sync με το κινητό θα τα δείξει στην Mobile εφαρμογή? Επίσης μπορείς να ακούσεις μουσική μόνο από το 360 με Bluetooth headset? Από ότι καταλαβαινετε το θέλω πιο πολύ για running συσκευή αλλά νομίζω ότι δεν μου κάνει σε σχέση με το Sony smartwatch 3 ας πούμε που έχει GPS.

• 3 weeks later...

σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ωστοσο λαγκαρει αρκετα οταν βιαζεσαι και η μπαταρια ειναι ενα αστειο.

παραμενει,αντικειμενικα,το ομορφοτερο ολων.

Vamos Aris

Καλημέρα σας,

Παρεπιπτόντως ήρθε και η τελευταία αναβάθμιση, έκδοση LCA44B. Λεπτομέρειες του τι φέρνει εδώ:

https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/107206/kw/August/p/2815%2C9141

Samsung Galaxy Note 9

Είναι απίστευτο αυτό με τη μοτορολα. Διαβάζω προχθές ότι κυκλοφορεί η εταιρεία την αναβάθμιση, κοιτάω το ρολόι και την έχει.. Πολλά respect, επιπέδου Apple η μοτο στο κομμάτι αυτό
Vamos Aris

Το κάνει και σε μένα. Πριν δυο εβδομάδες η οθόνη έβγαλε μια κιτρινίλα. Το έστειλα για σέρβις Τρίτη πρωί με δικά μου έξοδα. Τετάρτη το παρέλαβαν και Πέμπτη με δικά τους έξοδα παρέλαβα καινούριο κομμάτι. Δεν παρέλειψα να τους τηλεφωνήσω και να τους ευχαριστήσω. Άψογη εξυπηρέτηση.

Μολις μου το εμφανισε και σε εμενα αλλα σε μικροτερο κομματι της οθονης πανω αριστερα. Τους πηρα σημερα και θα τους το στειλω με ολο το κουτι οπως ζητησανε! Ειναι η δευτερη φορα που θα τους στειλω το ρολοι! Βεβαια το πρωτο το αντικαταστησανε! Για να δουμε τι θα γινει με αυτο!

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Καλησπέρα σας,

Παρουσιάστηκε και ο διάδοχος: http://www.engadget.com/2015/09/02/new-moto-360-late-september/

Samsung Galaxy Note 9

Μολις μου το εμφανισε και σε εμενα αλλα σε μικροτερο κομματι της οθονης πανω αριστερα. Τους πηρα σημερα και θα τους το στειλω με ολο το κουτι οπως ζητησανε! Ειναι η δευτερη φορα που θα τους στειλω το ρολοι! Βεβαια το πρωτο το αντικαταστησανε! Για να δουμε τι θα γινει με αυτο!

Θέλω και εγώ να το ξαναστείλω γιατί το καινούριο έχει μια μαυρίλα στο κάτω μέρος αλλά λυπάμαι τα 10€ για την κούριερ πάλι. Κάποια στιγμή θα το κάνω.

Έχει παρατηρηθεί σε κανέναν, το φαινόμενο να μην φορτίζεται πλήρως η μπαταρία;; Αρκετά βράδια όταν το αφήνω προς φόρτιση η μπαταρία παραμένει κολλημένη έως και στο 94%. Κάποιες φορες το βγάζω απο το φορτιστη και εχει αναμμένο ενα πράσικο led φωτακι πίσω. Το αφήνω λίγο σβήνει, το ξαναβάζω στην βαση του και η φόρτιση συνεχίζεται κανονικά... Μου κανει εντύπωση πάντως και αναρωτιέμαι τι μπορεί να φταίει και δεν κανει συνεχόμενη πλήρη φόρτιση... Έχει παρατηρηθεί σε άλλον;

πρεπει να ειναι θεμα θερμοτητας. οταν καιει πολυ σταματαει εκει τη φορτιση για ασφαλεια. εγω παντως μονο τις πολυ ζεστες μερες το εχω παρατηρησει να μου το κανει...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Ηταν bug της προηγουμενης version μαλλον.

Το ειχα κι εγω, το ειχαν αναφερει και αλλοι.

Με το νεο Update που βγηκε, παει μεχρι το 100%

Ηταν bug της προηγουμενης εκδοσης! Οταν περασα την τελευταια αναβαθμιση πριν το στειλω η φορτιση εγινε σωστα, χωρις υπερθερμανση με τις ιδιες θερμοκρασιες δωματιου που επικρατουσαν σε αλλες φορτισεις! Ασε που εκανε και πολυ ωρα να φορτισει! Ενω τωρα μπαμ και εξω! ;)

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Τελικά για πόσο χάλια μπαταρία μιλάμε ρε παιδιά; Γιατί είναι και πολλά τα 200 ευρώ που ζητάει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά για πόσο χάλια μπαταρία μιλάμε ρε παιδιά; Γιατί είναι και πολλά τα 200 ευρώ που ζητάει.

Εξαρτάται από τον χρήστη. Εμένα με εκνεύρισε. Με ήπια χρήση, αλλά πολλές ειδοποιήσεις email λόγω δουλειάς μου έβγαζε οριακά μια ημέρα. Τι να πρωτοφορτίσω? Το τηλέφωνο της δουλειάς, το προσωπικό, το λάπτοπ? Πάντως είναι μακράν το πιο όμορφο

Εξαρτάται από τον χρήστη. Εμένα με εκνεύρισε. Με ήπια χρήση, αλλά πολλές ειδοποιήσεις email λόγω δουλειάς μου έβγαζε οριακά μια ημέρα. Τι να πρωτοφορτίσω? Το τηλέφωνο της δουλειάς, το προσωπικό, το λάπτοπ? Πάντως είναι μακράν το πιο όμορφο

Aν απλά το έχεις συνδεδεμένο με το κινητό αλλά δεν σκάνε συνέχεια ειδοποιήσεις; Κατά προσέγγιση πάντα αν το έχεις σαν ρολόι κυρίως.

Μου αρέσει αρκετά αλλά φοβάμαι μην εκνευριστώ και γω με την μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aν απλά το έχεις συνδεδεμένο με το κινητό αλλά δεν σκάνε συνέχεια ειδοποιήσεις; Κατά προσέγγιση πάντα αν το έχεις σαν ρολόι κυρίως.

Μου αρέσει αρκετά αλλά φοβάμαι μην εκνευριστώ και γω με την μπαταρία.

Την μέρα (δηλαδή 18 ώρες) τις έχεις στο νερό. Δηλαδή με μια φόρτιση το βράδυ καθαρίζεις (όχι ότι μου αρέσει).

Την μέρα (δηλαδή 18 ώρες) τις έχεις στο νερό. Δηλαδή με μια φόρτιση το βράδυ καθαρίζεις (όχι ότι μου αρέσει).

Ευχαριστώ φίλε μου. Θα αναγκαστώ να το απορρίψω. Αν έβγαζε δύο γεμάτες μέρες θα το έπαιρνα αλλά να είμαι με δύο πρίζες στο χέρι κάθε μέρα, θα είναι μαρτύριο.

Ευχαριστώ πολύ!

[sIGPIC][/sIGPIC]