nickmostro Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Απενεργοποιησε το ambient mode για αυτό.Iσχυει, αλλωστε χρησιμοποιω watchfaces απο Facer/Watchmaker και το ambient mode δεν ειναι διαθεσιμο. Μια ερωτηση: γνωριζει καποιος φιλος καποια εφαρμογη που σε ειδοποιει σε περιπτωση που αποσυνδεθει το ρολοι με το κινητο? Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Iσχυει, αλλωστε χρησιμοποιω watchfaces απο Facer/Watchmaker και το ambient mode δεν ειναι διαθεσιμο. Μια ερωτηση: γνωριζει καποιος φιλος καποια εφαρμογη που σε ειδοποιει σε περιπτωση που αποσυνδεθει το ρολοι με το κινητο? Find my phone.... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Κι εγω χρησιμοποιω το watchface premium και μια χαρα παιζει το ambient mode. Επίσης το ιδιο το watchmaker εχει την δυνατοτητα ειδοποιησης οταν αποσυνδεθει το κινητο με το ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Κι εγω χρησιμοποιω το watchface premium και μια χαρα παιζει το ambient mode. Επίσης το ιδιο το watchmaker εχει την δυνατοτητα ειδοποιησης οταν αποσυνδεθει το κινητο με το ρολοιIσως να μην υποστηριζει ambient mode το συγκεκριμενο face που χρησιμοποιω. Θα το τσεκαρω.. Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπέρα. Μόλις πήρα και εγώ ένα και ενώ συνδέθηκε κανονικά με το Note 3 μου βγάζει ένα χαζό μήνυμα στο Android wear. Λέει android wear needs a refresh. Uninstall it and related install it. Το πρόβλημα είναι πως το έκανα αλλά συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μήνυμα. Και έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιώ την εφαρμογή Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπέρα. Μόλις πήρα και εγώ ένα και ενώ συνδέθηκε κανονικά με το Note 3 μου βγάζει ένα χαζό μήνυμα στο Android wear. Λέει android wear needs a refresh. Uninstall it and related install it. Το πρόβλημα είναι πως το έκανα αλλά συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μήνυμα. Και έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιώ την εφαρμογήΜηπως λεει "Αndroid Wear needs to be reinstalled. Please uninstall it and reinstall it from the Play Store."? Με μια αναζητηση που εκανα στο google αν κανεις απεγκατασταση το Android Wear μετα reboot στη συσκευη και υστερα παλι εγκατασταση του Android Wear φτιαχνει. Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μηπως λεει "Αndroid Wear needs to be reinstalled. Please uninstall it and reinstall it from the Play Store."? Με μια αναζητηση που εκανα στο google αν κανεις απεγκατασταση το Android Wear μετα reboot στη συσκευη και υστερα παλι εγκατασταση του Android Wear φτιαχνει. Τελικά έκανα το κινητό Set up as new και όλα μέλι γάλα! Έχω το note 3 με official leaked lollipop. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παρήγγειλα χτες την έκδοση με τον μαύρο μεταλλικό μπρασελέ. Διαθεσιμότητα 5-7 μέρες. Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παρήγγειλα χτες την έκδοση με τον μαύρο μεταλλικό μπρασελέ. Διαθεσιμότητα 5-7 μέρες. Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου. Και τώρα θα έχεις και εσύ όπως και εγώ στο αριστερό το 360 και στο δεξί το Mi Band :lol: Καλορίζικο. Να μας ανεβάσεις και καμιά φωτό. Εγώ πήρα το ασημί. Εβαλα και την Πολωνική επίσημη Lollipop στο note 3 και με εξαίρεση μια φορά που το έκανε γενικά πλέον δεν έχω αποσυνδέσεις. Ενα φαίνομενο που ταλανίζει πολλούς απο ότι διαβάζω άσχετα με ποιο smartwathc έχουν. πχ ακριβώς το ίδιο θέμα με έμενα έχουν και με το LG Πάντως απο φωνητικές εντολές είναι πολύ καλό και χρήσιμο και περιμένουμε την υποστήριξη ελληνικών. Μια πρόταση, αν έχετε στα ελληνικά το κινητό αρα και το google now ίσως να μην παίρνει τις εντολές που δίνετε (πάντα στα αγγλικά) πχ set a note κλπ Αν το γυρίσετε το κινητό στα αγγλικά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Όπως τα λες είναι... :D Εσύ έχεις την έκδοση με τον ασημί μπρεσελέ; Δεν βλέπω την ώρα να σκάσει μύτη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Πήρα το ασημί με το δερμάτινο λουράκι. Το μπρασελέ το ψήνω αν και προς το παρόν δεν μου χρειάζεται. Πήρα και το facer (αξίζει κατα την γνώμη μου όπως και το ακριβότερο watchmaker) γιατί άλλωστε είναι για android wear πράγμα που σημαίνει πως και ρολόι να αλλάξεις πάλι θα σου είναι χρήσιμο στο μέλλον. Αν θέλεις να μάθεις για αυτονομία κλπ στείλε pm έχω κρατήσει φωτό. Προς το παρόν θεωρώ πως δεν το έστρωσα ακόμα και πως του κάνω εκτεταμένη χρήση αρα δεν περιμένω να μου βγάλει την ημέρα. Απο αύριο ξεκινάω το καλό το τεστ. Πρωί με 100% και δοκιμή σε κανονικές συνθήκες χωρίς πειράγματα για να δούμε πόσο θα πάει. Πάντως, δεν είναι τυχαίο που λέει η εταιρία στο επίσημο site ότι it lasts all day. Το all day δεν είναι καθόλου τυχαίο και αυτό είναι και καλό και κακό :D Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Θα σου στείλω πμ το μεσημέρι. Περιμένω και φώτο με τα δύο χέρια να φαίνεται και το band. :p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Περιμένουμε την αναβάθμιση https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/104149/p/2815%2C9141/kw/LWX49L Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εχει δει κανενας metal band για το ρολοι να πωλειτε ξεχωριστα; κοιτουσα και ειχε κατι τιμες 60-70€ και δεν ηταν και original! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Περιμένουμε την αναβάθμιση https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/104149/p/2815%2C9141/kw/LWX49L Ωραία νέα! Να δούμε και τι βελτιώσεις θα έχει! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μου ηρθε πριν αρκετη ωρα η αναβαθμιση! Παρατηρησα 2 πραγματα κατα την εκκινηση του 5.0.2! Λοιπον ενω το ρολοι ηταν 100% επεσε στα 85% για πλακα! Εκανα μια επανεκκίνηση μετα και ειδα οτι δεν συνδεοταν γρηγορα οταν το αφηνεις απλα μονο του ενω ελεγε connecting αργουσε! Με την 5.0.1 μετα απο restart στο ρολοι συνδεοταν κατευθειαν! Και η μπαταρια επεσε κατακόρυφα στο 70%! Βεβαια ειναι η πρωτη εκτιμηση! Θα το δουμε σε full day πως θα ειναι! Παντως οταν εκανε update σε 5.0.1 δεν μου εκανε αυτα τα κολπα! :P Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μου ηρθε πριν αρκετη ωρα η αναβαθμιση! Παρατηρησα 2 πραγματα κατα την εκκινηση του 5.0.2! Λοιπον ενω το ρολοι ηταν 100% επεσε στα 85% για πλακα! Εκανα μια επανεκκίνηση μετα και ειδα οτι δεν συνδεοταν γρηγορα οταν το αφηνεις απλα μονο του ενω ελεγε connecting αργουσε! Με την 5.0.1 μετα απο restart στο ρολοι συνδεοταν κατευθειαν! Και η μπαταρια επεσε κατακόρυφα στο 70%! Βεβαια ειναι η πρωτη εκτιμηση! Θα το δουμε σε full day πως θα ειναι! Παντως οταν εκανε update σε 5.0.1 δεν μου εκανε αυτα τα κολπα! :P Από που το πήρες το ρολόι και σου ήρθε το update; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Το πρωτο το ειχα παρει απο eshop και λογο οτι βγηκε ελατωμματικο εγινε αντικατασταση απο τo επισημο service της motorola στην ελλαδα! Δε νομιζω οτι εχει σχεση τοσο αυτο! Οσο για το update βλεπω οτι η μπαταρια βελτιωθηκε μετα απο φορτιση και ενω το εβγαλα στις 12:30 τωρα εχει 72% με αρκετη χρηση! Edited February 20, 2015 by panagiotisd Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ωραία νέα αυτά! Σε μένα ακόμα δεν ήρθε... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ούτε και εγώ πήρα αναβάθμιση! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το πρωτο το ειχα παρει απο eshop και λογο οτι βγηκε ελατωμματικο εγινε αντικατασταση απο τo επισημο service της motorola στην ελλαδα! Δε νομιζω οτι εχει σχεση τοσο αυτο! Οσο για το update βλεπω οτι η μπαταρια βελτιωθηκε μετα απο φορτιση και ενω το εβγαλα στις 12:30 τωρα εχει 72% με αρκετη χρηση! Ποιο είναι το σέρβις; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το εστειλα στην cellcom ΕΠΕ! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση ελπίζω να μην χρειαστεί. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Εμένα έχει πάρει την αναβάθμιση το ένα από τα δυο Μοτο.Το άλλο περιμένει ακόμη. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Αντώνη παρατήρησες διαφορές; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts