Guest valeria Δημοσιεύτηκε September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω να αγοράσω ένα μικρό laptopακι για τη μητέρα μου, η οποία έχει τώρα ένα παμπάλαιο netbook με κάκιστα specs που σέρνεται. Η μόνη χρήση που κάνει είναι FB. Με ενδιαφέρει να είναι μικρό και ελαφρύ, να έχει τιμή μέχρι 350 ευρώ max και να είναι σβέλτο, χωρίς πολύ αποθηκευτικό χώρο. Είδα με λίγο ψάξιμο ότι παίζουν κάτι chromebook, αυτά είναι καλά σαν κατηγορία; Γενικά έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε, γιατί έχω χάσει επαφή με αυτό το είδος συσκευών... Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Σε αυτά τα λεφτά γιατι δεν της αγοράζεις ενα tablet; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλύτερα τάμπλετ. Σε αυτά τα λεφτά πολύ καλύτερο τάμπλετ απ ότι λάπτοπ ή νετμπουκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Σε αυτά τα λεφτά γιατι δεν της αγοράζεις ενα tablet; Αμ δε θέλει tablet, την έχω πρήξει, αλλά δε μπορεί το touch με τίποτα! Πατάει κατά λάθος like κλπ και εκνευρίζεται... Αλλιώς θα πήγαινα για tablet κατευθείαν και για λόγους φορητότητας κυρίως! Βλέπεις, είναι ότι έχει μάθει σε laptop, να λειτουργεί με πληκτρολόγιο, ποντίκι κλπ, το να μπει σε άλλη φιλοσοφία της φαίνεται βουνό και το βλέπει τελείως αρνητικά απ´το πρώτο λεπτό που θα ασχοληθεί. Και φαντάσου της έχω δώσει να χειριστεί iPad όσες φορές προσπαθώ να την πείσω, όχι κανένα φθηνό Android tablet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ας βάλεις μερικά € παραπάνω και πάρε αυτό http://www.e-shop.gr/acer-extensa-ex2510-156-intel-core-i3-4030u-4gb-500gb-free-dos-p-PER.902912 Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ας βάλεις μερικά € παραπάνω και πάρε αυτό http://www.e-shop.gr/acer-extensa-ex2510-156-intel-core-i3-4030u-4gb-500gb-free-dos-p-PER.902912 Πολύ καλή πρόταση, αλλά ξεφεύγει σε μέγεθος, δυστυχώς... Η μάνα μου πετάει το netbook στην τσάντα ώμου της και το παίρνει παντού μαζί της, με αυτό θα έχει σίγουρα θέμα... Σ´ευχαριστώ πολύ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Θα την βόλευε ένα netbook 10άρι, τα οποία όμως με την έλευση των tablets έχουν καταργηθεί. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάποιο παλιό μοντέλο ίσως. Ψάξε και από το ebay ή το amazon μπορεί να τους έχει ξεμείνει κάποιο παλιό κομμάτι. Γύρω στα 100-150 θα το πάρεις (καινούριο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Και βάλε έναν ssd και όσο παίρνει μνήμη και εισαι οκ. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Θα την βόλευε ένα netbook 10άρι, τα οποία όμως με την έλευση των tablets έχουν καταργηθεί. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάποιο παλιό μοντέλο ίσως. Ψάξε και από το ebay ή το amazon μπορεί να τους έχει ξεμείνει κάποιο παλιό κομμάτι. Γύρω στα 100-150 θα το πάρεις (καινούριο). Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, όμως έχει νόημα να της πάρω κάτι τέτοιο; Θέλω να πω, σε specs στην ουσία δε θα είναι το ίδιο με αυτό που έχει, στο περίπου; Στην ουσία αυτό που τη χαλάει στο netbook είναι ότι παραείναι αργό - βασικά ανέκαθεν αργό ήταν :p Δεν υπάρχει κάτι σε tabletοειδές που να έχει Windows κανονικά (όχι mobile) και πληκτρολόγιο, κι αν θες, σε κάποιες περιπτώσεις, να γίνεται και tablet; Τονίζω το Windows κανονικά γιατί την ενδιαφέρει πολύ να βλέπει το FB ticker (στήλη ενημέρωσης) πάνω δεξιά στο FB κι αυτό σε mobile λειτουργικά δεν γίνεται απ´όσο γνωρίζω... Thanx a lot για την απάντηση! Α ρε μάνα, σε μπελάδες μας έβαλες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, όμως έχει νόημα να της πάρω κάτι τέτοιο; Θέλω να πω, σε specs στην ουσία δε θα είναι το ίδιο με αυτό που έχει, στο περίπου; Στην ουσία αυτό που τη χαλάει στο netbook είναι ότι παραείναι αργό - βασικά ανέκαθεν αργό ήταν :p Δεν υπάρχει κάτι σε tabletοειδές που να έχει Windows κανονικά (όχι mobile) και πληκτρολόγιο, κι αν θες, σε κάποιες περιπτώσεις, να γίνεται και tablet; Τονίζω το Windows κανονικά γιατί την ενδιαφέρει πολύ να βλέπει το FB ticker (στήλη ενημέρωσης) πάνω δεξιά στο FB κι αυτό σε mobile λειτουργικά δεν γίνεται απ´όσο γνωρίζω... Thanx a lot για την απάντηση! Α ρε μάνα, σε μπελάδες μας έβαλες :D Ναι, θα είναι πολύ αργό το netbook. Αν θέλεις windows + ελαφρύ + πληκτρολόγιο, πας σε κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e3-111-c0wa-116-intel-dual-core-n2830-2gb-320gb-windows-81-p-PER.902906 το οποίο είναι όμως 11.6" και 1.5 κιλό περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Χμμμμμμ πολύ ενδιαφέρον, κι όπως λέει και ο sv2evs, βάζω κι έναν ssd και το απογειώνω το μηχάνημα! Το 1.5 κιλό πιστεύω είναι μέσα στα όρια, θα ψάξω να δω πόσο είναι και το δικό της, δε μου κάνει και για τρομερά πιο ελαφρύ! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Γιατί δεν κοιτάς το Asus t100 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αυτό ακριβώς... Και εγώ το Asus T100 θα σου πρότεινα που είναι πολύ καλή πρόταση με Full Windows... Και πιο ελαφρύ και στις ίντσες που ψάχνεις αφού είναι 10.1'' :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Το κοιτάω στο Skroutz παιδιά, πολύ δελεαστικό! Απλά το συγκεκριμένο έχει πολλά υπο-μοντέλα και έχω μπερδευτεί! Ποιο είναι το πιο κατάλληλο, που τα specs του θα το βοηθήσουν να αντέξει πιο πολύ σε βάθος χρόνου δηλαδη; Σας ευχαριστώ πολύ! :) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ακριβώς... Και εγώ το Asus T100 θα σου πρότεινα που είναι πολύ καλή πρόταση με Full Windows... Και πιο ελαφρύ και στις ίντσες που ψάχνεις αφού είναι 10.1'' :) Α τώρα είδα ότι οδηγεί σε λινκ αυτό, sorry είμαι και σε Tapatalk και δεν το πρόσεξα! Για αυτό μας βλέπω, γίνεται και tablet, έχει και κανονικά Windows, μια χαρά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Για αυτό σου έβαλα λινκ στο ποστ μου... Από τα δύο που ειναι στα 329,00 ευρώ να προτιμήσεις ΑΥΤΌ ΕΔΏ... Η διαφορά είναι στους επεξεργαστές... EDIT Οκ δεν είδα το edit σου, και εγώ από tapatalk δεν θα το έβλεπα :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, έφυγε η παραγγελία, μπορεί να κλειδώσει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλορίζικο... Από όσους το έχουν μέσα και έξω από το φόρουμ έχω ακούσει τα καλύτερα.... Εδώ και το επίσημο θέμα στο MyPhone αν χρειαστείς κάτι: LINK: Asus Transformer Book T100 Windows 8.1 Tablet PC Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλορίζικο... Από όσους το έχουν μέσα και έξω από το φόρουμ έχω ακούσει τα καλύτερα.... Εδώ και το επίσημο θέμα στο MyPhone αν χρειαστείς κάτι: LINK: Asus Transformer Book T100 Windows 8.1 Tablet PC Τέλεια, να'σαι καλά! Νομίζω σε συνδυασμό με το Mororola Moto G, την έφτιαξα τη μάνα μου για τα επόμενα 2-3 χρονάκια τουλάχιστον, χεχε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Άνετα :) High Tech η μαμά :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ας είχα έναν γιο και να ήταν έτσι να με φτιάχνει,ποιος την χάρη μου. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δες το asus TA100 που είναι και laptop και tablet. Windows 8.1 και office. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts