left_ace Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Πιο πολύ θέμα HD voice το βλέπω. Στο 4G προσπαθεί να σου μεταδώσει μία πιο HD χροιά και στη προσπάθεια αυτή γίνεται ότι γίνεται. Θεωρώ ότι παίζει ρόλο και ο πάροχος του συνομιλητή. Προσωπικά έχω πετύχει HD voice από Vodafone σε Vodafone και η συνομιλία ήταν πέρα για πέρα κρύσταλλο. Παρ όλα αυτά, προτιμώ το 2G( και για λόγους μπαταρίας) διότι όπως λέμε και οι περισσότεροι, το κινητό έχει κορυφαία ποιότητα κλήσης. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 ο αλλος που περνεις δεν εχει καλο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 οταν μου στελνανε μηνυμα αναβοσβηνε ξ οθονη οτι εχεω μηνυμα τωρα παρατηρω οτι δεν γινεται...εχω πειραξει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εννοείς ότι το μήνυμα φαινόταν στο moto display ενώ τώρα όχι; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 οταν μου στελνανε μηνυμα αναβοσβηνε ξ οθονη οτι εχεω μηνυμα τωρα παρατηρω οτι δεν γινεται...εχω πειραξει κατι? εχτες το βραδυ δεν αναβοσβηνε η οθονη καθολου μετα απο κληση η μυνημα...σημερα αναβοσβηνει κανονικα..δεν μπορω να καταλαβω.κανα κολλημα εφαγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Λοιπόν έβλεπα τις παρουσιάσεις των καινούργιων LG και Samsung με την always on οθόνη και σκεφτόμουν πόσο μπροστά μπορεί να ήταν το πρώτο μότο χ! Πρωτοποριακή μοτορολα. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Η active display είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις δήθεν καινοτομίες των G5 και S7. Δε το λέω με καμία κακία, είναι η αλήθεια. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Γεγονός και ξεκίνησε το 13 αν δεν κάνω λάθος έτσι; Και έδειξε το δρόμο. Μακάρι να αναπτυχθεί ακόμη παραπάνω με κάποιο τροπο Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 παιδες εχω παραλαβει μια θηκη μαυρη κ την πουλαω οσο την πηρα 5 ευρω ειναι σφραγισμενη απλα δεν αγορασα κ παλι το κινητο και μου ηρθε πριν λιγες ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 H Motorola ήταν φοβερή εταιρία με καταπληκτικούς μηχανικούς. Η μεγάλη της παρακαταθήκη είναι οι πολλές πατέντες της και αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος εξαγοράς από την Google. Τώρα δυστυχώς πάει... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Οι συσκευές που βγάζει εξακολουθούν να ειναι καλές παρόλα αυτά και αν συνεχίζουν να υποστηρίζονται για μένα ειναι οκ. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Δυστυχώς εμένα έπεσε (από μικρή απόσταση και με bumper) και από το σέρβις μου είπαν ότι θέλουν 270Ε (με έκπτωση απο 330!) για να το φτιάξουν γιατί θέλει αλλαγή όλη η οθόνη. Η οποία δεν έσπασε, δε ξέρω τί έπαθε αλλά δεν άνοιγε. Το κινητό χτύπησε με το πλάγιο μέρος, εκεί που είναι το κουμπι on/off. Και δεν το είχα ούτε 10 μήνες :cry::cry::cry::cry::cry::cry:. Ξέρετε κανένα κατάστημα/τεχνικό που να μπορεί να το φτιάξει με λιγότερα δηλάδη να βρει και να αλλάξει την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Δυστυχώς εμένα έπεσε (από μικρή απόσταση και με bumper) και από το σέρβις μου είπαν ότι θέλουν 270Ε (με έκπτωση απο 330!) για να το φτιάξουν γιατί θέλει αλλαγή όλη η οθόνη. Η οποία δεν έσπασε, δε ξέρω τί έπαθε αλλά δεν άνοιγε. Το κινητό χτύπησε με το πλάγιο μέρος, εκεί που είναι το κουμπι on/off. Και δεν το είχα ούτε 10 μήνες :cry::cry::cry::cry::cry::cry:. Ξέρετε κανένα κατάστημα/τεχνικό που να μπορεί να το φτιάξει με λιγότερα δηλάδη να βρει και να αλλάξει την οθόνη; Πανάκριβοι πραγματικά. Μόνο εάν βρεις κάτι από eBay και το περάσεις εσύ με τη βοήθεια του You Tube θα σου βγει πιο φθηνά. Με τα λεφτά που σου ζητάνε αγοράζεις νέα συσκευή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ε ναι είναι κοροϊδια αυτό με τις αντιπροσωπείες, δεν καταλαβαίνω αυτά τα κόστη για την αντικατάσταση μίας οθόνης. Προφανώς υπάρχει κάποιο οικονομικό μοντέλο που έχουν και τους συμφέρει να εξωθούν τον κόσμο να αγοράζει καινούρια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ίδια η εταιρία κοστολογεί την οθόνη μόνη της περισσότερο απο ολόκληρο το τηλέφωνο! Παρεπιπτόντως τώρα είδα ότι το expansys έχει το Moto X Play με 227 (χωρίς ΦΠΑ). 'Οχι ότι θα με άφηναν τα capital controls να το πάρω. Καλύτερα να μην μπαίνω σε πειρασμούς :confused:. Πανάκριβοι πραγματικά. Μόνο εάν βρεις κάτι από eBay και το περάσεις εσύ με τη βοήθεια του You Tube θα σου βγει πιο φθηνά. Με τα λεφτά που σου ζητάνε αγοράζεις νέα συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ε ναι είναι κοροϊδια αυτό με τις αντιπροσωπείες, δεν καταλαβαίνω αυτά τα κόστη για την αντικατάσταση μίας οθόνης. Προφανώς υπάρχει κάποιο οικονομικό μοντέλο που έχουν και τους συμφέρει να εξωθούν τον κόσμο να αγοράζει καινούρια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ίδια η εταιρία κοστολογεί την οθόνη μόνη της περισσότερο απο ολόκληρο το τηλέφωνο! Παρεπιπτόντως τώρα είδα ότι το expansys έχει το Moto X Play με 227 (χωρίς ΦΠΑ). 'Οχι ότι θα με άφηναν τα capital controls να το πάρω. Καλύτερα να μην μπαίνω σε πειρασμούς :confused:. Είναι για να μπαίνεις κατευθείαν στον πειρασμό για το Moto x Force ! :p:p Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Δυστυχώς οσο ικανοποιημένος ειμαι με την μοτορολα μετα απο 3 κινητα(σκυλιά) που εχουν περασει απο τα χέρια μου,τοσο δυσαρεστημενος είμαι με το service τους στην ελλαδα...δυο φορές που τους χρειαστηκα (δεν τα προσεχα και τοσο πολυ) σε διαφορετικά προβλήματα η τιμή που μου εδωσαν ηταν εντελως τυχαια η τιμή του κινητού στην αγορά εκείνη την περίοδο. Σαν να μην θέλουν να σε εξυπηρετήσουν. Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispaok Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καλησπέρα σε όλους σας! Εδώ και 3 μέρες περίπου δεν μπορώ να συνδεθώ με τα δεδομένα του κινητού! Το έκανα 2 φορές επαναφορά ρυθμίσεων και τίποτα ακόμα! Εάν ξέρει κανείς τίποτα;:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ακριβώς αυτή ήταν η εντύπωση που μου έδωσαν και μένα. Ο,τι δεν ήθελαν να το φτιάξουν. 'Εχε χάρη που δεν υπάρχει η μητρική τώρα εταιρία αλλιώς θα μιλούσα απευθείας (είμαι και παλιός εργαζόμενος τους μηχανικός). Δυστυχώς οσο ικανοποιημένος ειμαι με την μοτορολα μετα απο 3 κινητα(σκυλιά) που εχουν περασει απο τα χέρια μου,τοσο δυσαρεστημενος είμαι με το service τους στην ελλαδα...δυο φορές που τους χρειαστηκα (δεν τα προσεχα και τοσο πολυ) σε διαφορετικά προβλήματα η τιμή που μου εδωσαν ηταν εντελως τυχαια η τιμή του κινητού στην αγορά εκείνη την περίοδο. Σαν να μην θέλουν να σε εξυπηρετήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος τι ακριβώς είναι η επιλογή encrypt Phone και τι οφέλη προσφέρει αν την κάνεις; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 ξερει κανεις το sar?πρεπει να ειναι υψηλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 καλησπερα παιδια, εδω και κατι ωρες κατοχος και γω του moto X :D αυτο που οταν κουνιεται το κινητο αναβει η οθονη ειναι το ambient που λετε πιο πισω? απο τι καταλαβα δεν το απενεργοποιω καπως ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 καλησπερα παιδια, εδω και κατι ωρες κατοχος και γω του moto X :D αυτο που οταν κουνιεται το κινητο αναβει η οθονη ειναι το ambient που λετε πιο πισω? απο τι καταλαβα δεν το απενεργοποιω καπως ετσι? Όχι, αυτό είναι η active display. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Η ambient δεν υπάρχει στην 6.0. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Κάπου διάβασα ότι η ambient εμφανίζεται εάν διαγραψουμε / απενεργοποιησουμε το μότο app αν και δεν το δοκίμασα και δεν αξίζει κιόλας θαρρώ. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 υπαρχει τελικα καπου να ενργοποιηθει εαν θελουμε το πρασινο led ειδοποιησεων?και τελος συνδεσα το κινητο με usb και δεν μου εμφανιζει πουθενα τις φωτο που εχω μεσα στο κινητο...γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Κάπου διάβασα ότι η ambient εμφανίζεται εάν διαγραψουμε / απενεργοποιησουμε το μότο app αν και δεν το δοκίμασα και δεν αξίζει κιόλας θαρρώ. Το έχω κάνει και το έχω αναφέρει εδώ στο νήμα. Ούτε τότε εμφανίζεται. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts