vamire666 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ok.ευχαριστώ. κάτι τελευταίο σου έχει κάνει burn in ή amoled σε status kai navigation bar? Βλεπεις κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ok.ευχαριστώ. κάτι τελευταίο σου έχει κάνει burn in ή amoled σε status kai navigation bar? Όχι. Εδώ στο galaxy nexus μου του 2012 δεν έχει burn, στο Moto θα είχα! Όλα μια χαρά. Αγαπάμε amoled. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλά αγαπαμε amoled αλλά σε εμένα έχει θέμα.βέβαια μόνο σε λευκό και γκρι φόντο το βλέπεις .είναι σαν να βλέπεις σαν μια σκιά την status bar σου ενο ειναι εκτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλά αγαπαμε amoled αλλά σε εμένα έχει θέμα.βέβαια μόνο σε λευκό και γκρι φόντο το βλέπεις .είναι σαν να βλέπεις σαν μια σκιά την status bar σου ενο ειναι εκτός. ποτε το αγορασες; κ ποσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ποτε το αγορασες; κ ποσο; Από κοτσωβολο πριν 7 μήνες 600 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αν έχεις εγγύηση σε ισχύ γιατι δεν το δίνεις να στο φτιάξουν να μην το σκέφτεσαι; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αν έχεις εγγύηση σε ισχύ γιατι δεν το δίνεις να στο φτιάξουν να μην το σκέφτεσαι; Σε κοτσωβολο ή στην cellcom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Cellcom υποθέτω φιλε αφού αυτοί ειναι το επίσημο σέρβις της Μότο. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Με την εγγυηση απο αμαζον αν παθει κατι θα πρεπει να το στειλω γερμανια; ή μπορω να το στειλω και στη cellcom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Λογικά είναι μέσα στην Πανευρωπαϊκή εγγυήση. Πάρε τη cellcom και ρώτα. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Με την εγγυηση απο αμαζον αν παθει κατι θα πρεπει να το στειλω γερμανια; ή μπορω να το στειλω και στη cellcom? Το στέλνεις πίσω (πάνω στο χρόνο) και σου στέλνουν άλλο. Αν γίνει κάτι τον δεύτερο χρόνο, τότε στη cellcom. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ευχαριστω αρα το συμπερασμα ειναι amazon = εγγυηση ετσι; Αχρειαστη να ειναι οπως ολα αυτα τα χρονια. Thanks guys :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pschamp027 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μηπως γνωρίζει κανείς τρόπο για να ρουταρω τη συσκευή (xt1092) ; Τρέχει σε android 6.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μηπως γνωρίζει κανείς τρόπο για να ρουταρω τη συσκευή (xt1092) ; Τρέχει σε android 6.. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pschamp027 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να κλεινω με τη μια ολες τις ανοιχτες εφαρμογες που μενουνε?φιλος μου ειπε οτι δεν υπαρχει τετοια επιλογη σε stock android.τις κλεινω μια μια με το χερι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κλείνεις τις εφαρμογές. Το λειτουργικό κάνει διαχείριση της μνήμης και κάνει καλά τη δουλειά του. Σε κινητά με 2+ gb ram δεν πρόκειται να δεις λαγκαρισμα, εκτός αν μιλάμε για τόσο κακογραμμένη rom, που στην περίπτωση εδώ δεν παίζει. Μην ασχολειστε με το να έχει το κινητό ελεύθερη μνήμη. Η μνήμη υπάρχει για έναν βασικό λόγο, να καταλαμβάνεται από το λειτουργικό και να φορτώνει τις εφαρμογές. Μόνο αν αρχίσεις και βλέπεις lag θα έχει νόημα να ελευθερώσεις μνήμη, κάτι που αποκλείεται να δεις. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Σωστα τα λες αλλα το να αλλαζεις εφαρμογη καθε φορα και να ψαχνεις μια μεσα σε 20++ ανοιχτες εφαρμογες κατανταει κουραστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ihvod Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Έχει κάποια θεματάκια το κινητό μου και έλεγα να επισκεφτω το service. Ή συσκευή κλεινει κάτω από το 20%, το jack χάνει επαφη και κάποιες φορές δε παίζει το ακουστικό. Εχει καποιος εμπειρία από τη cellcom να μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Έχει κάποια θεματάκια το κινητό μου και έλεγα να επισκεφτω το service. Ή συσκευή κλεινει κάτω από το 20%, το jack χάνει επαφη και κάποιες φορές δε παίζει το ακουστικό. Εχει καποιος εμπειρία από τη cellcom να μου πει; Έχω το Nexus 6. Πριν 2 βδομάδες μου εμφάνισε πρόβλημα και πήγε από Κατερίνη στην Cellcom. Έφτασε Δευτέρα, ανοίχτηκε την ίδια μέρα και Τρίτη μεσημέρι έφυγε από το service διορθωμένο, με πληρωμένο το courier από αυτούς. Μιλάμε για εξυπηρέτηση άψογη όπως καταλαβαίνεις. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 παιδια καλησπερα....και εγω κατοχος του κινητου εδω και 10 μερες..απλα δεν ξερω εαν ειναι ιδεα μου αλλα οταν καλω καποιον αλλες φορες το <του> δηλαδη ο ηχος που ακους οταν περιμενεις τον αλλον να το σηκωσει ποτε ειναι πεντακαθαρος και ποτε βραχνος....δεν το κανει παντα....βεβαια θεμα ακουστικης με το συνομιλητη δεν υπαρχει ουτε οταν ακουω μουσικο βιντεακι... Λετε να ειναι θεμα δικτυου vodafone η να εχει προβλημα το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 παιδια καλησπερα....και εγω κατοχος του κινητου εδω και 10 μερες..απλα δεν ξερω εαν ειναι ιδεα μου αλλα οταν καλω καποιον αλλες φορες το <του> δηλαδη ο ηχος που ακους οταν περιμενεις τον αλλον να το σηκωσει ποτε ειναι πεντακαθαρος και ποτε βραχνος....δεν το κανει παντα....βεβαια θεμα ακουστικης με το συνομιλητη δεν υπαρχει ουτε οταν ακουω μουσικο βιντεακι... Λετε να ειναι θεμα δικτυου vodafone η να εχει προβλημα το κινητο? Εμένα αυτό μου συμβαίνει όταν το έχω στο 4G. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ειχα ενα αρκετα παρομοιο θεμα οσο ειχα το Μοτο. Σε εμενα εκανε εναν ηχο σαν να ειχε θορυβο, σα να ειχε σκονη στην επαφη. Δεδομενου πως το εκανε και στα ακουστικα (και μονο κατα την κληση και επ'ουδενι σε βιντεο ή μουσικη) ειμαι αρκετα σιγουρος πως ηταν απο το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εγω να σας πω την αλήθεια δεν το χω παρατηρήσει παρόλο που το χω μόνιμα στο 4g. Οι συνομιλίες πάντως ειναι πεντακάθαρες. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εμένα αυτό μου συμβαίνει όταν το έχω στο 4G. να βαλω 3g λετε?η να το αφησω στο 4g?παντως παρατηρω πολυ καλυτερα τον ηχο του <του> <του> οταν καλω τον αλλον..δεν νομιζω να ειναι με τιποτα το ακουστικο μιας και δεν το κανει παντα οταν ειναι σε 4g...σε καποιες κλησεις κανει ενα θορυβο εντονο το ακουστικο αλλα ειμαι σιγουρος ειναι θεμα 4g..γιατι μετα φτιαχνει..λεω να το αλλαξω σε 3g..τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts