Jump to content

Σας χρωστούν χρήματα και δεν σας τα δίνουν;

konv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 262
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μιας και οι φορές που την έχω πατήσει στο παρελθόν είναι αρκετές (επαγγελματικό κομμάτι) έχω διαγράψει τη λέξη "δανείζω" - "πίστωση" και κοιμάμαι ήσυχος. Έτσι δεν χαλάω και την σχέση μου με κανέναν :)
1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

ακριβως ..πλεον και σε προσωπικο επιπεδο που την εχω πατησει.δεν υποχρεωνεσαι σε κανενα δεν σου υποχρεωνεται κανενας.

τι εγινε με τα χρηματα τελικα?τα πηρες?

θα πάω σήμερα να ελέγξω μήπως και τα κατέθεσε στην τράπεζα, γιατί μου είπε πως δεν μπορεί να τα φέρει καθώς ο εν διαστάσει εδώ και 12(?) χρόνια σύζυγός της απειλεί να την σκοτώσει και κρύβεται...

Αν δεν τα έχει καταθέσει(που δυστυχώς κάτι τέτοιο νομίζω) λέω να την πάρω τηλέφωνο να της το υπενθυμίσω.

Και μετά...?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

θα πάω σήμερα να ελέγξω μήπως και τα κατέθεσε στην τράπεζα, γιατί μου είπε πως δεν μπορεί να τα φέρει καθώς ο εν διαστάσει εδώ και 12(?) χρόνια σύζυγός της απειλεί να την σκοτώσει και κρύβεται...

Αν δεν τα έχει καταθέσει(που δυστυχώς κάτι τέτοιο νομίζω) λέω να την πάρω τηλέφωνο να της το υπενθυμίσω.

Και μετά...?

Μήπως κρύβεται από αυτούς που χρωστάει??:lol:

..κάτι μαγικό!

απο τοτε(2010-2011) μου ελεγε για τα προβληματα με τον αντρα της.Οποτε δε νομιζω να ειναι τοοοοσο φουσκα για να μην πληρώνει.

Παντως ενω το φεισμπουκ της το ειχε κλεισει, τωρα βλεπω το ξανανοιξε εδω και 2-3 μερες.

Αφού λοιπόν έλεγξα τα χαρτιά που υπέγραψε και ειδα πως η ημερομηνία που έπρεπε να πληρώσει ηταν 6-3(την περασμένη Πέμπτη δηλαδή)πήγα σήμερα στην τράπεζα να τσεκάρω,

Λιγο πολύ το αναμενομενο...ΤΖΙΦΟΣ.

σκεφτομαι να την παρω ενα τηλ σήμερα να της πω να το τακτοποιήσει μέσα στην εβδομαδα...

Αφού λοιπόν έλεγξα τα χαρτιά που υπέγραψε και ειδα πως η ημερομηνία που έπρεπε να πληρώσει ηταν 6-3(την περασμένη Πέμπτη δηλαδή)πήγα σήμερα στην τράπεζα να τσεκάρω,

Λιγο πολύ το αναμενομενο...ΤΖΙΦΟΣ.

σκεφτομαι να την παρω ενα τηλ σήμερα να της πω να το τακτοποιήσει μέσα στην εβδομαδα...

Ναι και θα το κάνει σίγουρα...το έχουν σύστημα κάτι τέτοιοι...ούτε θίγονται, ούτε προσβάλλονται, ούτε ντρέπονται! Το αντίθετο, σε κάνουν να ντρέπεσαι εσύ που ζητάς τα λεφτά σου! Πλέον, όπως είχα πει, έχω σταματήσει να χαλιέμαι για τέτοια πράγματα, τα θεωρώ ξεγραμμένα και αν ποτέ τα πάρω θα τα θεωρήσω δώρο ή κερδισμένα! :)

..κάτι μαγικό!

να με κανει να νιωσω ασχημα γιατι?που δουλεψα χωρις να πληρωθω καν τα υλικά μου(χωρια κοπο, γνωση κτλ) 2 φορες???ΠΟυ μου χρωσταει απο το 2011 και ειχε μουτρα να ξαναρθει και να αυξησει το ποσο με την υποσχεση "θα στα δωσω ολα μαζι με το που επιστρεψω?"

Μιλαμε για χρηματα απο εργασια , οχι δανεικα!

να με κανει να νιωσω ασχημα γιατι?που δουλεψα χωρις να πληρωθω καν τα υλικά μου(χωρια κοπο, γνωση κτλ) 2 φορες???ΠΟυ μου χρωσταει απο το 2011 και ειχε μουτρα να ξαναρθει και να αυξησει το ποσο με την υποσχεση "θα στα δωσω ολα μαζι με το που επιστρεψω?"

Μιλαμε για χρηματα απο εργασια , οχι δανεικα!

Το να νιώσεις άσχημα είναι υπερβολή οκ, για τονίσω τη γαϊδουριά τους το είπα:) Είναι στην κατηγορία "τζαμπατζήδες" λογικά, κοιτάει να βολευτεί-δανειστεί-κάνει τη δουλειά του τζάμπα και όλα καλά...το χειρότερο όμως είναι αυτό που είχες πει, δεν είναι ότι δεν έχει, τα χαλάει αλλού αλλά "ξεχνάει" αυτά που χρωστάει σε σένα! Πιστεύω η συγκεκριμένη κατηγορία έχει και χρόνο παραγραφής για τα χρωστούμενα....τι να πεις

..κάτι μαγικό!

χρονος παραγραφης δεν υπάρχει.

Θα την παρω σημερα τηλςφωνο για να το ρυθμισει μεσα στις επομενες μερες..Αν δεν, τότε πάει δικαστικά.Ιναφ ιζ ιναφ.

Σύμφωνα με το άρθρο 250 Α.Κ. οι απαιτήσεις των ιατρών για αμοιβές και δαπάνες παραγράφονται εντός πενταετίας από τότε που γεννήθηκε η αξίωση..

καπου διαβασα οτι υπαρχει παραγραφη απαιτησεων ιδιωτων απο το δημοσιο αν δεν πληρωσει το δημοσιο εντος πενταετιας..δεν το εχω επιβεβαιωσει παντως..

Για την ιστορια στην κληση μου δεν απάντησε...Μου έστειλε μνμ στο φεισμπουκ(??) μετα απο λιγες ωρες πως θα το τακτοποιησει μεσα στις επόμενες μέρες.Αναμείνατε...

Ναι και θα το κάνει σίγουρα...το έχουν σύστημα κάτι τέτοιοι...ούτε θίγονται, ούτε προσβάλλονται, ούτε ντρέπονται! Το αντίθετο, σε κάνουν να ντρέπεσαι εσύ που ζητάς τα λεφτά σου!

Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες καποιοι ειναι γεννημένα λαμογια και τζαμπατζηδες άσε που μερικοί έχουν το θράσος να σου πουν όταν ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω ότι εσύ έχεις λεφτά και ζητάς από εμένα που δεν έχω!!!:wacko:

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

μου έβαλε (λέει) σήμερα 100 ευρώ.Θα ξαναβάλει (λέει) μέχρι την παρασκευή.

Θα ελέγξω αφενός αν τα έβαλε και μετά να δούμε τι θα βάλει μέχρι την παρασκευη.

Προβλέπω ή να μη βάζει τίποτα ή να βάζει 50-100, κάτι που θα με αναγκάσει να στείλω έγγραφη διαμαρτυρία για αρχή για τα υπολοιπα που θα έπρεπε να έχει δωσει 6-3!... ίδωμεν!

• 3 years later...

Καλησπέρα και καλή σαρακοστή σε όλους.

Ξαναζωντανεύω αυτό το θέμα γιατί ψάχνω λύση σε ένα σοβαρότατο οικογενειακό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποιος/α.

Εδώ και 5 χρόνια (πολύ πριν τα capital controls) ο πατέρας μου δάνεισε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό για μια νέα επαγγελματική του αρχή σε συγγενικό άτομο. Μέχρι στιγμής παρά τις έντονες πιέσεις που του έχουμε ασκήσει οικογενειακώς και τις τακτικές ενοχλήσεις δεν έχει δώσει ούτε σεντς. Το κακό είναι ότι αφού μέχρι ενός σημείου μας έδινε δίκιο και παραδέχονταν το φταίξιμο του και μας έδινε υποσχέσεις, μετά από κάποια στιγμή άλλαξε στάση, γίνεται επιθετικός φραστικά μέχρι και υβριστικός. Δεν σηκώνει τηλέφωνα, μόλις μας βλέπει φεύγει. Προσεγγίσαμε άτομα της οικογένειας του, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα.

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί ο πατέρας μου να κινηθεί νομικά είτε μέσω αστυνομίας είτε μέσω δικηγόρου; Ή χωρίς στοιχεία (δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ΔΥΣΤΥΧΏΣ) απλά θα γίνουμε ρεζίλι;

Φίλε μου δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά χωρίς να έχεις ένα χαρτί που να αποδεικνύει ότι έχεις δώσει χρήματα.

Το θέμα είναι έχει χρήματα να σας δώσει?

Γιατί εάν δεν έχει τσάμπα τον παρακαλάς.

Τώρα φίλος είχε ανάλογο πρόβλημα και το ανέθεσε σε κάτι "καλά παιδιά" και σε λίγες μέρες είχε τα χρήματα του.

Δεν λέω ότι είναι και η ενδεδειγμένη λύση αλλά τι μπορείς να κάνεις.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Φίλε μου δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά χωρίς να έχεις ένα χαρτί που να αποδεικνύει ότι έχεις δώσει χρήματα.

Το θέμα είναι έχει χρήματα να σας δώσει?

Γιατί εάν δεν έχει τσάμπα τον παρακαλάς.

Τώρα φίλος είχε ανάλογο πρόβλημα και το ανέθεσε σε κάτι "καλά παιδιά" και σε λίγες μέρες είχε τα χρήματα του.

Δεν λέω ότι είναι και η ενδεδειγμένη λύση αλλά τι μπορείς να κάνεις.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Τα λεφτά αν θέλει σιγά σιγά μπορεί να τα βρει, δουλειές έχει.

Όσο για τα "καλά παιδιά", ούτε συζήτηση...

Τα λεφτά αν θέλει σιγά σιγά μπορεί να τα βρει, δουλειές έχει.

Όσο για τα "καλά παιδιά", ούτε συζήτηση...

Αν δεν πέσει απειλή όμως από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να σας δώσει τα χρήματα σας πίσω..

Απο τη στιγμη που δεν εχει ουτε ενα τυπικο σημειωμα οτι του εχετε δανεισει λεφτα, δεν μπορεις να του κανεις και πολλα. Ο μονος τροπος ειναι με "τσακωμο", αλλα αμα δεν ειναι διατεθιμενος να σας δωσει τα χρηματα πισω, τοτε προφανως και δεν θα γινει τιποτα, παρα μονο θα χαλασετε τις καρδιες σας.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Και μπράβους να προσλάβεις, ακόμα και αυτοί για να ασκήσουν πίεση, χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία της συναλλαγής.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Και μπράβους να προσλάβεις, ακόμα και αυτοί για να ασκήσουν πίεση, χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία της συναλλαγής.

Αλλιώς δεν τους αφήνει το σωματείο τους;:lol:

Αλλιώς δεν τους αφήνει το σωματείο τους;:lol:
Εγώ δε γουστάρω απλα τα μουτρα σου και προσλαμβάνω μπράβους να σε πλακώσουν λέγοντας τους ότι μου χρωστάς. Αυτοί δε θα τα πάρουν από εμένα αλλά από εσένα. Χωρίς αποδείξεις συναλλαγής μάλλον εγώ θα τις φάω