Spyros86 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλησπέρα κ από μένα. Spyros86, νομίζω ότι ο/η greece_gus έχει απόλυτο δίκιο. Βέβαια, μάλλον θα ταλαιπωρηθείς λιγάκι γιατί πρέπει να απευθυνθείς σε διαφορετικές υπηρεσίες για κάθε παράμετρο. Για παράδειγμα, για τα δεδουλευμένα, δώρα, επιδόματα κ λοιπά πρέπει να απευθυνθείς στην επιθεώρηση εργασίας για να επιλύσουν τη διαφορά, για τα ένσημα πρέπει να κάνεις καταγγελία στο ΙΚΑ, ενώ, αν υπάρχει κόσμος που δουλεύει ακόμα ανασφάλιστος εκεί, μπορείς να κάνεις καταγγελία κ στο 15512 ώστε να του στείλουν κλιμάκιο για έλεγχο. Έχω την εντύπωση ότι στο 15512 μπορεί να γίνει κ ανώνυμη καταγγελία. Thnx. Νομίζω όμως ότι τελικά δεν θα χρειαστεί να καταφύγω σε καταγγελία γιατί σιγά σιγά.... πολύ σιγά δηλαδή :p μου δίνει τα χρωστούμενα. Να δούμε πότε θα τα πάρω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 1500€ από πέρυσι τέτοια εποχή...Δημόσιο...Και τα χρειάζομαι επειγόντως... Τα δικά μου είναι από κάτι σεμινάρια που είχα κάνει, εκ των οποίων τα 500€ είναι τα μεταφορικά...Από βδομάδα σε βδομάδα κάθε φορά... Ακόμα τίποτα...Και τώρα έμαθα ότι η υπεύθυνη έκανε υπαιξέρεση 600.00 από το ταμείο του δήμου + ό,τι άλλα έφαγε από ιδιώτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godric Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να να πω το προβλημα μου και να ζητησω οποιδηποτε ειδος συμβουλης. Λοιπον ειμαι 22 ετων και μενω Αθηνα, εχω ενα μινιμαρκετ και πριν κανα 2 χρονια παρα κατι μηνες ειχα εναν πελατη ακριβως απεναντι 26 χρονον με ΒΜW Ζ3 τραγουδιστης της δεκαρας ο οποις εμενε με την κοπελα του. Για μεγαλο χρονικο διαστημα ερχοταν και αφηνε μεγαλα χρηματικα ποσα, καποια περιοδο δεν ειχε να πληρωση οποτε τον αφηνα να εχει λογαριασμο. Κανα 2 - 3 φορες χρωστουσε 100 - 150 ευρω αλλα μου τα εφερνε. Μετα απο καμποσους μηνες ενα ποσο του εγινε 425 ευρω -_-. Ξερω βλακεια μου αλλα δουλευω εναλαξ με την μητερα μου και την αδερφη μου οποτε αμα δεν του εδινα εγω ερχοταν και κλεγοταν στις γυναικες. Αυτος μετακομισε και μετα απο πολλα τηλεφωνα και αναμονες βρικα το πατρικο του σπιτι. Πηγα απο εκει και μιλησα με την μητερα του ( μενει μαζι της ) Η οικογενειακη κατασταση τους ειναι σε διασταση με τον πατερα του ο οποις δουλεβει στα καραβια και λειπει συνεχως οποτε δεν ειχα την ευκαιρια να του μιλησω, και τους στελνει λεφτα για τα απαρετειτα λογαριασμους, φαι κτλ. Πριν κανα 2 μηνες η μητερα του μου ειπε να μην ανυσηχω και πως θα παρω τα λεφτα μου. Η εν λογο κυρια μαλλον δουλεβει για κατι στην Βουλη. Του ειπα τελος του μηνα θα τον παρω τηλεφωνο. Μπορει καποιος να με συμβουλεψη στο πως να κανω ολο αυτο να λειξει? Αμα ημουν στην θεση του θα προσπαθουσα να μην εχω τετοια μπλεξηματα μονο και μονο που ξερει πως ξερω το πατρικο του σπιτι δηλαδη δεν τον χανω ποτε. Καλη σας μερα και ανυπομονω για ιδεες και γνωμες. Περιοχη κατοικιας του τυπα Αθηνα Ιλιον. Περιοχη μινιμαρκετ μου Ζωγραφου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) Κοίτα εάν σου λένε συνέχεια στο τέλος του μήνα ότι θα σε πληρώσουν και κλπ , είναι απλά στυγνές δικαιολογίες. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μήνυση. Η μητέρα σου και η αδερφή σου τι σε συμβουλεύουν να κάνεις? Edited June 29, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godric Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 H μητερα μου ειναι της ιδεας να παμε απο εκει μεχρι να ξεφτιλιστουν. Εγω ελεγα να παω και να μιλησω σε ολους τους γειτονες τους στην ιδια πολοικατοικια και στα γειτονικα τους μινιμαρκετ. Οσο νανε δεν ειναι με νοικη αρα πιθανον να τους νοιαζει η εικονας τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 πριν τα κανεις ολα αυτα θα προτεινα να παρεις τηλεφωνο παλι και να πεις "τι θα γινει ρε φιλε?μας ειπες τελος του μηνα,αλλα δε μας ειπες ποιανου μηνα" πες του πως θα κινηθεις νομικα, μπας και ιδρωσει το αυτι του. το οτι δουλευει η μανα του στην βουλη, εμενα δε μου λεει τπτ ..το πολυ πολυ να γυρισει να σου πει "μαζι τα φαγαμε?" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godric Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 xaxaxax καλο. Ελεγα να ρωτησω εναν δικηγορο να μου πει απλα αν στην περιπτωση που χρειαστει νομικα αν εχω τροπο να αποδιξω πως οντος μου χρωσταει. Το λοττο να κερδιζα θα του ζηταγα τα λεφτα ακομα. Ειναι θεμα η Π@@στια καποιον ατομων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και πες του απλά ότι του δίνεις διορία 2 ημερών, διαφορετικά θα κινηθείς νομικά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Αν του δώσεις έτσι διορία μπορεί να σε κατηγορήσει πρώτα αυτός για οτιδήποτε.:!: Καλύτερα βάλε δικηγόρο που θα του έχεις εμπιστοσύνη ,και δεν θα τα κάνει χειρότερα τα πράγματα για να βγάλει λεφτά, να του μιλήσει για τις συνέπειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_1975 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Γεια σας guys!Εχω και εγω 2 προβληματάκια και θα ήθελα την βοηθεια σας.. Λοιπόν δουλευα ως DJ σε ενα καφε κ καποια στιγμη σταματησα κ μου χρωστουσε 2 βδομαδες..5 μερες για την ακριβεια..κ οταν σταματησα του λεω τι γινετε με τα λεφτα??κ μου λεει θα σε παρω τηλ.. περνανε 2 βδομαδες τιποτα κ τον παιρνω κ του λεω τι γινετε??θα κανουμε τιποτα??μου λεει παλι θα σε παρω εγω κ τα σχετικα..μετα απο 3 μερες μου παρουσιαζεται μια αναγκη κ του στελνω μηνυμα κ του λεω κανονισε κατι τουλαχιστον εναντι σε παρακαλω γιατι κατι μου συνεβη κ χρειαζομαι χρηματα..οσο εστειλα σε εσας μηνυμα ή σας πηρα τηλ αλλο τοσο με πηρε κ αυτος..μετα απο 2 μερες τον ενοχλω παλι κ του λεω εκανες τιποτα??οχι μου λεει ειμαι πολυ πιεσμενος αυτη τη βδομαδα..απλα δεν θελει να μου τα δωσει..κ το ξερω..τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση??σημειωτεον πως ειμασταν (πλεον οχι) φιλοι πολλα χρονια κ πολλες φορες με αφηνε πισω οικονομικα αλλα γενικως τα επαιρνα υστερα απο καποιες πιεσεις..δεν ειχα ΙΚΑ κ τα σχετικα κ ουτε φαινοταν σε χαρτια πως δουλευα εκει..Τι μπορω να κανω??? Κ το δευτερο ειναι παρομοια κατασταση..Δουλευα σαιζον παλι ως DJ αλλα αυτη τη φορα με ΙΚΑ κ τα σχετικα..Για 2 μηνες..Δεν υπεγραψα καθολου καποιο χαρτι μισθοδοσιας το 2μηνο που δουλευα..Τα ενσημα μου τα εχω κανονικα..Υπεγραψα μονο στο τελος την παραιτηση μου..Επειδη αυτος ομως με ηθελε κ την επομενη σαιζον μου λεει στο τελος πως θα παρεις κ τα υπολοιπα που ειχαν μεινει σε μερικες μερες αφου φυγεις..Καλως λεω δεν υπαρχει προβλημα..Ομως περασε πολυ καιρος κ δεν πηρα τιποτα παρα μονο 200 ευρω καποια στιγμη..Αφου καταλαβε πως δεν θα πηγαινα την επομενη σαιζον ουτε τηλεφωνα σηκωνε ουτε τιποτα..επι 3 μηνεσ αυτα..κ ουτε τον εχω βρει ακομα..τι μπορω να κανω κ σε αυτη την περιπτωση??? ΥΓ.: Sorry παιδια για το μεγαλο κειμενο... Edited September 12, 2011 by Vasilis_1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Και στις 2 περιπτώσεις, απείλησε τους ξεκάθαρα ότι αν δεν πληρωθείς, θα τους καταγγείλεις στην Επιθεώρηση Εργασίας. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Αυτό με την επιθεώρηση πάντα πιάνει.. Υπάρχουν μάρτυρες που ξέρουν ότι δούλευες εκεί και το υπόλοιπο προσωπικό κτλ.. Μπορεί να βρει το μπελά του ο εργοδότης σου που σε είχε ανασφάλιστο χωρίς ένσημα κτλ.. Το έχουν πετύχει πολλοί φίλοι μου έτσι με δουλειές σε καφετέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Godric δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα..απλα ελπιζεις Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Επιθεωρηση εργασιας κατευθειαν και βαζεις και δικηγορο να τον παρει τηλεφωνο οτι θα κανεις και καταγγελια στο ΙΚΑ οτι σε ειχε ανασφαλιστο. Το τελευταιο με το ΙΚΑ βεβαια δεν πρεπει να εχουν περασει 3 μηνες απο τοτε που σταματησες. Η επιθεωρηση εργασιας με το που πας καταγγελεις ποιος και ποσα σου χρωσταει και τον παιρνουν καπακια τηλεφωνο. Αν δεν εμφανιστει οριζεται ραντεβου που πρεπει να παραστει. Αν δεν παραστει πληρωνει προστιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_1975 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας πολυ..Αυτα σκεφτομουν κ εγω κ ηδη πηγα ρωτησα δικηγορο..Σε γενικες γραμμες αυτα μου ειπε..Τεσ πα..Αντε να δουμε τι θα γινει..Παντως θα σας ενημερωσω..Ευχαριστω κ παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asimi Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Γεια σας και απο εμενα παιδια.Αντιμετωπιζω και εγω λοιπον το συνηθες-πλεον-προβλημα οπου μου χρωσταει ο εργοδοτης μου μισθους πανω απο εναν χρονο.Εργαζομαι ακομα στην εταιρια και εκεινος υποστηριζει βεβαια οτι δε θα χασουμε τα χρηματα μας,ενω η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο και δε φαινεται κανενα "φως στο τουνελ".Αυτο που θα ηθελα να μου πειτε,ειναι το πως μπορω να παρω τα χρηματα που μου οφειλει πιο γρηγορα!Ειμαι κανονικα ασφαλισμενη στο ΙΚΑ.Και τουλαχιστον συνεχιζει να μας κολλαει ενσημα.Ζητω συγγνωμη αν εχει προαναφερθει ιδιο θεμα,αλλα οσο διαβασα δεν ειδα κατι.Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Αν κρίνω από όλους συγγενείς και γνωστούς που είχαν παρόμοια περιστατικά ποτέ κανένας δεν πήρε τα χρήματα του. Αν θες περισσότερα να σου πω ευχαρίστως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Γεια σας και απο εμενα παιδια.Αντιμετωπιζω και εγω λοιπον το συνηθες-πλεον-προβλημα οπου μου χρωσταει ο εργοδοτης μου μισθους πανω απο εναν χρονο.Εργαζομαι ακομα στην εταιρια και εκεινος υποστηριζει βεβαια οτι δε θα χασουμε τα χρηματα μας,ενω η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο και δε φαινεται κανενα "φως στο τουνελ".Αυτο που θα ηθελα να μου πειτε,ειναι το πως μπορω να παρω τα χρηματα που μου οφειλει πιο γρηγορα!Ειμαι κανονικα ασφαλισμενη στο ΙΚΑ.Και τουλαχιστον συνεχιζει να μας κολλαει ενσημα.Ζητω συγγνωμη αν εχει προαναφερθει ιδιο θεμα,αλλα οσο διαβασα δεν ειδα κατι.Ευχαριστω :) διαβασε την σελιδα που εκανες ποστ απο την αρχη και δεν θα χρειαζοταν καν να ρωτησεις. παντως εχει ξεφυγει το πραμα με τα "αφεντικα" ,γτ κανονικα κοπριτες ειναι , να χρωστανε στον εργαζομενο. αν δεν εβγαζε λευτα δεν θα χρειαζοταν εργαζομενους αλλα αφου τους χρειαζεσαι θα τους πληρωνεις αλλιως στην μαμακα σου. σε πολλους μου φιλους και γνωστους χρωστανε και ειναι απαραδεκτο. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge0Rge_T Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ολοι μας εχουμε αναλογα προβληματα , αλλα τι γινεται σε περιπτωση μεγαλης εταιρειας (κατασκευαστικη) που μας χρωσταει 2 μηνες??Καμμια ιδεα? Θα μου πεις , υπαρχουν και αλλοι που χρωστανε περισσοτερα αλλα θα ηθελα να ακουσω ιδεες... Παράθεση My devices 1)Samsung Galaxy Y 2)ZTE Racer I My tablet 1)Toshiba AC100 10G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 γιατί δεν κάνετε επίσχεση εργασίας; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asimi Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) γιατί δεν κάνετε επίσχεση εργασίας; Γιατι εχω ρωτησει δικηγορο και ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια.Και εκτος αυτου,οσο κανεις επισχεση εργασιας δε μπορεις να εργασθεις αλλου.Γιαυτο ρωτησα αν γνωριζει κανεις καμια πιο συντομη μεθοδο.Ή τουλαχιστον αποτελεσματικη. Edited November 16, 2012 by asimi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μονο 2 μηνες σας χρωστανε....παλι καλα να λέτε!!!!:blink: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 ωχ καταλαβα εσενα ποσους δηλαδη? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Συνολικα 10 μηνες. Τμηματικα μας δινουν και κατι ετσι για να χρυσωσουν το χαπι..:worry: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitraxri Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλησπέρα, Ο άντρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας για την ακρίβεια κατασκευαστής επίπλων. Έχει κάνει κάποιες δουλειές και δεν έχει πληρωθεί. Υπάρχουν περιπτώσεις και 4 χρόνων. Δυστυχώς δεν έχει κάποιες αποδείξεις ώστε να τα διεκδικήσουμε νομικά. Έχετε κάποια ιδέα;Τα έχω παίξει. Ευχαριστώ. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts