voithostyrempora Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Από κει και πέρα, κάνετε την αναβάθμιση χωρίς format και μετά παραπονιέστε για προβλήματα, :confused:, εφόσον δεν έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση, η αναβάθμιση δεν μπορεί να κριθεί & κάθε θέμα που έχετε αποδίδετε εκεί. Προσωπικα δεν παραπονέθηκα. Τα ποστ μου ηταν πολύ χαλαρά, μιας και δε με επηρεάζει άμεσα, αφού αυτό τον καιρό και μέχρι 12 Αυγουστου έχει πέσει πολλή δουλειά και δεν προλαβαινω να κανω πρακτικά τίποτα εκτός Πολυτεχνειου. Δεν προχωρησα σε hard reset, αφού θα κανει η Samsung Benelux έτσι κι αλλιώς. Αλλιώς, θα έκανα τώρα και θα μου έκανε και δεύτερο η Samsung σε μερικές μερες κατά την αλλαγή της edge οθόνης. Δε βλέπω ιδιαίτερο νόημα. (*αποδίδεται) Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanikoss Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ευχαριστώ φίλε! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Το είδα και σε ένα άλλο note στο YouTube.Ειναι bug του 6 . Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 καλησπερα, στο ebay το βρηκα 180€ αξιζει ? http://www.ebay.com/itm/131571999734 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 δε το στέλνει Ελλάδα συν οτι είναι ανακατασκευασμένο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παιδιά μετά το τελευταίο update κατάφερε κανείς σας να βάλει custom recovery κτλ; εγώ την πέρασα την στοκ από την αρχή με καθαρή εγκατάσταση θέλω τώρα να ρουταρω κτλ αλλα δεν με αφήνει με τίποτα.. Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλημέρα, με την M παρατηρήσατε πτώση του σήματος wifi/3g 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 λοιπον θελω μια βοηθεια. επεσε στα χερια μας χτες ενα edge verizon,δουλευει κανονικα απλα δεν εχει ελληνικα.δοκιμασα να κατεβασω ευρωπαικη rom αλλα μου βγαζει fall στο odin. τι κανω για να εχει κανονικα ελληνικα? καποια βοηθεια? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 καποια βοηθεια? Το κινητό υποθέτω δεν είναι το FΥ αλλά το G σωστά? Άρα πως θα πας να φλασαρεις FY και να δουλεύει? Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 915v λέει. Απλά είπα να δοκιμάσω.κάποιος εύκολος τρόπος να εχει ελληνικά? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 καλημερα. θελω να παρω το note edge αμεσα αλλα για καποιους λογους πρεπει να ξερω πρωτα δυο πραγματα. 1. το ελληνικο εχει παρει android 6 ? 2. Αν εχει καποιος android 6, μπορει να επιβεβαιωσει οτι λειτουργει το δαντυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη της τραπεζας πειραιως winbank mobile ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 1. Ναι 2. Δεν το έχω καταφέρει Sent from my SM-P905 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 1. Ναι 2. Δεν το έχω καταφέρει Φανταζομαι οτι δεν ειναι θεμα δικο σου, οποτε μαλλον δεν λειτουργεί. σωστα? Ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 ρε παιδια βαλτε ενα χερακι. Στο νημα του note 4 ενας φιλος απαντησε οτι το δακτυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη winbank mobile δουλευει. Σας παρακλω ας κανει καποιος τον κοπο με συσκευη που δεν εχει ρουταριστει ποτε (οχι να ηταν ρουταρισμενη και τωρα να μην ειναι) και να το δοκιμασει να μου πει γιατι ειναι ο μονος λογος που εχω αποκλισει το edge για αγορα, που κατα τα αλλα ειναι η νουμερο ενα προτεραιοτητα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 ρε παιδια βαλτε ενα χερακι. Στο νημα του note 4 ενας φιλος απαντησε οτι το δακτυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη winbank mobile δουλευει. Σας παρακλω ας κανει καποιος τον κοπο με συσκευη που δεν εχει ρουταριστει ποτε (οχι να ηταν ρουταρισμενη και τωρα να μην ειναι) και να το δοκιμασει να μου πει γιατι ειναι ο μονος λογος που εχω αποκλισει το edge για αγορα, που κατα τα αλλα ειναι η νουμερο ενα προτεραιοτητα. Ευχαριστω. Το έχεις βρει καινούριο η μεταχειρα? Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 ψαχνω για μεταχειρισμενο σε λογικη τιμη γιατι οι περισσοτεροι το δινουν στα 400ε το οποιο ειναι κοροιδια. Αν δεν βρω θα παρω το note 5 στα 480 ή ενα απλο note 4 στα 300 μεχρι να βγει το 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 400€ ειναι σχετικα καλη τιμη αν συνυπολογισεις τη μοναδικοτητα αλλα κυριως τη χρησιμοτητα της edge οθονης. Η edge οθονη δεν ειναι διακοσμητικη, οπως στα s6/s7 edge. Αν σου ειναι χρησιμες οι edge λειτουργιες, τα 400€ ειναι λογικα, λαμβανομενου υποψιν οτι μαλλον δεν θα ξαναβγει note edge. Αν ομως δεν σου ειναι απαραιτητες, ειναι χαζομαρα να παρεις το edge ακομα και με 200€, αφου θα χασεις οθονη και μπαταρια σε συγκριση με το απλο νοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 400€ ειναι σχετικα καλη τιμη αν συνυπολογισεις τη μοναδικοτητα αλλα κυριως τη χρησιμοτητα της edge οθονης. Η edge οθονη δεν ειναι διακοσμητικη, οπως στα s6/s7 edge. Αν σου ειναι χρησιμες οι edge λειτουργιες, τα 400€ ειναι λογικα, λαμβανομενου υποψιν οτι μαλλον δεν θα ξαναβγει note edge. Αν ομως δεν σου ειναι απαραιτητες, ειναι χαζομαρα να παρεις το edge ακομα και με 200€, αφου θα χασεις οθονη και μπαταρια σε συγκριση με το απλο νοτε. Εγω εχω λιγο διαφορετικη αποψη την οποια στο συγκεκριμενο νημα ειναι αδυνατον να υποστηριξω αφου το 90% που μετεχουν ειναι κατοχοι. Πολυ απλα ομως οταν παιρνεις το ιδιο τηλεφωνο (το απλο εννοω) 300ε, ειναι αδιανοητο να δωσεις 100ε παραπανω μονο για το edge που αν και δεν το εχω πιστευω πως οι ευκολιες που προσφερει δεν ανταποκρινονται σε αυτα τα χρηματα. Το να δωσεις κατι παραπανω ναι για το δοκιμασεις ή γιατι το θεωρεις πιο βολικο ή γιατι ειναι πιο βολικο το θεωρω οκ. Και οσο αναφορα το οτι δεν θα ξαναβγει δεν σημαινει κατι δεδομενου οτι κανεις ποτε δεν θα το κρατησει για παντα. οπως και να εχει ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Εγω εχω λιγο διαφορετικη αποψη την οποια στο συγκεκριμενο νημα ειναι αδυνατον να υποστηριξω αφου το 90% που μετεχουν ειναι κατοχοι. Πολυ απλα ομως οταν παιρνεις το ιδιο τηλεφωνο (το απλο εννοω) 300ε, ειναι αδιανοητο να δωσεις 100ε παραπανω μονο για το edge που αν και δεν το εχω πιστευω πως οι ευκολιες που προσφερει δεν ανταποκρινονται σε αυτα τα χρηματα. Το να δωσεις κατι παραπανω ναι για το δοκιμασεις ή γιατι το θεωρεις πιο βολικο ή γιατι ειναι πιο βολικο το θεωρω οκ. Και οσο αναφορα το οτι δεν θα ξαναβγει δεν σημαινει κατι δεδομενου οτι κανεις ποτε δεν θα το κρατησει για παντα. οπως και να εχει ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη. Φίλε μου εγώ δεν το χω πλέον αλλά και όταν το είχα τα ίδια υποστήριζα. Η διαφορά η χρηματική που προσωπικά δικαιολογώ είναι ένα 20% επάνω. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη συσκευή κυκλοφόρησε σε περιορισμένη διαθεσιμότητα και ως εκ τούτου κράτησε τιμή πολύ υψηλά, όπως σωστά σου ανέφερε παραπάνω συμφορουμίτης. Ποτέ δεν ήταν vfm. Αν δεν βρίσκεις χρησιμότητα στην πλαινή οθόνη δεν έχεις λόγο να πας στο συγκεκριμένο, πας στο απλό και δεν χάνεις και σε μπαταρία. Προσωπικά, επειδή τα χα και τα δύο, στο edge θα ξαναπήγαινα, στο απλό όχι. Όπως και να χει στην τιμή που το ζητάς, δεν θα το βρεις. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 400€ ειναι σχετικα καλη τιμη αν συνυπολογισεις τη μοναδικοτητα αλλα κυριως τη χρησιμοτητα της edge οθονης. Η edge οθονη δεν ειναι διακοσμητικη, οπως στα s6/s7 edge. Αν σου ειναι χρησιμες οι edge λειτουργιες, τα 400€ ειναι λογικα, λαμβανομενου υποψιν οτι μαλλον δεν θα ξαναβγει note edge. Αν ομως δεν σου ειναι απαραιτητες, ειναι χαζομαρα να παρεις το edge ακομα και με 200€, αφου θα χασεις οθονη και μπαταρια σε συγκριση με το απλο νοτε. Στα s6/s7 edge δεν είναι διακοσμητική η πλαινή οθόνη, έχει εμπλουτιστεί με ένα σωρο λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το κακό με τα note 4 & edge, είναι ότι το diamond cut κάνει σημαδάκια ακόμα και όταν το κοιτάς, συνεπώς είναι σχεδόν απίθανο κάποιος να βρει κάποιο από τα 2 μεταχειρισμένο, χωρίς αυτά τα σημαδάκια. Το δικό μου 8 μηνών δεν είχε τίποτα αλλά είχα κάνει τρελά προσεχτική χρήση και το diamond cut στο edge είναι μόνο από τη μία μεριά και με μικρότερο πλάτος από το 4άρι. Αν εξαιρέσεις αυτές τις αμυχές, κατ'άλλα άριστο note 4 βρίσκεις στα 300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Απιθανοοοο?μην το λες :lol::lol: το δικο μου ειναι βιτρινας:lol: Kαι το δικό μου έτσι ήταν, αλλά η συντριπτική πλοιοψηφία έχουν αμυχές. Εδώ έχουν αυτά που είναι σε θήκη, λόγω της θήκης :lol: Πάντως, για τους λόγους που προείπα το φαίνομενο αυτό είναι πολύ πιο έντονο στο 4άρι, από το edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μόλις μου ήρθε ενα update 358.97 MB σε ΟΤΑ. Τρεχω ηδη την 6.0.1 . Εχει κανείς ιδέα περι τίνος πρόκειται ? Εχω πορτογαλική συσκευη στην Ολλανδία (αγορασμένη από Ελλαδα) . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 νομιζω ειναι η ενημερωςη ασφαλειας του Ιουνιου και κανει φιξ καποια θεματα με διαχειριση μπαταριας. Ρε παιδιά εμείς πως μπορούμε να την πάρουμε? Έχω vf Greece αλλά πέρασα UK Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Και εγώ που έχω ελληνικό την πήρα. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Και εγώ που έχω ελληνικό την πήρα. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Πως? Είχες ποια rom περασμένη? Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Πως? Είχες ποια rom περασμένη? Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Ξαναπερασα ελληνική αυτή την φορά... Και πήρε το update εύκολα! Μάλλον στο αγγλικό δεν έχει βγει ακόμα... Μάλλον φταίει το δημοψήφισμα Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts