Jump to content

Samsung Galaxy Note Edge

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@xenkato1

Ενδιαφέρουσα πληροφορία. :thanks:

Τη συγκεκριμένη rom την έχω δοκιμάσει, έχω κρατήσει και nandroid backup & γυρίζω που και που, θα το δοκιμάσω όταν την ξαναδουλέψω.

Κερδίζει στην πολύ ανανεωμένη εμφάνιση, ταχύτατη αλλά χάνει σε σταθερότητα(είναι όντως beta) καθώς και στο ότι δεν λειτουργεί η πλαινή οθόνη.

Επίσης, όποιος την έχει, να δοκιμάσει τα θέματα, αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακά!:up:

Ένα συν είναι ότι το καινούργιο action memo ανοίγει ακαριαία.

Το κακό είναι ότι ο dev(evren), έχει σταματήσει να ασχολείται :(

Υ.γ. Να ευχόμαστε η samsung να ακολουθήσει την ίδια πολιτική που ακολούθησε και στο note 3 με την αναβάθμιση σε lollipop(πήρε όλα τα νέα features του 4).

Θα δούμε κάτι πολύ όμορφο, όταν έρθει η 6.0.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@xenkato1

Τη συγκεκριμένη rom την έχω δοκιμάσει, έχω κρατήσει και nandroid backup & γυρίζω που και που, θα το δοκιμάσω όταν την ξαναδουλέψω.

Κερδίζει στην πολύ ανανεωμένη εμφάνιση, ταχύτατη αλλά χάνει σε σταθερότητα(είναι όντως beta) καθώς και στο ότι δεν λειτουργεί η πλαινή οθόνη.

Επίσης, όποιος την έχει, να δοκιμάσει τα θέματα, αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακά!:up:

Υ.γ. Να ευχόμαστε η samsung να ακολουθήσει την ίδια πολιτική που ακολούθησε και στο note 3 με την αναβάθμιση σε lollipop(πήρε όλα τα νέα features του 4).

δηλαδη αυτη την στιγμη πανω στο νεο Update δεν υπαρχει κατι ετσι ?

ουτε κερνελ ουτε τιποτα!

οχι οτι με χαλαει (το εχω στρωσει το xposed με το κινητο μου οπως σχεδον μια custom) απλα για το γ@μωτο της υποθεσης:lol:

Τελικά το μεγαλύτερο μειονέκτημα των samsung δεν είναι οι κακογραμμένες κατά καιρούς rom ή οι καθυστερημένες αναβαθμίσεις.

Για κάποιον που ξέρει τι θέλει από τη συσκευή του, το μεγαλύτερο πλην μακράν των sammy είναι το βρωμό-Κnox :down:

Επίσης, δεν μπορώ να κατάλαβω για ποιο λόγο έχει κλειδώσει κάποιες manual ρυθμίσεις της κάμερας, θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε τρόπος να τις ''ξεκλειδώσουμε''.:rolleyes:

coj2 ....εννοω νεα βαση ...!!

Eμφανίστηκε και coj4 για το F(άρα και για το FY). Δεν ξέρω τι αλλαγές φέρνει. Όποιος την δοκιμάσει, περιμένουμε την κρίση του :)

@xenkato1

-----------------

Εν αναμονη της 6.0 δοκιμαζα και γω οτι υπηρχε απο ρομς.Και η Resurrection-Remix καλη ηταν αλλα λιγο αργη και "μουντη" στην οθονη για τα γουστα μου.Εχω μεινει με την παραπανω ρομ μια βδομαδα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Κακο βεβαια οπως ειπες οτι ο σεφ σταματησε το μαγειρεμα..

Ειχα δει οτι καποιοι φλασαρανε ρομς του ΝΟΤΕ 4 -snapdragon βεβαια- και το ψαχνω να δω-μιλαω με 2 παιδια απο το XDA, αλλα βεβαια θελει πολυ,πολυ προσοχη.

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

-----------------

Εν αναμονη της 6.0 δοκιμαζα και γω οτι υπηρχε απο ρομς.Και η Resurrection-Remix καλη ηταν αλλα λιγο αργη και "μουντη" στην οθονη για τα γουστα μου.Εχω μεινει με την παραπανω ρομ μια βδομαδα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Κακο βεβαια οπως ειπες οτι ο σεφ σταματησε το μαγειρεμα..

Ειχα δει οτι καποιοι φλασαρανε ρομς του ΝΟΤΕ 4 -snapdragon βεβαια- και το ψαχνω να δω-μιλαω με 2 παιδια απο το XDA, αλλα βεβαια θελει πολυ,πολυ προσοχη.

To port του 5 είναι πολύ ενδιαφέρουσα υλοποίηση, απλά εμένα με ενοχλούσε που δεν δουλεύει καθόλου η πλαινή οθόνη όπως στη stock.

Επίσης, που και που είχα παγώματα.

Για όποιον δεν τον πειράζει να χάσει τελείως την πλαινή οθόνη είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα υλοποίηση.

Δοκίμασε τα θέματα(δοκίμασε να κατέβασεις και άλλα, από το κατάστημα θεμάτων), επίσης, αν σε ενδιαφέρει υπάρχουν εφαρμογές στο store για να δουλέψεις τα apps & τις επαφές όπως στο s6 edge plus.

Πάει για Φεβρουάριο η Marshmallow . Για να δούμε.

Ελπίζω να πάρουμε και το αμέσως επόμενο major update.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Ελπίζω να πάρουμε και το αμέσως επόμενο major update.

Και γω το ελπίζω αλλά δεν το πιστεύω!

Τουλάχιστον να δώσει την 6.0 όπως πρέπει.

To port του 5 είναι πολύ ενδιαφέρουσα υλοποίηση, απλά εμένα με ενοχλούσε που δεν δουλεύει καθόλου η πλαινή οθόνη όπως στη stock.

Επίσης, που και που είχα παγώματα.

Για όποιον δεν τον πειράζει να χάσει τελείως την πλαινή οθόνη είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα υλοποίηση.

Δοκίμασε τα θέματα(δοκίμασε να κατέβασεις και άλλα, από το κατάστημα θεμάτων), επίσης, αν σε ενδιαφέρει υπάρχουν εφαρμογές στο store για να δουλέψεις τα apps & τις επαφές όπως στο s6 edge plus.

-----------------------------

Υπαρχει μια προταση που ισως σε καλυψει για την πλαινη οθονη.Με αρκετη δόση παραμετροποιησης τη χρησιμοποιω χωρις προβληματα.Ειναι η απο playstore Side Bar Εφαρμογή [infamous Apps].Δοκιμασε τη και βλεπεις αν σου κανει.Ευχαριστω για τα θεματα αλλα χρησιμοποιω παντα line[dodol] launcher.Σφαιρα σε σχεση με το μαμισιο και επισης με ωραια θεματα.

Edited by xenkato1

-----------------------------

Υπαρχει μια προταση που ισως σε καλυψει για την πλαινη οθονη.Με αρκετη δόση παραμετροποιησης τη χρησιμοποιω χωρις προβληματα.Ειναι η απο playstore Side Bar Εφαρμογή [infamous Apps].Δοκιμασε τη και βλεπεις αν σου κανει.Ευχαριστω για τα θεματα αλλα χρησιμοποιω παντα line[dodol] launcher.Σφαιρα σε σχεση με το μαμισιο και επισης με ωραια θεματα.

Με ενοχλεί που λείπουν και οι ειδοποιήσεις, γενικά τη χρησιμοποιώ για πολλά

(Έχω βάλει επιπλέον καρτέλες για το διπλό παράθυρο, για χρήσιμα toggles-wifi/bt/data-για να ελέγχω τη ram)

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή πάντως θα την έχω υπόψιν & για άλλες συσκευές. :thanks:

Για τα θέματα του stock launcher, το αναφέρω επειδή παραμετροποιεί/θεματοποιεί τα πάντα, ήτοι εκτός από τα εικονίδια & τα wallpapers αλλάζει αντίστοιχα με το εκάστοτε θέμα: stock dialer/ stock messenger/ stock gallery/ μουσική/ αρχεία/ ρυθμίσεις, ακόμα και το notification panel.

Μακάρι να μας το δώσει επίσημα με την 6.0.

Αλλιώς, με τον εκάστοτε custom launcher παίζεις όπως θέλεις εσύ.(Προσωπικά έχω λατρεία για nova)

Με ενοχλεί που λείπουν και οι ειδοποιήσεις, γενικά τη χρησιμοποιώ για πολλά

(Έχω βάλει επιπλέον καρτέλες για το διπλό παράθυρο, για χρήσιμα toggles-wifi/bt/data-για να ελέγχω τη ram)

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή πάντως θα την έχω υπόψιν & για άλλες συσκευές. :thanks:

Για τα θέματα του stock launcher, το αναφέρω επειδή παραμετροποιεί/θεματοποιεί τα πάντα, ήτοι εκτός από τα εικονίδια & τα wallpapers αλλάζει αντίστοιχα με το εκάστοτε θέμα: stock dialer/ stock messenger/ stock gallery/ μουσική/ αρχεία/ ρυθμίσεις, ακόμα και το notification panel.

Μακάρι να μας το δώσει επίσημα με την 6.0.

Αλλιώς, με τον εκάστοτε custom launcher παίζεις όπως θέλεις εσύ.(Προσωπικά έχω λατρεία για nova)

------------

Ενδιαφερον αυτο για το στοκ λαντσερ, δεν το ειχα ψαξει ποτε ,ευχαριστω θα το κοιταξω.

Για τα εικονιδια του στοκ μια αλλη επιλογη [αλλα μαλλον θα την εχεις για βρει] ειναι η WizIconizer,δουλευει καλα με τα περισσοτερα icon packs των γνωστων launchers.

Τα θεματα για το στοκ launcher τα βρισκεις απο samsung store ,ετσι δεν ειναι?

-------------

Και κατι αλλο [ασχετο με τα προηγουμενα] αν εχεις xposed.Δοκιμασε την εφαρμογη flat style bar indicators.Αλλαζεις τα εικονιδια στο statusbar,υπαρχει και η pro version στο playstore.Πολυ καλη.

Edited by xenkato1

παιδες οσοι εχετε xposed και greenfy εχετε notifications με το Messenger του facebook?

τοσο καιρο νομιζα οτι έφταιγε το κινητο μου ..!

τελικα ειδα χθες οτι φταιει το greenfy ! ..!

το Notification ..θα ερθει(αν ερθει) μονο οταν ανοιγει η οθονη ! ...

σπασανε τα νευρα μου τοσο καιρο...εφτασα σε σημειο να πιστευω οτι φταιει η φλιπ θηκη ...

παιδες οσοι εχετε xposed και greenfy εχετε notifications με το Messenger του facebook?

τοσο καιρο νομιζα οτι έφταιγε το κινητο μου ..!

τελικα ειδα χθες οτι φταιει το greenfy ! ..!

το Notification ..θα ερθει(αν ερθει) μονο οταν ανοιγει η οθονη ! ...

σπασανε τα νευρα μου τοσο καιρο...εφτασα σε σημειο να πιστευω οτι φταιει η φλιπ θηκη ...

Να υποθέσω ότι είχες ορίσει να κάνει hibernate το messenger αλλά ταυτόχρονα είχες ορίσει να στέλνει ειδοποιήσεις??

Προσωπικά, το βρίσκω λογικό κάτι τέτοιο να μην δουλεύει σωστά, γιατί ή θα κοιμίζει την εφαρμογή & δεν θα έρχονται ειδοποιήσεις, ή θα την κρατάει ενεργή για να έρχονται οι ειδοποιήσεις σε real time & συνεπώς καμία διαφορά από το να την είχα ορίσει εξαρχής ενεργή.

Δεν το έχω δουλέψει όμως, γιατί απλά πιστεύω ότι κάπου θα χάνει(και την πίτα ολόκληρη & το σκύλο χορτάτο δεν γίνεται)όποια εφαρμογή θέλω να λειτουργεί συνέχεια απλά δεν την συμπεριλαμβάνω στη λίστα.

Να υποθέσω ότι είχες ορίσει να κάνει hibernate το messenger αλλά ταυτόχρονα είχες ορίσει να στέλνει ειδοποιήσεις??

Προσωπικά, το βρίσκω λογικό κάτι τέτοιο να μην δουλεύει σωστά, γιατί ή θα κοιμίζει την εφαρμογή & δεν θα έρχονται ειδοποιήσεις, ή θα την κρατάει ενεργή για να έρχονται οι ειδοποιήσεις σε real time & συνεπώς καμία διαφορά από το να την είχα ορίσει εξαρχής ενεργή.

Δεν το έχω δουλέψει όμως, γιατί απλά πιστεύω ότι κάπου θα χάνει(και την πίτα ολόκληρη & το σκύλο χορτάτο δεν γίνεται)όποια εφαρμογή θέλω να λειτουργεί συνέχεια απλά δεν την συμπεριλαμβάνω στη λίστα.

βασικα τοσο καιρο εκλεινε κανονικα το messenger με το greenify αλλα οταν ειχα pm ξυπνούσε κανονικα !!

τωρα σταμάτησε να λειτουργει σωστα και δεν ξερω γιατι! απο οτι βλεπω ομως το εχουν πολλοι το προβλημα!

να ρωτησω κατι αλλο? η βελτιστοποίηση της μπαταριας τι ακριβως κανει ?

(το εχει πλεον η coj 2 Κτλ δεν θυμαμαι αν το ειχαν οι προηγουμενες βασεις ..)

@freddaras

Πώς όμως ενώ το κλείνει, συνεχίζει να στέλνει ειδοποιήσεις? Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάνει.

Όπως και να χει viber & messenger τα χω αφήσει ενεργά για να μην χάνεται κάτι

Για τη βελτιστοποίηση, την ίδια συζήτηση είχαμε και στο νήμα του 4, κανείς δεν ξέρει ακόμα σίγουρα.

Μάλλον, κάτι σαν greenify. Πιθανόν εξυπηρετεί όσους δεν είναι root, greenify με root είναι σαφώς ανώτερο.

@freddaras

Πώς όμως ενώ το κλείνει, συνεχίζει να στέλνει ειδοποιήσεις? Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάνει.

Όπως και να χει viber & messenger τα χω αφήσει ενεργά για να μην χάνεται κάτι

Για τη βελτιστοποίηση, την ίδια συζήτηση είχαμε και στο νήμα του 4, κανείς δεν ξέρει ακόμα σίγουρα.

Μάλλον, κάτι σαν greenify. Πιθανόν εξυπηρετεί όσους δεν είναι root, greenify με root είναι σαφώς ανώτερο.

βρε το greenιfy τοσο καιρο στην αγορασμενη εκδοση κοίμιζε κανονικα εφαρμογες ΚΑΙ ΤΟ MESSENGER και οταν ειχες Pm τις ξυπνούσε διαβαζες το μυνημα κανονικα και μετα η εφαρμογη επεφτε παλι για υπνο! καρατσεκαρισμενο 1000%...

αυτη ηταν και η μεγαλη του επιτυχία για μενα!

τωρα πλεον για να παρεις Pm στο facebook/Messenger πρεπει να τα εχεις και τα 2 εκτος greenfy ..!

διαβαζω και στο xda οτι ειναι πλεον θεμα του greenify ...(δεν μπορει προφανώς να συνεργαστεί σωστα με τα τελευταια update του facebook...)..

τεσπα εγω τοσο καιρο νομιζα οτι έφταιγε το edge γιατι ποτε ξανα σε καμια συσκευή μου δεν ειχα αυτο το προβλημα! ...

Edited by freddaras

@freddaras

Από τη στιγμή που το λες, είμαι σίγουρος ότι έτσι είναι, απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το πέτυχε.

Όταν πάρει κάποιο update, είτε το ένα, είτε το άλλο, ξαναδοκίμασε το, μήπως έφτιαξε.

Με άλλες εφαρμογές, π.χ. viber πως συμπεριφέρεται?

@freddaras

Από τη στιγμή που το λες, είμαι σίγουρος ότι έτσι είναι, απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το πέτυχε.

Όταν πάρει κάποιο update, είτε το ένα, είτε το άλλο, ξαναδοκίμασε το, μήπως έφτιαξε.

Με άλλες εφαρμογές, π.χ. viber πως συμπεριφέρεται?

Viber δεν το είχα greenify ποτέ. Είχα facebook και messenger που τρώνε μπαταρία..

Επίσης έχω Skype και hangouts.. Το Hangouts λειτουργεί κανονικά. Πριν από λίγο μου στείλανε μύνημα το κινητό ξύπνησε το πήρε κανονικα και όταν έσβησε η οθόνη μετά από λίγο το hangouts πάλι "παγωσε"

Το βασικό πρόβλημα όπως βλέπω είναι κυρίως στο facebook.

Μακάρι να το στρωσουν αλλά από ότι διαβάζω γενικώς ζορικα τα πραγματα.

:(

βρε το greenιfy τοσο καιρο στην αγορασμενη εκδοση κοίμιζε κανονικα εφαρμογες ΚΑΙ ΤΟ MESSENGER και οταν ειχες Pm τις ξυπνούσε διαβαζες το μυνημα κανονικα και μετα η εφαρμογη επεφτε παλι για υπνο! καρατσεκαρισμενο 1000%...

αυτη ηταν και η μεγαλη του επιτυχία για μενα!

τωρα πλεον για να παρεις Pm στο facebook/Messenger πρεπει να τα εχεις και τα 2 εκτος greenfy ..!

διαβαζω και στο xda οτι ειναι πλεον θεμα του greenify ...(δεν μπορει προφανώς να συνεργαστεί σωστα με τα τελευταια update του facebook...)..

τεσπα εγω τοσο καιρο νομιζα οτι έφταιγε το edge γιατι ποτε ξανα σε καμια συσκευή μου δεν ειχα αυτο το προβλημα! ...

Το έχεις routarei το κινητό? Η παίζει το greenify κανονικά και stock?

Το έχεις routarei το κινητό? Η παίζει το greenify κανονικά και stock?

Ο freddaras(όπως και γω έχουμε ροοτάρει), εντούτοις το greenify παίζει και σε stock καταστάσεις, αλλά δεν κάνει τα ίδια.

π.χ. πρασινοποίηση εφαρμογών συστήματος.

Δοκίμασε το & βλέπεις αν σε καλύπτει.

ετσι ακριβως ..ρουτ και τα μυαλα στα κάγκελα !:p

το greenfy δουλευει κανονικα με skype hangoyt κτλ ! το δοκιμασα! τα εχεις κλειστα αλλα παιρνεις push ειδοποιηση κανονικα!

μονο με το Messenger ειναι το προβλημα! και αυτο παρουσιαστηκε τελευταια ...

Mια ερωτηση, απο το update και μετα και ενω εχω τσεκαρισμενο να δεχεται εγκαταστασεις εφαρμογων απο "unknown source",

oσα apk εχω προσπαθησει να εγκαταστησω....οταν ειναι να πατησω το κουμπι install (ειναι ενεργοποιημενο σαν επιλογη) δεν ανταποκρινεται ενω το cancel ανταποκρινεται κανονικα και με γυριζει πισω.

Εχει καπου καποια επιπλεον παραμετροποιηση που πρεπει να κανω (καποια default επιλογη σε κρυφο μενου αλλαξε?)

Diligentia, Vis, Celeritas

------------

Ενδιαφερον αυτο για το στοκ λαντσερ, δεν το ειχα ψαξει ποτε ,ευχαριστω θα το κοιταξω.

Για τα εικονιδια του στοκ μια αλλη επιλογη [αλλα μαλλον θα την εχεις για βρει] ειναι η WizIconizer,δουλευει καλα με τα περισσοτερα icon packs των γνωστων launchers.

Τα θεματα για το στοκ launcher τα βρισκεις απο samsung store ,ετσι δεν ειναι?

-------------

Και κατι αλλο [ασχετο με τα προηγουμενα] αν εχεις xposed.Δοκιμασε την εφαρμογη flat style bar indicators.Αλλαζεις τα εικονιδια στο statusbar,υπαρχει και η pro version στο playstore.Πολυ καλη.

Φίλε μου τώρα είδα αυτό το Post σου, postare κατευθείαν και άλλος συμφορουμίτης και είδα μόνο εκείνο :(

Τα θέματα τα κατεβάζεις από το κατάστημα θεμάτων, εκεί που δείχνω και στο screenshot

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/5919f6982f5743e09470522e9b2a5b22.jpg

Δεν το είχα βρει αυτό που αναφέρεις θα το τσεκάρω, όπως επίσης και για τo module του xposed, που το είχα δει αλλά δεν το είχα δοκιμάσει. Thx & για τα 2, θα τα δοκιμάσω.

Εdit: Από σήμερα το πρωί χρησιμοποιώ το port της rom του 5 του river.

Aν εξαιρέσεις την πλαινή οθόνη πρόκειται για πολύ καλή υλοποίηση, πολύ φρέσκια.

Στην edge πλευρά χρησιμοποιώ αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=infamous.apps.appsbarfree Με μια πρώτη ματιά, καθώς την χρησιμοποιώ ώρες, πρόκειται για πολύ καλή υλοποίηση. (Thx xenkato)

Αριστερά, έχω ενεργοποίησει το edge people.(Είναι προεγκατεστημένο στην εν λόγω rom, αλλά κυκλοφορεί και ως εφαρμογή)

Δυστυχώς, ο dev την παράτησε και έτσι τα όποια bugs υπάρχουν θα παραμείνουν :mad:

Edited by bas13

Φίλε μου τώρα είδα αυτό το Post σου, postare κατευθείαν και άλλος συμφορουμίτης και είδα μόνο εκείνο :(

Τα θέματα τα κατεβάζεις από το κατάστημα θεμάτων, εκεί που δείχνω και στο screenshot

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/5919f6982f5743e09470522e9b2a5b22.jpg

Δεν το είχα βρει αυτό που αναφέρεις θα το τσεκάρω, όπως επίσης και για τo module του xposed, που το είχα δει αλλά δεν το είχα δοκιμάσει. Thx & για τα 2, θα τα δοκιμάσω.

Εdit: Από σήμερα το πρωί χρησιμοποιώ το port της rom του 5 του river.

Aν εξαιρέσεις την πλαινή οθόνη πρόκειται για πολύ καλή υλοποίηση, πολύ φρέσκια.

Στην edge πλευρά χρησιμοποιώ αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=infamous.apps.appsbarfree Με μια πρώτη ματιά, καθώς την χρησιμοποιώ ώρες, πρόκειται για πολύ καλή υλοποίηση. (Thx xenkato)

Αριστερά, έχω ενεργοποίησει το edge people.(Είναι προεγκατεστημένο στην εν λόγω rom, αλλά κυκλοφορεί και ως εφαρμογή)

Δυστυχώς, ο dev την παράτησε και έτσι τα όποια bugs υπάρχουν θα παραμείνουν :mad:

----------------------

Οντως εχει ωραια θεματα, νασαι καλα.Ναι κριμα πηγε σε αλλο τηλεφωνο κ αυτος.Δε φαινεται στον οριζοντα αλλος καλος dev.Παντως η ρομ ειναι αρκετα καλη και γρηγορη, και για το προβλημα με τον παροχο[εμφανιζει sprint πανω αριστερα] κατεβαζεις το ||:Phone INFO || και αλλαζεις τις ρυθμισεις για να εχεις και 2G και 3G ,4G στις ρυθμισεις.Το μονο που βρισκω ειναι οτι μετα απο ριμπουτ χανει την ωρα.

Ευτυχως που εχω και το oppo find 7 και φλασαρω [flashholic ειμαι]..:O

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Edge