Jump to content

Samsung Galaxy Note Edge

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μου έχει φάκελο build.prop μέσα στο system. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα στο wifi με stock root rom.

Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή για εμφάνιση κρυφών αρχείων

Δοκίμασε με το root browser, λογικά θα το βρεις το build.prop

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ έχω θέμα με κωδικους wi fi. Δεν έχω πειράξει τη συσκευή σε τίποτε. Ούτε άλλη ΡΟΜ έχω βάλει ούτε ΡΟΥΤ έχω κάνει, το τηλέφωνο είναι stock. Ωστόσο άλλοτε χάνω κάποιους κωδικούς και χρειάζεται να τους ξαναβάλω και άλλοτε όχι. Συμβαίνει συχνά με τους κωδικούς του σπιτιού μου...ενώ στο γραφείο μου δεν έχω τέτοιο θέμα. Ίσως έχω πρόβλημα και με άλλους κωδικούς αλλά αυτό δεν μπορεί να φανεί γιατί η καθημερινές μου διαδρομές είναι σπίτι γραφείο σπίτι...

Οι κωδικοί έχουν περαστεί στη συσκευή αρχικά μέσω Smart switch...αν αυτό χρησιμεύει σε κάτι...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Όταν πρωτοβγηκε η Αγγλική Rom(έχω ελληνική )και την πέρασα ,είχα το ίδιο πρόβλημα με το wifi. Από προχθές που βγήκε η Ελληνική όλα μια χαρά (προς το παρόν )☺☺

Και εγώ με samrt switch τα είχα περάσει και στη συνέχεια έβαλα την αγγλική και είχα θέμα.

Τελικά με το κόλπο στα παραπάνω post λύθηκε το πρόβλημα. Το μόνο που μου μένει είναι ένα σαστικό μήνυμα ου γράφει ότι ανιχνεύτηκε μη εξουσιοδοτημένη ενέργεια. ..

@freddaras

Αφου λυθηκε το θεμα, μια χαρά.

Πες εντυπώσεις, όταν βρεις χρόνο, σε σχέση με του mickey.

φιλε μου ειναι αψογη σε μερικες γραμμες+οτι μου φαινεται οτι εχει ενα κλικ καλυτερη διαχείριση της ραμ!

παιδια οσοι εχετε xposed και greenfy σας έρχονται Notifications κανονικα οταν εχετε παγώσει μια εφαρμογή με την συγκεκριμένη εφαρμογή ?

πχ το messenger απο το faceboook ..

σε μενα ερχεται μονο οταν ανοίξω την οθονη!

εχει κανεις παρόμοιο προβλημα ?

Μου ηρθε και εμένα το minor update, κάπου ~86 ΜΒ σε Πορτογαλικό Black Edition. Δεν εχω δει ιδιαίτερη διαφορά, αν και είμαι επιφυλακτικός για τη μπαταρια , αφού φαινεται να είναι κάπως χειρότερη, αλλά το ΣΚ χρησιμοποιησα τη συσκευη πολύ πιο εντατικά από όσο συνηθως.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Για τη μπαταρία,κι εγω δεν θα έλεγα οτι βελτιώθηκε με την τελευταία 5.1.1 ,το αντίθετο μάλλον...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

σοβαρα ρε παιδια σας φανηκε η μπαταρια χειροτερη ?

:wacko:

εγω την εβγαλα γιατι το xposed μου εκανε κολπα !

θα την δοκιμασω ξανα και θα σας πω ...

σοβαρα ρε παιδια σας φανηκε η μπαταρια χειροτερη ?

:wacko:

εγω την εβγαλα γιατι το xposed μου εκανε κολπα !

θα την δοκιμασω ξανα και θα σας πω ...

Παιδιά η μπαταρία έγραψε 5 ώρες screen time σημερα! Νομίζω είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα ειδικά με τα νέα battery settings!

Η αλήθεια είναι οτι την έχουμε κάψει μερικοί τη μπαταρία με την ταχεία φόρτιση...

Η δικιά μου όταν φθασει στο 15%,μπορεί και να πέσει απότομα στο 1%,άν χρησιμοποιήσω κάποια ενεργοβορα λειτουργία και να σβησει τελείως η συσκευή!!!

Επίσης μετα απο πλήρη φορτιση,πέφτει γρήγορα στο 95% ενω παλιότερα κράταγε το 100% ακόμα και 6 ώρες (στο 2G με κλειστά wifi,data,bluetooth).

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Η αλήθεια είναι οτι την έχουμε κάψει μερικοί τη μπαταρία με την ταχεία φόρτιση...

Η δικιά μου όταν φθασει στο 15%,μπορεί και να πέσει απότομα στο 1%,άν χρησιμοποιήσω κάποια ενεργοβορα λειτουργία και να σβησει τελείως η συσκευή!!!

Επίσης μετα απο πλήρη φορτιση,πέφτει γρήγορα στο 95% ενω παλιότερα κράταγε το 100% ακόμα και 6 ώρες (στο 2G με κλειστά wifi,data,bluetooth).

Ξέχασα να γράψω ότι εδώ και 15 μέρες έχω σταματήσει την ταχεία φόρτιση! Κ;ι βλέπω αύξηση 20% περίπου!

Ξέχασα να γράψω ότι εδώ και 15 μέρες έχω σταματήσει την ταχεία φόρτιση! Κ;ι βλέπω αύξηση 20% περίπου!

Έχει αναφερθεί/διαπιστωθεί πολλές φορές και εδώ και στο νήμα του 4.

Το fast charge έχει πλεονεκτήματα αλλά με τίμημα(σε θερμοκρασίες/απόδοση μπαταρίας ανάμεσα στις φορτίσεις/διάρκεια ζωής μπαταρίας).

Προσωπικά τη χρησιμοποιώ μόνο όταν βιάζομαι.

Επίσης, μια μικρή επίπτωση στην μπαταρία έχει και η flip.

Παιδιά καλημέρα. Εγώ είμαι με το νεο φιρμ από χθες και η μπαταρία είναι σε πολύ καλά επίπεδα..

Είμαι δουλειά τώρα δείτε photo.. 57% πάνω από δύο ώρες οθόνη..

https://www.dropbox.com/s/fig3k6thnaybv4r/Screenshot_2015-11-11-11-49-46.jpg?dl=0

Edited by freddaras

@freddaras

Καλό νούμερο για Ν.edge, αλλά δώσε μας και άλλες πληροφορίες.(Φωτεινότητα, χρήση, ώρες αναμονής, wifi ή 3g)

θα σου πω φιλε μου!

περιμενω να κανω 2 με 3 κυκλους φορτισης και θα επανελθω με την μπαταρια !

δεν βλεπω παντως καμια νεα ρομ βασισμενη στην καινουργια βαση και χαλιεμαι ..:mad:

Τωρα τελευταία,με το καινούριο firmware,παρατήρησα random reboot και αδυναμία σύνδεσης με το δίκτυο...

Και στις δυο περιπτώσεις είχα 4g με φουλ σήμα και δεδομένα ανοικτά...

Χρειάστηκε να κλείσω συσκευη και να επιλέξω 2g για να επανέλθει...

Ενημερωτικά,η συσκευη ειναι stock...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Εδω και σχεδον 3 εβδομαδες με την COJ2 BTU κανενα προβλημα reboot και ελαφρα βελτιωση μπαταριας

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εδω και σχεδον 3 εβδομαδες με την COJ2 BTU κανενα προβλημα reboot και ελαφρα βελτιωση μπαταριας

θα συμφωνησω η μπαταρια ειναι πολυ δυνατη ..!

βεβαια εγω πηρα και δευτερη προσφατα και δεν ξερω αν φταίει αυτο ..(δεν την εχω κανει ουτε μια fast φόρτιση ..)

Με την απενεργοποίηση της fast φόρτισης αρχίζω κι εγω και βλέπω βελτίωση της μπαταρίας...

Τελικά η...fast φόρτιση οδηγεί σε fast αποφόρτιση :p

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Για όσους είναι root & χρησιμοποιούν xposed, υπάρχει module(samsung camera any gallery fix) που επιτρέπει να ανοίγεις τις φωτό μέσα από την κάμερα με όποια gallery επιθυμούμε.(βλέπε quick pik)

Για μένα πoλύ εξυπηρετικό καθώς παρακάμπτεται πλήρως η stock gallery.

Για όσους είναι root & χρησιμοποιούν xposed, υπάρχει module(samsung camera any gallery fix) που επιτρέπει να ανοίγεις τις φωτό μέσα από την κάμερα με όποια gallery επιθυμούμε.(βλέπε quick pik)

τρεχω να το κατεβασω !:happy::)

τελικα αν εχεις xposed μπορεις να φτιαξεις την καλυτερη custom που υπαρχει ! :)

Που ήσουν και δεν το έλεγες τόσο καιρό;

Οσοι ειναι ρουτ ας δοκιμασουν την Base on Note 5 ρομ [RiverROM Note 5 Port-08.10.2015] που εχει μια επιλογη στις ρυθμισεις για outdoor mode.Ειναι μια ρυθμιση με πολυ υψηλη φωτεινοτητα για εξωτερικους χωρους με ηλιο.Αλλη οθονη πραγματικα!Παρα πολυ φωτεινη που διατηρειται για 15 λεπτα και μετα επανερχεται στα κανονικα επιπεδα.

Τη ρυθμιση αυτη την εχει απ'οτι βρηκα μονο το Ε7 και το samsung gear.

Και η ρομ αρκετα γρηγορη,σταθερη και νορμαλ μπαταρια.

Και με xposed μεσα κανονικα.

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Edge