T.R.S. Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μόνος σου θα βγάλεις άκρη γιατί εσύ ξέρεις λεπτομέρειες. Θα κάνεις για αρχή τα εξής: Θα τσεκάρεις τις ρυθμίσεις για πράγματα που αυξάνουν την κατανάλωση όπως τοποθεσία κλπ. Μετά θα δεις στα στατιστικά αν κάποια εφαρμογή καταναλώνει υπερβολικά. Αν δεν είναι τίποτα από αυτά κάνεις ξανά επαναφορά και βάζεις μόνο τις απολύτως απαραίτητες εφαρμογές που είναι σίγουρο ότι δεν προκαλούν brain. Παρακολουθησε το έτσι δύο μέρες και αν συνεχίσει πας στο service να τσεκάρουν την μπαταρία και την συσκευή. Ευχαριστώ και τα δύο παιδιά για την γρηγορη απάντηση. Προς στιγμήν έσβησα κάτι εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω καθόλου (όχι της sammy)και φαίνεται να έχει βελτιωθεί η κατάσταση Είμαι στο 33%με σχεδόν 3 ώρες οθόνη. Εσάς πόσο σας βγάζει παιδιά? Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ευχαριστώ και τα δύο παιδιά για την γρηγορη απάντηση. Προς στιγμήν έσβησα κάτι εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω καθόλου (όχι της sammy)και φαίνεται να έχει βελτιωθεί η κατάσταση Είμαι στο 33%με σχεδόν 3 ώρες οθόνη. Εσάς πόσο σας βγάζει παιδιά? Εμένα με νορμάλ χρήση πιάνει 3,5 - 4 ώρες με H+ (δεν έχουμε 4g εδώ αλλά πολύ καλύτερο σήμα σε σχέση με Ελλάδα). Με μικτή χρήση 4-4,5 και αν μείνω σπίτι όπου θα χρησιμοποιησω μόνο WiFi μπορεί να πιασει και 5.5 Έχω απενεργοποιήσει όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ και διακόπτω manual μ ένα κλικ μέσω greenify κάποιες εφαρμογές που επιμένουν να κρατούν ram χωρίς λόγο ακόμα και αν μετά από επανεκκίνηση δεν τις χρησιμοποιήσεις. Από συγχρονισμούς έχω τα πάντα ανοικτά. Τελευταία κλείνω την τοποθεσία ώστε να μην λειτουργεί ακόμα και στην επιλογή εξοικονόμηση ενέργειας. Θυμάμαι παλιά με το Note 2 έπιανα 7.5 -8 ώρες με σκέτο WiFi και σκέπτομαι ότι οι μεγάλες αναλύσεις και η εξέλιξη του Android καταπίνουν τις βελτιώσεις των επεξεργαστών σε κατανάλωση. Συμβάλουν και οι εφαρμογές που με την εξέλιξη γίνονται πιο απαιτητικές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Καλη η καμερα του s6, το μικρο μεγεθος του κλπ, αλλα η ελλειψη της γραφιδας με "σκοτωσε". Γυρισα αρον αρον στο αγαπημενο μου note, στην πολυ καλη edge εκδοχη του (παντα με τη flip θηκη). Μετα απο καμια 40αρια note που περασαν απο τα χερια μου κατα καιρους ελπιζω να βαλω μυαλο και να μεινω εδω μεχρι το διαδοχο...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Καλη η καμερα του s6, το μικρο μεγεθος του κλπ, αλλα η ελλειψη της γραφιδας με "σκοτωσε". Γυρισα αρον αρον στο αγαπημενο μου note, στην πολυ καλη edge εκδοχη του (παντα με τη flip θηκη). Μετα απο καμια 40αρια note που περασαν απο τα χερια μου κατα καιρους ελπιζω να βαλω μυαλο και να μεινω εδω μεχρι το διαδοχο...:lol: Στο χέρι σου είναι :) Εντάξει έχει κι αυτό σε κάποιο βαθμό τα γνωστά θέματα των Samsung αλλά σε μικρό βαθμό. Τα ξεπερνώ λόγο των πολλών πλεονεκτημάτων της συγκεκριμένης συσκευής. Σε καμία περίπτωση δεν θα τα ανεχόμουν σε απλή συσκευή της Samsung. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Στο χέρι σου είναι :) Εντάξει έχει κι αυτό σε κάποιο βαθμό τα γνωστά θέματα των Samsung αλλά σε μικρό βαθμό. Τα ξεπερνώ λόγο των πολλών πλεονεκτημάτων της συγκεκριμένης συσκευής. Σε καμία περίπτωση δεν θα τα ανεχόμουν σε απλή συσκευή της Samsung. Αντικειμενικα όμως Κώστα, αυτή τη στιγμή η σαμμυ έχει κατ'εμε τις καλύτερες υλοποιήσεις στην αγορά. Σε νορμαλ μέγεθος το s6 είναι πιο πλήρες από όλα τα κινητά της αγοράς και το Note edge απλά μια κατηγορία μόνο του στα phablets. Η ιστορία θα επαναληφθεί με το Note 5 και παει λεγοντας. Οπότε, ναι, το 5αρακι θα είναι ο επόμενος σταθμός μετά το edge... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 παιδια κ εγω απο αυριο στο νοτελι μας αυτο θα ειμαι η μον λυση ειναι η φλιπ ε...? ειδα την uag αλλα δυστηχως πολυ ακριβει εχω μια μεμβρανη για το απλο νοτε 4 θ κατσει πανω καλα πιστευω τι λετε...? ελπιζω να δω καλους χρονους αναμονης γιατη ειναι σημαντικο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Κι εμένα ~4 ωρες οθονη μου βγαζει με όλα ανοιχτα και H+ και συγχρονισμους και φωτεινότητα στο τέρμα μόνιμα , εκτός από το βράδυ σε σκοτεινους χωρους γιατί στραβωνομαι :p. Τοποθεσια γενικα δε χρησιμοποιω. Οταν χρειαζομαι το GPS (1-2 φορές το μήνα), την ανάβω. Εχω δεύτερη μπαταρία, την οποία εχω μαζί μου στο χαρτοφύλακα και την βαζω στην τσέπη όταν ειμαι εκτός γραφειου/σπιτιου. In other news, λέω να πάρω αυτην την κάρτα μνημης τώρα που κατεβαινω Ελλάδα για διακοπές . Βγαίνει στα 76,29 ευρώ με ΦΠΑ Δωδεκανησων. Πώς σας φαίνεται ? Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εκτός από την πλαϊνή οθόνη αυτό που αγαπώ στο Note Edge είναι η άριστη ποιότητα κατασκευής και παντελώς απροβλημάτιστη λειτουργία του. Δεν είχα ποτέ κρασαρισματα εφαρμογών σαν αυτά πού συμβαίνουν συχνότατα στο ipad air. Το μοναδικό που μ ενοχλεί είναι η συλλογή όχι όταν την ανοίγω και χρησιμοποιώ την εφαρμογή αλλά όταν τραβω φωτογραφίες και θελω να τις δω. Καθυστερεί, ελάχιστα αλλά το εκνευριστικό είναι η καθυστέρηση αν θελήσεις να κάνεις ζουμ στην φώτο που μόλις τράβηξες. Εκεί υπάρχει lag. Επίσης πολλές φορές όταν πάω να χρησιμοποιησω την κάμερα μετά από πολλές ώρες και μόνο αν είμαι σε portrait δεν κάνει focus αν δε στριψω δεξιά αριστερά την συσκευή. Σε landscape δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 @te_salat έτσι ακριβώς είναι εκτός από την απροβλημάτιστη λειτουργία με τέτοιο lag σε recent apps, ενεργό σημείωμα & στην έκθεση, απροβλημάτιστη δεν τη λες. Έχω βρει εναλακτικους τρόπους, π.χ. multitasking σε πλαϊνή οθόνη ή το Quick pik στην πλαϊνή οθόνη για άμεση πρόσβαση από την κάμερα με ένα swype αλλά είναι κρίμα η Samsung να χαντακωνει έτσι ένα τέτοιο μηχάνημα. Όπως έχεις πει και συ πολλάκις τέτοιες μικρό-αστοχίες τις ανέχεσαι μονο & μόνο λόγω του οτι προκειται για note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Παίδες τις ανεχεσαι μια χαρά γιατί οι άλλες συσκευές είναι όλες πανομοιοτυπες και με ελάχιστη πρωτοτυπία. Πχ εξαιρετικό το LG g4, αλλά ρε παιδια, στα μάτια μου φανταζε μια συσκευή της σειράς, συγκριτικά με το usefulness του note edge. Αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές, πλην της σειράς note, όπως διαπιστώνω όλα αυτά τα χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Σε εμένα πάντως με custom rom(edge rom) ούτε η συλλογή κολλάει ούτε τίποτα.. Κανείς εδώ παίδες που να δοκίμασε καμιά άλλη custom και να αξίζει να πειραματιστουμε; Edited August 1, 2015 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Έβαλα σήμερα emotion kernel στο κινητό και πραγματικά έχει γίνει πύραυλος... Τι multitasking τι συλλογή τα πάντα... Έπαθα πλάκα. Περιμένω να δω και από μπαταρία πως θα τα πάει. Πάντως η Samsung όντως το έχει χαντακωσει το κινητό. Μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορο. Ευτυχώς έχουμε τους devs και βρίσκουμε την υγειά μας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Έβαλα σήμερα emotion kernel στο κινητό και πραγματικά έχει γίνει πύραυλος... Τι multitasking τι συλλογή τα πάντα... Έπαθα πλάκα. Περιμένω να δω και από μπαταρία πως θα τα πάει. Πάντως η Samsung όντως το έχει χαντακωσει το κινητό. Μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορο. Ευτυχώς έχουμε τους devs και βρίσκουμε την υγειά μας ;) Καλά πριν ένα μήνα δεν τον είχες βάλει;! Ή πέρασες απλά τον r18; Τι governor χρησιμοποιείς; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Καλά πριν ένα μήνα δεν τον είχες βάλει;! Ή πέρασες απλά τον r18; Τι governor χρησιμοποιείς; Καλημέρα φίλε... Τον είχα βάλει πριν κάνα μήνα μετά άλλαξα ρομ και έμεινα όπως ήταν η ρομ.. Είχα ξεχάσει πόσο γρήγορος και σταθερός ήταν ο κερνελ μέχρι χθες που τον ξαναεβαλα. Πραγματικά απίστευτη διαφορά.. Από ρυθμίσεις δεν έχω πειράξει τίποτα σκέφτομαι σήμερα να βάλω αυτές πού προτείνει ο dev για μπαταρία και performance μαζί.. Σου είναι εύκολο να μου δώσεις τις δικιες σου; η αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Από ρυθμίσεις δεν έχω πειράξει τίποτα σκέφτομαι σήμερα να βάλω αυτές πού προτείνει ο dev για μπαταρία και performance μαζί.. Σου είναι εύκολο να μου δώσεις τις δικιες σου; η αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο; Δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή γιατί δεν μου χρειάστηκε μέχρι στιγμής, όλα stock με interactive. Αν δοκιμάσεις πάντως και καταφέρεις καλύτερα αποτελέσματα κάνε ένα κόπο να μας ενημερώσεις! ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Εγώ θα περιμένω να δοθεί η 5.1.1 Αν δεν διορθωθούν τα μικρό προβλήματα, του, τότε θα ρουταρω και θα πειραματιστώ. Δεν με βλέπω για note 5. Θα το έπαιρνα μόνο αν η κάμερα του ήταν καλύτερη του S6 και διέθετε πλήρεις manual ρυθμίσεις. Οι επιδόσεις του edge με καλύπτουν το μόνο που χρειάζομαι είναι καλύτερη κάμερα για φώτο σε χαμηλό φωτισμό, κατι που χωρίς manual ρυθμίσεις δεν επιτυγχάνεται. Αν όλα τα άλλα διορθώνονται με custom rom και kernel συν το porting κάποιων εφαρμογών που θα δούμε στο Note 5, κάνουν ακόμα πιο περιττή την δαπάνη για το επόμενο Note. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 γεια σας παιδια , αραια και που μου παρουσιαζει το note edge ενα κολλημα, παρουσιάζει προβλήματα αφής, πχ κλεινω το τηλέφωνο και μετα δεν μπορώ να κανω κατι γιατί δεν υπακούει στην αφή για κανένα λεπτό, στο μεταξυ αμα το κλειδωσεις απο το πανω κουμπι , τις ποιο πολλες φορες ξεκολλαει . Δεν μπορω να το περιγραψω ακριβως γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα πως παρουσιαζεται το προβλημα γιατι θα το ειχα παει στο service , αλλα οταν γινει ειναι συνηθως μετα απο κληση οπου η οθονη αφης ειναι σαν να μην καταλαβαινει το δαχτυλο ή να μισο ανταποκρινεται στις εντολες, φοραω 5.0.1 [ATTACH]63400[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Κάνε σε πρώτη φάση διαγραφή της μνήμης cache από τις ρυθμίσεις/ αποθηκευτικός χώρος. Μετά δες μήπως έχεις εγγαταστησει κάποια περίεργη εφαρμογή. Αν τίποτα από αυτά, πάρε backup ότι δεν θες να χάσεις και κάνε επαναφορά. Δοκίμασε μετά βάζοντας μόνο τον Google λογαριασμό σου. Αν συνεχίσει μετά απ αυτό, τότε πας για σέρβις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 (edited) Κάνε σε πρώτη φάση διαγραφή της μνήμης cache από τις ρυθμίσεις/ αποθηκευτικός χώρος. Μετά δες μήπως έχεις εγγαταστησει κάποια περίεργη εφαρμογή. Αν τίποτα από αυτά, πάρε backup ότι δεν θες να χάσεις και κάνε επαναφορά. Δοκίμασε μετά βάζοντας μόνο τον Google λογαριασμό σου. Αν συνεχίσει μετά απ αυτό, τότε πας για σέρβις. καθαρισα το cache και πεταξα καποιοες που δεν χρησιμοποιουσα αλλα καποια περιεργη δεν ειχα. Το θεμα ειναι οτι δεν το κανει καθε μερα και το κανει μετα απο το κλεισιμο της κλησης που πας να πατησεις πισω να φυγει η εφαρμογη και το πιανει τρελα και κανει τα δικα του. πχ οταν ειναι στην κατασταση την παρακατω οπου δεν εχεις αποθηκευμενο τον αριθμο [ATTACH]63414[/ATTACH] ή οταν ειναι αποθηκευμενος http://i.imgur.com/Tn77ALj.png Ακομα και στο service να το παω αν δεν δουνε live το προβλημα δεν νομιζουν να βγαλουν ακρη Edited August 3, 2015 by vraptis114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 πως βλέπεται τη μπαταρια μου...? νιώθω οτι την καταπίνει ... δεν ειμαι ροοτ απλα εχω κλεισει μερικες εφαρμογες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 @Dimitris Το θέμα είναι τη χρήση έχεις κάνει, τι φωτεινότητα, πόσο καλό δίκτυο έχεις κλπ. 5.30ώρες(& βσκ πας για 6 ως το 0%) οθόνη στο edge δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 κανονικη χρηση επεξα και λιγο ενα παιχνιδι δουλεψα και λιγο ενα προγραμα double tap ειχα wifi ανοιχτα ολη μερα απο το πρωι μιλησα και λιγο στο τηλεφωνο οσο για την φωτηνοτητα εξω ημουν οποτε σε λογικα πλαισια ωστε να βλεπεις κανονικα την οθονη ο με το αυτόματο στο τερμα συνηθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Σε εμένα πάντως με custom rom(edge rom) ούτε η συλλογή κολλάει ούτε τίποτα.. Κανείς εδώ παίδες που να δοκίμασε καμιά άλλη custom και να αξίζει να πειραματιστουμε; ---------------------- Λοιπον,δοκιμαζω εδω και 2 μερες μια S6 edge ported rom, ξερετε που θα τη βρειτε.Ειναι παρα πολυ καλη με ολες τις εφαρμογες απο S6 edge με το μειον της για μενα να ειναι συν.Και τι εννοω δλδ.Δεν εχει την edge screen στα δεξια.Δοκιμαστε ομως να αλλαξετε launcher [εχω βαλει dodol] και χρησιμοποιηστε για right edge screen την εφαρμογη Apps bar απο Playstore.Το αποτελεσμα ειναι πολυ ομορφο γιατι εχετε μια μπαρα δεξια που μπορειτε να εμφανισετε ολες τις εφαρμογες σας και κυριως να την κανετε hide και να εχετε full screen οποτε θελετε.Επισης εχει παρα πολλες παραμετροποιησεις για ολα τα γουστα. Αξιζει ο κοπος για οσους ειναι ρουτ και θελουν μια ομορφη ρομ.Μαλλον μες στη μερα βγαινει η v2 που απ οτι φαινεται ειναι extremely light. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Αυτή είναι η αυτονομία της συσκευής μου σε μια νορμάλ μέρα με χρήση 65-35 WiFi - H+ Ο μικρότερος χρόνος που έχω δει σε οθόνη είναι 3:15' με σκέτο H+ πάρα πολλές φώτο και χρήση στον ήλιο που σημαίνει αύξηση φωτεινότητας. [ATTACH]63451[/ATTACH] Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 εχω μια απορία η συσκευή σας δειχνη οταν ερχετε μην .... απο το messanger ...στν οθόνη edge....? και ειναι στην αναμονή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts