bas13 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Χθες έβαλα κι εγω τον ΝΟVA... Πολύ γρήγορος σε σχέση με τον TWiz... Πώς όμως ενεργοποιούμε την ειδοποίηση πάνω στο εικονίδιο,π.χ. να βγάζει έναν αριθμό όταν έχουμε ένα νέο μήνημα ή όταν έχουμε μια νεα ειδοποίηση στο facebook κλπ??? Πήγαινε στις ρυθμίσεις του nova & μετά στην επιλογή μέτρηση μη αναγνωσμενων, από κει σε πάει μόνο του. Πιθανόν να θέλει την πληρωμένη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Χθες έβαλα κι εγω τον ΝΟVA... Πολύ γρήγορος σε σχέση με τον TWiz... Πώς όμως ενεργοποιούμε την ειδοποίηση πάνω στο εικονίδιο,π.χ. να βγάζει έναν αριθμό όταν έχουμε ένα νέο μήνημα ή όταν έχουμε μια νεα ειδοποίηση στο facebook κλπ??? Πρέπει να αγοράσεις την Premium έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του nova & μετά στην επιλογή μέτρηση μη αναγνωσμενων, από κει σε πάει μόνο του. Πιθανόν να θέλει την πληρωμένη έκδοση Ευχαριστώ... Ναι,είναι για την έκδοση "prime"... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πέρασα την BOC3 και σχεδόν εξαληφθηκαν τα προβληματάκι που είχα σε recent apps και συλλογή. Λέω σχεδόν γιατί πριν ενεργοποιήσω την εφαρμογή για την σύνδεση του S Gear και το Facebook ήταν πραγματικά ακαριαίο το άνοιγμα των recent. Τώρα έχει ένα μικρό δισταγμό που τον είχα και στο Μ8. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Τελικά Nova και ex dialer δεν τα πάνε και τόσο καλά στο Edge...Μου χάνει τα ονόματα των επαφών στο ex dialer και δείχνει μόνο τα νούμερα... Ειναι γνωστό πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τελικά Nova και ex dialer δεν τα πάνε και τόσο καλά στο Edge...Μου χάνει τα ονόματα των επαφών στο ex dialer και δείχνει μόνο τα νούμερα... Ειναι γνωστό πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ? Όχι .O exdialer καλά δουλεύει σε εμένα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Επειδή δεν βλέπω να παίρνω lollipop ΟΤΑ στο εγγύς μέλλον,σκέφτομαι να φλασάρω μια άλλη Ρόμ π.χ. Την ελληνική για να τελειώνει η υπόθεση (έχω μαλλον την Τσέχο-Ρουμάνο Ανατολική και μπουχτησα στο περίμενε).Θα έχω κάποιες συνέπειες ή προχωράω άφοβα ? Edited June 7, 2015 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Επειδή δεν βλέπω να παίρνω lollipop ΟΤΑ στο εγγύς μέλλον,σκέφτομαι να φλασάρω μια άλλη Ρόμ π.χ. Την ελληνική για να τελειώνει η υπόθεση (έχω μαλλον την Τσέχο-Ρουμάνο Ανατολική και μπουχτησα στο περίμενε).Θα έχω κάποιες συνέπειες ή προχωράω άφοβα ? Έχω φλασάρει δύο φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Πέρασε καλύτερα την Αγγλική. Δόθηκε πρώτη και λογικά θα πάρει πάλι πρώτη την επόμενη αναβάθμιση. Έτσι κι αλλιώς είναι ίδια με την ελληνική. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Τελικά Nova και ex dialer δεν τα πάνε και τόσο καλά στο Edge...Μου χάνει τα ονόματα των επαφών στο ex dialer και δείχνει μόνο τα νούμερα... Ειναι γνωστό πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ? ...και σε μενα μια χαρα συνεργαζονται, χωρις να εχω αυτο που αναφερεις. Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Όσοι γράφατε ότι δεν έχετε λαγκ στο recent apps, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Facebook? Παρατηρώ ότι χωρίς αυτήν δεν σκαλώνει ποτέ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Eγω δεν την εχω εγκατεστημενη.....ειχα παρατηρησει στο παρελθον σε πολλες συσκευες (htc one s, m7, lg g2) οτι τρωει μπαταρια και δημιουργει χαζο ασχετα συμπτωματα στην ομαλη αποκριση.....δεν την εχω δοκιμασει στο edge γιατι πλεον δεν με ενδιαφερει να ειμαι συνεχεια μεσα. Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Eγω δεν την εχω εγκατεστημενη.....ειχα παρατηρησει στο παρελθον σε πολλες συσκευες (htc one s, m7, lg g2) οτι τρωει μπαταρια και δημιουργει χαζο ασχετα συμπτωματα στην ομαλη αποκριση.....δεν την εχω δοκιμασει στο edge γιατι πλεον δεν με ενδιαφερει να ειμαι συνεχεια μεσα. Χρησιμοποιώ το Facebook, messenger αλλά και τα pages, groups γιατί μου χρειάζονται στην δουλειά μου. Προωθώ την επιχείρηση μου με διαφημίσεις στο Facebook και μ' έχει βοηθήσει όσο δεν φαντάζεστε :) Οπότε δεν λέω κουβέντα για οποία προβληματάκια προξενεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 ...και σε μενα μια χαρα συνεργαζονται, χωρις να εχω αυτο που αναφερεις. Σε εμένα ο nova κάθε τρεις και λίγο με ρωτούσε εάν θέλω να είναι ο κύριος launger οπότε και κάποια στιγμή τελικά του είπα όχι & αντε γειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Χρησιμοποιώ το Facebook, messenger αλλά και τα pages, groups γιατί μου χρειάζονται στην δουλειά μου. Προωθώ την επιχείρηση μου με διαφημίσεις στο Facebook και μ' έχει βοηθήσει όσο δεν φαντάζεστε :) Οπότε δεν λέω κουβέντα για οποία προβληματάκια προξενεί. Ένα μεγάλο θέμα με το Facebook ότι συνέχεια μου κόλλαγε και είχα θέματα και υποχρεωτικά έκανα κλείσιμο άνοιγμα της εφαρμογής και κάποιες φορές κλείσιμο και του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλημερα. Πρώην κάτοχος και του Νοτε 4 και τωρα του Edge, έχω να πω οτι μετα την αναβάθμιση σε Lollipop το τηλέφωνο ειναι ποια άχρηστο αν δεν έχεις μαζι σου ενα Power Bank,η αν δεν έχεις μπριζα πάντα διπλα σου. Και στα 2 τηλέφωνα το θέμα τις αυτονομίας μετα την αναβάθμιση ειναι απαράδεκτη, 12-14 ωρες max με κατανάλωση σε οθόνη να μην ξεπερνά τον 7% οταν Gogle services and Android system ειναι παντα πρώτα στην λιστα απο 35 - έως 40 % και τα 2 μαζι. Είναι απαράδεκτο για τετοιο κινητο τοσο χάλια διαχείριση μπαταρίας, και σιγουρα φταίει το software. Τα σχετικά - κοίτα τα apps τι τρωνε κτλ - ειναι τα ιδια με ΚιτΚατ που έβγαζε 24 ωρες άνετα το κινητο ενω εχω κάνει 2 και 3 φορές Factory reset - και πάλι μετα απο λίγες μέρες το κινητό τρωει την μπαταρια χωρίς λογο ενω θερμαίνεται πολυ. Μάλλον θα περιμένω το νοτε 5 παλι να δουμε μια ασπρη μερα.... και οταν παλι και σε αυτο βγει το Android M.... παλι τα ιδια θα έχουμε... μεχρι το Νοτε 6.... και η ιστορία θα συνεχίζεται. Κριμα γιατι το κινητό ειναι άψογο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλημερα. Πρώην κάτοχος και του Νοτε 4 και τωρα του Edge, έχω να πω οτι μετα την αναβάθμιση σε Lollipop το τηλέφωνο ειναι ποια άχρηστο αν δεν έχεις μαζι σου ενα Power Bank,η αν δεν έχεις μπριζα πάντα διπλα σου. Και στα 2 τηλέφωνα το θέμα τις αυτονομίας μετα την αναβάθμιση ειναι απαράδεκτη, 12-14 ωρες max με κατανάλωση σε οθόνη να μην ξεπερνά τον 7% οταν Gogle services and Android system ειναι παντα πρώτα στην λιστα απο 35 - έως 40 % και τα 2 μαζι. Είναι απαράδεκτο για τετοιο κινητο τοσο χάλια διαχείριση μπαταρίας, και σιγουρα φταίει το software. Τα σχετικά - κοίτα τα apps τι τρωνε κτλ - ειναι τα ιδια με ΚιτΚατ που έβγαζε 24 ωρες άνετα το κινητο ενω εχω κάνει 2 και 3 φορές Factory reset - και πάλι μετα απο λίγες μέρες το κινητό τρωει την μπαταρια χωρίς λογο ενω θερμαίνεται πολυ. Μάλλον θα περιμένω το νοτε 5 παλι να δουμε μια ασπρη μερα.... και οταν παλι και σε αυτο βγει το Android M.... παλι τα ιδια θα έχουμε... μεχρι το Νοτε 6.... και η ιστορία θα συνεχίζεται. Κριμα γιατι το κινητό ειναι άψογο . Τόσο πολύ? Φίλοι συμφουριτες είναι ευχαριστημένοι με την lollipop. Για ψαξτω λίγο καλύτερα. Έκανες Hart reset κυρίως μετά την εγκατάσταση της lollipop. Για μένα όπως και για πολλούς πιστεύω είναι μονόδρομος το Hart reset όταν πρόκειται για τόσο μεγάλη αναβάθμιση. Το είδα στο νοτελι 4 που έχω. Μέχρι να κάνω Hart reset είχα απώλεια, μετά το Hart reset έστρωσε και είμαι όπως και πριν. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Από kitkat σε lollipop, με καθαρή εγκατάσταση & στήσιμο, τόσο σε note 4, όσο και στο edge δεν παρατήρησα αλλαγές στην αυτονομία, σε παρόμοια περίπου επίπεδα έμεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Κάποια εφαρμογή η κάτι άλλο σου τρώει την μπαταρία. Το Edge μου όπως έχω ξαναπεί μου βγάζει σε διάστημα 15 ωρών 4-4,5 ώρες οθόνη. Η χρήση μου είναι η εξής: Φωτεινότητα στο auto στην μέση και αύξηση μόνο αν κάνω κάτι που θα χρειαστώ περισσότερο φως. Δεν παίζω παιχνίδια. Συγχρονίζω αυτόματα τα πάντα. Έχω υπηρεσίες τοποθεσίας. Ο καιρός ανά μια ώρα και με location on. To έχω μονίμως συνδεδεμένο μέσω ΒΤ με το smart watch. H χρήση που κάνω είναι όλα μου τα mail, notes, Evernote σε auto sync, πολύ browsing, tapatalk, Facebook κλπ social. Λίγες κλήσεις γιατί είμαι στο εξωτερικό και χρησιμοποιώ γι κλήσεις το viber και messenger η Whatchapp. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ σας για τις απαντήσεις σας. Σίγουρα κάτι φταίει μαλλον τοτε με τα App που εχω. Αν και δεν εχω κατι παραπάνω απο τα κλασσικά ( Viber / Whatsapp / Flipboard) που χρησιμοποιώ καθημερινά. Δεν εχω Facebook/ messenger που αναφέρονται σαν προβληματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Κατι δεν εχει κατσει καλα με την εγκατασταση της lol..... Αν και δεν εκανα factory reset πριν....δεν ειχα καποιο θεμα με την αυτονομια....ιδια επιπεδα με 500 mb λιγοτερη χρηση ram απο πριν. Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ σας για τις απαντήσεις σας. Σίγουρα κάτι φταίει μαλλον τοτε με τα App που εχω. Αν και δεν εχω κατι παραπάνω απο τα κλασσικά ( Viber / Whatsapp / Flipboard) που χρησιμοποιώ καθημερινά. Δεν εχω Facebook/ messenger που αναφέρονται σαν προβληματικά. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο θέμα ακόμα και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν θες έλα σε πμ να τα πούμε μπας και βγάλουμε άκρη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Χθές έριξα κι εγώ μια ματιά μετά από καιρό στα στατιστικά και είδα οτι είχα κι εγώ πολύ υψηλή κατανάλωση στα Android system. Πιθανώς να έκανε η Google κάποιο update στα Google services και ανέβηκε πάλι. Πάντως να ξέρετε ότι στην lollipop αυτό που βλέπετε σαν κατανάλωση από system Android περιλαμβάνει κατανάλωση που προέρχεται από εφαρμογές. Μέχρι την kitkat η κατανάλωση επιμεριζονταν στη εφαρμογή. Γι αυτό τώρα βλέπεις τόσο χαμηλά ποσοστά κατανάλωσης σε εφαρμογές που δουλεύεις συχνά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Εγω μόλις χθες πήρα την lolipop...μέχρι τότε έιναι kit kat ακόμη... Δεν έκανα ούτε reset ούτε τίποτε...Aν εξαιρέσουμε οτι την όρα της αναβάθμισης κατα την "βελτιστοποίηση των εφαρμογών" το κινητό ψήθηκε,αμέσως μετα όλα έστρωσαν. Η συσκευή έγινε πιο smooth και η κατανάλωση μάλλον παρέμεινε η ίδια.Το antutu απο 46000 που ήταν τωρα τελευταια με την 4.4.4. έπιασε με τη μια 49500 με την 5.0.1 και μόλις το άφησα πανελώς στην ησυχία του το τηλέφωνο,έσπασε με ευκολία τα 50000 σε σκόρ... Γενικά μου άρεσε η lolipop όπως τη βλέπω επι του παρόντος... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 για οποιον ενδιαφερεται ο g00h ψαχνει βοηθεια για custom rom στο edge.οποιος θελει ας μπει στο σαιτ να ριξει μια ματια.g00h world.στο θεμα του note 4 international εγινε η κουβεντα.η rom που εχει στα σκαρια ειναι απο s6 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Κανείς άλλος που να το έχει ρουταρει εδώ παίδες εκτός από μένα να προτείνει καμιά καλή custom ; Έχω βάλει από χθές emotion kernel και το κινητό έγινε πύραυλος σε ταχύτητα... Περιμένω να δω πως θα τα πάει από μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts