Jump to content

Samsung Galaxy Note Edge

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νεος κάτοχος και εγώ προερχόμενος απο νοτε2

εντυπωσιασμενος με την πλαινή οθόνη σου λυνει τα χέρια με τις συντομεύσεις και τα αγαπημένα. μπαταρία δεν εχω τεστάρει ακόμα μιας και ακόμα παίζω :D μαζί του,

original θήκη έχει βρεί κάποιος ελλάδα διαθέσιμη? όπου έχω ρωτήσει δεν υπάρχει ούτε δείγμα?

έχει δοκιμάσει κανείς θήκες πουγκι απο note 4 αν ταιριάζουν μπας και βολευτούμε μεχρι να έρθει το καράβι απο κορέα? :D

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

νεος κάτοχος και εγώ προερχόμενος απο νοτε2

εντυπωσιασμενος με την πλαινή οθόνη σου λυνει τα χέρια με τις συντομεύσεις και τα αγαπημένα. μπαταρία δεν εχω τεστάρει ακόμα μιας και ακόμα παίζω :D μαζί του,

original θήκη έχει βρεί κάποιος ελλάδα διαθέσιμη? όπου έχω ρωτήσει δεν υπάρχει ούτε δείγμα?

έχει δοκιμάσει κανείς θήκες πουγκι απο note 4 αν ταιριάζουν μπας και βολευτούμε μεχρι να έρθει το καράβι απο κορέα? :D

Πουγκί από note 4 δεν θα κάνει μιας και το edge είναι 4mm πιο πλατύ.

Αυτή(https://www.skroutz.gr/s/6447142/Samsung-Flip-Wallet-White-N915F-Galaxy-Note-Edge.html) αν το χεις λευκό & αυτή(https://www.skroutz.gr/s/6505903/Samsung-Flip-Wallet-Black-N915-Galaxy-Note-Edge.html) αν το χεις μαύρο, οι επίσημες δεν είναι?

επίσημες είναι (μαύρο έχω) απλά το ένα κατάστημα είναι Κρήτη που φαίνεται διαθέσιμο και με τα μεταφορικά έρχεται ακριβότερα απο amazon.fr ;)

στα υπολοιπα που έχω πάρει τηλέφωνο μονο κατόπιν παραγγελίας με ενδεικτικές ημερομηνίες παράδοσης:confused:

[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]

Από το πρωί, μόνιμα σε wifi & bt

Φωτεινότητα οπως φαίνεται στο screenshot, ενώ είχα και περίπου 80 λεπτά κλήσεις,σχέδον ολος ο χρόνος της οθόνης αφορά browsing στο internet.

Edited by bas13

Τα νούμερα αυτά είναι χωρίς ρουτ φαντάζομαι έτσι;

Πείτε ρε παιδιά προγράμματα για back up σε περίπτωση που αποφασίσω για πρώτη φορά να μην ρουταρω συσκευή;

Διάβασα πάντως ότι το greenify δουλεύει πλέον και χωρίς ρουτ..

Βλέπω στο sammobile οτι βγήκε lollipop 8-5-2015 για Nordic countries, Ολλανδία, Λουξεμβούργο ...

Να τολμήσουμε; Και αν ναι, ποια ειναι προτιμότερη; Συνήθως των Nordic countries λέγαμε να βάζουμε στα note, smartphone & tablets, σωστά;

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

Βλέπω στο sammobile οτι βγήκε lollipop 8-5-2015 για Nordic countries, Ολλανδία, Λουξεμβούργο ...

Να τολμήσουμε; Και αν ναι, ποια ειναι προτιμότερη; Συνήθως των Nordic countries λέγαμε να βάζουμε στα note, smartphone & tablets, σωστά;

Αν βρεις κάνα link από Mega βάλτο κι εδώ γιατί από sammobile κάνει μια μέρα να κατέβει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν φλασάρω με ODIN την έκδοση αυτή απευθείας πάνω στη δική μου θα υπάρξει πρόβλημα ή πρέπει να κάνω factory reset πρώτα?

Και κάτι άλλο...στο sammobile έχει μόνο "black edition"...

Αλλο firmware εχουν τα μαύρα απο τα άσπρα? (έχω άσπρο)

Edited by LAGGI

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Αν φλασάρω με ODIN την έκδοση αυτή απευθείας πάνω στη δική μου θα υπάρξει πρόβλημα ή πρέπει να κάνω factory reset πρώτα?

Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Αν την περάσεις από πάνω κάθε φορά που θα αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα θα διερωτάσαι αν φταίει που την πέρασες έτσι.

Οπότε κάποια στιγμή θα το κάνεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ΟΚ,ευχαριστω για την απάντηση.Ωστόσ με προβληματιζει που πουθενα δεν υπάρχει firmware για λευκή έκδοση...Περίεργο...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Από χθες και για πρώτη φορά από τότε που το αγόρασα, το δουλεύω χωρίς την original flip θήκη.

Δεν ξέρω που οφείλεται αλλά το κινητό πετάει. Έχουν σχεδόν εξαφανιστεί οι χαζό καθυστερήσεις εκτός βέβαια από τις recent apps που η ασθένεια είναι ανίατη :)

Η θήκη κάπου δημιουργεί πρόβλημα και βαραίνει το λειτουργικό.

Σε μενα έτρωγε απίστευτα γρήγορα τη μπαταρία και την έβγαλα...

Αν εξαιρέσουμε προστασία και "μούρη" με το πλαϊνό της οθόνης,στα υπόλοιπα δείχνει δύσχρηστη!!!!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Αν εξαιρέσουμε προστασία και "μούρη" με το πλαϊνό της οθόνης,στα υπόλοιπα δείχνει δύσχρηστη!!!!

Ναι υπάρχει και θέμα κατανάλωσης.

Σήμερα μόνο με 3g και σκληρή χρήση που περιελάμβανε επεξεργασία photos, έχω ήδη 3 ώρες οθόνη και είμαι στο 40%.

Έτσι ακριβώς, πέρα απ τη τυχόν "μούρη" και τη προστασία μέσα σε τσάντα σε όλα τα άλλα είναι δυσχρηστη (ειδικά για οποιον έχει όλη την ώρα το τηλέφωνο στο χέρι και ασχολείται μαζί του) και αυτό δεν ισχύει μόνο στο edge.

Εγώ του είχα πάρει όπως έχω πει μια tpu πλάτης σιλικόνης και ήταν όλα τα λεφτά σε grip, πρακτικότητα αλλά και εμφάνιση.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πάντως υποστήριξη από την κοινότητα δεν βλέπω καθόλου... Μάλλον δεν τολμάει κανείς να πειράξει τέτοια συσκευή..

Πάντως υποστήριξη από την κοινότητα δεν βλέπω καθόλου... Μάλλον δεν τολμάει κανείς να πειράξει τέτοια συσκευή..

Δεν έχει πουλήσει όσο θα έπρεπε και αυτοί που το αγόρασαν δεν είναι άτομα που "πειράζουν " τις συσκευές τους.

Βγηκε το ελληνικό lollipop update για black edition....

Κατεβάζω τώρα!!!!

Οσοι πιστοι προσέλθετε...

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

Βγηκε το ελληνικό lollipop update για black edition....

Κατεβάζω τώρα!!!!

Οσοι πιστοι προσέλθετε...

Αρκετές φορές με edge αλλά πρώτη φορά με lollipop κυριολεκτικά άλλο τηλέφωνο.

Και για τους φίλους με Flip cover θήκη διαπίστωση τελικά τρώει μπαταρία η θήκη.

Αρκετές φορές με edge αλλά πρώτη φορά με lollipop κυριολεκτικά άλλο τηλέφωνο.

Και για τους φίλους με Flip cover θήκη διαπίστωση τελικά τρώει μπαταρία η θήκη.

Περιμένουμε feedback μετά από μια δύο μέρες χρήσης.

Πάντα μετά από μεγάλα updates η συσκευή δείχνει αρχικά πιο γρήγορη γιατί γίνεται καθάρισμα καυτά την διαδικασία εγκατάστασης.

Δουλεύω ένα μήνα την ρωσική lollipop.

Είμαι σε σκέψη ποια να περάσω.

Την ελληνική που είναι BOC3 25/3 η κάποιες BOD2 που είναι για το F και έχουν ημερομηνία 7/4?

Αφού θα μπεις στην διαδικασία βάλε την τελευταία έκδοση.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπεριζω την ομάδα και εγω κάτοχος του note edge εδω και 2 μέρες, προερχόμενος από το note 4 910c . Λοιπόν τα συμπεράσματα μου είναι το edge εμφάνιση και λειτουργικοτητα σκίζει, lag αρκετά σε σχέση με το note 4 910c , όπως και μπαταρία 20 με 30 % πιο κάτω απο το απλό( πχ με το note το απλό με ολα ενεργοποιημενα και full χρήση γυρω στις 12 το βράδυ ειχα 40 με 50 % μπαταρία, τωρα με το edge η ωρα ειναι 20.40 και εχω 33% μπαταρία ) , και τελευταίο η φωτεινότητα της οθόνης είναι πιο χαμηλή από το απλό. ... Γενικά είμαι λίγο απογοητευμενος. ...

Ελπίζω με την lollipop να βελτιωθεί η κατάσταση. ... Αλλιώς με βλέπω να γυρίζω στο note 4 910c

Σε οτι αφορα τη φωτεινοτητα ,σε κανονικες συνθηκες οντως ειναι λιγο πιο χαμηλη απο το ΝΟΤΕ4.Ομως σε συνθηκες υψηλου φωτισμου, ειτε απο τεχνητο φως ειτε απο τον ηλιο ,γινεται τουλαχιστο ενα κλικ πιο φωτεινη.Τα ειχαμε βαλει διπλα-διπλα με φιλο και κουφαθηκαμε με τη διαφορα που προεκυπτε..

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Σε οτι αφορα τη φωτεινοτητα ,σε κανονικες συνθηκες οντως ειναι λιγο πιο χαμηλη απο το ΝΟΤΕ4.Ομως σε συνθηκες υψηλου φωτισμου, ειτε απο τεχνητο φως ειτε απο τον ηλιο ,γινεται τουλαχιστο ενα κλικ πιο φωτεινη.Τα ειχαμε βαλει διπλα-διπλα με φιλο και κουφαθηκαμε με τη διαφορα που προεκυπτε..

Αυτό έχω διαπιστώσει κι εγώ για την φωτεινότητα.

Στο αυτοκίνητο για παράδειγμα, δυσκολευομουν με το Μ8 όταν φορούσα γυαλιά ηλίου.

Σχετικά με το αν είναι πιο lagy από το C δεν το γνωρίζω. Σίγουρα όμως είναι λιγότερο από το F με το οποίο τα έχω συγκρίνει.

Περιμένουμε feedback μετά από μια δύο μέρες χρήσης.

Πάντα μετά από μεγάλα updates η συσκευή δείχνει αρχικά πιο γρήγορη γιατί γίνεται καθάρισμα καυτά την διαδικασία εγκατάστασης.

Δουλεύω ένα μήνα την ρωσική lollipop.

Είμαι σε σκέψη ποια να περάσω.

Την ελληνική που είναι BOC3 25/3 η κάποιες BOD2 που είναι για το F και έχουν ημερομηνία 7/4?

Σχετικά με την lollipop

Σαν γραφικά είναι πιο ξεκούραστο στο μάτι και λίγο πιο trendy θα έλεγα. Είναι smooth όσο ήταν και με την 4.4.4. ενώ σε γενικές γραμμές δουλεύει άψογα.

Με το fb ώρες ώρες έχει κάποιο θέμα που ψιλό κολλάει αλλά επειδή το ίδιο μου έκανε και ένα One m8 τελικά δεν ξέρω εάν φταίει το τηλέφωνο ή η έκδοση του fb για lollipop αυτήν την στιγμή.

Μετά από τόσα note 4 & edge με την εμφάνιση του tw by lollipop πιστεύω ότι δείχνει άλλο τηλέφωνο.

Προσωπική μου πάντα άποψη.

Εαν και κάποιος άλλος φίλος έχει κάτι να πει καλό δεχουμενο.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Edge