geovass Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Για όποιον δεν κρατιέται, βγήκε final 5.0.1 χθες για SM-N915F , Russia. / SER. Μπορεί να φλασαριστεί και σε SM-N915FΥ και o ΚΝΟΧΧ δεν γράφει. (τουλάχιστον σε μένα δεν έγραψε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Για όποιον δεν κρατιέται, βγήκε final 5.0.1 χθες για SM-N915F , Russia. / SER. Μπορεί να φλασαριστεί και σε SM-N915FΥ και o ΚΝΟΧΧ δεν γράφει. (τουλάχιστον σε μένα δεν έγραψε). Έγω που έχω τη beta lollipop τη φλασαρω από πάνω ή ακολουθώ άλλη διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Για όποιον δεν κρατιέται, βγήκε final 5.0.1 χθες για SM-N915F , Russia. / SER. Μπορεί να φλασαριστεί και σε SM-N915FΥ και o ΚΝΟΧΧ δεν γράφει. (τουλάχιστον σε μένα δεν έγραψε). Πρώτες εντυπώσεις για τη stock lollipop? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πρώτες εντυπώσεις για τη stock lollipop? Είχα εδώ και αρκετό καιρό μια beta Lollipop, πάλι απο Ρωσία και δεν αντιμετώπιζα προβλήματα. Πρέπει να την δουλέψω την νέα για να πω εντυπώσεις. Κανονικά θα έπρεπε να κάνω format και να το στήσω από την αρχή, αλλά παραλαμβάνω S6 Edge σύντομα και το Note θα πωληθεί, οπότε δεν μπαίνω στην διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatitsis Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παρατηρω μεγαλη χρηση στην καταναλωση τις μπαταριας απο Coctailbar Services. Ξεπερναει αυτο της οθονης.Με ενα γρηγορο ψαχουλεμα στο νετ ανακαλυψα οτι ειναι η χρηση της edge οθονης απο την γνησια flip θηκη. Εχει παρατηρησει καποιος κατοχος τα δικα του ποσοστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ισχύει αυτό από εποχές 4.4.4. Για αυτό και το έχω χωρίς την flip case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Τα 915G και 915F(Y) έχουν τις ίδιες μπάντες στο 4G? Ξέρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Τα 915G και 915F(Y) έχουν τις ίδιες μπάντες στο 4G? Ξέρει κάποιος? Μάλλον όχι δεν έχουν τις ίδιες μπάντες γιατί το g είναι για Ανατολικές αγορές εάν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Βρίσκομαι κι εγώ σε δίλημμα μεταξύ Edge και C. Εννοείται ότι με τραβάει το ξεχωριστό design παρά οτιδήποτε άλλο. Έπειτα είναι το νέο στυλ της Samsung που θα επικρατήσει κατά την γνώμη μου. Το απλό note4 αν του βάλεις μια θήκη δεν διαφέρει σε τίποτα από το προηγούμενο. Έχουν περάσει πολλά galaxy και note από τα χέρια μου. Ως τώρα δεν αισθανόμουν ότι έκανα αναβάθμιση σχεδιαστικά με κάθε νέα συσκευή που αγόραζα. Με προβληματίζει μόνο η αυτονομία του σε σχέση με το Note 4 c και το αν είναι το ίδιο γρήγορο. Είδα σε κάποιο βίντεο που πατούσε να ανοίξει ένας φάκελος στην edge οθόνη και αργούσε χαρακτηριστικά. Μπορεί να μου πει κάποιος πόσες ώρες βγάζει οθόνη με συγχρονισμους, mail, πολύ browsing, facebook, WhatsApp, Viber κλπ? Παιχνίδια δεν παίζω. Γενικά πείτε μου που υστερεί σε σχέση με το απλό note. Το που υπερτερεί το ξέρω. Ά και κάτι άλλο. Όσοι είχατε και τα δύο έχετε παρατηρήσει αν η οθόνη του είναι πιο σκοτεινή σε εξωτερικούς χώρους? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Βρίσκομαι κι εγώ σε δίλημμα μεταξύ Edge και C. Εννοείται ότι με τραβάει το ξεχωριστό design παρά οτιδήποτε άλλο. Έπειτα είναι το νέο στυλ της Samsung που θα επικρατήσει κατά την γνώμη μου. Το απλό note4 αν του βάλεις μια θήκη δεν διαφέρει σε τίποτα από το προηγούμενο. Έχουν περάσει πολλά galaxy και note από τα χέρια μου. Ως τώρα δεν αισθανόμουν ότι έκανα αναβάθμιση σχεδιαστικά με κάθε νέα συσκευή που αγόραζα. Με προβληματίζει μόνο η αυτονομία του σε σχέση με το Note 4 c και το αν είναι το ίδιο γρήγορο. Είδα σε κάποιο βίντεο που πατούσε να ανοίξει ένας φάκελος στην edge οθόνη και αργούσε χαρακτηριστικά. Μπορεί να μου πει κάποιος πόσες ώρες βγάζει οθόνη με συγχρονισμους, mail, πολύ browsing, facebook, WhatsApp, Viber κλπ? Παιχνίδια δεν παίζω. Γενικά πείτε μου που υστερεί σε σχέση με το απλό note. Το που υπερτερεί το ξέρω. Ά και κάτι άλλο. Όσοι είχατε και τα δύο έχετε παρατηρήσει αν η οθόνη του είναι πιο σκοτεινή σε εξωτερικούς χώρους? Κώστα εμπειρία με note 4 δεν έχω αλλά σε σύγκριση με το note 3 που είχα δεν με έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα το edge.. μάλιστα σκέφτομαι να το δώσω, ένα μόνο μήνα από την αγορά του, και να πάρω το note 4.. Εμένα χωρίς full browsing, facebook, whatsapp, αλλά με ανοικτό 3g συνέχεια (όχι LTE), λογαριασμό email με ανά ώρα συγχρονισμό, συγχρονισμό gmail, facebook και messenger στο παρασκήνιο και με viber μου βγάζει περί τις 3 με 3,40 ώρες οθόνη σε αυτόματο brightness + 3. H δε κυρτή οθόνη του πέρα τον πρώτο ενθουσιασμό (σχεδιαστικό περισσότερο) δεν βλέπω να εξυπηρετεί κάπου ιδιαίτερα και πλέον αποζητώ περισσότερο το multi-window του κανονικού Note.. Άσε που επειδή είσαι και εσύ του "πειράγματος" δεν υπάρχει σχετικό support και τα όποια developments είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Βρίσκομαι κι εγώ σε δίλημμα μεταξύ Edge και C. Εννοείται ότι με τραβάει το ξεχωριστό design παρά οτιδήποτε άλλο. Έπειτα είναι το νέο στυλ της Samsung που θα επικρατήσει κατά την γνώμη μου. Το απλό note4 αν του βάλεις μια θήκη δεν διαφέρει σε τίποτα από το προηγούμενο. Έχουν περάσει πολλά galaxy και note από τα χέρια μου. Ως τώρα δεν αισθανόμουν ότι έκανα αναβάθμιση σχεδιαστικά με κάθε νέα συσκευή που αγόραζα. Με προβληματίζει μόνο η αυτονομία του σε σχέση με το Note 4 c και το αν είναι το ίδιο γρήγορο. Είδα σε κάποιο βίντεο που πατούσε να ανοίξει ένας φάκελος στην edge οθόνη και αργούσε χαρακτηριστικά. Μπορεί να μου πει κάποιος πόσες ώρες βγάζει οθόνη με συγχρονισμους, mail, πολύ browsing, facebook, WhatsApp, Viber κλπ? Παιχνίδια δεν παίζω. Γενικά πείτε μου που υστερεί σε σχέση με το απλό note. Το που υπερτερεί το ξέρω. Ά και κάτι άλλο. Όσοι είχατε και τα δύο έχετε παρατηρήσει αν η οθόνη του είναι πιο σκοτεινή σε εξωτερικούς χώρους? Καταρχάς πήγαινε και δες τα απο κοντά. Εμένα προσωπικά που τα είχα και τα δυο το Νοτελι στο χέρι με βόλευε αρκετά καλύτερα απο το edge πάντα γυμνό. Με θήκη η ομορφιά του edge και ειδικά η original flip cover νομίζω ότι του έδινε μια απίστευτη ομορφιά.,έπιανε σχεδόν όλη την οθόνη και άφηνε γυμνή μόνο την καμπύλη που κάνει στην άκρη,αλλα επειδή θέλω το τηλ μόνιμα χωρις θήκη για ευκολία πιο πολύ το πιάσιμο στο χέρι γυμνό εμένα δεν με βόλευε σε σχέση με το Νοτελι. Τώρα στην μπαταρία. Και τα δυο φορούσαν την 4.4.4 οποτε το δείγμα ειναι πιστεύω αντιπροσωπευτικό. Το Νοτελι ήταν τουλάχιστον 1 ώρα οθόνη καλύτερο απο το edge στην ίδια ακριβώς χρήση που έκανα. Επίσης το stand by αρκετά πιο κακό απο το Νοτελι. Να πω βέβαιος πως το Νοτελι ήταν με exynos και το edge με τον snap. Οποτε τα δυο βασικά πράγματα που πρέπει να δεις για μένα ειναι. Αν το θέλεις γυμνό για χρήση και αν η μπαταρία για σένα,πιστεύω πως ναι παίζει ρόλο. Εγώ και στα δυο πχ έχω πάρει δεύτερη μπαταρία την οποία την έχω πάντα μαζι μου οποτε ιδιαίτερο πρόβλημα δεν είχα. Σε θέμα κάμερας επειδή έχω και εγώ τρέλα ένα αντιθεση με διαφορα που διαβάζω στο net το Νοτελι νομίζω πως υπερεχη κυρίως στις βραδινές. Την ημέρα ειναι νομίζω ακριβώς το ίδιο. Πάμε τώρα και στο σμουθ και την ταχύτητα. Και εδώ Νοτελι. Παντού πιο γρήγορο και άμεσο άνοιγμα εφαρμογών σε σχέση με το edge και επίσης ακόμα πιο βούτυρο στην χρήση. Βέβαια όπως σου είπα εγώ το Νοτελι το έχω με τον exynos που πιστεύω πως αν πας εκεί δηλαδή στο Νοτελι να δεις μόνο αυτο το μοντέλο. Αυτά τα λίγα αγαπητέ Κώστα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Παιδιά σας ευχαριστώ για τον κόπο σας. Θα τα βάλω κάτω και θα αποφασίσω. Έχω μέρες μέχρι το Πάσχα που θα έλθω. Ο κύβος ερρίφθη. Είμαι κατ αρχή λάτρης του ξεχωριστού design. Οπότε θα προτιμήσω το Edge. Η Ρώσικη lollipop πως παει? Έχουν περάσει κάποιες μέρες και θα έχουν φανεί τυχόν προβλήματα. Edited March 31, 2015 by truckman Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Θέλει ακόμα κανένα 2 updates για να στρώσει 100%. Ενώ είναι πιο γρήγορη από την beta που είχα, αυτή μερικές φορές κάνει χαζά κολλήματα που χαλάει όλη την εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Θέλει ακόμα κανένα 2 updates για να στρώσει 100%. Ενώ είναι πιο γρήγορη από την beta που είχα, αυτή μερικές φορές κάνει χαζά κολλήματα που χαλάει όλη την εικόνα. Γιώργο όταν λες χαζά κολλήματα το ακριβώς εννοείς? Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε ενα παράδειγμα. Σκοπεύω μόλις το παραλάβω να του περάσω κατευθείαν με odin την Ρώσικη 5.0.1 Απ οτι διαβάζω το βελτιώνει παντού και αξίζει τον κόπο. @@@ Εχει κανείς το γνησιο κιτ για δεύτερη μπαταρία να μου πει σε πόσο χρόνο την φορτίζει? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αποφάσισα κι εγώ να το αγοράσω (όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο:p). Επειδή και στο Note II το 2012 ειχα πάρει πρώτα τη θήκη και μετά τη συσκευή :lol:, θελω να ρωτησω αν υπάρχει και για το Edge η αντίστοιχη LED flip cover του Note 4, την οποία και έχω ερωτευθεί:love:. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αποφάσισα κι εγώ να το αγοράσω (όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο:p). Επειδή και στο Note II το 2012 ειχα πάρει πρώτα τη θήκη και μετά τη συσκευή :lol:, θελω να ρωτησω αν υπάρχει και για το Edge η αντίστοιχη LED flip cover του Note 4, την οποία και έχω ερωτευθεί:love:. Δεν υπάρχει για το edge γιατί δεν χρειάζεται τις οπές για τις ειδοποιήσεις αφού έχει την πλαϊνή οθόνη γι αυτές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Πράγματι δε χειαζεται τα LEDάκια, αλλά μου αρεσουν στην εμφάνιση:p:p:p. Λέω να πάρω τη συσκευη από εναν από τους δυο Kaizer όταν κατεβω Ελλάδα για Πάσχα. Οποιος το χει διαθεσιμο σε μαυρο τότε, κερδίζει:p. Προς το παρόν θα παραγγείλω θηκη και είμαι αναμεσα στην Original Flip Cover και στη Zenus με το πορτακι για την edge οθόνη. Ποια λέτε ? η διαφορά στην τιμή είναι irrelevant. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Πράγματι δε χειαζεται τα LEDάκια, αλλά μου αρεσουν στην εμφάνιση:p:p:p. Λέω να πάρω τη συσκευη από εναν από τους δυο Kaizer όταν κατεβω Ελλάδα για Πάσχα. Οποιος το χει διαθεσιμο σε μαυρο τότε, κερδίζει:p. Προς το παρόν θα παραγγείλω θηκη και είμαι αναμεσα στην Original Flip Cover και στη Zenus με το πορτακι για την edge οθόνη. Ποια λέτε ? η διαφορά στην τιμή είναι irrelevant. Η δικιά του για μενα ειναι πολυ πιο ομορφη και πιο premium Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κι εγώ προς την Original προσανατολίζομαι, αν και θα ηθελα να μαθω την άποψη και κάποιου που έχει (και) τη Zenus . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη η original flip στην ελλάδα? Πράγματι δε χειαζεται τα LEDάκια, αλλά μου αρεσουν στην εμφάνιση:p:p:p. Λέω να πάρω τη συσκευη από εναν από τους δυο Kaizer όταν κατεβω Ελλάδα για Πάσχα. Οποιος το χει διαθεσιμο σε μαυρο τότε, κερδίζει:p. Προς το παρόν θα παραγγείλω θηκη και είμαι αναμεσα στην Original Flip Cover και στη Zenus με το πορτακι για την edge οθόνη. Ποια λέτε ? η διαφορά στην τιμή είναι irrelevant. Προσωπικά την original θα έπαιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εντάξει το κάνει τεράστιο η zenus. Καμία σχέση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κώστα original black και είσαι κομπλέ, τρομερά όμορφο το αποτέλεσμα που θα βγει. Επίσης αν θες την γνώμη μου για να έχεις πάντα τον έλεγχο ποιος σε παίρνει τι σου στέλνει κτλ κοίτα το απόλυτο για μένα gatget ειδικά σε μεγάλα σε μέγεθος τηλ όπως το edge και το Noteli που μπορεί να μην το έχεις στο χέρι μόνιμα όπως ένα μικρότερο σε μέγεθος τηλ που δεν είναι άλλο από το Gear s. Σε μαύρο κιόλας ταιριάζει απόλυτα, συν το γεγονός πως και στο Noteli 5 να πας αργότερα το παίρνεις και πάλι μαζί σου. Αυτά Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κώστα original black και είσαι κομπλέ, τρομερά όμορφο το αποτέλεσμα που θα βγει. Επίσης αν θες την γνώμη μου για να έχεις πάντα τον έλεγχο ποιος σε παίρνει τι σου στέλνει κτλ κοίτα το απόλυτο για μένα gatget ειδικά σε μεγάλα σε μέγεθος τηλ όπως το edge και το Noteli που μπορεί να μην το έχεις στο χέρι μόνιμα όπως ένα μικρότερο σε μέγεθος τηλ που δεν είναι άλλο από το Gear s. Σε μαύρο κιόλας ταιριάζει απόλυτα, συν το γεγονός πως και στο Noteli 5 να πας αργότερα το παίρνεις και πάλι μαζί σου. Αυτά Την έχει ήδη Νικόλα την μαύρη. ☺ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γιώργο όταν λες χαζά κολλήματα το ακριβώς εννοείς? Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε ενα παράδειγμα. Σκοπεύω μόλις το παραλάβω να του περάσω κατευθείαν με odin την Ρώσικη 5.0.1 Απ οτι διαβάζω το βελτιώνει παντού και αξίζει τον κόπο. @@@ Εχει κανείς το γνησιο κιτ για δεύτερη μπαταρία να μου πει σε πόσο χρόνο την φορτίζει? Βλέπω οτι ζορίζεται να ανοίξει μενού κάποιες φορές (κάνει κάποια κομπιάσματα), και δεν ρολλάρει όπως η έκδοση beta. Χθές μου κόλλησε κι ολας στο άσχετο, γράφοντας μόνο SAMSUNG :cry: Είναι η πρώτη ΡΟΜ με την 5.0.1 oπότε περιμένω τα updates.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Βλέπω οτι ζορίζεται να ανοίξει μενού κάποιες φορές (κάνει κάποια κομπιάσματα), και δεν ρολλάρει όπως η έκδοση beta. Χθές μου κόλλησε κι ολας στο άσχετο, γράφοντας μόνο SAMSUNG :cry: Είναι η πρώτη ΡΟΜ με την 5.0.1 oπότε περιμένω τα updates.:) Η beta όμως ειχε άλλα προβλήματα αν δεν κάνω λάθος. Τελικά μέχρι να τελειοποιηθει κάθε έκδοση, βγαίνει η επόμενη απο την google. Στην περίπτωση της lollipop υπάρχουν διάφορα προβλήματα γενικώς. Θέλει χρόνο ακόμα. Ελπίζω η επόμενη έκδοση android τον επόμενο Σεπτέμβριο να ομαλοποιεί την υπάρχουσα με μονο οπτικές βελτιώσεις οπως έγινε με την kitkat. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts