DaL Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλησπερα , με το νοτε4 εχει διαφορες στην μπαταρια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλησπερα , με το νοτε4 εχει διαφορες στην μπαταρια ; Από ότι λένε υπολείπεται σημαντικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Σημαντικά δεν θα το ελεγα. Είναι περίπου στα 10% πιο κάτω μιας και η μπαταρία είναι 3000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Σημαντικά δεν θα το ελεγα. Είναι περίπου στα 10% πιο κάτω μιας και η μπαταρία είναι 3000. Σημαντικά θα έλεγα και σίγουρα όχι μόνο 10% http://www.phonearena.com/news/Our-Note-Edge-battery-life-test-is-ready---less-than-the-Note-4-but-still-decent_id62587 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Σημαντικά θα έλεγα και σίγουρα όχι μόνο 10% http://www.phonearena.com/news/Our-Note-Edge-battery-life-test-is-ready---less-than-the-Note-4-but-still-decent_id62587 Το σίγουρο πάντως είναι ότι όποιος διαλέξει το edge για τον σχεδιασμό του, δεν θα τον νοιάξει τόσο η διαφορά μπαταρίας.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Σημαντικά θα έλεγα και σίγουρα όχι μόνο 10% http://www.phonearena.com/news/Our-Note-Edge-battery-life-test-is-ready---less-than-the-Note-4-but-still-decent_id62587 Είχα και τις 2 συσκευές. Στη δική μου χρήση (χωρίς να έχει παρει τις αναβαθμήσεις του 4 ακόμα) είναι 10% περίπου πιό κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexk2685 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 παιδια καλησπερα. μολις εγινα ενας υπερτυχερος κατοχος του ΝΟΤΕ EDGE.Το πηρα απο Αμερικη.Ξερει κανενας πως το ρυθμιζεις να δεχτει την ελληνικη sim????γιατι μου λεει invalid sim!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 παιδια καλησπερα. μολις εγινα ενας υπερτυχερος κατοχος του ΝΟΤΕ EDGE.Το πηρα απο Αμερικη.Ξερει κανενας πως το ρυθμιζεις να δεχτει την ελληνικη sim????γιατι μου λεει invalid sim!!! Μήπως είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexk2685 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 οχι υποτιθεται οτι ειναι ξεκλειδωτο.πως θα το καταλαβω αν ειναι???και αν οντως ειναι τι γινεται σε αυτην την περιπτωση??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης οταν λεει οτι εχει clean esn τι σημαινει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) οχι υποτιθεται οτι ειναι ξεκλειδωτο.πως θα το καταλαβω αν ειναι???και αν οντως ειναι τι γινεται σε αυτην την περιπτωση??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης οταν λεει οτι εχει clean esn τι σημαινει??? Αυτό σημαίνει ότι το κινητό δεν έχει δηλωθεί σαν χαμένο ή κλεμμένο. Για το αν είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο φαντάζομαι ότι θα πρέπει κάπου να το λέει. Ρίξε μια ματιά και εδώ. http://support-us.samsung.com/cyber/popup/pop_modelserialnumberlocation.jsp Edited December 17, 2014 by ggazas Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexk2685 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 δε καταλαβαινω τι εννοει.ακολουθω τισ οδηγιες αλλα μου βγαζει μια εικονα και αυτο ειναι ολο!δε συνεχιζει για να βαλω καποιο κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Βάλε μια φωτό για να μπορέσουμε να σε κατευθύνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 εκανε την εμφανιση του στην ελληνικη αγορα απο σημερακαι σε ελληνικα στα e-shop ευρωπαικο ,ειχα την τυχη σημερα να το δω ,εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης ,ομορφο ιδιετερο κινητο, δυστυχως δεν ειχα την δυνατοτητα να το ενεργοποιησω.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι υποτιθεται οτι ειναι ξεκλειδωτο.πως θα το καταλαβω αν ειναι???και αν οντως ειναι τι γινεται σε αυτην την περιπτωση??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης οταν λεει οτι εχει clean esn τι σημαινει??? clean esn σημαινει οτι το κινητο δεν εχει αναφερθει ως κλεμμένο η χαμένο...αυτο το ειδες απο το imei? Παράθεση www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Αν δεν το εχουν ενεργοποιησει στην Αμερικη,προφανως δεν μπορει να παιξει λογω region lock. Κανε ενα τηλεφωνο smartec και θα σου πουν αυτοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexk2685 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 αν ειναι δυνατον.εχω προσπαθησει τα παντα.τα βιντεακια στο youtube ειναι οτι ναναι για να σε βοηθησουν να το ξεκλειδωσεις.Γενικα εχω μπερδευτει.πιστευα οτι θα ηταν πιο απλα τα πραγματα.θα καλεσω εκει που ειπε ο φιλος να δω τι θα μου πουν.αλλη καμια ιδεα υπαρχει???αν καλουσα στην samsung???επισης ρε παιδια επειδη ειναι απο την SPRINT της Αμερικης βγαζει ενα σημειωμα της εταιριας οταν ανοιγει και οταν κλινει.αυτο δε γινεται bypass να μην ξαναεμφανιστει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 clean esn σημαινει οτι το κινητο δεν εχει αναφερθει ως κλεμμένο η χαμένο...αυτο το ειδες απο το imei? https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080318061012AANFRco αν ειναι δυνατον.εχω προσπαθησει τα παντα.τα βιντεακια στο youtube ειναι οτι ναναι για να σε βοηθησουν να το ξεκλειδωσεις.Γενικα εχω μπερδευτει.πιστευα οτι θα ηταν πιο απλα τα πραγματα.θα καλεσω εκει που ειπε ο φιλος να δω τι θα μου πουν.αλλη καμια ιδεα υπαρχει???αν καλουσα στην samsung???επισης ρε παιδια επειδη ειναι απο την SPRINT της Αμερικης βγαζει ενα σημειωμα της εταιριας οταν ανοιγει και οταν κλινει.αυτο δε γινεται bypass να μην ξαναεμφανιστει??? Για την ώρα το πρόβλημα σου είναι να ενεργοποιήσεις τη συσκευή με ελληνικό sim. Το Logo της sprint άστο για αργότερα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Η smartec είναι samsung συνφορουμιτη. Δεν νομιζω να μπορεις να το ξεκλειδωσεις μονος σου, μην προσπαθεις καν, πιο πολυ θα μπερδευτεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexk2685 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 καλημερα παιδια.Μιλησα σημερα με smartec με παρεπεμψαν στην μαμα εταιρια Samsung.Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι πρεπει λεει το κινητο να κανει κληση απο την Αμερικη με διαρκεια 8-10 λεπτα και μετα απο εκει και περα δεχεται καρτεσ απο οποιον παροχο εσυ θελεις.Μπορει να ισχυει κατι τετοιο???μηπως εγω κανω κατι λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 καλημερα παιδια.Μιλησα σημερα με smartec με παρεπεμψαν στην μαμα εταιρια Samsung.Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι πρεπει λεει το κινητο να κανει κληση απο την Αμερικη με διαρκεια 8-10 λεπτα και μετα απο εκει και περα δεχεται καρτεσ απο οποιον παροχο εσυ θελεις.Μπορει να ισχυει κατι τετοιο???μηπως εγω κανω κατι λαθος?? Έτσι ακριβώς είναι. 'Όπως στο είπανε. Διάβασε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Και σε χρυσό άμα θέλετε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Και σε χρυσό άμα θέλετε!:lol: Απίστευτοι είναι Όλο χρυσό αλλά το Home button ασημένιο Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 εκανε την εμφανιση του στην ελληνικη αγορα απο σημερακαι σε ελληνικα στα e-shop ευρωπαικο ,ειχα την τυχη σημερα να το δω ,εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης ,ομορφο ιδιετερο κινητο, δυστυχως δεν ειχα την δυνατοτητα να το ενεργοποιησω.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- clean esn σημαινει οτι το κινητο δεν εχει αναφερθει ως κλεμμένο η χαμένο...αυτο το ειδες απο το imei? Καλησπέρα σε ποιο μαγαζί το είδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) και εδώ παίζει. Το πρωτο ειναι ξένο μαγαζί, το δεύτερο Ελληνικό. Edited December 18, 2014 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Απλά στο πρώτο είναι διαθέσιμο και στο δεύτερο κατόπιν παραγγελίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Και σε χρυσό άμα θέλετε!:lol: Πολύ κομψό.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts