Jump to content

DaL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DaL

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

DaL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Γιάννη καλησπέρα . Η αλήθεια είναι οτι δεν ειμαι σε κατάσταση σοκ ούτε τρελά φοβισμένος αλλιώς θα βρισκόμουν σε γιατρό αυτη την στιγμή . Μιλάμε για note 4 c στο τελευταίο update χωρις τίποτα αλλο , ουτε ροοτ ουτε smartwatch ουτε τίποτα . Το κινητό στην δουλεια οταν ημουν fb και chatara επιανε τρελες θερμοκρασιες , σε φαση να καιει το χερι μου να το αφήνω να παω να ρίχνω νερο και να συνεχίζει να καίει ( το χέρι εννοείται ) Εχει διάρκεια το κάψιμο με πάνω απο 1 λεπτό μέχρι να σταματήσει . Τα σημαδια δεν ειναι εξωτερικα αλλα εσωτερικα , και τα εχω πανω απο 3 μηνες . Θεώρησα στην αρχη οτι ειναι απο την ορθοστασία επειδή κανω 2 δουλειές αλλα δεν ειναι φλεβιτιδα και βρίσκονται μονο στο συγκεκριμένο σημείο . Θα προσπαθήσω να βγάλω μια φωτογραφία αν και δεν φαίνονται όπως στην πραγματικοτητα ... http://prntscr.com/fylmyr ! τα σημαδια ξανα λεω δεν ειναι εξωτερικα , δεν τα αισθανεσαι με την αφη .
  2. Καλησπέρα . Σχεδόν 3 χρόνια μαζί με το νοτε . πριν 4-6 μηνες αρχισε να ζεστενεται υπερβολικα , σε σημειο να νιωθω οτι καιγεται το χερι μου αλλα οχι απο θερμοτητα αλλα απο ακτινοβολια ( δεν μπορω να το περιγραψω ... ) . Το κινητο μπαινει στην δεξια μερια , εκει μου εχει προκαλεσει κατι σαν εσωτερικες γρατζουνιες / εγκαυμα (?) Εχει προσεξει κανεις κατι ασυνηθιστο με το sar η θα μεταμορφωθώ σε κανεναν δεινόσαυρο ; Τα σημαδια ειναι ακριβως εκει που ακουμπαει το κινητο απο το παντελονι , εδω και 3 μηνες σκεφτομουν τι μπορει να ειναι αυτα τα σημαδια μεχρι που συνειδητοποιησα οτι κατα 99% ειναι απο το κινητο .
  3. Καλήσπερα απο μενα . Σημερα στο ακυρο σταματησε να μου δουλευει το ξεκλειδωμα με το αποτυπωμα , δυστυχως δεν θυμομαι τι κωδικο ειχα βαλει οποτε δοκιμασα να κανω ρεσταρτ και τιποτα . Μπηκα στο βοοτ μενυ του κινητου ( power button - down vollume - main button ) . εκανα το επομενο βημα για Odin αλλα χωρις καλωδιο , και τωρα ειναι 30 λεπτα και γραφει Downloading ...D o not turn off target !!! Τι να κανω ; :( δεν θελω να χασω και τα αρχεια μου κιολας !
  4. Καλησπερα , με το νοτε4 εχει διαφορες στην μπαταρια ;
  5. Φιλε μου μπες bestprice , καλυτερες τιμες .
  6. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση . Αν υπαρχουν και αλλα Vfm προτινετετα .
  7. Καλησπερα παιδια , ψαχνω 1 κινητο το οποιο να εχει μια αξιοπρεπεις οθονη + καμερα + μπαταρια (για πολυ απλη χρηση , κλησεις και μαχ skype ) με χαμηλο ομως δεικτη , οσο το δυνατον τουλαχιστον , με τιμη εως 120 !!! Και ενα επισης κινητο με 150ε πανω κατω , για mid range χρηση ( facebook, viber , φωτογραφιες ) . Αν ειναι δυνατον να με βοηθησει καποιος για την διαδικασια , πως κανω , τι να επιλεξω , τι να στειλω στον σελλερ (γιατι διαβασα οτι κανετε και παζαρια με κατι extra :lol: ) [ μπηκα στο ποστ Οδηγιες για αγορες κινας αλλα παιδια ειναι 450 σελιδες , αδυνατον να τα διαβασω για να καταλαβω τι παιζει :/ ] Ευχαριστω για τον χρονο .
×
×
  • Create New...