geovass Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ξεκίνησε η διάθεση στην Ν. Κορέα. http://www.androidcentral.com/galaxy-note-edge-launches-samsungs-home-market http://samsungtomorrow.com/%EC%82%BC%EC%84%B1%EC%A0%84%EC%9E%90-%ED%98%81%EC%8B%A0%EC%A0%81%EC%9D%B8-%EC%97%A3%EC%A7%80-%EC%8A%A4%ED%81%AC%EB%A6%B0%EC%9D%84-%ED%83%91%EC%9E%AC%ED%95%9C-%EA%B0%A4%EB%9F%AD%EC%8B%9C-%EB%85%B8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Samsung Galaxy Note Edge review http://www.theverge.com/2014/10/27/7077139/galaxy-note-edge-review GOOD STUFF Astonishing display Head-turning form factor Basically a Galaxy Note 4 BAD STUFF Battery life decent, but a step down from the Note 4 Not many apps that make use of the screen Samsung's software is still too overbearing Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εκανα παραγγελία το note edze να το δουμε και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Πολύ καλό σίγουρα θα είναι τέλειο. ..περιμένουμε εντυπώσεις. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μου ήρθε email από clove ότι θα παραλάβει τα πρώτα κομμάτια αρχές Δεκεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μου ήρθε email από clove ότι θα παραλάβει τα πρώτα κομμάτια αρχές Δεκεμβρίου. Ναι, το ίδιο κιεμένα. Τελικά μάλλον θα το προσπεράσω εγώ. Το έχω δει πια αρκετές φορές και αποφάσισα ότι δεν αξίζει το 30% πάνω στην τιμή από το 4. Αν ήταν στην ίδια τιμή, ίσως να το σκεφτόμουν αλλά και πάλι δεν μου ταιριάζει στο χέρι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μερικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 SM-N915FY είναι ο κωδικός για την Ευρωπαική αγορά. Στίς επόμενες 4 εβδομάδες θα υπάρχει διαθέσιμο στην Ευρώπη, σε μικρές βέβαια ποσότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλά νέα για μας εδώ στην Ολλανδια. Αλλά το Edge βγαινει μόνο με Snapdragon και θα ναι και σαφώς πιο ακριβό. Αλλά με τρωει το χέρι μου: Exynos Note 4 ή Note Edge ? :happy::happy::happy::happy: (μακάρι όλα τα διλήμματα στη ζωή να ηταν τόσο ευχαριστα :happy::happy::happy::happy: ) Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Edge δαγκωτό θα έλεγα εγώ! Είναι ένα ΝΟΤΕ 4 ελάχιστα πιο μικρό και ξεχωριστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Φρέσκο review Samsung Galaxy Note Edge review: Innovation, experiment or gimmick? http://www.engadget.com/2014/11/09/samsung-galaxy-note-edge-review/ Pros •Beautiful, high-resolution curved display •Long battery life •Good camera •Pretty much a Galaxy Note 4 Cons •Expensive compared to the Galaxy Note 4 •Not enough uses for the curved edge •Not ideal for left-handed users •Pretty much a Galaxy Note 4 Summary The Galaxy Note Edge is an experiment, yet it's one that's able to stand on its strengths, despite any reservations you might have about that curved display. In short, you get all the benefits of the Galaxy Note 4, but with a hardware twist to set it apart. Unfortunately, there's that price. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philoly Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλά νέα για μας εδώ στην Ολλανδια. Αλλά το Edge βγαινει μόνο με Snapdragon και θα ναι και σαφώς πιο ακριβό. Αλλά με τρωει το χέρι μου: Exynos Note 4 ή Note Edge ? :happy::happy::happy::happy: (μακάρι όλα τα διλήμματα στη ζωή να ηταν τόσο ευχαριστα Φίλε Τυρεμπορα... Εννοείται μας βλέπω να καταλήγουμε στο Note 4,λόγω τιμής και μόνο που εδώ Ολλανδία τα σκρουτζομάγαζα είναι ακριβά μας βλέπω να καταφεύγουμε στα ελληνικά. Επιπροσθέτως είμαι ακόμα σκεπτικός με το curved, πιστεύω ότι πρέπει να το αφήσουμε να κυλήσει και ας το δούμε στην επόμενη γενιά και τώρα που μιλάμε για δυνατούς παίκτες... irrelavent (μήπως πρέπει να πάρουμε Napoleoni στον Ολυμπιακό???:p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Edge δαγκωτό θα έλεγα εγώ! Είναι ένα ΝΟΤΕ 4 ελάχιστα πιο μικρό και ξεχωριστό. Είναι μεν πιο κοντό, αλλά είναι και πιο πλατύ. Και νομίζω ότι σε αυτό το μέγεθος, το πλάτος είναι που μετράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Στο μήκος χρειάζεσαι να βρεις κάποιο εικονίδιο η app. Το πλάτος θα κάτσει στην παλάμη και δεν νομίζω να δεις διαφορά. Κάτι που μου αρέσει πολύ είναι η δυνατότητα για πραγματικό/πιο γρήγορο multitasking μιας και τα shortcut στο Edge side μένουν εκεί όταν τρέχεις εφαρμογές που δεν χρειάζονται τον έξτρα χώρο. Ανοίγεις απευθείας τα shortcut που θέλεις χωρίς την χρήση του home button ή του recent apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η Vodafone είναι η πρώτη που ανακοίνωσε οτι θα διαθέσει το Edge στο UK. Στην Ολλανδία εάν έχετε 849 Ευρώ να διαθέσετε, μπορείτε να το κάνετε δικό σας το Δεκέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η Vodafone είναι η πρώτη που ανακοίνωσε οτι θα διαθέσει το Edge στο UK. Στην Ολλανδία εάν έχετε 849 Ευρώ να διαθέσετε, μπορείτε να το κάνετε δικό σας το Δεκέμβριο. Παιδιά ανακοινώθηκε και για Γερμανία στα 899 ευρώ πακέτο με 3 χρόνια εγγύηση, θήκη flip wallet, καθαριστικό οθόνης, εγχειρίδιο με tips and tricks και microSD Samsung EVO 64GB! link 1 link 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η Vodafone είναι η πρώτη που ανακοίνωσε οτι θα διαθέσει το Edge στο UK. Στην Ολλανδία εάν έχετε 849 Ευρώ να διαθέσετε, μπορείτε να το κάνετε δικό σας το Δεκέμβριο. Οπότε δεν υπάρχει τόσο σημαντική διαφορά τιμής σε σχέση με το "απλό" Note 4.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Χαχαχα τρελαμένο το τυπακι που την παρουσιαζε. Δεν κρατιοταν με τιποτα, εσκισε την συσκευασια. Πανεμορφη θηκη...πανεμορφο κινητο, μακαρι να υπαρξει τελικα διαθεσιμοτητα να πεσει εστω και λιγο η τιμη, θα το προτιμησω εναντι του απλου νοτε 4 :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ωραια θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ωραια θηκη. Είναι ασορτί με το ωραίο κινητό.:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 18 Νοεμβρίου προπαραγγελίες ξεκινούν στο UK με αποστολή 28 Νοεμβρίου! Xmas came early this year! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Είναι ασορτί με το ωραίο κινητό.:D οντως!!! πολυ ωραιος συνδυασμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 18 Νοεμβρίου προπαραγγελίες ξεκινούν στο UK με αποστολή 28 Νοεμβρίου! Xmas came early this year! Γιώργο σε βλεπω πολύ ζεστό. Το μαζεύεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Άνετα! Το είχα πει από την αρχή μάλιστα. Μιας και θα διατεθεί στην Ευρώπη από τέλος του μήνα, δηλώνω Fan! Παραγγελία αύριο και παραλαβή σε 2 εβδομάδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts