jpol2410 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Λοιπόν για πάμε λίγο τα φώτα σας για φίλο που θέλει να μεταβεί από ios σε bb Το Facebook λειτουργεί κανονικά μέσω της εφαρμογής ή πρέπει να το δουλεύει μέσα από τον Explorer?? Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις λύθηκε;; Ο φίλος δουλεύει αρκετά την εφαρμογή vrisko εκεί δουλεύει κανονικά;; Αν και το έχουμε ξαναπεί το spotify χωρίς να χρειάζεται άλλα apk ή επί πλέον ψάξιμο δουλεύει ή όχι;; Και τέλος εφαρμογές για τράπεζες και συγκεκριμένα για εθνική ( εκεί την βρίσκουμε και από την σελίδα εάν θυμάμαι καλά) αλλά με alpha τι κάνουμε;;; Κλείνοντας σχετικά με εφαρμογές από Play store για να τρέξουν στο passport τι προοδους έχουμε κάνει;;; Αυτά ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Μπράβο στο φίλο σου κατ'αρχας για τη μετάβαση σε ένα εξαιρετικό λειτουργικό ! :cool::up: Για ALPHA BANK υπαρχει στο Android ? Εαν ναι τη βαζεις απο Playstore ! Eχω πολλες εφαρμογες Android και τρεχουν περιφημα οσο τις εχω δοκιμασει ! Δες εδω πως θα βαλεις το Playstore. Για τα υπολοιπα δε ξερω/δε τα χρησιμοποιω.... Aν και για facebook λογικα δε θα εχεις θεμα με το εξαιρετικο HUB. Δες φωτο κάτω.... http://cdn1.itpro.co.uk/sites/itpro/files/styles/gallery_wide/public/images/dir_248/it_photo_124414.png?itok=nCOzO_vA Edited April 6, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Λοιπόν για πάμε λίγο τα φώτα σας για φίλο που θέλει να μεταβεί από ios σε bb Το Facebook λειτουργεί κανονικά μέσω της εφαρμογής ή πρέπει να το δουλεύει μέσα από τον Explorer?? Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις λύθηκε;; Ο φίλος δουλεύει αρκετά την εφαρμογή vrisko εκεί δουλεύει κανονικά;; Αν και το έχουμε ξαναπεί το spotify χωρίς να χρειάζεται άλλα apk ή επί πλέον ψάξιμο δουλεύει ή όχι;; Και τέλος εφαρμογές για τράπεζες και συγκεκριμένα για εθνική ( εκεί την βρίσκουμε και από την σελίδα εάν θυμάμαι καλά) αλλά με alpha τι κάνουμε;;; Κλείνοντας σχετικά με εφαρμογές από Play store για να τρέξουν στο passport τι προοδους έχουμε κάνει;;; Αυτά ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το facebook έχει πάρει αρκετές βελτιώσεις το τελευταίο διάστημα και δουλεύει μια χαρά! Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Όσον αφορά το spotify, το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! Είναι η έκδοση που τρέχει στα Android. Επίσης χρησιμοποιώ και την εφαρμογή της alpha bank, η οποία δουλεύει επίσης απροβλημάτιστα. Oποιαδήποτε άλλη απορία, με χαρά να βοηθήσουμε! Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Το facebook έχει πάρει αρκετές βελτιώσεις το τελευταίο διάστημα και δουλεύει μια χαρά! Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Όσον αφορά το spotify, το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! Είναι η έκδοση που τρέχει στα Android. Επίσης χρησιμοποιώ και την εφαρμογή της alpha bank, η οποία δουλεύει επίσης απροβλημάτιστα. Oποιαδήποτε άλλη απορία, με χαρά να βοηθήσουμε! ερώτηση το spotify είναι μέσα από το market του Amazon ή έχεις κάνει αυτό που λέει ο φίλος πιο πριν με εγκατάσταση του Play store?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 ερώτηση το spotify είναι μέσα από το market του Amazon ή έχεις κάνει αυτό που λέει ο φίλος πιο πριν με εγκατάσταση του Play store?? Eγώ έχω εγκαταστήσει το Snap,εναν client του play store στην ουσία , οπότε και με τον τρόπο περιγράφει ο φίλος συνφορουμιτης από πάνω θα το βρεις! Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Eγώ έχω εγκαταστήσει το Snap,εναν client του play store στην ουσία , οπότε και με τον τρόπο περιγράφει ο φίλος συνφορουμιτης από πάνω θα το βρεις! Το Facebook δουλεύει σαν jelly bean ή το έχουν γενικά αναβαθμίσει;; Και τέλος εγγύηση για αγορά από μαγαζί skroutz Ελλάδα από Procordia Service ισχύει ή ακόμα τίποτα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παρελαβα χτες τη συσκευη μου απο expasnsys, την εστησα και ολα δουλευουν ρολοι. Εγκατεστησα το android play store και τα apps που χρησιμοποιω δουλευουν ρολοι (viber, whatsapp, shazam κτλ). Οσον αφορα το evernote κρατησα την εκδοση του BB World γιατι μου φαινεται καλυτερη! Επιφυλασσομαι ακομα για youtube, gmail γιατι ζηταει να κανω install τα google service και ισως να προκυψει battery drain. Κατα τα αλλα οθονη αψογη, ηχειο (που δινω μεγαλη σημασια) εξαιρετικο, ποιοτητα κλησης κλασσικα τελεια. Το keyboard μ' αρεσει και θα το συνηθισω συντομα. Την καμερα "αποφευγω" να δοκιμασω... :p Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 gmail γιατί δεν το βάζεις μέσα από τους λογαριασμούς της συσκευής. Το Blackberry hub νομίζω είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Blackberry Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 gmail γιατί δεν το βάζεις μέσα από τους λογαριασμούς της συσκευής. Το Blackberry hub νομίζω είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Blackberry Os Αυτο εκανα... (το ειχα κανει και παλιοτερα με το Ζ30). :D Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παρελαβα χτες τη συσκευη μου απο expasnsys, την εστησα και ολα δουλευουν ρολοι. Εγκατεστησα το android play store και τα apps που χρησιμοποιω δουλευουν ρολοι (viber, whatsapp, shazam κτλ). Οσον αφορα το evernote κρατησα την εκδοση του BB World γιατι μου φαινεται καλυτερη! Επιφυλασσομαι ακομα για youtube, gmail γιατι ζηταει να κανω install τα google service και ισως να προκυψει battery drain. Κατα τα αλλα οθονη αψογη, ηχειο (που δινω μεγαλη σημασια) εξαιρετικο, ποιοτητα κλησης κλασσικα τελεια. Το keyboard μ' αρεσει και θα το συνηθισω συντομα. Την καμερα "αποφευγω" να δοκιμασω... :p Γενικά να προτιμάτε τις εφαρμογές οι οποίες είναι διαθέσιμες στο BlackBerry world, πχ το WhatsApp είναι πολύ καλύτερο native από την android εκδοχή του play store. Όπως επίσης και για το Shazam, σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το Soundhound το οποίο κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και διατίθεται δωρεάν στο BlackBerry world. Γιατί να μπεις στην διαδικασία να κατεβάσεις ξεχωριστή εφαρμογή για κάθε ένα λογαριασμό email που διαθέτεις ,ενω μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καταπληκτικό hub που είναι ένα από τα ατού της συσκευής ;Για το youtube κατέβασε το δωρεάν fastube από το BB world και ξέχνα για πάντα τις διαφημίσεις της Google. ΝΑ ξέρεις πως το BB 10 Os , σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις native,μεσω του λειτουργικού , πράγματα που στις αλλες πλατφόρμες χρειάζεσαι 10 ξεχωριστές εφαρμογές ... Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παρελαβα χτες τη συσκευη μου απο expasnsys, την εστησα και ολα δουλευουν ρολοι. Εγκατεστησα το android play store και τα apps που χρησιμοποιω δουλευουν ρολοι (viber, whatsapp, shazam κτλ). Οσον αφορα το evernote κρατησα την εκδοση του BB World γιατι μου φαινεται καλυτερη! Επιφυλασσομαι ακομα για youtube, gmail γιατι ζηταει να κανω install τα google service και ισως να προκυψει battery drain. Κατα τα αλλα οθονη αψογη, ηχειο (που δινω μεγαλη σημασια) εξαιρετικο, ποιοτητα κλησης κλασσικα τελεια. Το keyboard μ' αρεσει και θα το συνηθισω συντομα. Την καμερα "αποφευγω" να δοκιμασω... :p Εγω θα σου προτεινα το Supertube ως εφαρμογη, ειναι δωρεαν αλλα για να εχεις καποιες εξτρα ρυθμισεις πρεπει να πληρωσεις ενα ποσο. Κατ εμε ειναι καλυτερο και απο το ιδιο το youtube. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Λοιπόν παίδες για μία ακόμη φορά μαζί με φίλο που απέχει όμως από τα forums κτυπησαμε από ένα passport και για μία ακόμη φορά εξεπλάγην με την αναβάθμιση που πήρα με το καλημέρα αλλά και με τις νέες προσθήκες στο μενού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο που μας έστειλε τα link για το play οπότε τώρα πάμε μπάλα. Καλό Πάσχα στην ομάδα και όποιος βρει εφαρμογή να γυρνάει το αρνί από το κινητό ας στείλει apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλορίζικες οι κινηταρες και καλο Πάσχα και σε εσάς ! Είναι εργαλειαρες τόσο το Passport όσο και το λειτουργικό της Blackberry ! Οχι μόνο δεν θα σας απογοητεύσει αλλά θα ενθουσιαστείτε !!! :up: Ποσο το πηρατε αληθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Γενικά να προτιμάτε τις εφαρμογές οι οποίες είναι διαθέσιμες στο BlackBerry world, πχ το WhatsApp είναι πολύ καλύτερο native από την android εκδοχή του play store. Όπως επίσης και για το Shazam, σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το Soundhound το οποίο κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και διατίθεται δωρεάν στο BlackBerry world. Γιατί να μπεις στην διαδικασία να κατεβάσεις ξεχωριστή εφαρμογή για κάθε ένα λογαριασμό email που διαθέτεις ,ενω μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καταπληκτικό hub που είναι ένα από τα ατού της συσκευής ;Για το youtube κατέβασε το δωρεάν fastube από το BB world και ξέχνα για πάντα τις διαφημίσεις της Google. ΝΑ ξέρεις πως το BB 10 Os , σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις native,μεσω του λειτουργικού , πράγματα που στις αλλες πλατφόρμες χρειάζεσαι 10 ξεχωριστές εφαρμογές ... Eκανα ο,τι εγραψες και εχεις δικιο! Εγω θα σου προτεινα το Supertube ως εφαρμογη, ειναι δωρεαν αλλα για να εχεις καποιες εξτρα ρυθμισεις πρεπει να πληρωσεις ενα ποσο. Κατ εμε ειναι καλυτερο και απο το ιδιο το youtube. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Καλορίζικες οι κινηταρες και καλο Πάσχα και σε εσάς ! Είναι εργαλειαρες τόσο το Passport όσο και το λειτουργικό της Blackberry ! Οχι μόνο δεν θα σας απογοητεύσει αλλά θα ενθουσιαστείτε !!! :up: Ποσο το πηρατε αληθεια ? 560€ απο expansys (το μαυρο). :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλορίζικες οι κινηταρες και καλο Πάσχα και σε εσάς ! Είναι εργαλειαρες τόσο το Passport όσο και το λειτουργικό της Blackberry ! Οχι μόνο δεν θα σας απογοητεύσει αλλά θα ενθουσιαστείτε !!! :up: Ποσο το πηρατε αληθεια ? Μετά από 4 passport δικαιού για 510 είτε λευκό είτε μαύρο. Από Mr Mobi που ακόμα πρέπει να έχει 4-5 κομμάτια both colors. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefpro Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά καινούριου smartphone μιας και ήμουν κατοχος iPhone 5, Samsung S4 i9506 τελευταίως. Όσον αφορά το iPhone γνωρίζω λιγο πολύ την λειτουργικότητά του , μιας και ήμουν χρήστης iOS . Εκείνο που δεν γνωρίζω καθόλου είναι το Blackberry OS. Επίσης είμαι σε προβληματισμό με το μέγεθος του Passport. Κάποιος που έχει δοκιμάσει και τις δύο συσκευές και έχει κάποια εμπειρία..... Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά καινούριου smartphone μιας και ήμουν κατοχος iPhone 5, Samsung S4 i9506 τελευταίως. Όσον αφορά το iPhone γνωρίζω λιγο πολύ την λειτουργικότητά του , μιας και ήμουν χρήστης iOS . Εκείνο που δεν γνωρίζω καθόλου είναι το Blackberry OS. Επίσης είμαι σε προβληματισμό με το μέγεθος του Passport. Κάποιος που έχει δοκιμάσει και τις δύο συσκευές και έχει κάποια εμπειρία..... Ακόμα μετά από τόσους μήνες υπάρχει το δίλημμα σχετικά με το μέγεθος. Το 5 σίγουρα δουλεύεται με το ένα χέρι κάτι που δεν παίζει με την καμία στο passport. Τώρα σχετικά με το s4 είσαι πιο κοντά τόσο σε λογισμικό όσο και σε μέγεθος (;;). Σχετικά με το λογισμικό είναι σαν το android αλλά με την σταθερότητα του ios. Μην σου πω και καλύτερα. Το μόνο που πρέπει να τσεκάρεις ή αλλιώς να ρωτήσεις τυχών περίεργες εφαρμογές πού τρέχεις εάν υποστηρίζουν το BlackBerry. Το μέγεθος άνετα το βολεύει εκτός και αν έχεις μέγεθος hobit. Το σίγουρο είναι ότι είναι μια κατηγορία μόνο του πού κάνει την διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά καινούριου smartphone μιας και ήμουν κατοχος iPhone 5, Samsung S4 i9506 τελευταίως. Όσον αφορά το iPhone γνωρίζω λιγο πολύ την λειτουργικότητά του , μιας και ήμουν χρήστης iOS . Εκείνο που δεν γνωρίζω καθόλου είναι το Blackberry OS. Επίσης είμαι σε προβληματισμό με το μέγεθος του Passport. Κάποιος που έχει δοκιμάσει και τις δύο συσκευές και έχει κάποια εμπειρία..... Σιγουρα η χρηση του PASSPORT με το ενα χερι δεν ειναι το μεγαλυτερο ατού του....προσωπικα βεβαια ανετα μπορω να μετακινουμε με τα gestures στις αρχικες οθονες μεχρι το HUB απο κει και και περα για να κανω κληση,να ανοιξω ρυθμισεις θα το κανω με τα δυο χερια. Απο την αλλη -κι ο λογος που κανει το Passport μοναδικο- ειναι το form factor της οθονης που ειναι ιδανικη για παραγωγικοτητα,διαχειριση email και social media επικοινωνια,σερφαρισμα σε ενα αλαγκαριστο λογισμικο με πληθωρα εφαρμογων τοσο απο το BB Store οσο και απο Android stores (Amazon επισημα στη συσκευη & Google play με πολυ γρηγορο και πανευκολο τροπο) Πραγματικα η οθονη του ειναι μια απο τις καλυτερες εκει εξω με εξαιρετικα χρωματα και φανταστικη ευκρινεια....μπορεις να διαβασεις σε αυτη ακομα κι αν τη φερεις σχεδον στο υψος των ματιων παραλληλα ! (το διαπιστωσα σημερα αυτο !) IOS εχω δοκιμασει ελαχιστα και δε μπορω να εκφερω γνωμη,ωστοσο εχωντας δουλεψει αρκετα χρονια Αndroid σε διαβεβαιω πως θα ενθουσιαστεις με το λειτουργικο της BB τοσο οσον αφορα στο χειρισμο και τη πλοηγηση στο περιβαλλον του οσο και στη σταθεροτητα του.Το HUB -το κεντρο πληροφοριων του λειτουργικου- ειναι ακρως εξυπηρετικο και σε βαθος παραμετροποίησιμο oπως και ολο το λειτουργικο παρεχει default μεγαλη παραμετροποιηση. Η μπαταρια του Passport κινειται σε εξαιρετικα επιπεδα (το ιδιo αναλογικα με το μεγεθος και το Z30 της Blackberry που ειχα πριν το Passport) Ο μεγαλυτερος ενδοιασμος που ειχα βεβαια ειναι το πληκτρολογιο του Passport οπου στην αρχη με ξενιζε αρκετα ωστοσο με το περασμα των ημερων γινομαι πιο γρηγορος κι αλανθαστος στο χειρισμο του ενω εχει αρκετα κολπα που αν τα μαθεις θα κινεισαι εν ριπη οφθαλμου σε λιγο καιρο ! (εκει θα χρειαστεις λιγη υπομονη λοιπον,στο keyboard!). Αν νομιζεις οτι δε θα τα καταφερεις δες το εξαιρετικο Blackberry Ζ30 Φιλε μου ερχόμενος απο Android και Windows συσκευές σου λεω το εξης γνωστο ρητο: ONCE YOU GO BLACK(BERRY) YOU NEVER GO BACK! Για την ιστορια εχουν περασει απο τα χερια μου Sony Xperia ,HTC Wildfire ,Google Nexus 5 ,Nokia Lumia 930,Blackberry Z30 και πραγματικα ημουν πολυ διστακτικος να περασω σε Blackberry κινητο και λειτουργικο απο Android και Windows,εν,τελει χαιρομαι που το εκανα ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ! Σχετικά με το λογισμικό είναι σαν το android αλλά με την σταθερότητα του ios. Μην σου πω και καλύτερα. Να συμπληρωσω στο φιλο οτι η εμπειρια μετακινησης και πλοηγησης στο περιβαλλον του BB απεχει ετη φωτος -κατα τη γνωμη μου παντα- απο αυτη του Android ! Για IOS δεν εκφερω γνωμη. Edited April 9, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Σιγουρα η χρηση του PASSPORT με το ενα χερι δεν ειναι το μεγαλυτερο ατού του....προσωπικα βεβαια ανετα μπορω να μετακινουμε με τα gestures στις αρχικες οθονες μεχρι το HUB απο κει και και περα για να κανω κληση,να ανοιξω ρυθμισεις θα το κανω με τα δυο χερια. Απο την αλλη -κι ο λογος που κανει το Passport μοναδικο- ειναι το form factor της οθονης που ειναι ιδανικη για παραγωγικοτητα,διαχειριση email και social media επικοινωνια,σερφαρισμα σε ενα αλαγκαριστο λογισμικο με πληθωρα εφαρμογων τοσο απο το BB Store οσο και απο Android stores (Amazon επισημα στη συσκευη & Google play με πολυ γρηγορο και πανευκολο τροπο) Πραγματικα η οθονη του ειναι μια απο τις καλυτερες εκει εξω με εξαιρετικα χρωματα και φανταστικη ευκρινεια....μπορεις να διαβασεις σε αυτη ακομα κι αν τη φερεις σχεδον στο υψος των ματιων παραλληλα ! (το διαπιστωσα σημερα αυτο !) IOS εχω δοκιμασει ελαχιστα και δε μπορω να εκφερω γνωμη,ωστοσο εχωντας δουλεψει αρκετα χρονια Αndroid σε διαβεβαιω πως θα ενθουσιαστεις με το λειτουργικο της BB τοσο οσον αφορα στο χειρισμο και τη πλοηγηση στο περιβαλλον του οσο και στη σταθεροτητα του.Το HUB -το κεντρο πληροφοριων του λειτουργικου- ειναι ακρως εξυπηρετικο και σε βαθος παραμετροποίησιμο oπως και ολο το λειτουργικο παρεχει default μεγαλη παραμετροποιηση. Η μπαταρια του Passport κινειται σε εξαιρετικα επιπεδα (το ιδιo αναλογικα με το μεγεθος και το Z30 της Blackberry που ειχα πριν το Passport) Ο μεγαλυτερος ενδοιασμος που ειχα βεβαια ειναι το πληκτρολογιο του Passport οπου στην αρχη με ξενιζε αρκετα ωστοσο με το περασμα των ημερων γινομαι πιο γρηγορος κι αλανθαστος στο χειρισμο του ενω εχει αρκετα κολπα που αν τα μαθεις θα κινεισαι εν ριπη οφθαλμου σε λιγο καιρο ! (εκει θα χρειαστεις λιγη υπομονη λοιπον,στο keyboard!). Αν νομιζεις οτι δε θα τα καταφερεις δες το εξαιρετικο Blackberry Ζ30 Φιλε μου ερχόμενος απο Android και Windows συσκευές σου λεω το εξης γνωστο ρητο: ONCE YOU GO BLACK(BERRY) YOU NEVER GO BACK! Για την ιστορια εχουν περασει απο τα χερια μου Sony Xperia ,HTC Wildfire ,Google Nexus 5 ,Nokia Lumia 930,Blackberry Z30 και πραγματικα ημουν πολυ διστακτικος να περασω σε Blackberry κινητο και λειτουργικο απο Android και Windows,εν,τελει χαιρομαι που το εκανα ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ! Να συμπληρωσω στο φιλο οτι η εμπειρια μετακινησης και πλοηγησης στο περιβαλλον του BB απεχει ετη φωτος -κατα τη γνωμη μου παντα- απο αυτη του Android ! Για IOS δεν εκφερω γνωμη. Για την σταθερότητα ότι είναι έτη φωτός από μπροστά από το android & ios το λειτουργικό σύστημα τού BlackBerry είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά μην ξεχνάμε ότι την μεγάλη ανάσα η εταιρία την πήρε από τότε που έτρεξε στα λογισμικά τής παράλληλα και το amazon /ουσιαστικά androit store. Επειδή είναι η 5ή φορά με το passport απλά λέω ότι από αυτό το τηλέφωνο δύσκολα ξεκολας. (το λέω προερχόμενος από iphone 6+ / note4 f&c σε όλα τα χρώματα (!!!) / note4 edge / Huawei mate 7 premium edition / και από passport αλλά πάντα μαύρο) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Για την σταθερότητα ότι είναι έτη φωτός από μπροστά από το android & ios το λειτουργικό σύστημα τού BlackBerry είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά μην ξεχνάμε ότι την μεγάλη ανάσα η εταιρία την πήρε από τότε που έτρεξε στα λογισμικά τής παράλληλα και το amazon /ουσιαστικά androit store. Πολύ σωστός ;) Συμφωνείς πως στη πλοήγηση στο περιβάλλον των δυο λειτουργικών υπερτερεί το Blackberry ? (δεν εννοώ πλοήγηση στο internet μη μπερδευτείς :p:lol: ) Επειδή είναι η 5ή φορά με το passport απλά λέω ότι από αυτό το τηλέφωνο δύσκολα ξεκολας. :cool::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Παιδες υπαρχει αλλος internet browser περα απο τον μαμα;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Hub browser ,είναι όμως επί πληρωμή 0.83 λεπτά Καλός και συνεργάζεται με tapatalk αρμονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Πολύ σωστός ;) Συμφωνείς πως στη πλοήγηση στο περιβάλλον των δυο λειτουργικών υπερτερεί το Blackberry ? (δεν εννοώ πλοήγηση στο internet μη μπερδευτείς :p:lol: ) :cool::up: Xaxaxaxaxa όντως γενικά η πλοήγηση στα εντόσθια του κινητού (κοινός κοκορέτσι) είναι εξωπραγματικη!! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Hub browser ,είναι όμως επί πληρωμή 0.83 λεπτά Καλός και συνεργάζεται με tapatalk αρμονικά. Αν και το tapatalk δεν το δουλεύω ο hub browser είναι καλύτερος ή μία από τα ίδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Αν και το tapatalk δεν το δουλεύω ο hub browser είναι καλύτερος ή μία από τα ίδια??? που εχεις προβλημα με το default browser ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδες υπαρχει αλλος internet browser περα απο τον μαμα;; Υπάρχουν αρκετοί browser, όπως ο alpha, evolution κτλ, απλά όλοι χρησιμοποιουν την μηχανή του μανισιου! Απλά σου προσφέρουν μερικές επιπλέον δυνατότητες. Αν θες να πας σε κάτι τελείως διαφορετικό για διάφορους λόγους, θα σου πρότεινα τον next browser, από το play market. Αυτόν έχω σαν δεύτερο εγώ σε περίπτωση που σε κάποιο site δεν με καλύπτει ο native της BlackBerry. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts