huskyaris Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Το icloud δεν περνά στα mail του Samsung δυστυχώς !!! Το Note4 γνωρίζετε αν έχει αισθητήρα που με το χέρι να αλλάζεις σελίδες και με την κίνηση του κεφαλιού να κατεβάζει ή να ανεβάζεις τις σελίδα που διαβάζεις ? Edited January 1, 2015 by huskyaris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Το icloud δεν περνά στα mail του Samsung Κάτι έγινε με το μήνυμα. ..οπότε το ξαναγραφω Για το cloud δεν το ήξερα μια που δεν το είχα δοκιμάσει , όσο για τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν στο 4 παρά μόνο στο note 3. Δεν ξέρω για ποιο λόγο τα έβγαλαν αλλά κάπου στα τόσα ποστ για το note 4 είχα δει ένα ποστ ότι με root μπορείς να τα ξαναπροσθεσεις μια που οι αισθητήρες υπάρχουν. .. Edited January 1, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 οταν μπει σε λειτουργια πτησης αναγκαστικα κλεινει και το wifi οποτε μετα την ενεργοποιηση πτησης ανοιγεις το wifi και εισαι κομπλε Οχι δεν καταλαβες... Οταν μπαινει σε λειτουργια πτησης προφανως και κλεινει το wifi. Το θεμα ειναι οτι αν το επανενεργοποιησω δεν αναγνωριζει το δικτυο του σπιτιου. Σα να μην το βλεπει ενα πραγμα. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Για αξεσουάρ Note4 μιλάμε εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129 Πάντως οι περισσότεροι προτιμούν Samsung κάρτες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Οχι δεν καταλαβες... Οταν μπαινει σε λειτουργια πτησης προφανως και κλεινει το wifi. Το θεμα ειναι οτι αν το επανενεργοποιησω δεν αναγνωριζει το δικτυο του σπιτιου. Σα να μην το βλεπει ενα πραγμα. Προχωρα σε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και καθως εγκαθιστάς τις εφαρμογες ελεγχε παραλληλα αν λειτουργει σωστα. Θα φτιαξει σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μπορώ μέσω του spen πατώντας το κουμπάκι του να βγάζω και φωτογραφίες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μπορώ μέσω του spen πατώντας το κουμπάκι του να βγάζω και φωτογραφίες ? Οχι γιατι το s pen και το κουμπι που εχει δεν ειναι "τυπου ασυρματο"..μπορεις αντι να πατησεις το δακτυλο σου στην οθονη για να βγει η φωτο να το κανεις (πατησεις) με το s pen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλη χρονιαα..παιδια εχει φθαρεί σε κανενα η υποδοχή στην τρύπα που μπαίνουν τα ακουστηκα?για το χρώμα λεω.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλη χρονιαα..παιδια εχει φθαρεί σε κανενα η υποδοχή στην τρύπα που μπαίνουν τα ακουστηκα?για το χρώμα λεω.. Σε μενα οχι... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Αν δει κανενας τιποτα παρακαλω να το αναφερει.εχω το λευκό. . Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλη χρονιαα..παιδια εχει φθαρεί σε κανενα η υποδοχή στην τρύπα που μπαίνουν τα ακουστηκα?για το χρώμα λεω.. Ειναι λογικο πιστεύω. Στο metal frame του Note 4 υπάρχει και εξτρα βαφή απο πανω οποτε κάποια στιγμή θα φυγει στα σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Παιδιά για να είναι ανοικτό και να συνδέεται στο Wi-Fi μόνον όταν η οθόνη είναι ανοικτή τι "πρέπει" και που να τσεκάρω στο NOTE 4? Ευχαριστώ και καλή χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας! Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει. Έχει και το ΝΟΤΕ 4 την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που έχει και το s5, η οποία παρατείνει την διάρκεια της μπαταρίας πολύ; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας! Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει. Έχει και το ΝΟΤΕ 4 την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που έχει και το s5, η οποία παρατείνει την διάρκεια της μπαταρίας πολύ; ναι την εχει χθες που το δοκιμασα λιγο με 61% με εβγαζε 9,6 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πολύ ωραία! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Παιδιά για να είναι ανοικτό και να συνδέεται στο Wi-Fi μόνον όταν η οθόνη είναι ανοικτή τι "πρέπει" και που να τσεκάρω στο NOTE 4? Ευχαριστώ και καλή χρονιά. Στις ρυθμίσεις wifi για προχωρημένους εκεί έχει 3 επιλογές. Δες πια σου κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας! Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει. Έχει και το ΝΟΤΕ 4 την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που έχει και το s5, η οποία παρατείνει την διάρκεια της μπαταρίας πολύ; Έχει και μαλιστα δύο ρυθμίσεις ... 1) εξικονομιση ενέργειας 2) ultra εξικονομιση ενεργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Έχει και μαλιστα δύο ρυθμίσεις ... 1) εξικονομιση ενέργειας 2) ultra εξικονομιση ενεργειας Απλά και δοκιμασμένα .... Με 6% απο της 10:00 το πρωί μέχρι στής 19:00 το ίδιο απόγευμα και με αρκετά τηλέφωνα είχα παλι 6% με ultra εξοικονόμηση !! Οτι καλύτερο εχω δει σε κινητό ••••• το είχα και στο s5 .... Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaiMoS Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλησπέρα...ήθελα την γνώμη σας σε κάτι..δεν ξέρω αν σας έχει τύχει...το κινητό το έχω απο τις 24/12 δεν είχα κανένα πρόβλημα απο τότε μέχρι σήμερα το μεσημέρι..εκεί που άκουγα μουσική και πήγα να κάνω μια κλήση όταν πάτησα να ξεκινήσει η κλήση κόλλησε εκεί...προσπάθησα με το κουμπί στο πλάι να του κάνω ρεσταρτ και μόλις έβγαλε την επιλογή κόλλησε πάλι χωρίς να ανταποκρίνετε στην αφή...με τα πολλά μετα απο 2 λεπτά έκανε μόνο του επαννεκίνηση...έπειτα απο καμιά ώρα στο πουθενά πήγα να στείλω μνμ και δεν το έστελνε...πάω στα καπάκια να κάνω κληση και πάλι κόλλησε όπως πρίν και πάλι μ έβγαζε μενου για επαννεκίνηση αλλά είχε κολλήσει τελειώς και δεν ανταποκρινόταν μέχρι που του έβγαλα την μπαταρία και την ξαναέβαλα και απο εκείνη την στιγμή είναι πάλι οκ...τι θα μπορούσε να φταίει που έφαγε αυτά τα σκαλώματα σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλησπέρα...ήθελα την γνώμη σας σε κάτι..δεν ξέρω αν σας έχει τύχει...το κινητό το έχω απο τις 24/12 δεν είχα κανένα πρόβλημα απο τότε μέχρι σήμερα το μεσημέρι..εκεί που άκουγα μουσική και πήγα να κάνω μια κλήση όταν πάτησα να ξεκινήσει η κλήση κόλλησε εκεί...προσπάθησα με το κουμπί στο πλάι να του κάνω ρεσταρτ και μόλις έβγαλε την επιλογή κόλλησε πάλι χωρίς να ανταποκρίνετε στην αφή...με τα πολλά μετα απο 2 λεπτά έκανε μόνο του επαννεκίνηση...έπειτα απο καμιά ώρα στο πουθενά πήγα να στείλω μνμ και δεν το έστελνε...πάω στα καπάκια να κάνω κληση και πάλι κόλλησε όπως πρίν και πάλι μ έβγαζε μενου για επαννεκίνηση αλλά είχε κολλήσει τελειώς και δεν ανταποκρινόταν μέχρι που του έβγαλα την μπαταρία και την ξαναέβαλα και απο εκείνη την στιγμή είναι πάλι οκ...τι θα μπορούσε να φταίει που έφαγε αυτά τα σκαλώματα σήμερα? Σκέψου τι εφαρμογές εγκατέστησες τώρα τελευταία και ξεκίνα τις απεγκαταστάσεις. Αν δεν στρώσει κάνε και ένα hard-reset. Μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι το Service. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Λοιπόν αν και δεν παίζω παιχνίδια αυτό το κατέβασα γιατί με την οθόνη του note 4 είσαι σε άλλη διάσταση. .. "Unpossible" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.acceleroto.unpossible Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaiMoS Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Σκέψου τι εφαρμογές εγκατέστησες τώρα τελευταία και ξεκίνα τις απεγκαταστάσεις. Αν δεν στρώσει κάνε και ένα hard-reset. Μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι το Service. Αυτό είναι το θέμα δεν εγκατέστησα κάτι...όπως ήταν τόσες μέρες απο τις πρώτες δλδ έτσι ήταν κ σήμερα..δν έκανα τπτ διαφορετικό...για αυτό σκάλωσα και εγώ...θα το τσεκάρω και αυτές τις μέρες να δώ αν θα το ξανακάνει...τι άλλο να πω! :P Θενξ πάντως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Λοιπόν αν και δεν παίζω παιχνίδια αυτό το κατέβασα γιατί με την οθόνη του note 4 είσαι σε άλλη διάσταση. .. "Unpossible" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.acceleroto.unpossible να μην lagαρε οταν επιλεγεις HIGH γραφικά.. ελπιζω σε καποιο update να το fixaroun :) Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γειά χαρά σε όλους. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα! Έχω το note 4 μερικές μέρες, πούλησα το note 3 οπότε το τεσσάρι ήταν μονόδρομος! Απλά από χθες (δεν ξέρω πως έγινε) όλα τα φωνηεντα στο πληκτρολόγιο έχουν τόνο από μόνα τους. Πως μπόρώ να το άπένέργόπόίήσώ αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Λοιπόν σήμερα αγόρασα μια ultra Micro sd 32GB, η ερώτηση είναι πως μεταφέρω τις φωτογραφίες στην κάρτα ? Μόνο μέσω υπολογιστή γίνεται ? Διότι μου σώζει στην κάρτα μόνο αυτές που βγάζω από σήμερα , υπόλοιπες που μεταφέρθηκαν από το iphone 5s που είχα μεταφέρθηκαν στη μνήμη του κινητού !!! Πως γίνεται να τις μεταφέρω δίχως να ανοίξω υπολογιστή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts