Jump to content

DaiMoS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DaiMoS

  1. ακομα και αν την τραβηξεις προς τα κατω και την κλειδώσεις;
  2. Να διακοψω λιγο τον διαπληκτισμο σας για το sot κλπ γιατι εχω κατι χαζες απορίες; Μιας και το mi max 2 ειναι το πρωτο μου Xiaomi και κατ' επεκταση το πρωτο με miui και εχω σκιστει στο να ψαχνω τις ρυθμισεις του μπερδευομαι λιγο με καποια πραγματα. Π.χ. με το θεμα ειδοποιήσεις. Εχω καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες που χρησιμοποιω συνεχεια στην αυτοματη εναρξη και τις ιδιες και καποιες αλλες στο να τρεχουν στο παρασκηνιο. Παρατήρησα οτι αν βγαλω καποια απο την αυτοματη εναρξη δεν θα στειλει ειδοποιηση αν εχω κατι. Αλλα απο την αλλη καποιες που ειναι απλα στο παρασκηνιο μπορει να στειλουν οποτε τους θυμηθει. Να φερω παραδειγμα το βαιμπερ. Το εχω και στην αυτοματη εναρξη και στο παρασκηνιο. Αλλες φορες θα μου ερθει ειδοποιηση και αλλες οχι αν εχω νεο μνμ και το βλεπω οταν ερχεται ειδοποιηση στο pc για παραδειγμα. Πριν ενω μου ειχε στειλει μνμ ενας φιλος στο pc χτυπαγε ειδοποιηση στο κιν δεν χτυπησε ουτε αναψε το flash ειδοποιησης (γενικα αλλες φορες το κανει πχ) με κλειστη οθονη. :confused: Το μονο αλλο που θα μπορουσα να σκεφτω ειναι οτι στις εφαρμογες στην επιλογη εξοικονομηση μπαταριας εχω το συνιστωμενο που ειναι εξοικονομηση. Τωρα αυτο εχει να κανει με το οταν μπαινει η μπαταρια σε ρυθμιση εξοικονομησης ή ειναι κατι τελειως διαφορετικο δικο του ασχετο; και τελικα ποια η διαφορα της αυτοματης εναρξης με το να τρεχει στο παρασκηνιο; Αλλες εφαρμογες πχ οι φωτογραφιες google ενω δεν την εχω ανοιξει ποτε και τις εχω βγαλει off και την αυτοματη εναρξη και το παρασκηνιο καμια φορα αν μπω στις ρυθμισεις στις εγκατεστημενες εφαρμογες θα εμφανιστει οτι τρεχει στην ραμ.:wacko: Το ξερω εγραψα πολλα και ειναι χαζες αποριες αλλα δεν εχω βρει ακρη και πολυ ουτε απο το reddit τους ουτε απο το φορουμ το miui το οφισιαλ! :O ΥΓ: δεν εχω ενεργοποιημένη ουτε την εξοικονομηση ουτε στο κλειδωμα να καθαριζει το cache κλπ (το λεω πριν με ρωτησει καποιος για αυτα τα δυο για αυτο κ ρωτησα αν εχει διαφορα η εξοικονομηση μπαταριας απο την μπαταρια και απο τις εφαρμογες)
  3. Την ειδα απο το πρωι αυτη και την ψηνω οταν εχει αποθεμα (αλλιως ισως και σε κοκκινο που εχει ήδη) :rolleyes: Για την ωρα εκανα παραγγελία αυτή που μου άρεσε (και μάλλον πηρα την τελευταια γιατι τώρα γραφει εξαντλημένο :lol: ) δεν μου μοιάζει τοσο φτηνιατζίδικη και ας είναι φτηνη! :p
  4. Δεν έχεις αδικο και εγώ καπως ετσι το σκεφτηκα και τελικα παρήγγειλα μια! Θα προσπαθήσω να πιεστώ λιγο στην αρχη και θα δω...αν δεν γλίστραγε τοσο το πίσω μερος δεν θα το εψαχνα και επειδη οι απλες οι πλαστικες για πισω δεν μου αρεσουν και δεν ψηνομαι να βαλω τεμπερντ ειπα να δοκιμασω τις φλιπ... θα δουμε! :lol:
  5. Διαβάζοντας τα παλιά ποστ είδα διάφορα βέβαια αλλα έχει κάποιος να προτείνει καμία καλή θήκη flip που να έχει χρησιμοποιήσει και να του άρεσε; Στην αρχή σκεφτόμουν την δικιά τους http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-xiaomi-mi-max-2-xiaomi-flip-view-mayro/prod8910048pp/ αλλα είδα οτι δεν καλύπτει το πλαινο και είναι μόνο ενα στίκερ απο κάτω. Είδα και αυτές τις δύο απο σκρούτζ αλλα δεν ξέρω μήπως είναι πολύ χοντρές https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/thiki-xiaomi-mi-max-2-canvas-kafe-17147/ https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/thiki-xiaomi-mi-max-2-dermatini-mayro-17225/ ειδικά αυτη με το καφέ φαίνεται αρκετά όμορφη πάντως!
  6. Ευχαριστω ευχαριστω... οχι η αληθεια ειναι επειδη δε εχω ψαχτει ακομα τοσο με τα xiaomi δεν ψηνομαι ναι παω σε dev προτιμώ να παραμείνω σε stable. Το να βγει καλυτερη εκδοση στο miui εννοω που μερικοί λενε οτι επεσε το sot τους και οτι δεν ειναι οπως ηταν αφου βαλανε την τελευταια για αυτο το ειπα δεν βιαζομαι εγω ετσι και αλλιως. Ουτε για Ορεο βιαζομαι απλα δεν μπορω να δω που βλεπεις αν υπαρχει νεα εκδοση στο android ξεχωρα απο του miui αλλα λογικα υποθετω το βγαζει στο updater σωστα; (κυριως το εψαχνα για να απενεργοποιησω τα αυτοματα που καμια φορα εχουν για να μην το παρει χωρις να θελω εγω!)
  7. Καλησπέρα σε ολους. Μολις το παρελαβα και εγω (ερχομενος απο galaxy note 4 μετα απο προβλημα με eMMC) οποτε 0 ιδεα απο Xiaomi... βλεπω πολλες ρυθμίσεις κλπ. Μιας και ολοι λετε οτι μετα απο την αναβαθμιση ειδατε διαφορα στην μπαταρια εμενα ειναι στην 8.5.5.0 σταθερή. Αξίζει να κανω αναβαθμιση στην 9.2.1.0 που προτείνει η να μείνω εδω που είμαι μεχρι να βγει καλύτερη; Επίσης χαζή απορία... Έλεγχο για αναβαθμίση του αντροιντ ξεχωριστα πως κάνω (πχ τωρα ειναι στην 7.1.1) ; Η μήπως η αναβαθμιση του MiUI κανει και αναβαθμιση του αντροιντ? (χαζομαρα το ξερω αλλα στο αλλο ειχα μονο ελεγχο απλο)
  8. Kαταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σχετικα με την 800αρα ας την βγαλουμε στην ακρη εφοσον ειναι θεμα για επαρχία και εγω ειμαι κυριως σε πόλη δικο μου λαθος (το εκανα και αργα το θεμα οποτε καταλαβαινετε :lol: ) βεβαια ειμαι σε Wind με την οποια ενω παλιοτερα ειχα παντα 4G εδω και ενα χρονο εχει αρχισει να χανει το σημα της σε σημεια που ειχε κανονικα 4G δεν ξερω γιατι και σιγουρα δεν ηταν η σιμ γιατι οταν πρωτοεμφανιστηκε την ειχα αλλαξει με καινουρια για να ειμαι σιγουρος! Τωρα τι να πω και χωρις 800αρα μεσα στην Αθηνα θεωρω το 4G θα το εχει δεν ξερω! Το μεγεθος δεν με φοβιζει τοσο γιατι και οταν πηγα στο νοτε 4 της σαμσουνγκ στην αρχη μου φαινοταν μεγαλο και τωρα μου φαινεται μικρο! Την καμερα την εβαλα σε δευτερη μοίρα γιατι δεν τραβαω τοσο συχνα φωτογραφιες η βιντεο αλλα και να τραβηξω σπανια θα ειναι καπου με χαμηλο φωτισμο και λεει οτι σε καλο φωτισμο ειναι σχετικα κομπλε! Η αυτονομια και η οθονη ειναι αυτα που με ενδιαφερουν. Απο αυτονομια με τα 5300 ειναι τερας πιστευω... η οθονη δεν ξερω αφου ερχομαι απο 5.7" Quad HD Super Amoled 2560 x 1440 και οντως ειναι απιστευτη για μενα! Το J7 το κοιταζα κυριως γιατι ειναι ιδια εταιρια και super amoled οτι η μνημη του ειναι μικροτερη το ξερω (αλλα για αυτο υπαρχουν και οι sd καρτες στην αναγκη)! Σχετικα με το λογισμικο με μπερδεύει λίγο το MiUi που εχει ενημερωσεις ξεχωριστα απο τις αντροιντ ενημερωσεις αυτο δεν πολυ καταλαβαινω αλλα θα πειτε αυτο ειναι αλλο θεμα :rolleyes::lol: Σορρυ για την ανακατωσουρα και την ζαλουρα!
  9. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. - μέχρι 300€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. - πάνω απο 5" σιγουρα 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; - Ελλαδα θα ηταν καλυτερα και 2ετη. Συνηθως κοιταω Κωτσοβολο γιατι θα παιξει δανειοδότηση (για διαφορους οικονομικους λογους) οποτε το ντουκου σε σκρουτζομαγαζο ειναι δυσκολο αυτη την περιοδο 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) - Ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? - Αδιάφορα ολα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; - Ψιλοαδιαφορο ειτε ελληνικο ειτε αγγλικο δεν πειραζει 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. - Ο ηχος οχι και τοσο αλλα η οθονη να ειναι καλη ναι! 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. | Αυτονομια - ταχυτητα - gaming - καμερα 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Προέρχομαι απο Galaxy Note 4 (με snapdragon)... Το κινητο το ειχα 3 χρονια κλεισμενα σχεδον αλλα αρχιζει να πεθαινει σιγα σιγα η μητρικη με αποτελεσμα να ψάχνω για νεο αλλα παω σε χαμηλοτερη τιμη. Εβαλα απαντήσεις ενδεικτικα πάνω παρολα αυτα επειδη προέρχομαι απο το νοτε που ηταν τερας δυσκολευομαι λιγο να αποφασισω! Επισης η σειρα προτεραιοτητας ειναι σχετικη γιατι ολα τα χρησιμοποιω και το gaming και την καμερα το ιδιο. Αυτα που έχω δει και με ενδιαφερουν στο περιπου ειναι το Galaxy J7 2017 , Xiaomi Mi A1 και Xiaomi Mi Max 2! Απο την μια γουσταρω την οθονη του J7 αλλα τα αλλα δυο δειχνουν να εχουν καλυτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη χωρητικοτητα και ραμ. Επίσης εχω συνηθίσει στο samsung και φοβάμαι μια αλλαγη προς xiaomi οποτε και αυτο με κραταει πίσω! Ενας γνωστος επιμενει στο οτι το Mi A1 είναι καλυτερο και λογο καθαρου android και καλυτερου επεξεργαστη. Σχετικα καλες κριτικες εχω διαβασει και για τα τρια τις τελευταιες μερες! Εσεις ποιο θα διαλεγατε και για ποιον λογο αν πηγαινατε σε καποιο απο αυτα μετα το νοτε 4? Υ.Γ: Συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα η αναποφασιστηκοτητα βλεπετε δεν βοηθάει! :lol:
  10. Ετσι οπως το παρουσιαζεις για eMMC προβλημα μου ακούγεται δυστυχως... εμενα μου το παρουσίασε πριν μια βδομαδα σχεδον ξεκίνησε με τα ίδια προβληματα συν επανεκκινήσεις και σε μια επανεκκίνηση πάνω μου εβγαλε το error και το είδα...3 χρόνια το έχω και το πρωτο εξαμηνο μαλιστα πηγε σερβις γιατι η πλακετα τα επαιξε απο μονη της. Τωρα ειμαι εκτος εγγυησης μετα απο τοσο καιρο και η αλλαγη πλακετας στο γνωστο μας σερβις μου ειπαν μια τιμη να μην πω καλυτερα. Για την ωρα δουλευει σε μενα με το wakelock μέχρι να ψοφησει τελειως καποια στιγμη! Ελπιζω να κάνω λαθος για σενα παντως και να μην ειναι το ιδιο. Αν θες γκουγκλαρε το και λιγο να δεις!
  11. Καλημέρα σε όλους. Έχει βγάλει σε κάποιον πρόβλημα το ρολόι? Πηρα το συγκεκριμένο κινητό δώρο στην μανα μου και απο χτες εχει κάνει κολλήματα πχ είχε κολλήσει το βράδυ στις 2:30 και το πρωι δεν χτυπησαν καν τα ξυπνητηρια της. Η χτες παλι εκει που ηταν 11:20 το κιν ελεγε 10:38 ξέρω εγω... Απενεργοποίησα την αυτοματη ώρα αλλα πάλι εκανε κόλλημα! (επίσης του έχω κανει το update που έβγαλε και μετα μια επαναφορά για να ειναι καθαρό πριν το σεττάρω)
  12. Πέρα απο τις απλές επανεκκινήσεις δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό...Η αλήθεια είναι οτι τις ενημερώσεις που έχει βγάλει μετά τον Ιούνιο δεν τις έχω περάσει. Θα κάνω σήμερα ενημέρωση και επαναφορά σε όλα και θα το ξαναστήσω απο την αρχή....αν το ξανακάνει θα πάω σερβις (το έχω απο τα χριστούγεννα του 14 λογικά είμαι ακόμα με εγγύηση)
  13. Εγώ πάντως και με νέα μπαταρία έχω τα προβλήματα που λέει ο συμφορουμίτης παραπάνω... Απο όταν έβαλα μαρσμέλοου (αναγκαστικά μπήκε μετά απο επαναφορά γιατι εγώ καλά ήμουν με κιτ κατ) και μένα όλο άκυρες επανεκκινήσεις. Σήμερα εκεί που ήμουν ωραία και καλά μου σκάει μια επανεκκίνηση και όταν ανοίγει έχει αλλάξει φόντα, την ώρα μου την γύρισε σε ΜΜ και ΠΜ, μου άλλαξε την σειρά στα εικονίδια όταν κατεβάζεις τις γρήγορες ρυθμίσεις, μου άλλαξε την ανταπόκριση δόνησης και ένας θεός ξέρει τι άλλο που δεν έχω προσέξει ακόμα.
  14. πηρα σημερα μια νεα μπαταρια που ηθελα και με την ευκαιρια ειπα να του κανω ενα factory reset...δεν θελω να περασω ΜΜ με τοσα προβληματα που ακουω γενικα ηθελα να μεινω στην Λολιποπ μου που ημουν οκ...οποτε κανω το φακτορυ ρεσετ...δν ανοιγω WIFI κλπ και το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να απενεργοποιω τον ελεγχο για νεα εκδοση...βεβαια αυτο αποφασισε τελικα απο μονο του να κανει ελεγχο...οποτε τωρα κανει ληψη ενημερωσεων και ξερω οτι μετα θα μ σπασει τα νευρα με το να κανω αναβαθμιση...υπαρχει καποιος τροπος να το σβησω και να μην κανω? δεν ειναι ρουταρισμενο το κινητο κ ουτε θελω να ρουταρω...
  15. Γενικά το πιανει με τις φρικες του...το εβγαλα το πενακι κ δεν εκανε...οταν το ξαναεβαλα συνεχισε να μην κανει...μετα απο ωρες το ξαναεκανε κ συνεχιζε ακομα και οταν δεν ειχα το πενακι...δεν ξερω τι σκαλωματα εχει φαει... :(
  16. Καλησπέρα/μέρα σας (ανάλογα τι ώρα θα το δει ο καθένας)... έχω δει ένα θεματάκι στο κιν απο χτες το μεσημέρι στα ξαφνικα...εκεί που όλα ήταν ωραία και καλά άρχισε ξαφνικά στην δεξιά πλευρα να τρωει κατι φρίκες του στυλ οταν προσπαθώ να κάνω σκρολ μερικες φορες να το καταλαβαινει σαν tap (ή double tap καμια φορα) και να μου ανοιγει πχ μια φωτο η μια εφαρμογη....η στο πληκτρολόγιο πχ παλι δεξια αν πατήσω κανενα Κ η Λ μπορεί να μην τα παρει καμια φορα καθολου η να τα παρει διπλα πχ ΚΚ και ΛΛ κ κατι τετοια....έχει πετύχει κανείς τπτ παρόμοιο? παιζει να εφαγε σκαλώματα λογω ζέστης κ χρήσης του 4G σχεδον συνέχεια εδω και 5-6 μερες? ΥΓ: έκδοση είμαι ακόμα σε λόλιποπ καθαρο και δν έχω αλλάξει κατι!
  17. το είχα χωρις βαιμπερ στην αρχη οταν το πηρα πισω απο το σερβις και μ εκανε τα ιδια κολληματακια...οταν μιλησα μαζι τους μ ειπαν οτι δν υπαρχει τετοιο θεμα παντως και γενικα το κινητο το ψαξανε πολυ κ περα απο την αλλαγη της πλακετας που χρειαστηκα δν ειχε κανενα αλλο θεμα... δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει!
  18. Ναι το έχω κάνει κ αυτο και πριν το δώσω στο σέρβις που είχε βγάλει τα ίδια προβλήματα και μετά αφου το πήρα και τα ξαναεμφάνισε...στο σερβις για άλλο λόγο πήγε βέβαια :p
  19. Ρε παιδιά να πώ και εγώ τα προβλήματα μου μπας και έχετε και εσείς καμιά λύση η καμιά ιδέα γενικά ή καμια γνώμη??? Μην με βρίσετε για το μεγάλο κείμενο... Τον τελευταίο καιρό (απο τότε ειδικά που το πήρα πίσω απο το σέρβις) αρκετά συχνά (καμια 10αρια φορές τουλάχιστον μέχρι τώρα) όταν φορτώνω την κάμερα μ βγάζει σφάλμα και δν ανοίγει καθόλου η αν ανοίξει κάποιες φορές δεν θα δείχνει τπτ απλά μαύρα...μέχρι να κάνω ριστάρτ το κίν τουλάχιστον...επίσης μου έχει ξανατύχει όπως παλιότερα να κολλήσουν τα γουιτζετ της αρχικής οθόνης...πχ το ρολόι να λέει 12:30 και να είναι 15:30 ξέρω εγω...το μικρό ρολόι πάνω στην μπαρα θα λέει την κανονική αλλα το γουιτζετ οχι...κ αν προσπαθώ να το βγάλω μένει κολλημένο εκει μέχρι να κάνω ρισταρτ...η τα βήματα πχ μπορει να είναι κολλημένα απο χθεσινή μέρα μέχρι να κάνω ρισταρτ...κ μιλάω για ντιφολτ γουιτζετ οχι απο άλλα...επίσης δεν έχω εγκαταστήσει εφαρμογές άλλες περα απο τα βασικα πχ βαιμπερ,φβ,τουιτερ κλπ...ουτε άλλους λαουντσερ πχ νοβα κλπ...επισης καμιά φορά που μιλαω και δεν ξέρω αν είναι δικό μου το πρόβλημα του κιν δλδ η της Wind που έχω αλλα εκεί που μιλάω μετα απο λίγο μπορει να ακούω τον άλλον σαν να είναι μεσα στο πηγαδι που λέμε και μετα απο λίγο να φτιάξει παλι...αλλα δεν ακούω παρασιτα η στατικό ηλεκτρισμο που λένε οι αλλοι...δν ξέρω τι σκαλώματα έχει φάει το δικό μου....και είμαι και ακόμα σε Κιτ Κατ ενώ ένα παιδί στη δουλειά που έχει το C του είχε βγάλει απντεητ απο μόνο του το κιν για την λολιποπ...Απο κωτσόβολο το είχα πάρει το δεκέμβριο το δικό μου το F οπότε υποθέτω είναι ελληνικό...ξερετε εσείς ποτε θα βγάλει λολιποπ κ για εμας? Βαριεμαι να μπλέξω να περάσω ξένες ολλανδικες γερμανικες κλπ απλά για να παω σε λολιποπ....το τσέκαρα και με ΚΙΕΣ και ΟΤΑ πάντως κ μ λέει οτι ειμαι στην τελευταία εκδοση με 4.4.4.
  20. Btw...το πήρα χτές το μεσημέρι τελικά απο την smartec...αλλαγή κεντρικής πλακέτας ήθελε τελικα...τώρα τι και πώς παραπάνω δεν μου είπαν...
  21. δεν το ήξερα εγώ ούτε το είχα ψάξει...το πήρα το μεσημέρι πίσω και το πηγα smartec τελικά και μου λέει κόλλησε το λογισμικό...μ είπε αυριο λογικά μετα τις 10 θα είναι έτοιμο..ελπίζω δλδ...αλλα και παλι τι στο διάολο? τοσο σκάλωμα?
  22. Μωρε αν ειναι πάω και το περνω πίσω και το παω σμαρτεκ αλλα είναι χαιδαρι...εγω είμαι κεντρο κοντα εκει στην ευελπίδων, και η σχολή και δουλειά στην άλλη ακρη απο το χαιδαρι....κ μ λέγανε οτι είναι επίσημο σερβις και καλά και για σαμσουνγκ κ για σονυ για αυτο πετάχτηκα δίπλα και τώρα το ξανασκέφτομαι....
  23. Καλησπέρα σας....σήμερα το Note 4 μου απο το πουθενά εκεί που το χρησιμοποιούσα κάνει επανεκκίνηση..λέω οκ δεν ειναι τπτ γιατι μου το έχει ξανακάνει...με τη διαφορά ότι τώρα με το που άνοιγε και φορτωνε με έβαζε στην αρχική οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα και έβγαζε σαν τρείς γραμμές και έκανε πάλι επανεκκίνηση...πιν δεν μου ζήταγε και το έκανε συνέχει χωρίς σταματημό...του βγάζω την μπαταρία κανα 10 λεπτο στην αρχη την ξαναβάζω τα ιδια...του βγαζω και σιμ και μπαταρια κανα 15λεπτο τα ξαναβάζω παλι τα ίδια...λεω οκ...του κάνω hard reset (κλασσικα home+power+volume up) του διαλεγω τα wipe data/ factory reset..διαλέγω yew all Κλπ και μετα reboot now...έλα όμως που μετά απο αυτό εμφάνιζε το λογότυπο της Samsung (έπαιζε το ταινιάκι και καλα πως αλλιως να το πώ δεν μ έρχεται τώρα) και μετα έκανε παλι επανεκκίνηση και πάλι τα ιδια....Καμιά ιδέα τί άλλο μπορεί να φταίει? Πηγα Κωτσόβολο που το είχα πάρει και μ λεει δεν εχουν τεχνικό και θα το έστελνε ''Με το φορτηγό μου'' όπως μου είπε ο υπάλληλος και θα έκανε κανα 15-20 μέρες..οπότε πάω σε ένα σέρβις που μου είπαν Ευελπίδων 29 και το άφησα κ μ είπε 1-2 μέρες...Λέτε να μου το σφάξουν και να τρέχω μετά? Η άλλη λύση είναι να το δώσω αρβάτο μόνος μου σε γνωστό και να μ πάρει 5-7 μέρες...να πάω να το πάρω πίσω ή να το αφήσω εκεί και να δώ?:(:(:( Θενξ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
  24. Καλημέραααα.... Να ρωτήσω..έχει κανείς σας παρατηρήσει κολλήματα στα widget στο F? Πχ: προχθές είχε κολλήσει στο widget απο το ψηφιακό ρολόι η ώρα και ενώ ήταν 7 μου έλεγε 5+ ενώ η ώρα πάνω στην γραμμή ήταν σωστή..όταν το έσβησα και το ξανατράβηξα πάνω δεν φαινόταν και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να το εμφανίσει...και στου s health έλεγε πχ 0 βήματα και μέσα στην εφαρμογή τα μέτραγε κανονικά. Αυτο με την ώρα μου το είχε ξανακάνει και πριν μια εβδομάδα σχεδόν και το θέμα είναι οτι δεν έχω εγκαταστήσει κάποια άλλη διαφορετική εφαρμογή για ρολόι πχ κλπ τα custom χρησιμοποιώ.
  25. Αυτό είναι το θέμα δεν εγκατέστησα κάτι...όπως ήταν τόσες μέρες απο τις πρώτες δλδ έτσι ήταν κ σήμερα..δν έκανα τπτ διαφορετικό...για αυτό σκάλωσα και εγώ...θα το τσεκάρω και αυτές τις μέρες να δώ αν θα το ξανακάνει...τι άλλο να πω! :P Θενξ πάντως! :)
×
×
  • Create New...