kostashark Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Βγήκε η αναβάθμιση για τα cosmote βγηκε 5.0 ή 5.0.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) βγηκε 5.0 ή 5.0.1; Οχι βεβαια. Μιλαει για το μικρο update της 4.4.4 Edited December 20, 2014 by costas_pro Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Οχι βεβαια. Μιλαει για το μικρο update της 4.4.4 Εγώ πάντως δεν είδα ούτε αυτό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Εγώ πάντως δεν είδα ούτε αυτό. Έχεις το f ? Και αν ναι σε ποιον παροχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Έχεις το f ? Και αν ναι σε ποιον παροχο? Έχω το F branded από την cosmote. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ηρθε και στο δικο μου F αγορασμενο απο ΠΛΑΙΣΙΟ! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Δοκίμασε μέσω kies , λογικά θα έπρεπε να έχει έρθει μια που το πήρε πριν λίγο ο φίλος από την cosmote.. λογικά θα έρθει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Δοκίμασε μέσω kies , λογικά θα έπρεπε να έχει έρθει μια που το πήρε πριν λίγο ο φίλος από την cosmote.. λογικά θα έρθει ... Ήρθε ειδοποίηση και σε μένα, θα το κατεβάσω αργότερα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Αντε μια χαρα...πάντως κάνει αρκετή ώρα για την αναβάθμιση 30 λεπτά τουλάχιστον. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπερα κι απο μενα. Δεν αντεξα και πηρα κι εγω τελικα το γιγαντα. Ολα καλα με τη συσκευη το μονο που με παραξενεψε λιγο ειναι οι μαυρες γραμμες που εχει σαν επιστρωση περνανε και πανω απο το notification led και τα πληκτρα που φωτιζονται κατω. Το εχει και σε σας αυτο? :confused:Εχω το μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπερα κι απο μενα. Δεν αντεξα και πηρα κι εγω τελικα το γιγαντα. Ολα καλα με τη συσκευη το μονο που με παραξενεψε λιγο ειναι οι μαυρες γραμμες που εχει σαν επιστρωση περνανε και πανω απο το notification led και τα πληκτρα που φωτιζονται κατω. Το εχει και σε σας αυτο? :confused:Εχω το μαυρο. Καλορίζικο & καλομίλητο. Τις γραμμές αυτές τις έχουν όλα τα note 4, οπότε είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Και σε εμένα είναι έτσι στα πλήκτρα και στην αρχή μου φάνηκε κάπως.. αλλα πιθανόν είναι θέμα ομοιομορφίας και γιαυτό τις άφησαν ώστε να υπάρχει μια συνέχεια χωρίς κάποια διακοπή. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Και σε εμένα είναι έτσι στα πλήκτρα και στην αρχή μου φάνηκε κάπως.. αλλα πιθανόν είναι θέμα ομοιομορφίας και γιαυτό τις άφησαν ώστε να υπάρχει μια συνέχεια χωρίς κάποια διακοπή. . Στο notification led δηλαδη δεν τις εχει στο δικο σου? Συγνωμη αν σας πρηζω αλλα το πηρα σημερα το απογευμα και τωρα δεν εχει ανοιχτο καταστημα να παω να το δω. Παντως το κινητο βλεπω οτι στο σερφαρισμα με wifi εχει διαφορα με note 3. Και η οθονη πιο ευκρινης. Μεχρι τωρα αυτα εχω δει/ δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Oπως ειπα και πιο πανω το κινητο τα σπαει. Απο ταχυτητα και οθονη σκιζει και ο Touchwiz πολυ βελτιωμενος Δευτερη φόρτιση και ξεπερασα τις 5 ωρες οθονη με τραβηγμα βιντεο 45 λεπτα, αναπαραγωγη βιντεο αλλη τοση, διαδικτυο κλπ Σημερα τραβηξα βιντεο 4k και εμεινα αφωνος. Επίσης σουπερ η επιλογη να καταγραφεις στιγμιοτυπο από το βιντεο, όπως και η δυνατοτητα με το πατημα απλως ενος κουμπιου να βλέπεις τις φωτο, βιντεο στην tv. Επίσης οι φωτο που τραβαει ειναι σουπερ και πολυ ανωτερες του note 2 που ειχα. To smart remote δουλευει αψογα με την τηλεοραση μου και το home cinema, όχι ομως με τον αποκωδικοποιητη nova, αν και μου δειχνει το προγραμμα της. Εχει κανεις ιδεα αν δουλευει και τι πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) Στο notification led δηλαδη δεν τις εχει στο δικο σου? Συγνωμη αν σας πρηζω αλλα το πηρα σημερα το απογευμα και τωρα δεν εχει ανοιχτο καταστημα να παω να το δω. Παντως το κινητο βλεπω οτι στο σερφαρισμα με wifi εχει διαφορα με note 3. Και η οθονη πιο ευκρινης. Μεχρι τωρα αυτα εχω δει/ δοκιμασει. Έχει και εκεί. .. όλα έτσι είναι μην αγχώνεσαι. ..απόλαυσε το κινητό και μην ασχολείσαι με τις γραμμές ...Είναι θέμα συνήθειας. .. #stama δες και το ζουμ που κάνει ενώ βλέπεις Βίντεο. .. απιστευτο!!! Edited December 20, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 #stama δες και το ζουμ που κάνει ενώ βλέπεις Βίντεο. .. απιστευτο!!! Εχεις δικιο δεν παιζεται. Το πενακι επίσης κανει παπαδες. Ειλικρινα δεν νομιζω οτι θα φυγω ποτε απο την σειρα note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Oπως ειπα και πιο πανω το κινητο τα σπαει. Απο ταχυτητα και οθονη σκιζει και ο Touchwiz πολυ βελτιωμενος Δευτερη φόρτιση και ξεπερασα τις 5 ωρες οθονη με τραβηγμα βιντεο 45 λεπτα, αναπαραγωγη βιντεο αλλη τοση, διαδικτυο κλπ Σημερα τραβηξα βιντεο 4k και εμεινα αφωνος. Επίσης σουπερ η επιλογη να καταγραφεις στιγμιοτυπο από το βιντεο, όπως και η δυνατοτητα με το πατημα απλως ενος κουμπιου να βλέπεις τις φωτο, βιντεο στην tv. Επίσης οι φωτο που τραβαει ειναι σουπερ και πολυ ανωτερες του note 2 που ειχα. To smart remote δουλευει αψογα με την τηλεοραση μου και το home cinema, όχι ομως με τον αποκωδικοποιητη nova, αν και μου δειχνει το προγραμμα της. Εχει κανεις ιδεα αν δουλευει και τι πρεπει να κανω; Στον τομεα της φωτογραφιας ειναι νουμερο 1. Οτι καλυτερο ακομα και απο το 6+. Το 4Κ δεν εχει διαφορα οταν το βλεπεις απο το κινητο παρα μονο σε τηλεοραση 4Κ. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το ΠΗΡΑ ,εντυπωσεις: ΜΑΜΑΕΙ...ετσι απλά :D:D:D:D Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μπα, και σε FullHD τηλεοραση φαινεται η διαφορα αναμεσα στο 4Κ και στο FHD video. Σιγουρα οχι οσο σε 4Κ τηλεοραση, αλλα ειναι αρκετα πιο ευκρινες. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλημέρα. Με μεγάλο πρόβλημα ξεκινήσαμε πρωί πρωί. Το θαύμα της γρήγορης εντυπωσιακής φόρτισης που ζούσα στην συμβίωσή μου με το περίφημο αυτό κινητό, ξαφνικά δεν υφίσταται μόλις σήμερα το πρωί. Εδώ και 15 λεπτά απο το 19% έφτασε στο 21%!!! ΤΟ ΈΣΒΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΆΝΟΙΞΑ… ΤΊΠΟΤΑ. Είδα και στις ρυθμίσεις εαν είναι τσεκαρισμένη η γρήγορη φόρτιση και είναι. Μόνο που όταν το έχω στην φόρτιση το τσεκάρισμα γίνεται γκρίζο. Τι να φταίει; Όπως πάει θα φορτίσει σε πολλές ώρες!!!!!!!! Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Η επιλογή άμα φορτίζει είναι γκρι. Δοκίμασε να το βγάλεις από το ρεύμα να ξετικαρεις την επιλογή για την γρήγορη φόρτιση και να το βάλεις πάλι στο ρεύμα. Άσε το λίγο και γύρισε το πάλι στη γρήγορη. Σου βγάζει μήνυμα ότι η γρήγορη φόρτιση έχει ενεργοποιθει όταν μπαίνει στην πριζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Η επιλογή άμα φορτίζει είναι γκρι. Δοκίμασε να το βγάλεις από το ρεύμα να ξετικαρεις την επιλογή για την γρήγορη φόρτιση και να το βάλεις πάλι στο ρεύμα. Άσε το λίγο και γύρισε το πάλι στη γρήγορη. Σου βγάζει μήνυμα ότι η γρήγορη φόρτιση έχει ενεργοποιθει όταν μπαίνει στην πριζα? Συνδέθηκε γρήγορος φορτιστής μου έβγαλε τώρα που το έκανα. Λοιπόν άκου τι έχει γίνει. Ήρθα πριν λίγο σε μια καφετέρια και το έχω βάλει να φορτίσει και πάει σφαίρα. Επομένως μάλλον κάτι έχει γίνει σήμερα στο σπίτι μου με το δίκτυο ρεύματος. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μπα, και σε FullHD τηλεοραση φαινεται η διαφορα αναμεσα στο 4Κ και στο FHD video. Σιγουρα οχι οσο σε 4Κ τηλεοραση, αλλα ειναι αρκετα πιο ευκρινες. Μια fhd tv δεν παίζει 4k video. Εσυ πως το ειδες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Να ρωτησω και εγω ρε παιδια γιατι σε λιγες μερες θα το τσακωσω -- τα note 4 απο επιδοτηση wind ειναι branded? Θα βλεπω λογοτυπο στην εναρξη? Επισης αξιζει οσο λενε το κινητο η θα παρει και αυτο σουτ σε συντομο χρονικο διαστημα οπως τα αλλα hi-end που ειχα. Δεν ρουταρω τα κινητα μου και προσπαθω να βολευτω με οσα διαθετει+εφαρμογες απο play store.. βασικα ερχομαι στο note γιατι θα το συνδυασω με το gear s που ειναι απιστευτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Να ρωτησω και εγω ρε παιδια γιατι σε λιγες μερες θα το τσακωσω -- τα note 4 απο επιδοτηση wind ειναι branded? Θα βλεπω λογοτυπο στην εναρξη? Επισης αξιζει οσο λενε το κινητο η θα παρει και αυτο σουτ σε συντομο χρονικο διαστημα οπως τα αλλα hi-end που ειχα. Δεν ρουταρω τα κινητα μου και προσπαθω να βολευτω με οσα διαθετει+εφαρμογες απο play store.. βασικα ερχομαι στο note γιατι θα το συνδυασω με το gear s που ειναι απιστευτο.. 'Οχι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts