aeroporos Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Έχετε συνειδητοποιήσει πόσο έχει πουλήσει το NOTE 4; αρχικά συνήθως γράφουμε στο φόρουμ για να βρούμε λύση στα προβλήματα μας αλλά ακόμα και έτσι, αθροιστικά πόσοι είναι που είχαν πρόβλημα και στα δύο θέματα στο myphone; στατιστικά είναι τίποτα. Εγώ έχω το c το οποίο δουλεύει άψογα. Προφανώς και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι και το δικό μου δεν θα πάθει κάτι σήμερα - αύριο. Αλλά αυτά τα 2+ χρόνια είναι η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ σε smartphone και ενώ παλιότερα άλλαζα σε λιγότερο από χρόνο. Αν μου ζητούσαν να υπογράψω τώρα ότι το επόμενο κινητό μου θα το ευχαριστηθώ όσο αυτό θα το κανα από τώρα με κλειστά μάτια. Συμφωνώ απόλυτα.Κι εγώ 2 χρόνια με το f,μπορώ να πω οτι δεν εχω κανένα πρόβλημα.Είναι το καλύτερο smartphone που εχει περάσει απο τα χέρια μου.Τα κολήματα,τα σβησίματα και τα frezee που είχα για ενα διάστημα,ήταν όλα θέμα μπαταρίας.Μόλις πήρα καινούρια γνήσια,σαν να πήρα στα χέρια μου κινητό ημέρας.Και την ίδια εμπειρία χρήσης είχα και με το note 2 για δυο χρόνια που το κράτησα.Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση αυτούς που έχουν προβλήματα,αλλά δεν πρέπει να το γενικεύουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Τα κολήματα,τα σβησίματα και τα frezee που είχα για ενα διάστημα,ήταν όλα θέμα μπαταρίας.Μόλις πήρα καινούρια γνήσια,σαν να πήρα στα χέρια μου κινητό ημέρας.Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση αυτούς που έχουν προβλήματα,αλλά δεν πρέπει να το γενικεύουμε. Περιμενα δυομιση μερες με την φρεσκοαλλαγμενη μπαταρια για να βγαλω οσο γινεται αξιοπιστο συμπερασμα. Η συσκευη, οπως και στο παιδι απο πανω, συμπεριφερεται πλεον ΑΨΟΓΑ, χωρις το παραμικρο παγωμα, και βεβαια χωρις restart. Δεν ξερω πως ακριβως συνεβη το "χτυπημα" στη μητρικη των τριων παιδιων προηγουμενα (αν δηλαδη εγινε ξαφνικα ή σταδιακα μετα απο random παγωματα και επανεκκινησεις), αλλα εχοντας διαβασει περιστατικα στο διαδικτυο, νομιζω οτι και η δικη μου μητρικη πηγαινε για "χτυπημα". Γι αυτο, οσοι εχετε τετοια προβληματα, αλλαξτε μπαταρια οσο ειναι νωρις, μιας και οπως γραφει ο φιλος DarkLord, το "κολπο" δεν πιανει αν "χτυπησει" η μητρικη. Ξαναγραφω οτι η συσκευη μου ειναι η C και η μπαταρια ηταν αυθεντικη, 16 μηνων, χωρις φανερα σημαδια που να εδειχναν οτι ειχε προβλημα. Το αλλο νοτε4, το F, παροτι παλιοτερο και με παλιοτερη μπαταρια δεν εχει παρουσιασει ακομα το παραμικρο. Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή;;; ΟΛΑ;;; Από που προκύπτει;;; Προσοχή τι γράφουμε παιδιά! Προφανως εννοει ολα τα νοτε4 που χτυπησε η μητρικη τους. Κατι που βγαζει νοημα καθως η ΜΜ ειναι σαφως πιο βαρια και αρα απαιτει full ρευμα για περισσοτερο χρονο απο ταλαιπωρημενες και "πεσμενες" μπαταριες. Το λαθος, κατα τη γνωμη μου, του παιδιου ειναι οτι εντοπιζει την αιτια σε προβληματικες μητρικες, ενω εγω νομιζω οτι φταινε οι μπαταριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Να βαλω κι εγώ το λιθαράκι μου. Για όποιον διαβάζει γενικώς στο ιντερνετ για το συγκεκριμένο πρόβλημα (emmc failed), σαφώς και υπάρχει θέμα. Το όλα ή κάποιος τεράστιος αριθμός, ειναι μεν υπερβολή, αλλά οφείλουμε να δινουμε σημασία ακόμα και στις 5,10,100, περιπτωσεις που μπορεί να τύχουν, όπως στα παιδιά που προανέφεραν το πρόβλημα τους. Συγκεντρωνοντας τώρα πληροφορίες για το θέμα, που παρεπιπτόντως δεν είναι προνόμιο μόνο του Note 4,, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. 1ον. Ως τεχνικός απορρίπτω το "κακό" ρεύμα της μπαταρίας, το οποίο δεν έχει λογική και είναι κάπως παιδιάστικο (σόρρυ...). 2ον και κυριότερον. Το emmc chip φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στις ψηλές θερμοκρασίες (όλα βέβαια τα ηλεκτρονικά είναι) και είναι από τα πρώτα εξαρτήματα που χτυπάει στην μητρική, όταν σε αυτή αναπτυχθούν ψηλές θερμοκρασίες. Ένας τώρα από τους λόγους που αναπτύσσεται θερμοκρασία είναι όταν στρεσάρεται η μπαταρία. Γι αυτό δεν πρέπει να κάνουμε βαριές εργασίες οταν το κινητό είναι στη φόρτιση και είναι προτιμότερο να είναι κλειστό κατά τη διάρκειά της (βέβαια δεν το κάνει κανένας). Το ότι έτυχε σε κάποιους κατά την αναβάθμιση σε ΜΜ εχοντας το στη φόρτιση, είναι ακριβώς αυτό το πρόβλημα και όχι κάποια....δολιοφθορά της Samsung για να αλλάξουμε συσκευή (γράφτηκε και αυτό). Οι ψηλές θερμοκρασίες επίσης μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και μερική αποκόλληση ενός εξαρτηματος από μια πλακέτα. Τεχνικά τι θα μπορούσε να γίνει; Ριζική αντιμετώπιση είναι η αλλαγή της μητρικής. Ειδικά όμως θα μπορούσαν να γίνουν 2 ενέργειες. Να ξαναπεραστούν οι κολλήσεις του emmc chip με heat gun. (Σε homemade λύση παλιότερα κάναμε το ίδιο βάζοντας τις κάρτες στο....φουρνο του σπιτιού) Εύκολη διαδικασία για ένα τεχνικό και η πιο φθηνή. Στην περίπτωση που δεν διορθωθεί το πρόβλημα, τότε αλλαγή του emmc chip, το οποίο δεν είναι ακριβό. Αυτή ειναι και η πιο σωωστή ενέργεια. Τώρα ποιος θα ασχοληθεί να κάνει κάτι τέτοιο, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο που λέμε, πάντως σίγουρα όχι ο απλός χρήστης. Πάντως το πρόβλημα δημιουργείται από θερμοκρασίες και οι μπαταρίες που όσο πάει και μικραίνουν, είναι από τα κύρια αίτια γι αυτό (δείτε Note 7). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Να βαλω κι εγώ το λιθαράκι μου. Για όποιον διαβάζει γενικώς στο ιντερνετ για το συγκεκριμένο πρόβλημα (emmc failed), σαφώς και υπάρχει θέμα. Το όλα ή κάποιος τεράστιος αριθμός, ειναι μεν υπερβολή, αλλά οφείλουμε να δινουμε σημασία ακόμα και στις 5,10,100, περιπτωσεις που μπορεί να τύχουν, όπως στα παιδιά που προανέφεραν το πρόβλημα τους. Συγκεντρωνοντας τώρα πληροφορίες για το θέμα, που παρεπιπτόντως δεν είναι προνόμιο μόνο του Note 4,, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. 1ον. Ως τεχνικός απορρίπτω το "κακό" ρεύμα της μπαταρίας, το οποίο δεν έχει λογική και είναι κάπως παιδιάστικο (σόρρυ...). 2ον και κυριότερον. Το emmc chip φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στις ψηλές θερμοκρασίες (όλα βέβαια τα ηλεκτρονικά είναι) και είναι από τα πρώτα εξαρτήματα που χτυπάει στην μητρική, όταν σε αυτή αναπτυχθούν ψηλές θερμοκρασίες. Ένας τώρα από τους λόγους που αναπτύσσεται θερμοκρασία είναι όταν στρεσάρεται η μπαταρία. Γι αυτό δεν πρέπει να κάνουμε βαριές εργασίες οταν το κινητό είναι στη φόρτιση και είναι προτιμότερο να είναι κλειστό κατά τη διάρκειά της (βέβαια δεν το κάνει κανένας). Το ότι έτυχε σε κάποιους κατά την αναβάθμιση σε ΜΜ εχοντας το στη φόρτιση, είναι ακριβώς αυτό το πρόβλημα και όχι κάποια....δολιοφθορά της Samsung για να αλλάξουμε συσκευή (γράφτηκε και αυτό). Οι ψηλές θερμοκρασίες επίσης μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και μερική αποκόλληση ενός εξαρτηματος από μια πλακέτα. Τεχνικά τι θα μπορούσε να γίνει; Ριζική αντιμετώπιση είναι η αλλαγή της μητρικής. Ειδικά όμως θα μπορούσαν να γίνουν 2 ενέργειες. Να ξαναπεραστούν οι κολλήσεις του emmc chip με heat gun. (Σε homemade λύση παλιότερα κάναμε το ίδιο βάζοντας τις κάρτες στο....φουρνο του σπιτιού) Εύκολη διαδικασία για ένα τεχνικό και η πιο φθηνή. Στην περίπτωση που δεν διορθωθεί το πρόβλημα, τότε αλλαγή του emmc chip, το οποίο δεν είναι ακριβό. Αυτή ειναι και η πιο σωωστή ενέργεια. Τώρα ποιος θα ασχοληθεί να κάνει κάτι τέτοιο, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο που λέμε, πάντως σίγουρα όχι ο απλός χρήστης. Πάντως το πρόβλημα δημιουργείται από θερμοκρασίες και οι μπαταρίες που όσο πάει και μικραίνουν, είναι από τα κύρια αίτια γι αυτό (δείτε Note 7). Σε ευχαριστούμε για την πλούσια και αντικειμενική τοποθέτηση. Όντως το πρόβλημα είναι υπαρκτό, κυρίως στο f, κάτι που φαίνεται για όποιον διαβάζει και ξένα φόρουμ όπως το xda..σε εμένα φόραγε μπαταρία 7 μηνών πάντως όταν το κανε (σημειωτέον αναγκάστηκα να αλλάξω 3 γνήσιες μπαταρίες στα 2,5 χρόνια οπότε δεν ξέρω αν ισχύει η φήμη ότι τα κινητά με αποσπώμενη μπαταρία έχουν θέματα κάποιες φορές) συνεπώς δεν ήταν παλιά μπαταρία με μ.ό. 1 φόρτιση (όχι πλήρη) την ημέρα. Όλα τα κινητά έχουν θέματα, το θέμα είναι το κόστος. Όταν το κόστος υπερβαίνει την εμπορική τρέχουσα αξία του κινητού, έχουμε θέμα. γι αυτό το λόγο καθώς και για κάποια άλλα θεματάκια, η samsung με χάνει από πελάτη προς το παρόν,παρότι είχα ένα κινητό με πολλές λειτουργίες και εκπληκτική οθόνη. Το ίδιο θα κάνω και με όποια εταιρία με αναγκάσει να κλαίω τα λεφτά μου με τον ίδιο τρόπο. σε τέτοιους καιρούς δεν χωράνε fanboyσμοί άλλωστε.. Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Να βαλω κι εγώ το λιθαράκι μου. Για όποιον διαβάζει γενικώς στο ιντερνετ για το συγκεκριμένο πρόβλημα (emmc failed), σαφώς και υπάρχει θέμα. Το όλα ή κάποιος τεράστιος αριθμός, ειναι μεν υπερβολή, αλλά οφείλουμε να δινουμε σημασία ακόμα και στις 5,10,100, περιπτωσεις που μπορεί να τύχουν, όπως στα παιδιά που προανέφεραν το πρόβλημα τους. Συγκεντρωνοντας τώρα πληροφορίες για το θέμα, που παρεπιπτόντως δεν είναι προνόμιο μόνο του Note 4,, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. 1ον. Ως τεχνικός απορρίπτω το "κακό" ρεύμα της μπαταρίας, το οποίο δεν έχει λογική και είναι κάπως παιδιάστικο (σόρρυ...). 2ον και κυριότερον. Το emmc chip φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στις ψηλές θερμοκρασίες (όλα βέβαια τα ηλεκτρονικά είναι) και είναι από τα πρώτα εξαρτήματα που χτυπάει στην μητρική, όταν σε αυτή αναπτυχθούν ψηλές θερμοκρασίες. Ένας τώρα από τους λόγους που αναπτύσσεται θερμοκρασία είναι όταν στρεσάρεται η μπαταρία. Γι αυτό δεν πρέπει να κάνουμε βαριές εργασίες οταν το κινητό είναι στη φόρτιση και είναι προτιμότερο να είναι κλειστό κατά τη διάρκειά της (βέβαια δεν το κάνει κανένας). Το ότι έτυχε σε κάποιους κατά την αναβάθμιση σε ΜΜ εχοντας το στη φόρτιση, είναι ακριβώς αυτό το πρόβλημα και όχι κάποια....δολιοφθορά της Samsung για να αλλάξουμε συσκευή (γράφτηκε και αυτό). Οι ψηλές θερμοκρασίες επίσης μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και μερική αποκόλληση ενός εξαρτηματος από μια πλακέτα. Τεχνικά τι θα μπορούσε να γίνει; Ριζική αντιμετώπιση είναι η αλλαγή της μητρικής. Ειδικά όμως θα μπορούσαν να γίνουν 2 ενέργειες. Να ξαναπεραστούν οι κολλήσεις του emmc chip με heat gun. (Σε homemade λύση παλιότερα κάναμε το ίδιο βάζοντας τις κάρτες στο....φουρνο του σπιτιού) Εύκολη διαδικασία για ένα τεχνικό και η πιο φθηνή. Στην περίπτωση που δεν διορθωθεί το πρόβλημα, τότε αλλαγή του emmc chip, το οποίο δεν είναι ακριβό. Αυτή ειναι και η πιο σωωστή ενέργεια. Τώρα ποιος θα ασχοληθεί να κάνει κάτι τέτοιο, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο που λέμε, πάντως σίγουρα όχι ο απλός χρήστης. Πάντως το πρόβλημα δημιουργείται από θερμοκρασίες και οι μπαταρίες που όσο πάει και μικραίνουν, είναι από τα κύρια αίτια γι αυτό (δείτε Note 7). Πολύ αναλυτικός μπράβο. Οι κολλήσεις που πρέπει να γίνουν? Θα το ανοίξω θα το κάνω αν γίνεται. Για το g3 το soldering της μπαταρίας είναι εύκολο? Αυτό το θέμα έχω και τρώει τα bootloops. Για αυτό που γράφεις για την φόρτιση όσο χρησιμοποιείτε να πω ότι έχοντας το NOTE 3 3 χρόνια έχοντας ξεσκίσει την μπαταρία με πολύ βαριά παιχνίδια Multitasking με ταυτόχρονη φόρτιση σχεδόν καθημερινά να πω ότι δεν είχα κανένα θέμα. Ακόμα έχω την μπαταρία που το πήρα την πρώτη μέρα. Οπότε ναι είναι να μην σου τύχει. Αλλα κινητά δεν αντέχουν και άλλα βγαίνουν σκυλιά σε ότι και αν τα κανουμε. Αν γνωρίζεις κάτι για τα bootloops του G3 για soldering της μπαταρίας η κολλήσεις το mmc στο NOTE 4 στείλε μου πμ θα το ανοίξω να το φτιάξω αν γίνεται. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Έχει πολλά βιντεο Ανοίγοντας πχ αυτό θα βρεις πολλά παρόμοια. Μόνο με heat gun προσοχή. Δεν γίνεται με κολλητήρι.... Για απλό ξαναπέρασμα των κολλήσεων, βάλτε στο google heat gun soldering και δείτε οποιοδήποτε βίντεο για το πως γίνεται. Ειναι ίδια η διαδικασία για όλα τα chips. Update: Για.......μερακλήδες https://www.aliexpress.com/price/emmc-for-samsung-galaxy-note4_price.html?src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=266121556&albag=7593673036&slnk=&trgt=aud-165594907443:dsa-42862830006&plac=&crea=64152518596&netw=g&device=t&mtctp=b&memo1=1t1&gclid=Cj0KEQjwtu3GBRDY6ZLY1erL44EBEiQAAKIcvkaA4NFuo4aI9AFFiNLXsvDzMi8UdI7LRYkTCCsRZ-EaAjyJ8P8HAQ Edited March 29, 2017 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Έχει πολλά βιντεο Ανοίγοντας πχ αυτό θα βρεις πολλά παρόμοια. Μόνο με heat gun προσοχή. Δεν γίνεται με κολλητήρι.... Για απλό ξαναπέρασμα των κολλήσεων, βάλτε στο google heat gun soldering και δείτε οποιοδήποτε βίντεο για το πως γίνεται. Ειναι ίδια η διαδικασία για όλα τα chips. Update: Για.......μερακλήδες https://www.aliexpress.com/price/emmc-for-samsung-galaxy-note4_price.html?src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=266121556&albag=7593673036&slnk=&trgt=aud-165594907443:dsa-42862830006&plac=&crea=64152518596&netw=g&device=t&mtctp=b&memo1=1t1&gclid=Cj0KEQjwtu3GBRDY6ZLY1erL44EBEiQAAKIcvkaA4NFuo4aI9AFFiNLXsvDzMi8UdI7LRYkTCCsRZ-EaAjyJ8P8HAQ Ωραίος θα τα ψάξω λίγο αργότερα ελπίζω να κάνω δουλειά. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μιλάτε προφανώς για reflow και reballing το οποίο σε τέτοια πλακέτα το θεωρώ σχεδόν ακατόρθωτο. Μακάρι βέβαια να έχει αποτελεσμα Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μιλάτε προφανώς για reflow και reballing το οποίο σε τέτοια πλακέτα το θεωρώ σχεδόν ακατόρθωτο. Μακάρι βέβαια να έχει αποτελεσμα Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γι αυτό ακριβώς. Έχει πολλά βίντεο στο youtube για διάφορες συσκευές Samsung, συμπεριλαμβανομένου του Note 4. Δεν ειναι για τον οποιονδήποτε, αλλά δεν ειναι και ακατόρθωτο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σοβαρα τωρα, έχεις κάνει κολληση βαζοντας την πλακετα στο φουρνο; Και σε τι βαθμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σοβαρα τωρα, έχεις κάνει κολληση βαζοντας την πλακετα στο φουρνο; Και σε τι βαθμούς; Σε ATI 4870 με 180 βαθμούς. Λειώνουν οι υπάρχουσες κολλήσεις, ξαναψύχονται και είναι σαν να τις έκανες από την αρχή. Δεν πέτυχε τελικά σε μένα, αλλά θα δοκιμάσω ξανά με heat gun όταν την βρω από την αποθήκη :lol: Στο βίντεο λέει 190 βαθμούς, εγώ το είχα κάνει με 180 αν θυμάμαι καλά, αλλά μικρή διαφορά έχει. Εγκυκλοπαιδικό περισσότερο και δεν ταιριάζει στη μητρική κινητών. Θα λειώσει καμιά κάμερα και θα έχουμε άλλα :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Παιδιά μολις είδα οτι δημιούργησα θέμα με τη λέξη "ΟΛΑ"που εγραψα σε προηγούμενο post. Για να διορθώσω λοιπόν πάρα πολλά έβγαλαν προβλημα mmc failed. Πριν καταλήξω οτι φταίει η Samsung για το πρόβλημα αυτό εχω αλλάξει 3 μπαταρίες. .. Το αρχικό post το έγραψα για να βοηθήσω ώστε να μην πάθει άλλος την ιδια ζημιά. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Στράτο ευχαριστούμε για την ανάλυση.;) Εγώ έχω το τηλέφωνο © 2 χρόνια και 2 μήνες, χωρίς προβλήματα, με βαριά χρήση και φόρτιση κάθε μέρα. Παρόλα αυτά και για χάρη της στατιστικής, η οποία αυτή είναι που οδηγεί σε πιο ασφαλή συμπεράσματα, να πω ότι δεν το έχω βάλει ΠΟΤΕ στην γρήγορη φόρτιση και ότι ποτέ (τυχαία) δεν έχω κάνει αναβάθμιση ενώ φορτίζει. Αν είναι αυτή η πιο πιθανή αιτία τότε είμαι τυχερός με τις κινήσεις που κάνω. Αν όχι με αγχώνουν λίγο αυτά που διαβάζω, μια που το τηλέφωνο θα το κρατήσω μέχρι να πέσει η τιμή του νέου ΝΟΤΕ 8 όταν με το καλό έρθει, δηλαδή θα το κρατήσω για τουλάχιστον 1 χρόνο και εφόσον θα μπορώ οικονομικά τότε... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjimbo Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατι μερικοί δικαιολογείτε την Samsung στο θέμα του mmc failed. Σε εμενα συνέβη χωρίς να του έχω κάνει αναβάθμιση έχοντας το στην πριζα. Δικαιολογείται σε κινητό των 700€ να συμβαίνει τέτοια βλάβη και να μην γίνεται αντικατάσταση της συσκευής απο την στιγμή που προφανώς δεν οφείλεται σε λάθος χειρισμό του χρήστη; Λέει πουθενα η samsung μην το φορτίζετε οταν κάνετε αναβάθμιση ή μην χρησιμοποιείτε την ταχεία φόρτιση γενικά; Σε λίγο θα μας πείτε να μην το χρησιμοποιούμε κιόλας για να μην χαλάσει... Και τόσα χρόνια το mmc γιατι δεν είχε πρόβλημα... σε όλους τους τελευταίους 6 μήνες εμφανίστηκε το πρόβλημα και στους πιο πολλούς μετα την λήξη της εγγύησης. Και κάτι άλλο, θυμάμαι στην αρχή όταν αγόρασα το κινητό με kitkat η μπαταρία κρατούσε τουλάχιστον 2 μέρες και μετα την lollipop φτάσαμε σιγά σιγά στις 15 ώρες το πολύ την ημέρα και χωρίς την χρήση gps... Απο χρήστες iphone δεν έχω ακούσει να παραπονούνται οτι με νέα έκδοση του λογισμικού έχει χειροτερέψει το κινητό... Εμείς σε κάθε έκδοση λογισμικού τρέμαμε μηπως θα γινότανε χειρότερο απο πριν.... και μην μου πει κάποιος μετα απο όλα αυτα τα update οτι το κινητό ήταν καλύτερο απο την πρώτη μέρα που το πήρε!!! Αυτά και για Samsung δεν νομίζω οτι θα ξαναδώσω τόσα λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Στράτο ευχαριστούμε για την ανάλυση.;) Εγώ έχω το τηλέφωνο © 2 χρόνια και 2 μήνες, χωρίς προβλήματα, με βαριά χρήση και φόρτιση κάθε μέρα. Παρόλα αυτά και για χάρη της στατιστικής, η οποία αυτή είναι που οδηγεί σε πιο ασφαλή συμπεράσματα, να πω ότι δεν το έχω βάλει ΠΟΤΕ στην γρήγορη φόρτιση και ότι ποτέ (τυχαία) δεν έχω κάνει αναβάθμιση ενώ φορτίζει. Αν είναι αυτή η πιο πιθανή αιτία τότε είμαι τυχερός με τις κινήσεις που κάνω. Αν όχι με αγχώνουν λίγο αυτά που διαβάζω, μια που το τηλέφωνο θα το κρατήσω μέχρι να πέσει η τιμή του νέου ΝΟΤΕ 8 όταν με το καλό έρθει, δηλαδή θα το κρατήσω για τουλάχιστον 1 χρόνο και εφόσον θα μπορώ οικονομικά τότε... Συμφωνώ μαζί σου σε όλα.Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ,και μάλιστα το φορτίζω με ασύρματη φόρτιση και όχι σε ταχεία.Και περιμένω κι εγώ το 8άρι,άμα πέσει λίγο η τιμή του. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Το note 4 ηταν το πρωτο κινητο της samsung το οποιο υποστηριζε το Quick charge 2.0 της qualcomm. Καπου εκει θα ειναι το θεμα.Οι πρωτοεμφανιζομενες τεχνολογιες βγαζουν "παιδικες ασθένειες". Κανενας δεν μπηκε στον κοπο να σκεφτει πως θα συμπεριφεροταν η συσκευη μετα απο 2 χρονια ταχειας φορτισης καθε μερα.Βασικα δεν υπηρχε και τροπος να το επαληθευσουν. Εγω προσωπικα οταν το πηρα ,για τον πρωτο χρονο χρησιμοποιουσα καθε μερα την ταχεια φορτιση και η πρωτη μπαταρια μου τα επαιξε στους 13 μηνες.Μου εκανε εντυπωση θυμαμαι τοτε ποσο πολυ ζεσταινοταν η συσκευη καθως σχεδον παντα το χρησιμοποιουσα ενω το φορτιζα.Γενικα του εκανα και του κανω πολυ βαρια χρηση και το φορτιζω καθε μερα.Μερικες φορες πριν κλεισω 24ωρο. Την 2η μπαταρια την αγορασα απο επισημο καταστημα Samsung , καθως μου εκανε εντυπωση το τι διακυμανσεις ειχαν οι τιμες στην "γνησιες" μπαταριες στο skoroutz.Η πιο φθηνη 11 ευρω και η πιο ακριβη 32.Εγω στο καταστημα ειχα δωσει 23 ευρω.Με την 2η μπαταρια δεν εχω χρησιμοποιοησει ποτε ταχεια φορτιση και τις περισσοτερες φορες εκανα τις αναβαθμισεις με ΟΤΑ χωρις να το εχω στον φορτιστη καθως η συσκευη κατα την αναβαθμιση ζεματουσε, ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες. Ελπιζω να μην την πατησω κι εγω καθως μεθαυριο η συσκευη μου κλεινει 2 χρονια και βγαινω εκτος εγγυησης. Επισης απο εδω και περα δεν θα ξανακανω κανενα update χωρις να παρω feedback απο εσας εδω ή απο το XDA. Την τελευταια του Μαρτιου που υποθετικα βελτιωνει "πολυ" την μπαταρια δεν την περασα,Αν την εχει περασει κανεις και εχει να δωσει πληροφοριες θα ημουν ευγννωμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Την τελευταια του Μαρτιου που υποθετικα βελτιωνει "πολυ" την μπαταρια δεν την περασα,Αν την εχει περασει κανεις και εχει να δωσει πληροφοριες θα ημουν ευγννωμων. Εμείς οι...Πολωνοί με το C,πήραμε μία 372Μέγα, χθες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατι μερικοί δικαιολογείτε την Samsung στο θέμα του mmc failed. Σε εμενα συνέβη χωρίς να του έχω κάνει αναβάθμιση έχοντας το στην πριζα. Δικαιολογείται σε κινητό των 700€ να συμβαίνει τέτοια βλάβη και να μην γίνεται αντικατάσταση της συσκευής απο την στιγμή που προφανώς δεν οφείλεται σε λάθος χειρισμό του χρήστη; Λέει πουθενα η samsung μην το φορτίζετε οταν κάνετε αναβάθμιση ή μην χρησιμοποιείτε την ταχεία φόρτιση γενικά; Σε λίγο θα μας πείτε να μην το χρησιμοποιούμε κιόλας για να μην χαλάσει... Και τόσα χρόνια το mmc γιατι δεν είχε πρόβλημα... σε όλους τους τελευταίους 6 μήνες εμφανίστηκε το πρόβλημα και στους πιο πολλούς μετα την λήξη της εγγύησης. Και κάτι άλλο, θυμάμαι στην αρχή όταν αγόρασα το κινητό με kitkat η μπαταρία κρατούσε τουλάχιστον 2 μέρες και μετα την lollipop φτάσαμε σιγά σιγά στις 15 ώρες το πολύ την ημέρα και χωρίς την χρήση gps... Απο χρήστες iphone δεν έχω ακούσει να παραπονούνται οτι με νέα έκδοση του λογισμικού έχει χειροτερέψει το κινητό... Εμείς σε κάθε έκδοση λογισμικού τρέμαμε μηπως θα γινότανε χειρότερο απο πριν.... και μην μου πει κάποιος μετα απο όλα αυτα τα update οτι το κινητό ήταν καλύτερο απο την πρώτη μέρα που το πήρε!!! Αυτά και για Samsung δεν νομίζω οτι θα ξαναδώσω τόσα λεφτά... Ούτε εγώ καταλαβαίνω που είδες να την δικαιολογεί κάποιος. Φυσικά είναι θέμα της Samsung. Συζητάμε τι και πως συμβαίνει. Οι θερμοκρασίες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός στα ηλεκτρονικά και μικραίνουν τη ζωή των τσιπς και των μπαταριών. Άρα δουλεύει αυτό αθροιστικά Αυτό δεν περιμένω να μου το μάθει η Samsung σε κανένα manual και δεν νομίζω να είναι και δουλειά της. Σε άλλον τώρα έτυχε στην εγγύηση σε άλλον όχι. Συγκρίνεις επίσης κιτ κατ με λολιποπ. Οι μπαταρίες λιθίου λόγω τεχνολογίας πέφτουν γρήγορα. Γι αυτό δίνουν και 6 μήνες εγγύηση. Ούτε η μπαταρία σου είναι στην ίδια κατάσταση με την πρώτη μέρα που το αγόρασες, ούτε οι εφαρμογές είναι ίδιες. Είτε περισσότερες , είτε λιγότερες, είτε μπορεί πλέον να καταναλώνουν ότι γουστάρουν, ούτε καν το λειτουργικό. Για το iphone μάλλον δεν τα ξέρεις καλά. Υπάρχουν συσκευές που με αναβάθμιση έγιναν χελώνες ή έφεραν κουλά και μεγάλα bugs. Είδαμε μέχρι και μπλε οθόνες λες και έχουν windows.... Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και λαώς τα συγχέεις. Εξάλλου το λειτουργικό είναι της Google. Για το ότι δεν δικαιολογείται συσκευή των 700 των 800 κλπ ευρώ να χαλάει.... Όλα χαλάνε.... Αλλά και ποιος είπε ότι είναι προνόμιο της τιμής η βλάβη; Και αυτός που πήρε των 150 ευρώ δεν έχει δικαίωμα να δουλεύει χωρίς πρόβλημα η συσκευή του; Λιγότερες δυνατότητες πήρε. Όχι περισσότερες πιθανότητες βλάβης. Ξέχωρα τώρα από το αν το emmc έχει μικρές ανοχές στις θερμοκρασίες ή απλά είναι ελλατωματικό, ή απλά δεν είναι επαρκής η ψύξη της συσκευής ή οτιδήποτε άλλο τελοσπάντων, πιστεύω ότι μια προειδοποίηση στο κεφάλαιο φόρτισης μπαταρίας τύπου "οι παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στη συσκευή" ή "συνίσταται η απενεργοποίηση του κινητού κατά τη διάρκεια της φόρτισης" θα έπρεπε να υπάρχει. Σε παλιότερες συσκευές το 2ο υπήρχε σε πολλές εταιρείες μέχρι σχετικά πρόσφατα, ακόμα και στην Samsung και δε ξέρω γιατί το αφαίρεσαν όλοι σιγά σιγά. Στη αρχή έλεγαν κλειστό, μετά αν είναι ανοικτό έλεγαν για ελαφριά χρήση, τώρα δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση. Μάρκετινγκ; δεν ξέρω. Αλλά μη μπερδεύεις την συζήτηση για το τι φταίει και τρόπους αντιμετώπισης ενός προβλήματος, με το ότι δικαιολογούμε τη Samsung που χάλασε η συσκευή. Αλλιώς να μη βοηθάμε για να μη κινδυνεύουμε να μας πουν και μετόχους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Τ Την τελευταια του Μαρτιου που υποθετικα βελτιωνει "πολυ" την μπαταρια δεν την περασα,Αν την εχει περασει κανεις και εχει να δωσει πληροφοριες θα ημουν ευγννωμων. Στα της τελευταίας αναβάθμισης τώρα... Όχι δεν κατάλαβα καμιά διαφορά στην μπαταρία μετά την 1η φόρτιση, σε αντίθεση με την προηγούμενη αναβάθμιση που στην αρχή για 3-4 φορτίσεις είχα μεγάλη διαφορά και στην συνέχεια επανήλθε στα παλιά επίπεδα, δηλαδή κάπου στο 1% πτώση μπαταρίας για κάθε 3 ώρες, σε πλήρη αναμονή και σε λειτουργία πτήσης, με εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς wifi-bluetooth κτλ. Θυμάμαι όταν το είχα πάρει, αλλά και μετά από 1 χρόνο που του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς τις εφαρμογές που έχω (πάνω από 200) έβγαζε 1% πτώση μπαταρίας ανά 7 ώρες. Οι εφαρμογές προφανώς καταναλώνουν και μετά εμείς νομίζουμε ότι φταίει το κινητό. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ακόμα και οι βελτιώσεις που μπορεί να επιφέρει μια αναβάθμιση μπορεί να είναι σε συγκεκριμένες συνθήκες και να μην συντρέχουν απλά στη συσκευή μας, ή στον τρόπο χρήσης που της κάνουμε. Μην περίμενετε πολλά. Βασικά μην περιμένετε τίποτα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ούτε εγώ καταλαβαίνω που είδες να την δικαιολογεί κάποιος. Φυσικά είναι θέμα της Samsung. Συζητάμε τι και πως συμβαίνει. Οι θερμοκρασίες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός στα ηλεκτρονικά και μικραίνουν τη ζωή των τσιπς και των μπαταριών. Άρα δουλεύει αυτό αθροιστικά Αυτό δεν περιμένω να μου το μάθει η Samsung σε κανένα manual και δεν νομίζω να είναι και δουλειά της. Σε άλλον τώρα έτυχε στην εγγύηση σε άλλον όχι. Συγκρίνεις επίσης κιτ κατ με λολιποπ. Οι μπαταρίες λιθίου λόγω τεχνολογίας πέφτουν γρήγορα. Γι αυτό δίνουν και 6 μήνες εγγύηση. Ούτε η μπαταρία σου είναι στην ίδια κατάσταση με την πρώτη μέρα που το αγόρασες, ούτε οι εφαρμογές είναι ίδιες. Είτε περισσότερες , είτε λιγότερες, είτε μπορεί πλέον να καταναλώνουν ότι γουστάρουν, ούτε καν το λειτουργικό. Για το iphone μάλλον δεν τα ξέρεις καλά. Υπάρχουν συσκευές που με αναβάθμιση έγιναν χελώνες ή έφεραν κουλά και μεγάλα bugs. Είδαμε μέχρι και μπλε οθόνες λες και έχουν windows.... Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και λαώς τα συγχέεις. Εξάλλου το λειτουργικό είναι της Google. Για το ότι δεν δικαιολογείται συσκευή των 700 των 800 κλπ ευρώ να χαλάει.... Όλα χαλάνε.... Αλλά και ποιος είπε ότι είναι προνόμιο της τιμής η βλάβη; Και αυτός που πήρε των 150 ευρώ δεν έχει δικαίωμα να δουλεύει χωρίς πρόβλημα η συσκευή του; Λιγότερες δυνατότητες πήρε. Όχι περισσότερες πιθανότητες βλάβης. Ξέχωρα τώρα από το αν το emmc έχει μικρές ανοχές στις θερμοκρασίες ή απλά είναι ελλατωματικό, ή απλά δεν είναι επαρκής η ψύξη της συσκευής ή οτιδήποτε άλλο τελοσπάντων, πιστεύω ότι μια προειδοποίηση στο κεφάλαιο φόρτισης μπαταρίας τύπου "οι παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στη συσκευή" ή "συνίσταται η απενεργοποίηση του κινητού κατά τη διάρκεια της φόρτισης" θα έπρεπε να υπάρχει. Σε παλιότερες συσκευές το 2ο υπήρχε σε πολλές εταιρείες μέχρι σχετικά πρόσφατα, ακόμα και στην Samsung και δε ξέρω γιατί το αφαίρεσαν όλοι σιγά σιγά. Στη αρχή έλεγαν κλειστό, μετά αν είναι ανοικτό έλεγαν για ελαφριά χρήση, τώρα δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση. Μάρκετινγκ; δεν ξέρω. Αλλά μη μπερδεύεις την συζήτηση για το τι φταίει και τρόπους αντιμετώπισης ενός προβλήματος, με το ότι δικαιολογούμε τη Samsung που χάλασε η συσκευή. Αλλιώς να μη βοηθάμε για να μη κινδυνεύουμε να μας πουν και μετόχους. Δεν θα μπορούσες να πείς καλύτερα όλα αυτά που σκεφτόμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjimbo Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ούτε εγώ καταλαβαίνω που είδες να την δικαιολογεί κάποιος. Φυσικά είναι θέμα της Samsung. Συζητάμε τι και πως συμβαίνει. Οι θερμοκρασίες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός στα ηλεκτρονικά και μικραίνουν τη ζωή των τσιπς και των μπαταριών. Άρα δουλεύει αυτό αθροιστικά Αυτό δεν περιμένω να μου το μάθει η Samsung σε κανένα manual και δεν νομίζω να είναι και δουλειά της. Σε άλλον τώρα έτυχε στην εγγύηση σε άλλον όχι. Συγκρίνεις επίσης κιτ κατ με λολιποπ. Οι μπαταρίες λιθίου λόγω τεχνολογίας πέφτουν γρήγορα. Γι αυτό δίνουν και 6 μήνες εγγύηση. Ούτε η μπαταρία σου είναι στην ίδια κατάσταση με την πρώτη μέρα που το αγόρασες, ούτε οι εφαρμογές είναι ίδιες. Είτε περισσότερες , είτε λιγότερες, είτε μπορεί πλέον να καταναλώνουν ότι γουστάρουν, ούτε καν το λειτουργικό. Για το iphone μάλλον δεν τα ξέρεις καλά. Υπάρχουν συσκευές που με αναβάθμιση έγιναν χελώνες ή έφεραν κουλά και μεγάλα bugs. Είδαμε μέχρι και μπλε οθόνες λες και έχουν windows.... Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και λαώς τα συγχέεις. Εξάλλου το λειτουργικό είναι της Google. Για το ότι δεν δικαιολογείται συσκευή των 700 των 800 κλπ ευρώ να χαλάει.... Όλα χαλάνε.... Αλλά και ποιος είπε ότι είναι προνόμιο της τιμής η βλάβη; Και αυτός που πήρε των 150 ευρώ δεν έχει δικαίωμα να δουλεύει χωρίς πρόβλημα η συσκευή του; Λιγότερες δυνατότητες πήρε. Όχι περισσότερες πιθανότητες βλάβης. Ξέχωρα τώρα από το αν το emmc έχει μικρές ανοχές στις θερμοκρασίες ή απλά είναι ελλατωματικό, ή απλά δεν είναι επαρκής η ψύξη της συσκευής ή οτιδήποτε άλλο τελοσπάντων, πιστεύω ότι μια προειδοποίηση στο κεφάλαιο φόρτισης μπαταρίας τύπου "οι παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στη συσκευή" ή "συνίσταται η απενεργοποίηση του κινητού κατά τη διάρκεια της φόρτισης" θα έπρεπε να υπάρχει. Σε παλιότερες συσκευές το 2ο υπήρχε σε πολλές εταιρείες μέχρι σχετικά πρόσφατα, ακόμα και στην Samsung και δε ξέρω γιατί το αφαίρεσαν όλοι σιγά σιγά. Στη αρχή έλεγαν κλειστό, μετά αν είναι ανοικτό έλεγαν για ελαφριά χρήση, τώρα δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση. Μάρκετινγκ; δεν ξέρω. Αλλά μη μπερδεύεις την συζήτηση για το τι φταίει και τρόπους αντιμετώπισης ενός προβλήματος, με το ότι δικαιολογούμε τη Samsung που χάλασε η συσκευή. Αλλιώς να μη βοηθάμε για να μη κινδυνεύουμε να μας πουν και μετόχους. Η Samsung έχει αποδείξει οτι έχει κάνει και άλλη φορά σφάλματα σε θέματα hardware με πιο πρόσφατη απόδειξη το note 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Δεν θα μπορούσες να πείς καλύτερα όλα αυτά που σκεφτόμουν. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Και σίγουρα οι νέες τεχνολογίες βγάζουν παιδικές ασθένειες, όπως και οι πρώτοι αισθητήρες αποτυπωμάτων σε κάποια κινητά. Παρόλα αυτά η samsung θα έπρεπε να προειδοποιεί για τις θερμοκρασίες. Έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου και κανένα ανεξαρτήτως κόστους δεν μου έχει βγάλει τέτοια ζημιά στα 2 χρόνια περίπου. και μιλάμε για κινητό 849 ευρώ..για την apple δε χρειάζεται να μπούμε σε συγκρίσεις..άλλο λειτουργικό άλλη περίπτωση κινητού. Πάντως εμένα προσωπικά κανένα apple δε μου έβγαλε το παραμικρό σε καμία αναβάθμιση. Μόνο το ipad mini μετά το ios 9 είχε κολλήματα (512 Mb είναι αυτά). Γι αυτό και παρότι οι οθόνες της samsung είναι κορυφαίες, πολύ δύσκολα θα γυρίσω πίσω. αν ξαναπάω σε αντρόιντ θα δοκιμάσω τη huawei. Πάντως οι επιλογές μας έχουν να κάνουν με τα βιώματα και τις εμπειρίες του καθενός. σε άλλον το iphone μπορεί να βγάλει κάτι και να μην ξαναπάρει ποτέ. Γι αυτό τα συζητάμε εδώ, όχι για να δικαιολογήσουμε εταιρίες οι οποίες μας βλέπουν σαν πορτοφόλια, αλλά για να αναδείξουμε ένα φαινόμενο που υπερβαίνει τις μέσες πιθανότητες εμφάνισης βλάβης. και νομίζω ότι με το emmc μας τα χάλασε η samsung.. Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Και σίγουρα οι νέες τεχνολογίες βγάζουν παιδικές ασθένειες, όπως και οι πρώτοι αισθητήρες αποτυπωμάτων σε κάποια κινητά. Παρόλα αυτά η samsung θα έπρεπε να προειδοποιεί για τις θερμοκρασίες. Έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου και κανένα ανεξαρτήτως κόστους δεν μου έχει βγάλει τέτοια ζημιά στα 2 χρόνια περίπου. και μιλάμε για κινητό 849 ευρώ..για την apple δε χρειάζεται να μπούμε σε συγκρίσεις..άλλο λειτουργικό άλλη περίπτωση κινητού. Πάντως εμένα προσωπικά κανένα apple δε μου έβγαλε το παραμικρό σε καμία αναβάθμιση. Μόνο το ipad mini μετά το ios 9 είχε κολλήματα (512 Mb είναι αυτά). Γι αυτό και παρότι οι οθόνες της samsung είναι κορυφαίες, πολύ δύσκολα θα γυρίσω πίσω. αν ξαναπάω σε αντρόιντ θα δοκιμάσω τη huawei. Πάντως οι επιλογές μας έχουν να κάνουν με τα βιώματα και τις εμπειρίες του καθενός. σε άλλον το iphone μπορεί να βγάλει κάτι και να μην ξαναπάρει ποτέ. Γι αυτό τα συζητάμε εδώ, όχι για να δικαιολογήσουμε εταιρίες οι οποίες μας βλέπουν σαν πορτοφόλια, αλλά για να αναδείξουμε ένα φαινόμενο που υπερβαίνει τις μέσες πιθανότητες εμφάνισης βλάβης. και νομίζω ότι με το emmc μας τα χάλασε η samsung.. Αυτό για τη θερμοκρασία το ανέφερα ήδη. Όλες οι εταιρείες κάνουν τις πάπιες, στο θέμα. Και δε μας τα χάλασε η Samsung μόνο με το emmc. Και με τις μπαταρίες. Και δεν εννοώ μόνο με το νοτε 7. Υπάρχει προηγούμενο και με το S4, αλλά και γενικά δε θα έλεγα ότι έχουν και καλή διάρκεια ζωής. 2 μπαταρίες έχω αλλάξει και θέλει ήδη και 3η το note 4. Βράχος στα υπόλοιπα, αλλά η μπαταρία δεν είναι το δυνατό του σημείο. Ίσως τους χρειαζόταν και το περσινό κάζο, μπας και στρώσουν πωπό στο θέμα μπαταρίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το Note μου έκανε τα γνωστά προβλήματα - freezing,restarting- κλπ. Το έβαλα στο συρτάρι και χθες είπα να περάσω το march update μπας και φτιαχτεί κάτι. Πλέον ούτε ανάβει, ουτε φιρτίζει. Διάβασα για το ότι πιθανόν το πρόβλημα είναι η μπαταρία και το ότι δεν ανάβει/φορτίζει πλέον, ίσως υποδηλωνει ότι όντως ίσως να φταίει η μπαταρία. Ερωτήσεις: Όταν η μπαταρία είναι νεκρή, και το βαζεις στην φόρτιση, ανάβει το κινητό; Με συμβουλεύετε να αγοράσω μπαταρία, μπας και λυθουν τα προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts