vag74 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το έβγαλα από το έβγαλα από τον φορτιστή αφού είχε κατεβάσει την αναβάθμιση με μπαταρία 100%. Κατα την διάρκεια που έκανε το installation η πλάτη του κινητού ειλικρινά έκαιγε και αφού άνοιξε είχα μπαταρία 77% . Κάνε και clear cache από recovery Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Εμένα πήγε να κάνει την αναβάθμιση και κόλλησε στο restart. Έκανα Power + Volume Down για να ξεκολλήσει. Ευτυχώς ξεκίνησε και λέει ότι απέτυχε η αναβάθμιση και να στείλω report στην Samsung. Τι να κάνω, να ξαναπροσπαθήσω ή θα τα κάνει ουτάνα; Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Εμένα πήγε να κάνει την αναβάθμιση και κόλλησε στο restart. Έκανα Power + Volume Down για να ξεκολλήσει. Ευτυχώς ξεκίνησε και λέει ότι απέτυχε η αναβάθμιση και να στείλω report στην Samsung. Τι να κάνω, να ξαναπροσπαθήσω ή θα τα κάνει ουτάνα; Δοκίμασε φίλε μια επανεκκίνηση ή να κλείσεις την συσκευή και να την ξανά ανοίξεις κάνοντας πάλι την αναβάθμιση αλλιώς τελευταία λύση είναι η επαναφορά... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ευτυχώς μετά από επανεκκίνηση και cache διαγραφή, πέτυχε. :) Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπερα! Εχω το 910F! Πριν λιγες μερες αποφορτισα την μπαταρια πληρως και το φορτισα στο 100% κλειστο! Σιγα σιγα αρχισε να τρωει κολληματα φουλ! Αργει ν ανοιξει εφαρμογες , ανοιγοκλεινει καμια φορα και παει λεγοντας! Του εχω κανει wipe data και του εχω φλασαρει διαφορες official roms απο τοτε 5 διαφορετικες σιγουρα αλλα κανει τα ιδια! Υπαρχει περιπτωση να φταιει η μπαταρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπερα! Εχω το 910F! Πριν λιγες μερες αποφορτισα την μπαταρια πληρως και το φορτισα στο 100% κλειστο! Σιγα σιγα αρχισε να τρωει κολληματα φουλ! Αργει ν ανοιξει εφαρμογες , ανοιγοκλεινει καμια φορα και παει λεγοντας! Του εχω κανει wipe data και του εχω φλασαρει διαφορες official roms απο τοτε 5 διαφορετικες σιγουρα αλλα κανει τα ιδια! Υπαρχει περιπτωση να φταιει η μπαταρια?? Το ποίο πιθανό σενάριο μια καινούρια μπαταρία γνήσια δεν είναι ακριβή εγώ πήρα μια από το eshop 18€ Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το ποίο πιθανό σενάριο μια καινούρια μπαταρία γνήσια δεν είναι ακριβή εγώ πήρα μια από το eshop 18€ Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτην που εχω την πηρα πριν 1,5 μηνα απο το eshop! Ισως να τα επαιξε με την φορτιση που της εκανα (που το εκλεισα) Περιμενω να μου ερθει η παραγγελια με την καινουρια! Για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Αυτην που εχω την πηρα πριν 1,5 μηνα απο το eshop! Ισως να τα επαιξε με την φορτιση που της εκανα (που το εκλεισα) Περιμενω να μου ερθει η παραγγελια με την καινουρια! Για να δουμε! Κάνε πλάκα να είναι fake;Για δώσε λινκ από που παραγγειλες την άλλη άμα χρειαστεί Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 6, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Για να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο από το επίσημο service smartek κόστος 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Από προχθές που έκανα την τελευταία αναβάθμιση, δεν μπορώ να βγάλω screenshot πατώντας Power και Home button ταυτόχρονα. Βγάζει σφάλμα " Unfortunately System UI has stopped ". Έκανα Wipe cashed αλλά δεν διορθώθηκε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Από προχθές που έκανα την τελευταία αναβάθμιση, δεν μπορώ να βγάλω screenshot πατώντας Power και Home button ταυτόχρονα. Βγάζει σφάλμα " Unfortunately System UI has stopped ". Έκανα Wipe cashed αλλά δεν διορθώθηκε :( Hard reset από recovery Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Τελικά μετά από επίσκεψη σε κατάστημα σέρβις στην Β.Όλγας και αλλαγή μπαταρίας, το κινητό σαν να έφτιαξε, με μια μικρή επιφυλάξει για το χαμήλωμα του ήχου κλήσης, που παίζει μια φορά να το έκανε μόνο του:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Κάνε πλάκα να είναι fake;Για δώσε λινκ από που παραγγειλες την άλλη άμα χρειαστεί Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτη που εχω τωρα την αγορασα απο το eshop στην Ελλαδα! Note 4 bulk battery (ειναι ιδια απλα χωρις συσκευασια, ετσι μου ειπαν!) Θελετε και link? Δεν ειχα θεματα αλλα μολις το φορτισα 2 φορες κλειστο τελειως αρχισε τα κολπα! Αυριο θα μου ερθει η καινουρια, την πηρα παλι απο το eshop Κυπρου (βρισκομαι στην Κυπρο τωρα) Θα κανω και μια εγκατασταση καινουριας rom (greece μιας και βγηκε αναβαθμιση) και ενα wipe για να δω αν θα φτιαξει! Edited October 6, 2016 by kanello Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Hard reset από recovery Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Hard reset για το ένα hard reset για το άλλο. ... βαρέθηκα να το στήνω κάθε φορά. Θα φτάσουμε στο σημείο κάθε πρωί να το στήνουμε για να βγάλουμε την μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Hard reset για το ένα hard reset για το άλλο. ... βαρέθηκα να το στήνω κάθε φορά. Θα φτάσουμε στο σημείο κάθε πρωί να το στήνουμε για να βγάλουμε την μέρα. Δοκίμασε στις εφαρμογές να καταργήσεις τις ενημερώσεις από τις υπηρεσίες google play Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δοκίμασε στις εφαρμογές να καταργήσεις τις ενημερώσεις από τις υπηρεσίες google play Από όλες τις εφαρμογές; Sorry αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Από όλες τις εφαρμογές; Sorry αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς να κάνω Πας στη διαχείριση εφαρμογών. Επιλέγεις να τις δεις όλες. Βρίσκεις το "Yπηρεσίες Google Play" Το πατάς. Μετά στο πάνω μέρος πατάς τις 3 τελείες και μετά "Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων" Δοκιμάζεις να τραβήξεις screenshot. Αν δουλέψει καλώς. Αν όχι κάνε κι ένα restart και ξαναδοκίμασε. Αν και πάλι δε παίξει θα ψάξουμε άλλο τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Πας στη διαχείριση εφαρμογών. Επιλέγεις να τις δεις όλες. Βρίσκεις το "Yπηρεσίες Google Play" Το πατάς. Μετά στο πάνω μέρος πατάς τις 3 τελείες και μετά "Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων" Δοκιμάζεις να τραβήξεις screenshot. Αν δουλέψει καλώς. Αν όχι κάνε κι ένα restart και ξαναδοκίμασε. Αν και πάλι δε παίξει θα ψάξουμε άλλο τρόπο. Δεν επιτρέπει να καταργήσω τις ενημερώσεις. Βγάζει μήνυμα Can't uninstall because this package is an active device administrator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δεν επιτρέπει να καταργήσω τις ενημερώσεις. Βγάζει μήνυμα Can't uninstall because this package is an active device administrator. Δοκίμασε να κάνεις επιβολή διακοπής πρώτα πριν την κατάργηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Δοκίμασε να κάνεις επιβολή διακοπής πρώτα πριν την κατάργηση. Καλημέρα! Ούτε αυτό μου επιτρέπει να κάνω. Το εικονίδιο Επιβολή διακοπής είναι αχνό. Έκανα επανεκκίνηση μήπως αλλάξει κάτι, αλλά δυστυχώς κάνει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλημέρα! Ούτε αυτό μου επιτρέπει να κάνω. Το εικονίδιο Επιβολή διακοπής είναι αχνό. Έκανα επανεκκίνηση μήπως αλλάξει κάτι, αλλά δυστυχώς κάνει το ίδιο. Στο μενού της ασφάλειας θα πας στους διαχειριστές συσκευής και θα ξετικάρεις το διαχείριση συσκευής android. Μετά στις εφαρμογές θα βρεις το διαχειριστή συσκευής android και θα κάνεις απεγκατάσταση ενημερώσεων. Μετά από αυτό δε θα πρέπει να είναι αχνή η υπηρεσία Google play. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Στο μενού της ασφάλειας θα πας στους διαχειριστές συσκευής και θα ξετικάρεις το διαχείριση συσκευής android. Μετά στις εφαρμογές θα βρεις το διαχειριστή συσκευής android και θα κάνεις απεγκατάσταση ενημερώσεων. Μετά από αυτό δε θα πρέπει να είναι αχνή η υπηρεσία Google play. Ούτε αυτό μπορώ να κάνω. Όταν το ξετικάρω, κρασσάρουν τα Settings και με πετάει έξω. Το ίδιο συμβαίνει ακόμα και αν μπω σε safe mode. Δεν βλέπω να γλυτώνω το factory reset, και όλα αυτά εξ'αιτίας μιας μικρής αναβάθμισης :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ούτε αυτό μπορώ να κάνω. Όταν το ξετικάρω, κρασσάρουν τα Settings και με πετάει έξω. Το ίδιο συμβαίνει ακόμα και αν μπω σε safe mode. Δεν βλέπω να γλυτώνω το factory reset, και όλα αυτά εξ'αιτίας μιας μικρής αναβάθμισης :( Άμα στο κάνει και στο safe mode, δυστυχώς δεν γλυτώνεις το factory reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Άμα στο κάνει και στο safe mode, δυστυχώς δεν γλυτώνεις το factory reset. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Edit: Το έκανα επαναφορά και τώρα το στήνω. Φαίνεται να δουλεύει σωστά τώρα! Edited October 8, 2016 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Είδατε καμία διαφορά στην μπαταρία με την αναβάθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts