Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν επικοινωνήσεις πες μας τι ακριβώς σου είπαν, γιατί εγώ πάει καιρός που πήρα τηλέφωνο...

Μαλλον επεσα σε ασχετη.

Η απαντηση ηταν οτι δουλευει σε συσκευες με android 6 και δακτυλικο αποτυπωμα.

Τiς ειπα οτι υπαρχουν παραπονα οτι σε συσκευη note 4 android 6 δεν δουλευει και ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωσει. Τους ρωτησα οι αρμοδιοι εχουν δει τα σχολεια της εφρμογης στο play store και αμφιβαλω αν καταλεβε καν τι της ειπα.

Συμπερασμα μια τρυπα στο νερο.

Ενας φιλος απο εδω μεσα ομως εχει απαντησει οτι του δουλευει κανονικα.

τι γινεται τελικα???????

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παραθετω απαντηση στην ερωτηση που εχω κανει και σε αλλο νημα του φορουμ απο το μελος eloy4s.

"Σε μένα δουλεύει φίλε μου. Αλλά κάποιος άλλος το ανέφερε σαν πρόβλημα ότι δεν έπαιρνε το αποτύπωμα του δακτύλου του (όχι στην εφαρμογή της winbank , σε άλλο "επίπεδο"), και έδινε κωδικό για να μπει. Ξαναλέω, ότι σε εμένα δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα κανονικά."

Επισης και με καποιον που μιλησα απο αγγελια του insomnia που πουλαγε ενα μεταχειρισμενο edge μου ειπε οτι δουλευει κανονικα αλλα για οικονομικους λογους δεν ταιριαξε η συναλλαγη.

Edited by 24_11_74

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί πλήρωσες 14€ να την κατεβάσεις; Αφού κατεβαίνει και δωρεάν!

Και εγώ είχα πρόβλημα στον αισθητήρα εγγύτητας (ή τουλάχιστον έτσι φαινότανε), αλλά τελικά δεν έφταιγε αυτός. Τον αλλάξαμε 2 φορές και πάλι έκανε τα ίδια (έσβηνε η οθόνη κατά τη διάρκεια των κλήσεων και δεν άνοιγε ξανά). Τελικά μου άλλαξαν όλο το πλαίσιο του κινητού μαζί μου με το πίσω πλαστικό που βιδώνουν οι βίδες και το πρόβλημα λύθηκε!

Υποθέτω ότι από το βάλε βγάλε θήκες, επειδή για να βγουν πιέζουμε στο πάνω μέρος της οθόνης, στράβωσε λίγο το πλαίσιο, σηκώθηκε λίγο το τζάμι της οθόνης (μιλάμε για χιλιοστά!) και ο αισθητήρας είχε λάθος ενδείξεις οπότε δεν λειτουργούσε σωστά! Μόλις αλλάξαμε το πλαίσιο το πρόβλημα λύθηκε! Το θέμα είναι ότι το πλαίσιο δεν φαινόταν να έχει κάτι, απλά αν παρατηρούσε κανείς καλά την οθόνη στο πάνω μέρος φαινόταν ότι δεν πατάει καλά πάνω στο πλαίσιο. Από το σέρβις μου είπαν ότι έχουν δει αρκετά Note 4 με το ίδιο πρόβλημα.

Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. Όπως γράφεις με την αλλαγή πλαισίου επιλύεται . Ή εγγύηση το καλύπτει; Πλήρωσες χρήματα ; , Και έχω αλλάξει την ρομ, με την Γερμανική, ( odin κλπ), αλλά ΚΝΟΧ 0*0. Αν θέλεις απάντησε μου.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις έσκασε και η 2η ενημέρωση πάνω στην 6! Η πρώτη ήταν 600+ ΜΒ και η 2η είναι 300+! Έχω γερμανική έκδοση.

Να σημειώσω ότι εγώ μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ΜΜ. Μόνο θετικά σχόλια είχα μέχρι τώρα. Θα σας πω νεότερα μετά την νέα ενημέρωση!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160612/ea3b2286412e6d01b693b04a578c80f9.jpg

Έκανα ενημέρωση των 300+, το κινητό ζεσταθηκε πολύ. ΔΕΝ θυμάμαι να έκανα την 1η των 600+

Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. Όπως γράφεις με την αλλαγή πλαισίου επιλύεται . Ή εγγύηση το καλύπτει; Πλήρωσες χρήματα ; , Και έχω αλλάξει την ρομ, με την Γερμανική, ( odin κλπ), αλλά ΚΝΟΧ 0*0. Αν θέλεις απάντησε μου.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκανα ενημέρωση των 300+, το κινητό ζεσταθηκε πολύ. ΔΕΝ θυμάμαι να έκανα την 1η των 600+

Το θέμα λύνεται με την αλλαγή πλαισίου και το καλύπτει η εγγύηση. Απλά καλό θα ήταν να περάσεις πάλι την ρομ της χώρας που είχε το κινητό από πριν, για να μην σου κάνουν μανουρα στο σέρβις. Μετά αν θέλεις βάλε πάλι την Γερμανική.

Όσο για το δεύτερο, αφού πέρασες την ρομ με το Odin, παίζει να έβαλες την ενημερωμένη απευθείας οπότε μην ανησυχείς.

Μετά από τέσσερις ημέρες με την ΜΜ έχω βγάλει μία ασφαλή άποψη για το αν τη θεωρώ καλύτερη από την ΚΚ. Δεν είχα περάσει την Lolli γιατί διάβαζα πολλά παράπονα (όχι μόνο για την υλοποίηση της Samsung) και μετά από τα καλά λόγια για την ΜΜ αλλά και το ότι έπρεπε κάποια στιγμή να κάνω ένα reset και να το ξαναστήσω, είπα να περάσω την MM. Την φλάσαρα με odin, έκανα factory reset, μου βρήκε ΟΤΑ μία 600MB και μετά μία 300ΜΒ. Σε όλες έκανα factory reset για να "κάτσουν" καλά.

Με σιγουριά, λοιπόν, μπορώ να πω ότι η ΜΜ ΔΕΝ έχει καλύτερη μπαταρία από την KK. Με λιγότερες εφαρμογές αλλά όλες τις ενεργοβόρες που είχα και στην προηγούμενη έκδοση (συν root, ξήλωμα, απενεργοποιήσεις, greenify και λοιπά) η αυτονομία είναι χειρότερη. Δεν ξέρω πραγματικά αυτό το doze που μας είχε πρήξει η Google, τι ακριβώς κάνει. Ακόμα και σε αναμονή έχω ελαφρώς περισσότερη κατανάλωση από την ΚΚ. Εντάξει δεν είναι τρελές οι διαφορές, ίσως ένα 15λεπτο λιγότερο SOT που για μένα, όμως, είναι σημαντικό. Όταν η χρήση είναι αποκλειστικά με WIFI τότε τα πράγματα είναι όπως στην ΚΚ. Όταν η χρήση είναι μικτή, τα data καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία από την ΚΚ! Ακόμα και με κλειστή οθόνη και ενεργοποιημένα data, η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη. Για μένα το doze είναι μια χαζομάρα της Google που κάθε χρόνο υπόσχεται καλύτερη διαχείριση και αυτονομία.

Αυτά όσον αφορά στη μπαταρία. Στα υπόλοιπα η ΜΜ είναι μάλλον καλύτερη από ΚΚ. Όχι από άποψη ταχύτητας μιας και οι δύο εκδόσεις είναι πάρα πολύ καλές, χωρίς lag και κολλήματα αλλά από άποψη animation και προσθηκών. Οι σημειώσεις ανοίγουν ακαριαία όπως και η πλαϊνή μπάρα με παρατεταμένο back ανοίγει στο μισό χρόνο. Τα recent apps έχουν βελτιωθεί τρομερά αφού με το που το πατάς ανοίγουν. Σε αυτά τα τρία μόνο υπήρχε θέμα με την ΚΚ. Συν τις ομορφιές που πήραμε από το Νote 5.

Εν κατακλείδι, η ΜΜ θα ήταν η κορυφαία έκδοση αν είχε την μπαταρία της ΚΚ. Δυστυχώς για μένα η μπαταρία είναι πιο σημαντική από το αν ανοίγει γρηγορότερα το SNote ή αν μπαίνει με εφέ στο facebook. Παρόλα αυτά θα την κρατήσω γιατί την έχω στήσει στα μέτρα μου πάλι και δεν αντέχω την ίδια διαδικασία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλλον επεσα σε ασχετη.

Η απαντηση ηταν οτι δουλευει σε συσκευες με android 6 και δακτυλικο αποτυπωμα.

Τiς ειπα οτι υπαρχουν παραπονα οτι σε συσκευη note 4 android 6 δεν δουλευει και ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωσει. Τους ρωτησα οι αρμοδιοι εχουν δει τα σχολεια της εφρμογης στο play store και αμφιβαλω αν καταλεβε καν τι της ειπα.

Συμπερασμα μια τρυπα στο νερο.

Ενας φιλος απο εδω μεσα ομως εχει απαντησει οτι του δουλευει κανονικα.

τι γινεται τελικα???????

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παραθετω απαντηση στην ερωτηση που εχω κανει και σε αλλο νημα του φορουμ απο το μελος eloy4s.

"Σε μένα δουλεύει φίλε μου. Αλλά κάποιος άλλος το ανέφερε σαν πρόβλημα ότι δεν έπαιρνε το αποτύπωμα του δακτύλου του (όχι στην εφαρμογή της winbank , σε άλλο "επίπεδο"), και έδινε κωδικό για να μπει. Ξαναλέω, ότι σε εμένα δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα κανονικά."

Επισης και με καποιον που μιλησα απο αγγελια του insomnia που πουλαγε ενα μεταχειρισμενο edge μου ειπε οτι δουλευει κανονικα αλλα για οικονομικους λογους δεν ταιριαξε η συναλλαγη.

Μετά την σημερινή ενημέρωση των 300MB δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση την εφαρμογή της WINBANK μήπως και αλλάξει κάτι, αλλά τίποτα. Ακόμα δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα. Να σημειώσω ότι η ενημέρωση ασφάλειας του κινητού λέει πλέον '1 Ιουνίου 2016'. Επίσης το κινητό μου δεν είναι ρουτ.

Το θέμα λύνεται με την αλλαγή πλαισίου και το καλύπτει η εγγύηση. Απλά καλό θα ήταν να περάσεις πάλι την ρομ της χώρας που είχε το κινητό από πριν, για να μην σου κάνουν μανουρα στο σέρβις. Μετά αν θέλεις βάλε πάλι την Γερμανική.

Όσο για το δεύτερο, αφού πέρασες την ρομ με το Odin, παίζει να έβαλες την ενημερωμένη απευθείας οπότε μην ανησυχείς.

Καλησπέρα. Περασα δυο φορες την ρομ, την 1η την κατεβασα από rapidgator, και την 2η τωρα. Την κατεβασα από το sammobile.com, rom TPH, Πορτογαλλια. Και στις δυο περιπτώσεις, το phone info Samsung, εγραφε¨: Χωρα Βιετναμ, και : CSC Country : Ireland/IE, και μετα το φλασ, επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμισεις, η πρωτη επιλογή γλωσας ηταν, Αγγλικα Ιρλανδιας, φυσικα επελεξα τα Ελληνικα. Ειχα την εντυπωση, ότι στο παρελθον, η επιλογή γλωσσας, ξεκινουσε από τα Πορτογαλικα. Και τις δυο ρομ, που κατεβασα, ηταν TPH, πρεπει να είναι η Πορτογαλλια, ΚΝΟΧ 0*0. ΜΕ ανησυχει, θελω να το στειλω Αθηνα, για 3η φορα, παλι δεν δουλευει ο αισθητήρας εγγύτητας.

Δεν ξερω ποσο μακρια εισαι και ποσο απαραιτητο σου ειναι το κινητο, αλλα γνωμη μου ειναι να το στειλεις.

Καλησπέρα. Περασα δυο φορες την ρομ, την 1η την κατεβασα από rapidgator, και την 2η τωρα. Την κατεβασα από το sammobile.com, rom TPH, Πορτογαλλια. Και στις δυο περιπτώσεις, το phone info Samsung, εγραφε¨: Χωρα Βιετναμ, και : CSC Country : Ireland/IE, και μετα το φλασ, επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμισεις, η πρωτη επιλογή γλωσας ηταν, Αγγλικα Ιρλανδιας, φυσικα επελεξα τα Ελληνικα. Ειχα την εντυπωση, ότι στο παρελθον, η επιλογή γλωσσας, ξεκινουσε από τα Πορτογαλικα. Και τις δυο ρομ, που κατεβασα, ηταν TPH, πρεπει να είναι η Πορτογαλλια, ΚΝΟΧ 0*0. ΜΕ ανησυχει, θελω να το στειλω Αθηνα, για 3η φορα, παλι δεν δουλευει ο αισθητήρας εγγύτητας.

Πρεπει να βρηκα ένα αριθμο ΕΑΝ : 8806086456821, και το κουτακι, γραφει στα Πορτογαλικα.

Πρεπει να βρηκα ένα αριθμο ΕΑΝ : 8806086456821, και το κουτακι, γραφει στα Πορτογαλικα.

Δες αν το IMEI που γράφει πίσω στο κινητό (αφού βγάλεις την μπαταρία), συμφωνεί με αυτό που βλέπεις στο πρόγραμμα Phone info. Αν έχεις βάλει ρομ από άλλη χώρα δεν θα είναι ίδιο.

Μολις μου ηρθε νεο ΟΤΑ σε eur ελληνικο unbranded 336 ΜΒ.

Παει σε εκδοση DPE6 και λογικα περιλαμβανει το security patch του Ιουνιου.

Βελτιστοποιηση χρησης μπαταριας.

Καλυτερη διαχειρηση ram.

Ενημερωσεις ασφαλειας.

Μου ήρθε και μένα σε Ιταλικό :)

Παιδιά εσείς που πήρατε αυτή την τελευταία αναβάθμιση, πόσες αναβαθμίσεις πήρατε στην 6; Λογικά αυτή είναι η τρίτη, έτσι δεν είναι; Η πρώτη ήταν κάπου στα 1gb αν θυμάμαι καλά, η 2η κάπου στα 600 mb και τώρα η 3η.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά εσείς που πήρατε αυτή την τελευταία αναβάθμιση, πόσες αναβαθμίσεις πήρατε στην 6; Λογικά αυτή είναι η τρίτη, έτσι δεν είναι; Η πρώτη ήταν κάπου στα 1gb αν θυμάμαι καλά, η 2η κάπου στα 600 mb και τώρα η 3η.

Οχι.Περα απο την βασικη 6.0.1.που ηταν 1.4 γιγα.....αυτη ειναι η πρωτη συμπληρωματικη στα 336 mb.

Mιλαω για ελληνικο unbranded.

Η πρωτη 6.0.1. Που πηραμε ειχε ηδη το security patch του Μαΐου και η σημερινη εχει του Ιουνιου.

Υπέροχη η μπαταρία στη νέα αναβάθμιση :X

Πλέον μπορείς να βλέπεις την πτώση της σε real time και να χρησιμοποιείται και ως αντίστροφη μέτρηση αφού χάνει 1% ανά λεπτό :p :p

Powerd by OnePlus 7 Pro

Πλέον μπορείς να βλέπεις την πτώση της σε real time και να χρησιμοποιείται και ως αντίστροφη μέτρηση αφού χάνει 1% ανά λεπτό :p :p

OTA την πέρασες;

Note 4 & Tapatlk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι... Γενικά από όταν μπήκα στη ΜΜ με ΟΤΑ δεν έχω κάνει κάποιο hard reset... Όσο περνάει ο καιρός η μπαταρία και κολλήματα πάνε από το κακό στο χειρότερο... Πιστεύω πως μόλις βρω χρόνο και κάνω ρισετ θα στρώσει η δουλειά...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Παιδια να ρωτησω κατι εχει φαει σκαλωμα και σ εσας το μεγεθος του ρολογιου στο μεγαλο μεγεθος στην MM cos?Οτι και να διαλεξω στην οθονη κλειδωματος μεγεθος παρεμενει τεραστιο.Καμια ιδεα?

Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος με ολλανδική TBD; δεν έχει έρθει τίποτα(ΟΤΑ) είμαι ακόμα σε 5.1.1 να δοκιμάσω με ΚΙΕS;

Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος με ολλανδική TBD; δεν έχει έρθει τίποτα(ΟΤΑ) είμαι ακόμα σε 5.1.1 να δοκιμάσω με ΚΙΕS;

Ναι δοκίμασε. Και γω με Αυστραλέζικο επειδή δεν ερχόταν πέρασα άλλη με ODIN.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το ΚΙΕS δεν ξερω, αλλα με το Odin θα κανεις εγγυημενα τη δουλεια σου, και χωρις να γραψει το knox.

Εντυπώσεις από την τελευταία αναβάθμιση των 300+ ΜΒ...

Περίμενα να περάσουν πρώτα 2 μέρες και μετά να βγάλω συμπέρασμα. Τις πρώτες 2 μέρες όντως η κατανάλωση ήταν στο 1-2% ανά ώρα σε αδράνεια (είχε αυξηθεί σε σχέση με πριν). Σήμερα 3η μέρα η αναμονή έχει γίνει καλύτερη από ότι ήταν πριν. Ούτε 1% ανά ώρα. Πριν ήμουν στο 1%. Είναι σχεδόν μια ευθεία γραμμή η κατανάλωση όταν δεν το χρησιμοποιώ!

Επίσης έχω την ιδέα ότι το TW έγινε πιο responsive. Νομίζω ότι αποκρίνεται πιο άμεσα, αλλά πάλι μπορεί να είναι και η ιδέα μου.

Θυμίζω ότι δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ούτε όταν ήρθε η 6 ούτε μετά από τις 2 αναβαθμίσεις.

Δες κάποιο tutorial πρώτα ή οδηγίες (υπάρχουν πάρα πολλές στο διαδίκτυο) αν είσαι αρχάριος αν και είναι απλή διαδικασία.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)