Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω ενα note4 εδω και κανένα 2 μηνο οταν η μπαταριά έφτανε στο 20 % εσβηνε....και ήθελε παλι φόρτιση ...εδώ και καμιά βδομάδα ...κάνει συνέχεια επανεκκίνηση ...δηλαδή ενώ δείχνει να είναι στο 100 % παει να ανοίξει ...δείχνει το λογότυπο νοτε4 νιώθω 2 φορές την δόνηση και κάνει ρεσταρτ ....τα έχει παίξει η μπαταρία η έχει πρόβλημα ?

Από ότι φαίνεται η μπαταρία τα έχει παίξει

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μικραινουν τα παντα, ολο το ui. Οι μπαρες γίνονταιμμικρότερες παντου, η taskbar, στις εφαρμογές βλέπεις σχεδον τα διπλασια πράγματα (ποιο μικρα). Αν απο τις ρυθμίσεις βαλεις και μεγαλύτερη γραμματοσειρα βλεπεις μια χαρα παντού και μονο το ui ειναι μικρότερο.

Το πρώτο πράγμα που κανω σε καθε κινητο με μεγάλη οθονη να αλλαξω dpi. Δεν εχει νοημα να βλέπεις οτι σε μια οθονη 4 ιντσων απλα μεγαλυτερο. Το θέμα ειναι να βλεπεις ποιο πολλά πράγματα. Εκτός αν έχεις πρεσβιοπια.

Συνήθως ομως o original launcher δειχνει χάλια και θες καποιον αλλο πχ nova.

Να πως δειχνει στα 350 dpi

http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2016-04-12-20-50-33_zpsbk8idg2e.png

Ποιο θέμα ή icons χρησιμοποιείς; δεν εννοώ ποιον launcher

Ο καινούργιος TWZ στο 6αρι είναι αν δεν κάνω λάθος! (Καινούριο = μόνο εμφάνιση....δεν έδωσε κάτι παραπάνω )

Nova launcher, θεμα: Touchwiz icons, πλην μερικων εικονιδιων που είναι απο το θεμα annabelle ui

Nova launcher, θεμα: Touchwiz icons, πλην μερικων εικονιδιων που είναι απο το θεμα annabelle ui

Πως μπορω να ανεβάσω φωτο να Δείτε πως το έχω φτιάξει Εγώ να Ζηλέψατε χα χα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Πως μπορω να ανεβάσω φωτο να Δείτε πως το έχω φτιάξει Εγώ να Ζηλέψατε χα χα

Κάνεις ένα screenshot με πατημένο το home button και το power button ταυτόχρονα… Μετά το στέλνεις ή σαν συννημένο αρχείο ή την ανεβάζεις την photo μέσο κάποιου site π.χ. postimage και μας δείχνεις το link εδώ… :)

Edit:Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα και εδώ πάντως:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271010

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Μου αρέσει που έχω αγοράσει το nova prime και αγνοούσα ότι έχει θέματα. Καλός είμαι και εγώ.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάτησα κ ανεβασα υποτίθεται.. Αλλά δεν βλέπω να ανέβηκε.. Εκτός κ πρέπει να το δουνε οι διαχειριστές πρωτα

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Αφου εχεις νοτε4, μπορεις να παρεις screenshot και με το πενακι. Αφιερωσε αν θες ενα 10λεπτο να δεις στο youtube ενα απο τα απειρα βιντεο με τις δυνατοτητες που δινει το πενακι.

Επισης αν δεν εχεις το tapatalk, σου συνιστω να το βαλεις. Εκτος του οτι θα εχεις ολα τα φορουμ που παρακολουθεις τακτοποιημενα, θα ανεβαζεις φωτο και λινκς αμεσα.

Edited by fioravanti90

http://postimg.org/image/hxywn7ptl/ Edited by tresor_jim

S10+ <3

Είμαι στην αναζήτηση ενός note 4 f και εχω παρατηρήσει οτι μερικά Note έχουν πίσω στο καπάκι την ένδειξη 4G. Μήπως είναι μαϊμού?

Από που μπορώ να διακρίνω την Γνησιότητα του τηλεφώνου?

Είμαι στην αναζήτηση ενός note 4 f και εχω παρατηρήσει οτι μερικά Note έχουν πίσω στο καπάκι την ένδειξη 4G. Μήπως είναι μαϊμού?

Όχι πάει ανάλογα τον παροχο και την χώρα προέλευσης!

Μερικά μπορεί να έχουν 4g μερικά μπορεί να έχουν σήμα πίσω από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας μερικά απλός τπτ

Κάποια στο καπάκι πίσω θα λένε 4G, κάποια LTE και κάποια δεν θα έχουν τίποτα γραμμένο..εξαρτάται για ποια χώρα προοριζόταν η συσκευή..

Το πιο σίγουρο τρόπο που έχεις είναι το IMEI..το ελέγχεις μέσα από site και βλέπεις το μοντέλο αν είναι γνήσιο της Samsung.

Ρε παιδιά Δείτε το σκρινσουτ ενταξει το ανέβασα? http://postimg.org/image/hxywn7ptl/ Edited by tresor_jim

S10+ <3

Όχι πάει ανάλογα τον παροχο και την χώρα προέλευσης!

Μερικά μπορεί να έχουν 4g μερικά μπορεί να έχουν σήμα πίσω από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας μερικά απλός τπτ

Κάποια στο καπάκι πίσω θα λένε 4G, κάποια LTE και κάποια δεν θα έχουν τίποτα γραμμένο..εξαρτάται για ποια χώρα προοριζόταν η συσκευή..

Το πιο σίγουρο τρόπο που έχεις είναι το IMEI..το ελέγχεις μέσα από site και βλέπεις το μοντέλο αν είναι γνήσιο της Samsung.

Εμένα γράφει 4G+. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείς από εδώ:

https://support-ca.samsung.com/secaew/consumer/ca/findwarranty/warrantyinfo

Έχω 3 χρόνια να πάρω android συσκευή και δεν τα γνωρίζω καλά.

Ρε παιδιά Δείτε το σκρινσουτ ενταξει το ανέβασα? http://postimg.org/image/hxywn7ptl/

Τώρα φαίνεται! ;) Απλά σου δείχνει τον τρόπο και ο φίλος παρακάτω για να φαίνεται και σαν μικρογραφία και εδώ χωρίς να ανοίξουμε το link…

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Ετσι φαινεται πιο ευκολα η δημοσιευμενη εικονα στο postimg χωρις να χρειαζεται να κανουμε κλικ στο λινκ για να δουμε την εικονα.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160413/cd84c72adf5136bb8c799f312b8457d7.jpg

http://s9.postimg.org/kspl3umvv/Screenshot_2016_04_13_11_50_11.jpg

Edited by fioravanti90

Υπάρχει και το Photobucket.com που εχει και εφαρμογή και απο τις φωτο με το εικονίδιο του share τη στέλνεις κατευθείαν εκει και έχει έτοιμα link για φόρουμ με απλο copy past. Εγω ετσι τις ανεβαζω.

Εννοείς από εδώ:

https://support-ca.samsung.com/secaew/consumer/ca/findwarranty/warrantyinfo

Έχω 3 χρόνια να πάρω android συσκευή και δεν τα γνωρίζω καλά.

και εδώ φαίνεται να μπορεί να γίνει η δουλειά σου..

Guest lagoudakis
καλησπερα παιδια μολις αγορασα το f ειναι γερμανικο,εχει ερθει η αναβαθμιση σε Marshmallow;δεν μου δειχνει τιποτα στις ενημερωσεις.....ειναι κοντα η μερα που θα την δωσουν;μην αρχισω να βαζω εφαρμογες και μετα hard reset και φτου απο την αρχη,ευχαριστω

καλησπερα παιδια μολις αγορασα το f ειναι γερμανικο,εχει ερθει η αναβαθμιση σε Marshmallow;δεν μου δειχνει τιποτα στις ενημερωσεις.....ειναι κοντα η μερα που θα την δωσουν;μην αρχισω να βαζω εφαρμογες και μετα hard reset και φτου απο την αρχη,ευχαριστω

Στο οχταπυρινο ( C ) αρχισε απο την προηγουμενη βδομαδα η ΜΜ να δινεται σιγα σιγα, θαρω πως θα αρχισει και για το F συντομα.

Έχω ένα περίεργο θέμα. Όταν παίζω μουσική με κλειστή οθόνη ακούγονται ανά τακτα διαστήματα κάτι ήχοι. Σα παρεμβολές να το πω, σα να τηγανίζεις αυγά να το πω.

Και δεν είναι σε μία εφαρμογή είναι σε όσες παίζουν ήχο και μπορώ να κλείσω οθόνη. Οι ίδιες εφαρμογές με ανοιχτή οθόνη, κανένα θέμα.

Γνωρίζει κάποιος ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)