Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως διαφορά σε απόδοση μεταξύ των 2 δεν είδα.

Αλλά μεγάλη διαφορά σε σήμα είδα υπέρ του F μοντέλου. Και μάλιστα ύστερα από 2 C συσκευές. Τυχαίο? Μπορεί.

Θα πάρω οποίο κάτσει με μια. Μικρή κλήση προς το 4πυρινο μάλλον

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάρε οποίο βρεις φθηνότερο αυτήν την περίοδο. Διαφορές δεν έχουν. Ανά περιόδους είναι μέχρι και 40 ευρώ το ένα ακριβότερο από το άλλο. Εναλλάξ, αναλόγως τη διαθεσιμότητα του καθενός

Καλησπερα παιδια, θα αποκτησω το κτηνος εντος της εβδομαδας, να ρωτησω με τι εκδοση android κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη αυτα που πωλουνται στα μαγαζια (σκρουτζ) ? Υποθετω οτι δε θα ειναι η τελευταια οποτε αν ισχυει αυτο λογικα θα μου ερθει ενημερωση με νεωτερη εκδοση ? και αν ναι ποια ?

Υποθετω οτι δε θα ειναι η τελευταια οποτε αν ισχυει αυτο λογικα θα μου ερθει ενημερωση με νεωτερη εκδοση ? και αν ναι ποια ?

Η έκδοση που τρέχει τώρα είναι η 5.1.1 και αναμένουμε την 6 κάποια στιγμή που θα είναι και η τελευταία…

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Καλησπερα παιδια, θα αποκτησω το κτηνος εντος της εβδομαδας, να ρωτησω με τι εκδοση android κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη αυτα που πωλουνται στα μαγαζια (σκρουτζ) ? Υποθετω οτι δε θα ειναι η τελευταια οποτε αν ισχυει αυτο λογικα θα μου ερθει ενημερωση με νεωτερη εκδοση ? και αν ναι ποια ?

Άντε με το καλό :) Ακόμη και την προηγούμενη της 5.1.1 να έχει (η 4.4.1 ήταν; δεν θυμάμαι), με το που το ανοίξεις και αρχίσει να "αναπνέει" στο internet, θα πάρει την 5.1.1 και αργότερα και την 6.0, όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω.

Ευχαριστω παιδια, δυστυχως το 5 δεν ηρθε ευρωπη, να δουμε αν θα ερθει το 6

Βαζεις μια custom rom Note 5 port και ξεχνάς το 5αρι εντελώς :) .

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Βαζεις μια custom rom Note 5 port και ξεχνάς το 5αρι και την εγγύηση εντελώς :) .

Fixed :D :D

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εγώ πάντως διαφορά σε απόδοση μεταξύ των 2 δεν είδα.

Αλλά μεγάλη διαφορά σε σήμα είδα υπέρ του F μοντέλου. Και μάλιστα ύστερα από 2 C συσκευές. Τυχαίο? Μπορεί.

Στο σημα τι ειδους διαφορα ειδες ?

Παιδιά για σας έχω ένα πρόβλημα που μου παρουσίασε το τηλέφωνο αυτές τις μέρες με το car kit το συνδέω με το Bluetooth.Όταν πάω να πάρω τηλέφωνο δεν ακούω το του του αλλά ένα σφύριγμα και δεν έχω επικοινωνία όταν το βγάλω το Bluetooth μιλάω κανονικά.ένα χρόνο που το δουλεύω ήταν πολύ καλό έχουμε τπτ να με βοηθήσει ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα το πηρα σημερα, να ρωτησω κατι, στην αρχικη οθονη βγαζει μονο 5 εικονιδια στο κατω μερος της οθονης δηλαδη τα εικονιδια για τηλεφωνο , επαφες , μηνυματα , ιντερνετ και εφαρμογες και στην απο πανω σειρα χωραει μονο μεχρι 4 εικονιδια το ενα πλαι στο αλλο,. Ξερει κανεις αν γινεται να εχω παραπανω εικονιδια στο ενα πλαι απο το αλλο και οχι μονο 4 ? Στο Lg G pro που ειχα χωραγε παραπανω και με χαλαει λιγο εδω. Δοκιμασα αλλαγη μεγεθους γραμματοσειρας αλλα δεν αλλαξε κατι

Βάλε κάποιον launcer.. Πχ Nova που είναι ο καλύτερος για μένα...

O Touchwiz δεν σου δίνει και πολλές επιλογές παραμετροποίησης...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ξερει κανεις αν γινεται να εχω παραπανω εικονιδια στο ενα πλαι απο το αλλο και οχι μονο 4 ?

μπορεις να δοκιμασεις το Multicon widget

Fixed :D :D

Δεν συμφωνώ. Έχω πάει κινητό με KNOX x1 σε Samsung αλλα περασμένη μέσω odin την official rom και μου το δέχτηκαν κανονικότατα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο σημα τι ειδους διαφορα ειδες ?

Πχ σε μέρη όπως ασανσέρ η και parking ημιυπόγειο έχανε εντελώς το σήμα και για να το βρει ξανά περνούσαν πάνω από 4-5 λεπτά αφού βρισκόμουν ήδη σε ανοιχτό χώρο. Να σημειώσω πως στα ίδια σημεία δεν έχω απώλεια σήματος αλλά ακόμα και αν συμβεί για κάποιο λόγο επανέρχεται αμεσα. Επίσης αρκετές φορές λαμβανα Sms για κλήσεις προς εμένα χωρίς όμως το τηλεφωνο να είναι κλειστό.

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καμια καλή εφαρμογή που να ρυθμίζουμε το LED της συσκευής έχουμε?? Δοκίμασα το Led Manager αλλά δεν δουλεύει με κάποιες εφαρμογές/λειτουργίες... Πχ με το Sunrise ή να μην ανάβει το led κατά τη διάρκεια της φόρτισης...

Δεν συμφωνώ. Έχω πάει κινητό με KNOX x1 σε Samsung αλλα περασμένη μέσω odin την official rom και μου το δέχτηκαν κανονικότατα.

Μα δεν είναι θέμα συμφωνίας ή διαφωνίας... Το γεγονός είναι ότι χάνεται η εγγύηση.. Τώρα το ότι έτυχε σε σένα να μην το ελέγξουν ή ότι άλλο δεν σημαίνει ότι η Samsung επισκευάζει όλες τις συσκευές με 0x1...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καμια καλή εφαρμογή που να ρυθμίζουμε το LED της συσκευής έχουμε?? Δοκίμασα το Led Manager αλλά δεν δουλεύει με κάποιες εφαρμογές/λειτουργίες... Πχ με το Sunrise ή να μην ανάβει το led κατά τη διάρκεια της φόρτισης...

Νομίζω MONO με custom rom-root πρέπει να υπάρχουν επιπλέον επιλογές για ρύθμιση του LED...(συχνότητα φωτισμού,ρύθμιση χρώματος κ.λ.π.). ;) Η μόνη επιλογή που βρήκα σε stock κατάσταση είναι Ρυθμίσεις>Οθόνη και φόντο>Ένδειξη LED αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο...

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Ετυχε, από τη στιγμή που γράφει ο Knox, ξέχνας την εγγύηση. Αν τύχει και στο δεχτούν, απλά πανηγυρίζεις.

Υπήρχε συμφορουμιτης με note edge που δεν το δέχονταν ούτε επί πληρωμή.

Μια από τα ίδια, αγόρασα καινούργια μπαταρία και ζήτησα επι πληρωμή να το τσεκάρουν εαν έχει κάποιο πρόβλημα hardware και δεν φταίει η μπαταρία σαν μπαταρία, με το που άκουσαν ρουτ μου λένε δεν το ακουμπάνε ακόμα και επι πληρωμή :wacko:

Μου βγαινει συνεχως ενδειξη απο τη γκουγκλ να επιτρεψω προσβαση στο λευκωμ ιστου picasa, παταω συνεχεια deny αλλα εμφανιζεται και παλι καθε μια ωρα.Ξερει κανεις πως μπορω να απαλλαγω απο αυτο ? και επισης τι ακριβως ειναι? αν καταλαβα καλα ζηταει προσβαση στις φωτογραφιες

Μου βγαινει συνεχως ενδειξη απο τη γκουγκλ να επιτρεψω προσβαση στο λευκωμ ιστου picasa, παταω συνεχεια deny αλλα εμφανιζεται και παλι καθε μια ωρα.Ξερει κανεις πως μπορω να απαλλαγω απο αυτο ? και επισης τι ακριβως ειναι? αν καταλαβα καλα ζηταει προσβαση στις φωτογραφιες

Ρυθμίσεις->λογαριασμοί &συγχρονισμός-> πατάς στο google λογαριασμό σου και ξετικάρεις το "συγχρονισμός λευκωμάτων ιστού".

Ετυχε, από τη στιγμή που γράφει ο Knox, ξέχνας την εγγύηση. Αν τύχει και στο δεχτούν, απλά πανηγυρίζεις.

Μπορεί απλα Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου.

Όμως το πήγα με full γνήσια ρομ ούτε ανέφερα φυσικά ρουτ ούτε τίποτα. Απο τη στιγμή που μπορώ να έχω Note 5 εμπειρία εδώ και τώρα. .γιατί όχι? Anyway θεωρώ είναι στη κρίση του καθενός.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Ωραιος ευχαριστω, ξερουμε αν το 6 θα ερθει ευρωπη οταν βγει ?

Παιδιά πια χώρας ρομ μου προτείνετε που έχω κάποια θέματα και θέλω να την αλλάξω

Guest lagoudakis
Ωραιος ευχαριστω, ξερουμε αν το 6 θα ερθει ευρωπη οταν βγει ?
φυσικα και δεν ξερουμε.....ακομα δεν εχει βγει καλα καλα το 5...ολα αλλαζουν απο στιγμη σε στιγμη..ακομα και για το 5

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)