Sofos_5 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Ε δώσε κάνα info ντε. Rom kernel Synapse settings κλπ. By the way είδα wanam xposed. Δουλεύει κανονικά? Το pie είναι Lmt launcher η κάτι άλλο? Rom stock απλά deodexed, Emotion kernel απείραχτος πραγματικά. Το module του wanam ναι δουλεύει κανονικά και το pie είναι lmt. :-) Βέβαια επειδή εδώ δεν είναι το σωστό θέμα θα ανεβάσω αργότερα πιο αναλυτικό βίντεο στο θέμα των τροποποιήσεων. Αν και πιστεύω πως η 5.1.1 που έρχεται θα έχει τόσο καλή υλοποίηση που δεν θα χρειάζονται εξτρά ενέργειες για το ίδιο αποτέλεσμα. Edited August 29, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Βγηκε η 5.1.1 σε τρεις χωρες μεχρι τωρα.μαρεση που προσπαθουμε να παρουμε unbraded για πιο γρηγορα update .όλες branded ειναι:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 5.1.1...on the air:) http://live.samsung-updates.com/details/51506/Galaxy_Note_4_Snapdragon/SM-N910F/HTS/N910FXXU1COH4.html Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλημέρα σας. Τελευταία προσπαθώ να μπω στην ιστοσελίδα που είναι το μισθολόγιο μου και δεν με αφήνει για λόγους ασφαλείας. Πιο παλιά όμως μπορούσα να μπω χωρίς κανένα πρόβλημα. Λέτε να πάτησα κάτι κάπου κατά λάθος; ;; δεν γνωρίζω τι όμως Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Έχω βρει τη ROM 5.1.1 με κωδικό DRE και στις σημειώσεις (Austria 3). Είναι branded σε αυστριακό πάροχο; Δεν είναι κάτι που θέλω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daeman Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Μπορεις να τη βαλεις απλα ισως να εχει καποιες εφαρμογες μεσα απο τον παροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Αν είσαι με alpha bank έχει βάλει πρόσθετους κωδικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Έχω βρει τη ROM 5.1.1 με κωδικό DRE και στις σημειώσεις (Austria 3). Είναι branded σε αυστριακό πάροχο; Δεν είναι κάτι που θέλω, Μπορεις να τη βαλεις απλα ισως να εχει καποιες εφαρμογες μεσα απο τον παροχο. Αν είσαι με alpha bank έχει βάλει πρόσθετους κωδικούς. Την έβαλα και την έβγαλα :p Πολύ πιο γρήγορη σε σχέση με την άθλια 5.1.1. Γενικά η αίσθηση ήταν πολύ καλή και έμεινα ευχαριστημένος από αυτό που είδα. Αλλά το bloat ήταν πολύ και πήρε πόδι όλη η ROM. Επέστρεψα στην Ελληνική 5.0.1 ελπίζοντας πως σε λίγες μέρες θα δούμε κάποια unbranded από κάποια χώρα. Και κάτι που παρατήρησα ήταν πως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δουλεύει σωστά και γρήγορα. Δεν τον δούλεψα όμως αρκετά. Ούτε δέκα φορές και αυτές καθήμενος στο γραφείο μου με την άνεσή μου. Δεν ξέρω τι θα λέει σε καθημερινή χρήση με άβολη λαβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Πέρασα την 5.1.1 Σουηδική .. επιτέλους εξαφανίστηκε το lag από το recents button!! Όλα καλά μέχρι στιγμής πολύ λίγα bloat που σβήνονται με απλό unistall Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Πέρασα την 5.1.1 Σουηδική .. επιτέλους εξαφανίστηκε το lag από το recents button!! Όλα καλά μέχρι στιγμής πολύ λίγα bloat που σβήνονται με απλό unistall Η καθυστέρηση στο άνοιγμα του ενεργού σημειώματος παραμένει; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Καλησπερα! Μου κρασσαρει εντονα το facebook ειδικα οταν παω να ανοιξω καποια δημοσιευση. Αλλος με το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ναι εγώ το είχα, κοίτα λίγες σελίδες πίσω. Να υποθέσω πας να ανοίξεις τις σελίδες με chrome; Μπήκα στις ρυθμίσεις και έβαλα να ανοίγουν με το μαμίσιο internet πρόγραμμα και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Καλησπερα! Μου κρασσαρει εντονα το facebook ειδικα οταν παω να ανοιξω καποια δημοσιευση. Αλλος με το ιδιο προβλημα? Το ίδιο πρόβλημα. Την ημέρα τουλάχιστον 10 φορές μου το κάνει. Δεν φταίει το κινητό. Η άχρηστη εφαρμογή φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Καλησπερα. Μια ερωτηση αν σε αρουταριστο Note 4 που εχει τωρα CSC PHE (Ισπανικο firmware δηλ) περασω την τελευταια σουηδικη 5.1.1 θα εχω θεμα; Φανταζομαι οχι μιας και ειναι επισημο firmware της Sammy..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 απλα αν τυχει ..καποια στραβη και πρεπει να παει service ..περνας ξανα την Ισπανικη... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Η καθυστέρηση στο άνοιγμα του ενεργού σημειώματος παραμένει; Αν εννοείς το double tap με το πενακι, μου φαίνεται βελτιωμένο. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Αν εννοείς το double tap με το πενακι, μου φαίνεται βελτιωμένο. Πατώντας το κουμπί της πένας η πρώτη επιλογή από τις 4 που σου δείχνει είναι το ενεργό σημείωμα. Ανοίγει πιο γρήγορα; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Πέρασα την 5.1.1 Σουηδική .. επιτέλους εξαφανίστηκε το lag από το recents button!! Όλα καλά μέχρι στιγμής πολύ λίγα bloat που σβήνονται με απλό unistall Παίζει κανένα λινκ; Θέλει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Πατώντας το κουμπί της πένας η πρώτη επιλογή από τις 4 που σου δείχνει είναι το ενεργό σημείωμα. Ανοίγει πιο γρήγορα; Ναι είναι άμεσο δεν περιμένω καθόλου. Παίζει κανένα λινκ; Θέλει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3189143 Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ναι είναι άμεσο δεν περιμένω καθόλου. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3189143 Στο c πάντως με την Πολωνική 5.1.1 σίγουρα βελτιώθηκε (καθυστερεί λιγότερο) αλλά δεν είναι άμεσο όπως πχ το άνοιγμα πλέον των recent. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Κανένας με Unbranded ελληνική που να την πήρε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καλημέρα παιδιά προσπαθώ να περάσω την 5.1.1 με odin και στο τέλος της εγκατάστασης μου κολλάει και σταματάει ξέρει κάνεις τη φταίει? Το βάζω το αρχείο στο ΑΡ είναι 1,8gb κατεβασμένη απο εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N910F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Παιδια καλησπερα... Απο το απογευμα εχω παρατηρησει οτι δεν πατιεται το γραμμα π..και γενικα κανει κολληματα..ολα τα αλλα κομπλε..εχει τυχει σε κανεναν. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Έβαλε κάνεις την echoe rom 5.1.1 να πει εντυπώσεις; Και πως την περνάμε για σίγουρα, περνάμε με Odin πρώτα την μαμά και μετά φλασαρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα... Απο το απογευμα εχω παρατηρησει οτι δεν πατιεται το γραμμα π..και γενικα κανει κολληματα..ολα τα αλλα κομπλε..εχει τυχει σε κανεναν. Ευχαριστω! Δοκίμασε να κάνεις για αρχή μια επανεκκίνηση τη συσκευή. Αν δεν διορθωθεί δοκίμασε με κάποια εφαρμογή σχεδιαστική να "ζωγραφισεις" στο σημείο αυτό που είναι το π για να δεις αν υπάρχει πρόβλημα στην αφή ή αν απλά κολλάει το πληκτρολόγιο. Έβαλε κάνεις την echoe rom 5.1.1 να πει εντυπώσεις; Και πως την περνάμε για σίγουρα, περνάμε με Odin πρώτα την μαμά και μετά φλασαρουμε; Για τέτοιου είδους συζητήσεις μιας και εδώ είναι το επίσημο καλύτερα να απευθυνθείς σε αυτό των τροποποιήσεων. Edited September 1, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts