xtatty Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Κοίταξε αν μπορείς να κάνεις κάτι με το ΙΜΕΙ, το γράφει ή απόδειξη αγοράς, το κουτί της συσκευασίας. Προσπάθησε μήπως το Κλειδώσεις από την εταιρεία Κινητής τηλεφωνίας. Δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται. Γίνεται, αλλά δυστυχώς φίλε μου αν αλλάξει rom και βάλει από άλλη χώρα αλλάζει και το emei. Πέρα από αυτό όμως υπάρχουν και προγράμματα που το αλλάζεις. Η εταιρεία τηλεφωνίας θα κλειδώσει μόνο το συγκεκριμένο emei της συσκευής που γράφει πάνω στο κουτί και στην απόδειξη αγοράς του κινητού (και στη συσκευή από πίσω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Κριμα φιλε μολις διαβασα το ποστ σου.......παιδια καλησπερα ειμαι αναμεσα σε Note 4 και S6 αλλα λογο οτι αγορασα ενα Drone για να μην περνω και ταμπλετ και τα κουβαλάω ολα κιολας ειμαι προς το νοτε 4 εισται ευχαριστημενοι? κανα κουσούρι τιποτα? Πρωην κάτοχος ΝΟΤΕ 3, δεν μου έβγαλε πρόβλημα, το πούλησα και πήρα το ΝΟΤΕ 4. Σε εμένα: κάηκε ή οθόνη, ο αισθητήρας εγγύτητας δεν δουλεύει, το έστειλα δύο φορές στην Σαμσουνγκ, Αθηνα, , αλλαγή οθόνης κλπ,, ούτε τώρα δουλεύει ο αισθητήρας εγγύτητας, δεν σβήνει ή οθόνη σε κλήση κλπ, το έχω παροπλισμένο, ρώτα τα παιδιά από το σάιτ, για περισσότερες γνώμες,,. Και αγόρασα το ΜΑΤΕ 7, και ησύχασε το κεφάλι μου. Σε εμένα βγήκε προβληματικό, δεν σημαίνει κάτι αν το αγοράσει εσύ. . Χρησιμοποιείς την πένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Χαχαχαχ όπως του τα λες δεν θα το αγοράσει οπότε τί τον ρωτάς για πένα. Πάντως διαβάζοντας πάντα τα φόρουμ από όλα τα κινητά που είχα παίζει το NOTE να είναι από τα πιο απροβλημάτιστα. Ελάχιστοι έχουν παραπονεθεί σε γενικές γραμμές. Πάντως σε καταλαβαίνω πρέπει να ήσουν πολύ άτυχος. Μακάρι να μην σου ξανατύχει τέτοια συσκευή στο μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Κριμα φιλε μολις διαβασα το ποστ σου.......παιδια καλησπερα ειμαι αναμεσα σε Note 4 και S6 αλλα λογο οτι αγορασα ενα Drone για να μην περνω και ταμπλετ και τα κουβαλάω ολα κιολας ειμαι προς το νοτε 4 εισται ευχαριστημενοι? κανα κουσούρι τιποτα? Εδώ και 1,5 χρόνο φίλε που έχω την συσκευή ΔΕΝ έχω το παραμικρό πρόβλημα από θέμα λειτουργικότητας...Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και κάνω αυτά που θέλω!Το s-pen με εξυπηρετεί πολύ και είναι και ένας από τους λόγους άλλωστε που αγόρασα την συσκευή...Σίγουρα πλέον μετά από τόσο καιρό υπάρχουν άλλες αξιόλογες προτάσεις για άλλες συσκευές εκτός του note με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά.Είναι ανάλογα τις ανάγκες του καθενός...Η αφαιρούμενη μπαταρία και η microSD είναι ένα επίσης από τα θετικά για μένα της συσκευής...Δεν ξέρω μήπως κράταγες και μια στάση αναμονής μιας και σε λίγο καιρό -και samsung επιτρέποντος βέβαια- θα έρθει και το note 6 εκτός αν κοιτάς και το οικονομικό οπότε σίγουρα το note 4 είναι μια καλή εναλλακτική οικονομική πρόταση... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Κριμα φιλε μολις διαβασα το ποστ σου.......παιδια καλησπερα ειμαι αναμεσα σε Note 4 και S6 αλλα λογο οτι αγορασα ενα Drone για να μην περνω και ταμπλετ και τα κουβαλάω ολα κιολας ειμαι προς το νοτε 4 εισται ευχαριστημενοι? κανα κουσούρι τιποτα? Το drone τι σχεση εχει? Και με τα 2 θα δουλεύει. Εκτος αν εννοείς οτι μεταξυ των 2 προτιμας το νοτε λογω της μεγαλύτερης οθόνης και πιθανοτατα ποιο ευκολου χειρισμού του drone λογω τής μεγαλύτερης οθονης, οποτε απο αυτη την αποψη το νοτε εχει ενα προβάδισμα. Το s6 εννοείται οτι ειναι ποιο γρηγορο ως νεοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Πρωην κάτοχος ΝΟΤΕ 3, δεν μου έβγαλε πρόβλημα, το πούλησα και πήρα το ΝΟΤΕ 4. Σε εμένα: κάηκε ή οθόνη, ο αισθητήρας εγγύτητας δεν δουλεύει, το έστειλα δύο φορές στην Σαμσουνγκ, Αθηνα, , αλλαγή οθόνης κλπ,, ούτε τώρα δουλεύει ο αισθητήρας εγγύτητας, δεν σβήνει ή οθόνη σε κλήση κλπ, το έχω παροπλισμένο, ρώτα τα παιδιά από το σάιτ, για περισσότερες γνώμες,,. Και αγόρασα το ΜΑΤΕ 7, και ησύχασε το κεφάλι μου. Σε εμένα βγήκε προβληματικό, δεν σημαίνει κάτι αν το αγοράσει εσύ. . Χρησιμοποιείς την πένα; Μαλλον ετυχε σε σενα απο οτι εχω διαβασει ειναι γενικα καλύτερο απο τις περισσότερες συσκευές Χαχαχαχ όπως του τα λες δεν θα το αγοράσει οπότε τί τον ρωτάς για πένα. Πάντως διαβάζοντας πάντα τα φόρουμ από όλα τα κινητά που είχα παίζει το NOTE να είναι από τα πιο απροβλημάτιστα. Ελάχιστοι έχουν παραπονεθεί σε γενικές γραμμές. Πάντως σε καταλαβαίνω πρέπει να ήσουν πολύ άτυχος. Μακάρι να μην σου ξανατύχει τέτοια συσκευή στο μέλλον Χαχαχαχα σιγουρα πραγματα χαχαχα! Εδώ και 1,5 χρόνο φίλε που έχω την συσκευή ΔΕΝ έχω το παραμικρό πρόβλημα από θέμα λειτουργικότητας...Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και κάνω αυτά που θέλω!Το s-pen με εξυπηρετεί πολύ και είναι και ένας από τους λόγους άλλωστε που αγόρασα την συσκευή...Σίγουρα πλέον μετά από τόσο καιρό υπάρχουν άλλες αξιόλογες προτάσεις για άλλες συσκευές εκτός του note με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά.Είναι ανάλογα τις ανάγκες του καθενός...Η αφαιρούμενη μπαταρία και η microSD είναι ένα επίσης από τα θετικά για μένα της συσκευής...Δεν ξέρω μήπως κράταγες και μια στάση αναμονής μιας και σε λίγο καιρό -και samsung επιτρέποντος βέβαια- θα έρθει και το note 6 εκτός αν κοιτάς και το οικονομικό οπότε σίγουρα το note 4 είναι μια καλή εναλλακτική οικονομική πρόταση... ;) Σιγουρα ειναι και το οικονομικο αλλα θα δειξει!!!! Το drone τι σχεση εχει? Και με τα 2 θα δουλεύει. Εκτος αν εννοείς οτι μεταξυ των 2 προτιμας το νοτε λογω της μεγαλύτερης οθόνης και πιθανοτατα ποιο ευκολου χειρισμού του drone λογω τής μεγαλύτερης οθονης, οποτε απο αυτη την αποψη το νοτε εχει ενα προβάδισμα. Το s6 εννοείται οτι ειναι ποιο γρηγορο ως νεοτερο. Εεεε ναι λογο οθονης διαλεξα το Νοte αλλα ακομα το σκέφτομαι!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εγώ σκέφτομαι το mate 8, και το φθηνότερο xiaomi mi max, αν θαχω χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Guys, αν θελήσω να το πουλήσω, πως κάνω back up όσα έχω στο S note;; Αυτό με καίει κυρίως. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αφού συγχρονίζονται με το Samsung acoount σου... Πήγαινε στις ρυθμίσεις του S Note -> Λογαριασμοί -> Samsung Account... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι αλλά πώς κάνω εισαγωγή αν το επόμενο κινητό μου δεν είναι Note ή δεν είναι καν Samsung; Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Νομίζω σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις export σε pdf. Το είχα κάνει στο note3 αλλά πιστεύω θα γίνεται και στο note4. Όντως γίνεται. Ανοίγεις το snote, επιλέγεις ΠΕΡ. (πάνω δεξιά)> Επεξεργ.> Επιλογή σημειώσεων > ΕΞΑΓΩΓΗ > Αρχείο PDF Edited June 7, 2016 by kotsosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Νομίζω σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις export σε pdf. Το είχα κάνει στο note3 αλλά πιστεύω θα γίνεται και στο note4. Όντως γίνεται. Ανοίγεις το snote, επιλέγεις ΠΕΡ. (πάνω δεξιά)> Επεξεργ.> Επιλογή σημειώσεων > ΕΞΑΓΩΓΗ > Αρχείο PDF https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/5d75d5776a13c7d70b50cb604df6ebe1.jpg Πάνω δεξιά δεν έχει τέτοια επιλογή. Ή είμαι εντελώς άλλου; :p Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πρέπει να έχεις παλαιότερη έκδοση του snote. Δοκίμασες στις τελίτσες πάνω δεξιά; Επίσης, δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο, έχω επιλέξει να μου δείχνει όλες τις σημειώσεις και όχι μόνο τις πρόσφατες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γιατί το λες αυτό; Επειδή είμαι ακόμα στην 4.4; :lol: Δεν βρίσκω επιλογή για pdf δυστυχώς. Δοκίμασα Κies χθες και είχε επιλογή για back up στο S Note. Το θέμα είναι να υπάρχει σε μορφή που θα μπορεί να γίνει ανάγνωση μετά από άλλη συσκευή με κάποιο τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αν κάνεις λογαριασμό evernote και μετά sync θα σου τα μεταφέρει όλα τα notes από s note; Το είχα κάνει από την αρχή και δεν ξέρω αν θα μεταφέρει τα πάντα πριν την δημιουργία του λογαριασμού. Κάνε μια δοκιμή. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γιατί το λες αυτό; Επειδή είμαι ακόμα στην 4.4; :lol: Δεν βρίσκω επιλογή για pdf δυστυχώς. Δοκίμασα Κies χθες και είχε επιλογή για back up στο S Note. Το θέμα είναι να υπάρχει σε μορφή που θα μπορεί να γίνει ανάγνωση μετά από άλλη συσκευή με κάποιο τρόπο. Εγω θα σου ελεγα βαλε την 6.0.1 δεν υπαρχει λογος να το εχεις στην 4.4.4 χανεις πραγματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αν κάνεις λογαριασμό evernote και μετά sync θα σου τα μεταφέρει όλα τα notes από s note; Το είχα κάνει από την αρχή και δεν ξέρω αν θα μεταφέρει τα πάντα πριν την δημιουργία του λογαριασμού. Κάνε μια δοκιμή. Ευχαριστώ αγορίνα. Εγω θα σου ελεγα βαλε την 6.0.1 δεν υπαρχει λογος να το εχεις στην 4.4.4 χανεις πραγματα..... Οσο διαβάζω για bugs και μπαταρία φοβάμαι να κάνω το βήμα. Επίσης, θέλω root και xposed και δεν ξέρω αν έχουν βγει για την MM. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γιατί το λες αυτό; Επειδή είμαι ακόμα στην 4.4; :lol: Δεν βρίσκω επιλογή για pdf δυστυχώς. Δοκίμασα Κies χθες και είχε επιλογή για back up στο S Note. Το θέμα είναι να υπάρχει σε μορφή που θα μπορεί να γίνει ανάγνωση μετά από άλλη συσκευή με κάποιο τρόπο. Τσέκαρε αν σου κάνει το s note viewer αν πάρεις άλλο κινητό. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZO Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά, πέρασα κι εγώ σήμερα την 6.0.1 και οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι καλές μέχρι στιγμής. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι όταν ανοίγω την συσκευή μου ζητάει κωδικό, πράγμα που δεν υπήρχε στην προηγούμενη έκδοση. Υπόψην ότι το έχω να κλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα, αν ξέρει κανείς πως μπορώ να παρακάμψω την εισαγωγή κωδικού ας μου απαντήσει παρακαλώ!! Edited June 7, 2016 by KOZO Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]KOZO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πέρασα κι εγώ σήμερα την 6.0.1 και οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι καλές μέχρι στιγμής. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι όταν ανοίγω την συσκευή μου ζητάει κωδικό, πράγμα που δεν υπήρχε στην προηγούμενη έκδοση. Υπόψην ότι το έχω να κλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα, αν ξέρει κανείς πως μπορώ να παρακάμψω την εισαγωγή κωδικού ας μου απαντήσει παρακαλώ!! Καλημερα και απο μενα !!! Εχω την αισθηση (οπως εχω γραψει και πιο πανω) πως η 6.0.1 εχει γενικα καποιο προβλημα στο κλειδωμα της συσκευης με αποτυπωμα. Στο δικο μου οταν βαζω κλειδωμα με αποτυπωμα κανει rsstart... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πέρασα και εγω την 6.0.1 COS όλα κάλα προς το πάρον.Βέβαια μετά από κάθε αναβάθμιση κάνω πάντα wipe cache/factory reset.Απ οτι παρατηρώ καλύτερη διαχείριση ραμ και μπάταρια αισθήτα πιο καλή.Οσο για τον κωδικό έχω βάλει επίσης αποτύπωμα τον ζητάει μετά απο restart ή ανοιγμα της συσκευής από κλειστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZO Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλημερα και απο μενα !!! Εχω την αισθηση (οπως εχω γραψει και πιο πανω) πως η 6.0.1 εχει γενικα καποιο προβλημα στο κλειδωμα της συσκευης με αποτυπωμα. Στο δικο μου οταν βαζω κλειδωμα με αποτυπωμα κανει rsstart... Πέρασα και εγω την 6.0.1 COS όλα κάλα προς το πάρον.Βέβαια μετά από κάθε αναβάθμιση κάνω πάντα wipe cache/factory reset.Απ οτι παρατηρώ καλύτερη διαχείριση ραμ και μπάταρια αισθήτα πιο καλή.Οσο για τον κωδικό έχω βάλει επίσης αποτύπωμα τον ζητάει μετά απο restart ή ανοιγμα της συσκευής από κλειστή. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά, μάλλον θα πρέπει να συνηθίσω την νέα έκδοση:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]KOZO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δεν άντεξα τελικά και φλασαρα και εγώ την ΜΜ. Πέρασα την Ινδική και με το που άνοιξα έκανε άλλες δυό μεγάλες αναβαθμίσεις ΟΤΑ. Το ρουταρα, του πέρασα και ΤWP και το έστησα μετά από πολύ κόπο! :p Τώρα θα το παρακολουθώ και θα έρθω μετά για εντυπώσεις. Στάλθηκε από το SM-N910G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δεν άντεξα τελικά και φλασαρα και εγώ την ΜΜ. Πέρασα την Ινδική και με το που άνοιξα έκανε άλλες δυό μεγάλες αναβαθμίσεις ΟΤΑ. Το ρουταρα, του πέρασα και ΤWP και το έστησα μετά από πολύ κόπο! :p Τώρα θα το παρακολουθώ και θα έρθω μετά για εντυπώσεις. Στάλθηκε από το SM-N910G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέλω εντυπώσεις από 4.4.4 σε 6.0.1!Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που μπορείς να μας πεις τις διαφορές!:lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Θέλω εντυπώσεις από 4.4.4 σε 6.0.1!Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που μπορείς να μας πεις τις διαφορές!:lol: Χεχεχ!! Η μπαταρία με καίει κυρίως αν και με τις τόσες εφαρμογές που έχω, ούτε με 4000mAh δεν την παλεύει το κιν. Θυμιστε μου τι απενεργοποιώ από τους κρυφούς συγχρονισμούς της Google στα περίεργα υπομενού. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts