st9 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλησπέρα. Όταν πήγαινα ναν γράψω ένα κείμενο είτε σε messenger or viber, κάτω στις ρυθμίσεις μου έβγαζε το μικρόφωνο όπου μίλαγα και έγραφε. Ξαφνικά εξαφανίστηκε. Πως μπορώ να το ενεργοποίησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Και εγω πηγα να την ξανα περασω την γερμανικη αλλα τιποτα μου κολλαγε στο samsung logo με τα αστερακια και εκανε και ρεσταρτ. Εσυ πως την περασες χωρις προβλημα ; Θα προσπαθήσω να δώσω το λινκ,http://www.myphone.gr/forum/showthread.php ,. Πάρα πολύ προσοχή, και καλή επιτυχία. Ακολούθησε τον οδηγό, κατά γράμμα, Και με ευθύνη σου. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω το link, δεν δουλεύει. Γιαυτό:. Στην αναζήτηση του google: flash samsung with odin,,,,, επέλεξε ,. Σελίδες γραμμένες στα Ελληνικά. Λογικά πρέπει να βλέπεις τον οδηγό του myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Αυτό είναι το link του θέματος... Δεν στο βγάζει γιατί έχεις σβήσει τον αριθμό στο τέλος και δεν μπορεί να προσδιορίσει το θέμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Θα προσπαθήσω να δώσω το λινκ,http://www.myphone.gr/forum/showthread.php ,. Πάρα πολύ προσοχή, και καλή επιτυχία. Ακολούθησε τον οδηγό, κατά γράμμα, Και με ευθύνη σου. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω το link, δεν δουλεύει. Γιαυτό:. Στην αναζήτηση του google: flash samsung with odin,,,,, επέλεξε ,. Σελίδες γραμμένες στα Ελληνικά. Λογικά πρέπει να βλέπεις τον οδηγό του myphone. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Αυτό είναι το link του θέματος... Δεν στο βγάζει γιατί έχεις σβήσει τον αριθμό στο τέλος και δεν μπορεί να προσδιορίσει το θέμα... Το εκανα και πετυχε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω βαλει αυτη την ρομ εδω: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ATO/ Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Τελικά δεν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιησω τον χρόνο διακόπτη στις φώτο κλειδώματος οθόνης ?? Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Τελικά δεν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιησω τον χρόνο διακόπτη στις φώτο κλειδώματος οθόνης ?? Δοκίμασες να βάλεις φόντο στην οθόνη κλειδώματος μέσω 3ου προγράμματος, π.χ. quickpik; Δοκίμασε και πες αν θα στο κάνει πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Καλησπερα απο χθες το βραδυ εχει εμφανιστει στο επανω αριστερα μερος της οθονης το εικονιδιακι ενημερωση λογισμικου και οταν το παταω γραφει ληψη ενημερωσεων. Τι συμβαινει και δε μπορει να κανει αναβαθμιση εδω και 24 ωρες ? πρεπει να κανω κατι ? Υποθετω πως δεν ειχε ολοκληρωθει το downloading ακομη και γι αυτο δεν εκανε τιποτα. Αν εισαι στην 5.1.1 αυτη ειναι η ΜΜ (6.01) η οποια ειναι πανω απο 1GB. Θελει το χρονο της δηλαδη. Ξαναδοκιμασες σημερα; Αλλοιως πηγαινε Ρυθμισεις--> Πληροφοριες συσκευης και δες στον ελεγχο για ληψη ενημερωσεων τι παιζει εκει. Αν εχει κατεβει, θα πρεπει να σου δωσει τη δυνατοτητα για αμεση εγκατασταση. Α, και η μπαταρια σου θα πρεπει να ειναι πανω απ το 40% αν θυμαμαι καλα. EDIT: Μετα απο δευτερη αναγνωση του μηνυματος σου, υπαρχει πιθανοτητα η αναβαθμηση που περιγραφεις να μην αφορα το λογισμικο της συσκευης αλλα καποιας εφαρμογης. Δεν γραφεις αναλυτικα τι αφορα η αναβαθμηση, οποτε το πρωτο μερος του μηνυματος μου παιζει να ειναι και ακυρο. Edited May 30, 2016 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Παιδιά έχετε προσέξει αλλαγή στις προεπιλογές των εφαρμογών;Τώρα δεν σε ρωτάει και μόλις ανοίξεις μια εφαρμογή με ενα πρόγραμμα,το θεωρεί δεδομένο και προεπιλεγμένο.Επίσης στο playstore δεν σου ζητάει πλέον αν συμφωνείς με τις άδειες.Ξεκινάει την εγκατάσταση θεωρώντας δεδομένο οτι εγώ δηλαδή συνφωνώ με όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Παιδιά έχετε προσέξει αλλαγή στις προεπιλογές των εφαρμογών;Τώρα δεν σε ρωτάει και μόλις ανοίξεις μια εφαρμογή με ενα πρόγραμμα,το θεωρεί δεδομένο και προεπιλεγμένο.Επίσης στο playstore δεν σου ζητάει πλέον αν συμφωνείς με τις άδειες.Ξεκινάει την εγκατάσταση θεωρώντας δεδομένο οτι εγώ δηλαδή συνφωνώ με όλα; Ναι το 1ο έτσι είναι. Αν θες να αλλάξεις το προεπιλεγμένο πρόγραμμα, πρέπει να πας στις ρυθμίσεις των εφαρμογών και να κάνεις διαγραφή προεπιλογών. Για το 2ο, πλέον μπορείς να ρυθμίζεις τις άδειες που ζητάει κάθε εφαρμογή και να αποκλειείς αυτές που δεν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali9803 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Καλησπέρα σας. Κάτοχος ενός S3, θα αγοράσω εταιρικό με επιδότηση. Μέχρι πρότινος στόχευα σε χαμηλότερου επιπέδου μοντέλα αλλά μόλις με ενημέρωσαν ότι έχω τη δυνατότητα για παραπάνω χρήματα, οπότε σκέπτομαι και το παρόν μοντέλο. Βλέπω ότι πλέον αρχίζει και "ενεργοποιείται" το Android 6. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με την απόδοση του τηλεφώνου : Με το καινούριο λογισμικό, το τηλέφωνο είναι γρηγορότερο? Πχ, δίνει καλύτερα benchmarks? Η απόδοση της μπαταρίας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 φιλε μου προσωπικα το πηρα πριν 1 μηνα(λογω κλοπης του note3)...το δουλεψα μονο 10 μερες με 5 γιατι μετα μου ηρθε η 6,οποτε δεν εχει σημασια η γνωμη μου,προσωπικα δεν ειδα καμμια διαφορα απο πριν....η αν υπαρχει ειναι ελαχιστη που δεν την καταλαβα,θα σου απαντησουν καλυτερα αυτοι που το εχουν πιο πολυ χρονο,σιγουρα σε σχεση με το s3 ειναι αλλος κοσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali9803 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 φιλε μου προσωπικα το πηρα πριν 1 μηνα(λογω κλοπης του note3)...το δουλεψα μονο 10 μερες με 5 γιατι μετα μου ηρθε η 6,οποτε δεν εχει σημασια η γνωμη μου,προσωπικα δεν ειδα καμμια διαφορα απο πριν....η αν υπαρχει ειναι ελαχιστη που δεν την καταλαβα,θα σου απαντησουν καλυτερα αυτοι που το εχουν πιο πολυ χρονο,σιγουρα σε σχεση με το s3 ειναι αλλος κοσμος Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Μια απορία που ξέχασα να αναφέρω είναι εάν υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στις εκδόσεις με τους διαφορετικούς επεξεργαστές. Εσύ ποια έχεις αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Καλησπέρα σας. Κάτοχος ενός S3, θα αγοράσω εταιρικό με επιδότηση. Μέχρι πρότινος στόχευα σε χαμηλότερου επιπέδου μοντέλα αλλά μόλις με ενημέρωσαν ότι έχω τη δυνατότητα για παραπάνω χρήματα, οπότε σκέπτομαι και το παρόν μοντέλο. Βλέπω ότι πλέον αρχίζει και "ενεργοποιείται" το Android 6. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με την απόδοση του τηλεφώνου : Με το καινούριο λογισμικό, το τηλέφωνο είναι γρηγορότερο? Πχ, δίνει καλύτερα benchmarks? Η απόδοση της μπαταρίας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ως άτομο που έκανα την ίδια ακριβώς αλλαγή και ως κάτοχος του Note 4 από τον περασμένο Απρίλη πιστεύω πως η αλλαγή θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Η απόδοση της μπαταρίας στο δικό μου τηλέφωνο ήταν εξ΄αρχής και με όλες τις εκδόσεις λογισμικού που πέρασαν άριστες. Με την έκδοση 6 πλέον θεωρώ από την χρήση μου πως έχουν βελτιωθεί σε ένα μικρό ποσοστό από πριν. Τα benchmarks θα σου έλεγα να μην τα δίνεις καθόλου σημασία γιατί αν δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί ένα τηλέφωνο ακόμα και 150,000 να στο βγάζουν εσύ θα ξενερώνεις, σημασία έχει να ξέρεις για τι χρήση θέλεις να κάνεις με αυτή τη συσκευή και από εκεί θα κρίνεις αν σε ικανοποιούν οι επιδόσεις του. Γνωστοί μου με S6 - S6 edge - Iphone 6 ακόμα και Note 4 που δεν γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν τα κινητά τους απορούν πως το δικό μου είναι πιο γρήγορο, πιο ομαλό στην χρήση και πιο αποδοτικό σαν τηλέφωνο από τα άλλα με υψηλότερα σκορ. Παρόλα αυτά θα σου τονίσω ένα πράγμα που θεωρώ ως το πιο σημαντικό, δες τι ζητάς από μια συσκευή. Αν δεν ζητάς και σου είναι άχρηστο το S-Pen και οι λειτουργίες του τότε ίσως να πας σε κάτι άλλο με ίσως μικρότερο κόστος ή "υψηλότερα" αποτελέσματα στα benchmark μιας και βλέπω από την ερώτηση σου πως το σκορ της συσκευής που θα πάρεις έχει και αυτό το "βάρος" του στην επιλογή σου. Επίσης το μέγεθος του είναι ένα ακόμα θέμα. Σε χρήστες όπως εγώ που δεν με ενοχλεί, με εξυπηρετεί μάλιστα, αυτό το μέγεθος και που λειτουργώ το S-Pen τότε η σειρά Note είναι μονόδρομος. Αν θέλεις απλά ένα τηλέφωνο με υψηλές προδιαγραφές σε νορμάλ μέγεθος για να παίρνεις τηλέφωνα, να στέλνεις μηνύματα και internet τότε δες κάτι άλλο όπως ένα πιο καινούριο μοντέλο από την σειρά S, το S6 για παράδειγμα. Ελπίζω να μην σε κούρασα με το μέγεθος του post :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali9803 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Ως άτομο που έκανα την ίδια ακριβώς αλλαγή και ως κάτοχος του Note 4 από τον περασμένο Απρίλη πιστεύω πως η αλλαγή θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Η απόδοση της μπαταρίας στο δικό μου τηλέφωνο ήταν εξ΄αρχής και με όλες τις εκδόσεις λογισμικού που πέρασαν άριστες. Με την έκδοση 6 πλέον θεωρώ από την χρήση μου πως έχουν βελτιωθεί σε ένα μικρό ποσοστό από πριν. Τα benchmarks θα σου έλεγα να μην τα δίνεις καθόλου σημασία γιατί αν δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί ένα τηλέφωνο ακόμα και 150,000 να στο βγάζουν εσύ θα ξενερώνεις, σημασία έχει να ξέρεις για τι χρήση θέλεις να κάνεις με αυτή τη συσκευή και από εκεί θα κρίνεις αν σε ικανοποιούν οι επιδόσεις του. Γνωστοί μου με S6 - S6 edge - Iphone 6 ακόμα και Note 4 που δεν γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν τα κινητά τους απορούν πως το δικό μου είναι πιο γρήγορο, πιο ομαλό στην χρήση και πιο αποδοτικό σαν τηλέφωνο από τα άλλα με υψηλότερα σκορ. Παρόλα αυτά θα σου τονίσω ένα πράγμα που θεωρώ ως το πιο σημαντικό, δες τι ζητάς από μια συσκευή. Αν δεν ζητάς και σου είναι άχρηστο το S-Pen και οι λειτουργίες του τότε ίσως να πας σε κάτι άλλο με ίσως μικρότερο κόστος ή "υψηλότερα" αποτελέσματα στα benchmark μιας και βλέπω από την ερώτηση σου πως το σκορ της συσκευής που θα πάρεις έχει και αυτό το "βάρος" του στην επιλογή σου. Επίσης το μέγεθος του είναι ένα ακόμα θέμα. Σε χρήστες όπως εγώ που δεν με ενοχλεί, με εξυπηρετεί μάλιστα, αυτό το μέγεθος και που λειτουργώ το S-Pen τότε η σειρά Note είναι μονόδρομος. Αν θέλεις απλά ένα τηλέφωνο με υψηλές προδιαγραφές σε νορμάλ μέγεθος για να παίρνεις τηλέφωνα, να στέλνεις μηνύματα και internet τότε δες κάτι άλλο όπως ένα πιο καινούριο μοντέλο από την σειρά S, το S6 για παράδειγμα. Ελπίζω να μην σε κούρασα με το μέγεθος του post :) Εμπεριστατωμένη ανάλυση! Βάζοντας το S6 στην εξίσωση έπιασες ακριβώς τη σκέψη μου διότι έχω ήδη ανοίξει θέμα για επιλογή ενός εκ των δύο. Άλλο τό 'να, άλλο τ' άλλο θα μου πεις αλλά και τα δυο έχουν στοιχεία που με τραβάνε. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Μια απορία που ξέχασα να αναφέρω είναι εάν υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στις εκδόσεις με τους διαφορετικούς επεξεργαστές. Εσύ ποια έχεις αν επιτρέπεται?φιλε μου εχω το f....απο οτι εχουν πει τα παιδια ειναι σχεδον τα ιδια και δυσκολα θα καταλαβει καποιος διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Εμπεριστατωμένη ανάλυση! Βάζοντας το S6 στην εξίσωση έπιασες ακριβώς τη σκέψη μου διότι έχω ήδη ανοίξει θέμα για επιλογή ενός εκ των δύο. Άλλο τό 'να, άλλο τ' άλλο θα μου πεις αλλά και τα δυο έχουν στοιχεία που με τραβάνε. Ευχαριστώ! S6 και S6 edge έχουν η αδερφή μου και ο γαμπρός μου. Κρίνοντας από την χρήση όλων τα οποία πέρασαν από τα δικά μου χέρια για σετάρισμα και τεστάρισμα διότι οι άλλοι 2 είναι απλοί χρήστες που πήραν το S6 γιατί ήταν χρυσό και το edge γιατί ήταν "ωραίο", έχω να σου πω πως 2 σημειώσεις την μέρα να κάνεις και να λειτουργήσεις το S-pen μέσα σε ένα μήνα από την επιλογή του Note αντί του S6 θα κάνεις τις μισές δουλειές σου με το S-Pen. Μιλάμε εκτός των άλλων πρακτικά για αντίστοιχες συσκευές αλλά στα συν για το S6 πως το δακτυλικό αποτύπωμα λειτουργεί με touch και όχι με swype όπως το Note (αν το λειτουργήσεις βέβαια) και 5άρα κάμερα μπροστά έναντι 3,7 στο Note. Αυτά τα 2 μόνο τα θεωρώ ΜΗ σοβαρά για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της σειράς S. Όπως είπα και πριν όμως το μέγεθος και η χρήση ή μη χρήση του S-Pen είναι εκ των σημαντικότερων κριτηρίων μεταξύ των 2 συσκευών κατά την άποψη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 προσωπικα το pen το δουλευω ελαχιστα,αλλα η επιλογη μου ηταν καθαρα λογω μεγεθους οθονης,νιωθω οτι κατω απο 5.7 δεν μπορω να παω,μακαρι να ηταν 6 που ειναι το οριο για μενα,απο την στιγμη που πηρα το note το ταμπλετ δεν ανοιξε και πηγε για πουλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali9803 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σας ευχαριστώ. Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας δει αυτό. Κάνει την notification bar όπως σε nexus και πλήρως παραμετροποιησιμη καθώς επίσης και μπορείς να κάνεις την lockscreen πάλι σχεδόν όπως σε nexus και διάφορα άλλα. Εμένα ήταν 2 πράματα που με χαλουσαν πολύ στα Samsung και επιτέλους λύθηκαν. Ρουτ δεν θέλει, εγώ δεν έκανα και ούτε είχα κάνει ποτέ μου, αλλά οποίος θέλει μπορεί να το ψάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας δει αυτό. Κάνει την notification bar όπως σε nexus και πλήρως παραμετροποιησιμη καθώς επίσης και μπορείς να κάνεις την lockscreen πάλι σχεδόν όπως σε nexus και διάφορα άλλα. Εμένα ήταν 2 πράματα που με χαλουσαν πολύ στα Samsung και επιτέλους λύθηκαν. Ρουτ δεν θέλει, εγώ δεν έκανα και ούτε είχα κάνει ποτέ μου, αλλά οποίος θέλει μπορεί να το ψάξει. Το είχα δει από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε. Είναι πολύ καλή η αλλαγή, αλλά με χαλάει πολύ ο τρόπος που απεικονίζει τις 'πρόσφατες εφαρμογές' και έτσι δεν το έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Έχει σίγουρα επιλογή τώρα και μπορείς να το κάνεις όπως ήταν πριν. Έτσι το έκανα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση. Πριν την αναβάθμιση είχα ενα προγραμματακι που άλλαζε το φόντο των εμφανιζομενων γραμματοσειρων. Τώρα όλο μου λέει οτι δεν είναι συμβατο και μονο τις προεπιλεγμενες της Samsung αφήνει να χρησιμοποιήσω. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει κάποιο ίδιο app που να δουλεύει με τη νεα έκδοση;; Sent from my SM-N910F using Tapatalk Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Δυστυχώς όσο και να έψαξα δεν βρήκα τρόπο για αλλαγή σε custom fonts με την mm. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας δει αυτό. Κάνει την notification bar όπως σε nexus και πλήρως παραμετροποιησιμη καθώς επίσης και μπορείς να κάνεις την lockscreen πάλι σχεδόν όπως σε nexus και διάφορα άλλα. Εμένα ήταν 2 πράματα που με χαλουσαν πολύ στα Samsung και επιτέλους λύθηκαν. Ρουτ δεν θέλει, εγώ δεν έκανα και ούτε είχα κάνει ποτέ μου, αλλά οποίος θέλει μπορεί να το ψάξει. Είναι της Samsung αυτή η εφαρμογή; Γιατί άραγε δεν τη βρίσκω σε κανένα Store (ούτε στο Google ούτε στο Samsung) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Είναι της Samsung αυτή η εφαρμογή; Γιατί άραγε δεν τη βρίσκω σε κανένα Store (ούτε στο Google ούτε στο Samsung) ?? Ναι της Samsung ειναι. Δεν υποστηριζει ακομη επισημα το note 4. Mπορεις ν την κατεβασεις σαν apk και να την περασεις....αλλα ακομα και η πιο προσφατη εκδοση εχει καποια bug στο note 4.Δεν λειτουργει το κλειδωμα οθονης με αποτυπωμα και καποια αλλα μικροτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts