GIANNAKIS75 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπερα να ρωτησω εχω την lolipop 5.1.1 και θελω να βαλω την γερμανικη 6.0.1 την κατεβαζω κανονικα και την βαζω μεσω odin? εχω ελληνικη rom EUR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπερα να ρωτησω εχω την lolipop 5.1.1 και θελω να βαλω την γερμανικη 6.0.1 την κατεβαζω κανονικα και την βαζω μεσω odin? εχω ελληνικη rom EUR Μπες στο παρακάτω link, κατέβασε την και βαλ' την μέσω odin. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Εχω το ΝΟΤΕ 4, περασα την γερμανικη 6.0.1, στην πραξη πληρωσα 14 ευρω στην rapidgator, για να κατεβασω το αρχειο. Το ΚΝΟΧ είναι 0*0, το κινητο ηταν από Πορτογαλλια. Παρατηρήσεις θα κανω στις επομενες ημερες,,, το εχω παροπλισμενο, λογω προβλημάτων που μου εβγαλε, καηκε η οθονη, την αλλαξε η Σαμσουνγκ Αθηνα, και ειχα πρόβλημα ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Εχω το ΝΟΤΕ 4, περασα την γερμανικη 6.0.1, στην πραξη πληρωσα 14 ευρω στην rapidgator, για να κατεβασω το αρχειο. Το ΚΝΟΧ είναι 0*0, το κινητο ηταν από Πορτογαλλια. Παρατηρήσεις θα κανω στις επομενες ημερες,,, το εχω παροπλισμενο, λογω προβλημάτων που μου εβγαλε, καηκε η οθονη, την αλλαξε η Σαμσουνγκ Αθηνα, και ειχα πρόβλημα ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ. Γιατί πλήρωσες 14€ να την κατεβάσεις; Αφού κατεβαίνει και δωρεάν! Και εγώ είχα πρόβλημα στον αισθητήρα εγγύτητας (ή τουλάχιστον έτσι φαινότανε), αλλά τελικά δεν έφταιγε αυτός. Τον αλλάξαμε 2 φορές και πάλι έκανε τα ίδια (έσβηνε η οθόνη κατά τη διάρκεια των κλήσεων και δεν άνοιγε ξανά). Τελικά μου άλλαξαν όλο το πλαίσιο του κινητού μαζί μου με το πίσω πλαστικό που βιδώνουν οι βίδες και το πρόβλημα λύθηκε! Υποθέτω ότι από το βάλε βγάλε θήκες, επειδή για να βγουν πιέζουμε στο πάνω μέρος της οθόνης, στράβωσε λίγο το πλαίσιο, σηκώθηκε λίγο το τζάμι της οθόνης (μιλάμε για χιλιοστά!) και ο αισθητήρας είχε λάθος ενδείξεις οπότε δεν λειτουργούσε σωστά! Μόλις αλλάξαμε το πλαίσιο το πρόβλημα λύθηκε! Το θέμα είναι ότι το πλαίσιο δεν φαινόταν να έχει κάτι, απλά αν παρατηρούσε κανείς καλά την οθόνη στο πάνω μέρος φαινόταν ότι δεν πατάει καλά πάνω στο πλαίσιο. Από το σέρβις μου είπαν ότι έχουν δει αρκετά Note 4 με το ίδιο πρόβλημα. Edited May 19, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Μολις ηρθε το 6.0.1(N910FXXU1DPE1) και για EUR Edited May 19, 2016 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ναι ήρθε και σε μένα Ιταλικό μοντέλο. 1.494,75 MB... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 1,5 gb;; Τόσο μεγάλη είναι η ΜΜ; Δεν το είχα προσέξει. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 1,5 gb;; Τόσο μεγάλη είναι η ΜΜ; Δεν το είχα προσέξει. Αμα κατεβασεις ολο το firmware απο sammobile και το κανεις αποσυμπιεση ειναι 3,6gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wise1982 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Προβληματα με το 6.0.1 eu ???? Edited May 19, 2016 by Wise1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Παραπάνω αναφέρουν οι χρήστες που πήραν πρώτοι την αναβάθμιση τις σχετικές εμπειρίες. Εγώ προς το παρόν δεν έχω δει κάποιο τρανταχτο bug. Επίσης διάβασε και τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης του site. Απαγορεύονται τα greeklish οπότε κάνε μία τροποποίηση στο μήνυμα σου :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Προβλημα με το νεο s note στην 6.0.1. Δεν μπορω να ταξινομησω πλεον τις (πολλες) σημειωσεις οπως θελω εγω (ειτε με χρονικη ειτε με αλφαβητικη σειρα), αλλα μονο οπως τις προβαλει το s note, χωρις να μπορω να αλλαξω τη σειρα ταξινομησης. Εχει βρει καποιος καποια ρυθμιση που εγω δεν βλεπω? Edited May 19, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Κατεβάζω κι εγώ τώρα με Ελληνικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παιδιά την κατέβασα κι εγώ μόλις σε Ελληνικό.Ωραίο το μενού απο το πενάκι.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνει και αυτό που κάνει το 5 για σημειώσεις σε μαυρη οθόνη και αν υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Προβλημα με το νεο s note στην 6.0.1. Δεν μπορω να ταξινομησω πλεον τις (πολλες) σημειωσεις οπως θελω εγω (ειτε με χρονικη ειτε με αλφαβητικη σειρα), αλλα μονο οπως τις προβαλει το s note, χωρις να μπορω να αλλαξω τη σειρα ταξινομησης. Εχει βρει καποιος καποια ρυθμιση που εγω δεν βλεπω? Έχεις δίκιο! Δεν υπάρχει η επιλογή. Μόνο στις ενεργές σημειώσεις μπορείς να φιλτράρεις με βάση το χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ρυθμίσεις - > S-Pen και τικαρε την επιλογή Σημ. Ανενεργ. Οθ. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ρυθμίσεις - > S-Pen και τικαρε την επιλογή Σημ. Ανενεργ. Οθ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Έχεις δίκιο! Δεν υπάρχει η επιλογή. Μόνο στις ενεργές σημειώσεις μπορείς να φιλτράρεις με βάση το χρώμα Δυστυχως οσο κι αν εψαξα λυση δεν βρηκα. Το ανησυχητικο ειναι οτι το s note για πρωτη φορα εχει κουμπι επικοινωνιας και ερωτησεων προς τη σαμσουνγκ. Εβαλα κι εγω τη δικη μου ερωτηση και περιμενω... Αλλα αν καποιος ξερει πως μπορω να απεγκαταστησω το νεο s note και να βαλω το προηγουμενο (και που θα το βρω), παρακαλω ας ποσταρει. Edit: Ηρθε και η (πολυ γρηγορη) απαντηση απο τη σαμσουνγκ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/8528dd278cab18477929660322ee89da.jpg Αρα οποια βοηθεια για να βαλω το προηγουμενο s note (που να μην απαιτει root) δεκτη. Edited May 19, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Από ότι είδα ξεκίνησε ΟΤΑ η διάθεση της 6.0.1 στα 910f ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 σε καποιες χωρες ναι,σιγα σιγα θα παρουν ολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Σε ιταλικό ήρθε και σε εμένα η 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Σε κυπριακό την πήρα χθες. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδιά παρατηρώ πολύ γρήγορη πτώση μπαταρίας και πολύ υψηλές θερμοκρασίες,μετά την αναβάθμιση.Ιδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδιά παρατηρώ πολύ γρήγορη πτώση μπαταρίας και πολύ υψηλές θερμοκρασίες,μετά την αναβάθμιση.Ιδωμεν... Υπομονή 2-3 μέρες. Το λειτουργικό εκτελεί λειτουργίες αρχειοθέτησης και συντήρησης. Είναι δικαιολογημένο αυτό το φαινόμενο τις 2 πρώτες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Περασα και εγω την ΜΜ χθες κανοντας (επιτελους) φορματ στην συσκευη, πριν και μετα το update. Δεν ειχα κανει φορματ απο τοτε που αγορασα το κινητο. Εστησα την συσκευη απο την αρχη. Πρωτες εντυπωσεις θετικες, ωραια τα εφε κυλισης καθως και το νεο μενου του s pen. Νομιζω οτι το ξεκλειδωμα με δαχτυλικο αποτυπωμα εγινε πιο γρηγορο. Εχω την συσκευη απο περυσι το Μαρτιο και μπορω να πω οτι ειναι ενα smartphone που με βλεπω να το κραταω για καιρο ακομα. Πραγματικα απο τις πιο ολοκληρωμενες προτασεις για συσκευη. Τα μοναδικα προβληματα που ειχα αντιμετωπισει ηταν κατι ρεσταρτ που μου εκανε τον τελευταιο μηνα απο το πουθενα (πιστευω οτι μετα το φορματ που εκανα αυτο θα λυθει). Καθως και το προβλημα που αντιμετωπισα την τελευταια βδομαδα οταν ειχα 3G, δεν μεταδιδε δεδομενα. Δεν εχω κανει ποτε ρουτ την συσκευη (για λογους εγγυησης), αλλα ειναι τοσο ολοκληρωμενη που δεν μου λειπει κατι. Το μοναδικο παραπονο που εχω μεχρι στιγμης ειναι η μπαταρια. Να δουμε πως θα παει μετα το update. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tepa Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Έχεις δίκιο! Δεν υπάρχει η επιλογή. Μόνο στις ενεργές σημειώσεις μπορείς να φιλτράρεις με βάση το χρώμα Σε μενα με την γερμανικη 6.1 κανει συνεχως φορτωση. Μολις ανοιξω το S note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts