tigerdaytona Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 μηπως ειναι καλυτερα εγκατασταση με Odin ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ ΟΚ εχω συσκευη απο Cosmote.....να βαλω την CYPRUS ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ένα ακόμα πάρα πολύ θετικό στην ΜΜ, είναι ότι με παρατεταμένο πάτημα σε πεδία που γράφουμε, δίνει πέρα από το επικόλληση και το πρόχειρο σαν επιλογή! Οπότε μπορούμε να δούμε και παλαιότερες αντιγραφές που έχουμε κάνει. Αυτή την επιλογή την είχαμε μόνο στις εφαρμογές της Σαμμυ ή αν χρησιμοποιούσαμε το πληκτρολόγιο της. Τώρα δουλεύει σε όλες τις εφαρμογές και δεν χρειάζεται να έχουμε το πληκτρολόγιο της Samsung για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο πρόχειρο! Επειδή χρησιμοποιώ το swiftkey, μου την έδινε που δεν είχα πρόσβαση στο πρόχειρο και έψαχνα καιρό για app, που μου δίνει τη δυνατότητα αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 ΟΚ εχω συσκευη απο Cosmote.....να βαλω την CYPRUS ? Βγήκε και η Κυπριακή. Καλο αυτό. Αύριο θα την δοκιμάσω Sent from my SM-A710F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Η αναβάθμιση κάνει και hard reset δηλαδή να πάρουμε back up ή μας επαναφέρει από εκεί που το αφήσαμε? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Να προσθέσω ότι στην Μ, έχει δωθεί η δυνατότητα για συνεχόμενο screenshot, όπως στο note 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Η αναβάθμιση κάνει και hard reset δηλαδή να πάρουμε back up ή μας επαναφέρει από εκεί που το αφήσαμε? Σε επαναφέρει στην κατάσταση που το είχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 αντε ξεκιναω και εγω hard reset και περασμα ....μακαρι να μην μπλεξουμε χειροτερα:O ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμεις με Ελληνικο cosmote περιμενουμε ακομα; Sent from my SM-N920G using Tapatalkλογικα ναι...να τσεκαρεις και μονος σου απο την ενημερωση της συσκευης Παίδες το έχω πάρει από kaiser κ είναι από Ιταλία ποτέ θα πάει στην 6?Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμονο η samsung το ξερει αυτο,λογικα δεν θα αργησει αφου ξεκινησε να δινει σε διαφορες χωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Να προσθέσω ότι στην Μ, έχει δωθεί η δυνατότητα για συνεχόμενο screenshot, όπως στο note 5. Σωστόόόόόςςςς!!! :D Και δουλεύει και στο messenger και στο viber, όχι μόνο στον browser! Edited May 10, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Σωστόόόόόςςςς!!! :D Και δουλεύει και στο messenger και στο viber, όχι μόνο στον browser! Βασικά, δουλεύει όπου επιτρέπεται η προς τα κάτω κύλιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 εβαλα την Κυπριακη αλλα εχει καποιες εφαρμογες vodafone Μεσα Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον browser που να δουλεύει καλά στο Note ? Με τον μαμισιο δεν είμαι γενικά και τόσο ικανοποιημενος και ο Chrome σα να ζορίζεται μου φαίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εγώ με το μαμίσιο + adblock fast είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τον chrome τον έχω μόνο για συγχρονισμό με το laptop. Dolphin & boat χρησιμοποιούσα παλιότερα & ήμουν επίσης ικανοποιήμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον browser που να δουλεύει καλά στο Note ? Με τον μαμισιο δεν είμαι γενικά και τόσο ικανοποιημενος και ο Chrome σα να ζορίζεται μου φαίνεται. Dolphin και Next (με τα τελευταία updates έχει γίνει τούμπανος) για υποστήριξη και Flash υλικού. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Dolphin και Next (με τα τελευταία updates έχει γίνει τούμπανος) για υποστήριξη και Flash υλικού. ;) Τον είχα παλιά τον next ,αλλά κάποια στιγμή τον χάλασαν. Θα τον δοκιμάσω πάλι μια να δω . Ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Τον είχα παλιά τον next ,αλλά κάποια στιγμή τον χάλασαν. Θα τον δοκιμάσω πάλι μια να δω . Ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Και εγώ τον είχα ξηλώσει γιατί όντως τον είχαν χαλάσει αλλά τον ξαναδοκίμασα πριν λίγο καιρό και είμαι ικανοποιημένος. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Και ο UC browser επίσης εξαιρετικός Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petransal Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Έχω μια ερώτηση. Αυτή τη στιγμή έχω την ιταλική Rom (ITV) . Αν βάλω την ελληνική από Vodafone 1)Θα έχω πρόβλημα με τον ΚΝΟΧ; 2)Υπάρχει κάποιου είδους κλείδωμα λόγω vodafone. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panxar Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Υπαρχει root στην mm ή οχι ακομη; Επισης επειδη δεν κατεβαινει απο sammobile το cyprus 6.0.1 μπορω να flashrw το vodafone 6.0.1 ενω εχω cosmote? Edited May 10, 2016 by panxar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ισχύει ότι μετά την αναβάθμιση σε MM όταν ανοίξεις ενα αρχείο -Βίντεο κλπ. με ενα πρόγραμμα της αρεσκείας σου μετά by default το ανοίγει με το ίδιο χωρίς να μπορείς να το αλλάξεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Να προσθέσω ότι στην Μ, έχει δωθεί η δυνατότητα για συνεχόμενο screenshot, όπως στο note 5. Τι σημαίνει αυτό;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ξαφνικά έφαγε σαλτα το τηλέφωνο και δεν δουλεύει σωστά ο αισθητήρας στην κλήση. Με το που απαντήσω κλείνει η οθόνη και όταν το βγάζω από το αυτί δεν ανάβει για να τερματίσω την κλήση. Θυμάται κανείς από που το ρυθμιζω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Υπαρχει root στην mm ή οχι ακομη; Επισης επειδη δεν κατεβαινει απο sammobile το cyprus 6.0.1 μπορω να flashrw το vodafone 6.0.1 ενω εχω cosmote? Cyprus ειναι vodafone και δουλευει σε κινητο cosmote.... Sent from my SM-N910F using Tapatalk Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panxar Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μια χαρα εγκατασταση μεσω odin!Το ρουταρα και νομιζω οτι ειναι λιγακι πιο ομαλο πλεον....Για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts