topdim Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Δεκτό το αστείο, αλλά πέρα από την πλάκα, υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Δεκτό το αστείο, αλλά πέρα από την πλάκα, υπάρχει λύση? Είναι ρυθμισμένα όλα όπως πρέπει με το gps? Δεν έχεις βάλει κάποιο περιορισμό? Όταν κινείσαι μέσα στην πόλη αλλάζει η τοποθεσία? Δηλαδή πάει από εύοσμο σε Ωραιόκαστρο? Μπορεί επίσης στη βάση δεδομένων να είναι αυτή δηλωμένη σαν όνομα περιοχής. Εδώ πχ στην Άμφισσα πολλά προγράμματα δίνουν σαν περιοχή τους Δελφούς μιας που είναι τουριστική περιοχή. Παρόλα αυτά απέχουν σχεδόν είκοσι χιλιόμετρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Στο Google Now μια χαρά βρίσκει την σωστή τοποθεσία ενώ σε αυτό... Όταν λες περιορισμούς τι εννοείς? Και μεγάλη ακρίβεια το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Στο Google Now μια χαρά βρίσκει την σωστή τοποθεσία ενώ σε αυτό... Όταν λες περιορισμούς τι εννοείς? Και μεγάλη ακρίβεια το έχω Μπορεί να έχεις κάποιο πρόγραμμα που να το εμποδίζει να έχει πρόσβαση στο gps. Όσο για το Google now. Έχουν διαφορετικές βάσεις δεδομένων. Η Google έχει δικούς της servers και αντίστοιχα το accuweather. Δε σημαίνει ότι είναι και οι δύο το ίδιο ενημερωμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το υποσυστημα γραφικών του flex 2 ειναι ανωτερο απο του Note 4. Στην πράξη βεβαια δεν θα δεις καμμια διαφορά. Το note 4 ειναι σαφεστατα ανωτερη συσκευή. Οκ σε ευχαριστώ για την απάντηση, προχωράω σε παραγγελία μετά το σούπερ note 3 που είχα πακέτα περιμένω να πιάσω πάλι πενάκι σαν τρελός :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά πως μπορώ να δημιουργήσω φάκελο σαν συντόμευση στην αρχική οθόνη για να βάλω μέσα εφαρμογές να τις ανοίγω γρήγορα; Επίσης ένα ερώτημα μου που δεν απαντήθηκε παλαιότερα είναι: Υπάρχει εφαρμογή που να ρυθμίζεται το Note 4 να ενεργοποιήτε μόνο του και να κλείνει μόνο του στις ώρες που θα ορίσουμε εμείς; Αυτό το έχουν τα Alcatel στις ρυθμίσεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδιά πως μπορώ να δημιουργήσω φάκελο σαν συντόμευση στην αρχική οθόνη για να βάλω μέσα εφαρμογές να τις ανοίγω γρήγορα; Επίσης ένα ερώτημα μου που δεν απαντήθηκε παλαιότερα είναι: Υπάρχει εφαρμογή που να ρυθμίζεται το Note 4 να ενεργοποιήτε μόνο του και να κλείνει μόνο του στις ώρες που θα ορίσουμε εμείς; Αυτό το έχουν τα Alcatel στις ρυθμίσεις τους.και τα lenovo.. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδιά πως μπορώ να δημιουργήσω φάκελο σαν συντόμευση στην αρχική οθόνη για να βάλω μέσα εφαρμογές να τις ανοίγω γρήγορα; Αν είσαι με TouchWiz απλά πατάς πατημένα πάνω στην εφαρμογή που θες και αμέσως σου ανοίγει ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου πάνω αριστερά σου βγάζει την επιλογή για δημιουργία φακέλου: Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Αν είσαι με TouchWiz απλά πατάς πατημένα πάνω στην εφαρμογή που θες και αμέσως σου ανοίγει ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου πάνω αριστερά σου βγάζει την επιλογή για δημιουργία φακέλου: http://s10.postimg.org/6ull2bvut/Screenshot_2015_11_27_09_53_56.jpg' alt='Screenshot_2015_11_27_09_53_56.jpg'> Αν και δεν χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο με μια μικρή αναζήτηση βρήκα κάποιες εφαρμογές στο Play Store αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει για να σου πω.Κάποιες από ότι είδα θέλουνε root ενώ άλλες υπολειτουργούν από ότι λένε... Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την δημιουργία φακέλου δεν το είχα προσέξει. Σχετικά με το root της συσκευής είμαι άσχετος και δεν θα πάω σε τέτοιες λύσεις αφού έχει αρνητικές επιπτώσεις από ότι ξέρω σε εγγύηση και στο σέρβις γενικά. Ύστερα θα πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι κάνεις αφού η διαδικασία root θα σε βάλει σε δοκιμασίες για να τροποποιήσεις πλήρες το τηλέφωνο. Πάντως θα ήταν τέλειο να λειτουργούσε μια τέτοια εφαρμογή με επιτυχία χωρίς να χρειάζεται να βάλεις χέρι στο note 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδιά καλησπέρα να σας κάνω μια ερώτηση θέλω.τις εικόνες στα μαιλ (όχι συνημμένο αρχειο) αυτές πχ που φαίνονται τα όταν μας στέλνουν από σελίδες Ryanair , brands galaxy κτλπα πώς εμφανίζονται στο μαιλ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μου ήρθε σήμερα αναβάθμιση γύρο στα 90mb τι φάση; https://www.dropbox.com/s/443hrtktnj4koj8/Screenshot_2015-11-29-17-40-46.jpg?dl=0 Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μου ήρθε σήμερα αναβάθμιση γύρο στα 90mb τι φάση; https://www.dropbox.com/s/443hrtktnj4koj8/Screenshot_2015-11-29-17-40-46.jpg?dl=0 Τί ράτσας είναι το δικό σου; Στο δικό μου που είναι ελληνικό, δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Αγορασμένο στην Κύπρο από την cyta μόλις κυκλοφόρισε και είναι με DBT, γερμανική έκδοση αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Γνωρίσει κανείς πως μπορώ να δω όλες τις λέξεις που έχει καταχωρήσει το πληκτρολόγιο από δικές μου καταχωρήσεις σωστές η λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλημερα σας. Μια γρηγορη ερωτηση. Ειμαι με CSC PHE (Ισπανικο) και θελω να του περασω την τελευταια Γερμανικη (DBT) με Odin. Χρειαζεται reset η μπορω απευθειας χωρις τιποτα. Δεν εχω κανει root. Θα εχω θεματα η οχι; Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις προκαταβολικα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 σε εμενα-οπως και με την 5.0.2-χανει σε ασχετες φασεις το σημα και εαν το ζορισω με 3g/4g καποιες φορες χανει το ιντερνετ. βεβαια δεν εχω κανει ρισετ μετα το περασμα της 5.1.1,αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο. τι μπορω να κανω? καμια ιδεα εδω?δικτυο cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εχω βρει ενα απο verizon αμερικη να το παρω; δουλεύουν ολα εντάξει Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Δεν ξερω με το 4g τι παιζει..η bands b3,b5 ειναι η ποιο στανταρ που παιζει ανα κοσμο!!!Verizon Bands Network: LTE Band 13/4 (700/1700 MHz), CDMA/1xEVDO Rev. A (800/1900 MHz); Global Network: EDGE/GSM (850/900/1800/1900), HSPA/UMTS(850/900/1900/2100 Οπως βλεπεις το 4G ελλαδα δεν παιζει..ειμαστε 1800 mhz και 2600 mhz Edited December 1, 2015 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μόλις αγόρασα το κινητό! Έχει την έκδοση της Swizerland (AUT) N910FXXU1COJ3. Ποια προτείνετε να βάλω για να παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις και να έχει Ελληνικά και να μη γράψει το knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Δεν ξερω με το 4g τι παιζει..η bands b3,b5 ειναι η ποιο στανταρ που παιζει ανα κοσμο!!!Verizon Bands Network: LTE Band 13/4 (700/1700 MHz), CDMA/1xEVDO Rev. A (800/1900 MHz); Global Network: EDGE/GSM (850/900/1800/1900), HSPA/UMTS(850/900/1900/2100 Οπως βλεπεις το 4G ελλαδα δεν παιζει..ειμαστε 1800 mhz και 2600 mhz Το παλικάρι που το πουλάει με διαβεβαίωσε ότι υι παίζει 4g,βεβαια αυτο θα το δω και απο κοντα. Το μοντέλο ειναι αυτό SM-N910VZKEVZW. Ξέρουμε κατι για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fire_rider Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 έχω το ΄συγκεκριμένο μοντέλο εδώ και περίπου 3 μήνες της verizon και παίζει κανονικά και σε 3g και σε 4g. Με ενα φίλο που έχει το ευρωπαικό δεν έχουμε βρει καμία διαφορά. Μιρκοδιαφορες 1 με 2 mbps που δεν λενε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 έχω το ΄συγκεκριμένο μοντέλο εδώ και περίπου 3 μήνες της verizon και παίζει κανονικά και σε 3g και σε 4g. Με ενα φίλο που έχει το ευρωπαικό δεν έχουμε βρει καμία διαφορά. Μιρκοδιαφορες 1 με 2 mbps που δεν λενε κάτι. Ξερεις αν το καλύπτει η εγγύηση της Samsung εδω στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fire_rider Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 δεν ξέρω δεν μου έχει τύχει... αν έχεις την απόδειξη ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μόλις αγόρασα το κινητό! Έχει την έκδοση της Swizerland (AUT) N910FXXU1COJ3. Ποια προτείνετε να βάλω για να παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις και να έχει Ελληνικά και να μη γράψει το knox? Κανείς?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Κανείς?????? Όποια και να βαλεις δεν εχει σημασια. Μολις βγει καποια καινουργια ευρωπαϊκη ρομ, την κατεβαζεις απο το sammobile, και την φλασαρεις με odin. Δεν γραφει ο knox και δεν χανεις εφαρμογες και δεδομενα. Το εχω κανει ηδη 2 φορες σε tab S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts