dchris79 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδιά πήγα να βάλω να δω ταινία ενώ μέχρι τώρα τις έβλεπα κανονικά και λέει ο ήχος Ac3 δεν υποατηριζεται. Αυτό γίνεται και με το μαμισιο και με τον mxplayer. Τι συμβαίνει? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Όσοι θυμάστε πριν λίγες μέρες σας είχα ρωτήσει για ένα νοτε4 το οποίο είχε θέμα με την σιμ. Τελικά το πήγε στο σέρβις και του άλλαξαν σιμ τρει..Αυτο που με κουφανε είναι ότι του είπαν ότι το κινητό είναι ελληνικό αλλά είναι κλειδωμένο σε παροχο.. Μου ρθε ο ουρανός στο κεφάλι.. Πως γίνετε να είναι κλειδωμένο σε παροχο.. Σας πριζω γιατί είναι να το πάρω εγω)(θα του δώσω το νεξους 6 μου) και αν είναι κλειδωμένο πως ξεκλειδώνει?? Με ρουταρισμα κλπ θα βγάλω άκρη λέτε η να κάτω στα αυγά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Όταν λένε κλειδωμένο σε πάροχο μήπως εννοούν branded; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδιά πήγα να βάλω να δω ταινία ενώ μέχρι τώρα τις έβλεπα κανονικά και λέει ο ήχος Ac3 δεν υποατηριζεται. Αυτό γίνεται και με το μαμισιο και με τον mxplayer. Τι συμβαίνει? Έχεις P.M:) Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Όσοι θυμάστε πριν λίγες μέρες σας είχα ρωτήσει για ένα νοτε4 το οποίο είχε θέμα με την σιμ. Τελικά το πήγε στο σέρβις και του άλλαξαν σιμ τρει..Αυτο που με κουφανε είναι ότι του είπαν ότι το κινητό είναι ελληνικό αλλά είναι κλειδωμένο σε παροχο.. Μου ρθε ο ουρανός στο κεφάλι.. Πως γίνετε να είναι κλειδωμένο σε παροχο.. Σας πριζω γιατί είναι να το πάρω εγω)(θα του δώσω το νεξους 6 μου) και αν είναι κλειδωμένο πως ξεκλειδώνει?? Με ρουταρισμα κλπ θα βγάλω άκρη λέτε η να κάτω στα αυγά μου? Κανένας Ελληνικός πάροχος δεν κλειδώνει συσκευές, μάλλον θα εννοούν το ότι είναι branded σε κάποιον από αυτούς. Να έχεις υπόψη σου ότι το note 4 δεν είναι nexus, αν το ρουτάρεις χάνεις μόνιμα την εγγύηση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Κανένας Ελληνικός πάροχος δεν κλειδώνει συσκευές, μάλλον θα εννοούν το ότι είναι branded σε κάποιον από αυτούς. Να έχεις υπόψη σου ότι το note 4 δεν είναι nexus, αν το ρουτάρεις χάνεις μόνιμα την εγγύηση. Ναι μπρο μου μην ανησυχείς είχα όλη τη σειρά Νοτε γκαλαξι χα χα.. Παιδιά ο μόνος λόγος που θα την κάνω τη συναλλαγή είναι γιατί θα ήθελα λίγο παραπάνω sot και λίγο καλύτερη κάμερα.. Πιστεύετε θα με καλύψει το νοτελι σε αυτά? Από Sot στο νεξους βγάζω 4.40 ώρες σε 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ναι μπρο μου μην ανησυχείς είχα όλη τη σειρά Νοτε γκαλαξι χα χα.. Παιδιά ο μόνος λόγος που θα την κάνω τη συναλλαγή είναι γιατί θα ήθελα λίγο παραπάνω sot και λίγο καλύτερη κάμερα.. Πιστεύετε θα με καλύψει το νοτελι σε αυτά? Από Sot στο νεξους βγάζω 4.40 ώρες σε 3g Στα ίδια επίπεδα θα είσαι με φωτεινότητα στη μέση και αυτόματο και με μέτριο σήμα 3G μπορεί να βγάλεις και λιγότερο. Κατά συνθήκη πάντα. Εγώ μέσα σε μία μέρα (αλλά με πάρα πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες) φτάνω τις 4 ώρες Sot με 3G. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ναι μπρο μου μην ανησυχείς είχα όλη τη σειρά Νοτε γκαλαξι χα χα.. Παιδιά ο μόνος λόγος που θα την κάνω τη συναλλαγή είναι γιατί θα ήθελα λίγο παραπάνω sot και λίγο καλύτερη κάμερα.. Πιστεύετε θα με καλύψει το νοτελι σε αυτά? Από Sot στο νεξους βγάζω 4.40 ώρες σε 3g Εγώ δεν έχω λόγο να ανησυχώ, στο είπα μήπως δεν το γνώριζες και ανησυχούσες εσύ μετά :lol: Επειδή τα έχω και τα δύο, από αυτονομία δεν θα έχεις περισσότερη, από κάμερα θα έχεις καλύτερη. Τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα γούστου και αναγκών, για να το κλείσουμε εδώ και να μην βγαίνουμε off topic με συγκρίσεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Έχεις P.M:) Σε ευχαριστώ ;);) Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Πες και σε μας να το μάθουμε .Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Εγώ παντός με wi-fi και περιήγηση στο διαδίκτυο και Email φτάνω με το ζόρι τις 6 ώρες !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 http://www.sammobile.com/2015/08/26/international-galaxy-note-4-getting-the-android-5-1-1-update-in-poland/ Άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 http://www.sammobile.com/2015/08/26/international-galaxy-note-4-getting-the-android-5-1-1-update-in-poland/ Άντε να δούμε... Στο μοντέλο C την έχουν περάσει αρκετοί μόνο θετικά λένε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Στο μοντέλο C την έχουν περάσει αρκετοί μόνο θετικά λένε ! Πόθεν έσχον;:) (Εγώ,που έχω Ουγγρικό,δε βλέπω τίποτα στις αναβαθμίσεις πάντως.). Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Προς το παρόν ξεκίνησε η διανομή μόνο Πολωνία και μόνο στο C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 και γω "Μαυάρικο έχω".... ουγγρικό.... γι ανα δούμε? Θα μας "χτυπήσει την πόρτα" από μόνη της...????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Στο μοντέλο C την έχουν περάσει αρκετοί μόνο θετικά λένε ! Υπαρχει ακομη το λαγκ στο gallery/καμερα αναφερει ενας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) Υπαρχει ακομη το λαγκ στο gallery/καμερα αναφερει ενας!! Αυτό ίσως έχει να κάνει με την κάρτα microSD που χρησιμοποιεί ο κάθε ένας...(αν χρησιμοποιεί).Όπως και να έχει είμαστε και εμείς standby για να το δούμε... ;) Edited August 26, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Επιτέλους το κινητό έγινε σβέλτο..το C μοντέλο π έχω. Αλλά όντως το λαγκ στη γκάλερι υπάρχει και δεν έχω κάρτα μνήμης. Αλλά πήρε σπιρτάδα και ένιωσε. Θεωρώ ότι μία επαναφορά εργοστασιακών χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Επιτέλους το κινητό έγινε σβέλτο..το C μοντέλο π έχω. Αλλά όντως το λαγκ στη γκάλερι υπάρχει και δεν έχω κάρτα μνήμης. Αλλά πήρε σπιρτάδα και ένιωσε. Θεωρώ ότι μία επαναφορά εργοστασιακών χρειάζεται. Εννοείς την καθυστέρηση στην προεσκόπιση της φωτογραφίας που μόλις άνοιξες η στο άνοιγμα της εφαρμογής της συλλογής? Το πρώτο στο edge έφτιαξε με το με την τελευταία 5.0.1 Και στο άνοιγμα εκτός την πρώτη φορά είναι φυσιολογική. Ελάχιστα πίσω από την Quick Pik. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Εννοείς την καθυστέρηση στην προεσκόπιση της φωτογραφίας που μόλις άνοιξες η στο άνοιγμα της εφαρμογής της συλλογής? Το πρώτο στο edge έφτιαξε με το με την τελευταία 5.0.1 Και στο άνοιγμα εκτός την πρώτη φορά είναι φυσιολογική. Ελάχιστα πίσω από την Quick Pik. Όταν τραβήξω φωτογραφία κι επιλέγω το εικονίδιο να δω την εικόνα..δεν το διορθώνει δεν το διορθώνει. Τόσο δύσκολο τους είναι να το κάνουν με το που πατήσεις να εμφανιστεί η εικόνα. Δεν έδωσαν καινούριο dialer, καινούριες επαφές, καινούρια εφαρμογή κάμερας, καινούρια εφαρμογή browser τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Κατά τη προσωπική μου άποψη δεν είχε και νόημα να τα δώσουν όταν σε ούτε 2 μήνες βγαίνει επίσημα η νέα έκδοση Android 6.0 M. Από την άλλη θα μου πείτε μιλάμε για μια ναυαρχίδα με ένα άλφα κόστος και για τη Samsung, όχι για μια μικρή ομάδα developers.. ναι θα μπορούσαν να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αλλά εφόσον γνωρίζουμε χρόνια τώρα (δυστυχώς) τη συμπεριφορά της στο θέμα ενημερώσεων λέω με το καλό να έρθει η 5.1.1 εφόσον η πλειοψηφία δηλώνει ευχαριστημένη, να διορθώσει τα όποια σφάλματα και ευελπιστώ σε αναβάθμιση γενικότερα του framework στην νέα ερχόμενη έκδοση του Android. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Στο N3 έδωσε λένε τα πάντα από το N4 αλλά άργησε. Τα πήραν με την lollipop. Πιθανώς να μας τα δώσει το Πάσχα με την 6.0 αλλά samsung είναι αυτή οπότε κανείς δεν ξερει. Αλλάζει τακτική κάθε τόσο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παίδες στο note 3 που είχα όταν έκανα screen save μου έβγαζε αμέσως στη οθόνη την φώτο για να κάνω επεξεργασία ή αποθήκευση. Στο note 4 δεν το κάνει Υπάρχει καμία ρύθμιση για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daeman Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δηλαδη να πουμε καλες αποκριες (και αν) για την 6.0 ... οτι να ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts