Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πήγα να βάλω να δω ταινία ενώ μέχρι τώρα τις έβλεπα κανονικά και λέει ο ήχος Ac3 δεν υποατηριζεται. Αυτό γίνεται και με το μαμισιο και με τον mxplayer. Τι συμβαίνει?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι θυμάστε πριν λίγες μέρες σας είχα ρωτήσει για ένα νοτε4 το οποίο είχε θέμα με την σιμ. Τελικά το πήγε στο σέρβις και του άλλαξαν σιμ τρει..Αυτο που με κουφανε είναι ότι του είπαν ότι το κινητό είναι ελληνικό αλλά είναι κλειδωμένο σε παροχο.. Μου ρθε ο ουρανός στο κεφάλι.. Πως γίνετε να είναι κλειδωμένο σε παροχο.. Σας πριζω γιατί είναι να το πάρω εγω)(θα του δώσω το νεξους 6 μου) και αν είναι κλειδωμένο πως ξεκλειδώνει?? Με ρουταρισμα κλπ θα βγάλω άκρη λέτε η να κάτω στα αυγά μου?

Παιδιά πήγα να βάλω να δω ταινία ενώ μέχρι τώρα τις έβλεπα κανονικά και λέει ο ήχος Ac3 δεν υποατηριζεται. Αυτό γίνεται και με το μαμισιο και με τον mxplayer. Τι συμβαίνει?

Έχεις P.M:)

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Όσοι θυμάστε πριν λίγες μέρες σας είχα ρωτήσει για ένα νοτε4 το οποίο είχε θέμα με την σιμ. Τελικά το πήγε στο σέρβις και του άλλαξαν σιμ τρει..Αυτο που με κουφανε είναι ότι του είπαν ότι το κινητό είναι ελληνικό αλλά είναι κλειδωμένο σε παροχο.. Μου ρθε ο ουρανός στο κεφάλι.. Πως γίνετε να είναι κλειδωμένο σε παροχο.. Σας πριζω γιατί είναι να το πάρω εγω)(θα του δώσω το νεξους 6 μου) και αν είναι κλειδωμένο πως ξεκλειδώνει?? Με ρουταρισμα κλπ θα βγάλω άκρη λέτε η να κάτω στα αυγά μου?

Κανένας Ελληνικός πάροχος δεν κλειδώνει συσκευές, μάλλον θα εννοούν το ότι είναι branded σε κάποιον από αυτούς. Να έχεις υπόψη σου ότι το note 4 δεν είναι nexus, αν το ρουτάρεις χάνεις μόνιμα την εγγύηση.

Κανένας Ελληνικός πάροχος δεν κλειδώνει συσκευές, μάλλον θα εννοούν το ότι είναι branded σε κάποιον από αυτούς. Να έχεις υπόψη σου ότι το note 4 δεν είναι nexus, αν το ρουτάρεις χάνεις μόνιμα την εγγύηση.

Ναι μπρο μου μην ανησυχείς είχα όλη τη σειρά Νοτε γκαλαξι χα χα.. Παιδιά ο μόνος λόγος που θα την κάνω τη συναλλαγή είναι γιατί θα ήθελα λίγο παραπάνω sot και λίγο καλύτερη κάμερα.. Πιστεύετε θα με καλύψει το νοτελι σε αυτά? Από Sot στο νεξους βγάζω 4.40 ώρες σε 3g

Ναι μπρο μου μην ανησυχείς είχα όλη τη σειρά Νοτε γκαλαξι χα χα.. Παιδιά ο μόνος λόγος που θα την κάνω τη συναλλαγή είναι γιατί θα ήθελα λίγο παραπάνω sot και λίγο καλύτερη κάμερα.. Πιστεύετε θα με καλύψει το νοτελι σε αυτά? Από Sot στο νεξους βγάζω 4.40 ώρες σε 3g

Στα ίδια επίπεδα θα είσαι με φωτεινότητα στη μέση και αυτόματο και με μέτριο σήμα 3G μπορεί να βγάλεις και λιγότερο. Κατά συνθήκη πάντα.

Εγώ μέσα σε μία μέρα (αλλά με πάρα πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες) φτάνω τις 4 ώρες Sot με 3G.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ δεν έχω λόγο να ανησυχώ, στο είπα μήπως δεν το γνώριζες και ανησυχούσες εσύ μετά :lol:

Επειδή τα έχω και τα δύο, από αυτονομία δεν θα έχεις περισσότερη, από κάμερα θα έχεις καλύτερη. Τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα γούστου και αναγκών, για να το κλείσουμε εδώ και να μην βγαίνουμε off topic με συγκρίσεις.

Στο μοντέλο C την έχουν περάσει αρκετοί μόνο θετικά λένε !

Πόθεν έσχον;:)

(Εγώ,που έχω Ουγγρικό,δε βλέπω τίποτα στις αναβαθμίσεις πάντως.).

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

και γω "Μαυάρικο έχω".... ουγγρικό.... γι ανα δούμε?

Θα μας "χτυπήσει την πόρτα" από μόνη της...?????

Υπαρχει ακομη το λαγκ στο gallery/καμερα αναφερει ενας!!

Υπαρχει ακομη το λαγκ στο gallery/καμερα αναφερει ενας!!

Αυτό ίσως έχει να κάνει με την κάρτα microSD που χρησιμοποιεί ο κάθε ένας...(αν χρησιμοποιεί).Όπως και να έχει είμαστε και εμείς standby για να το δούμε... ;)

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Επιτέλους το κινητό έγινε σβέλτο..το C μοντέλο π έχω. Αλλά όντως το λαγκ στη γκάλερι υπάρχει και δεν έχω κάρτα μνήμης. Αλλά πήρε σπιρτάδα και ένιωσε. Θεωρώ ότι μία επαναφορά εργοστασιακών χρειάζεται.

Επιτέλους το κινητό έγινε σβέλτο..το C μοντέλο π έχω. Αλλά όντως το λαγκ στη γκάλερι υπάρχει και δεν έχω κάρτα μνήμης. Αλλά πήρε σπιρτάδα και ένιωσε. Θεωρώ ότι μία επαναφορά εργοστασιακών χρειάζεται.

Εννοείς την καθυστέρηση στην προεσκόπιση της φωτογραφίας που μόλις άνοιξες η στο άνοιγμα της εφαρμογής της συλλογής?

Το πρώτο στο edge έφτιαξε με το με την τελευταία 5.0.1

Και στο άνοιγμα εκτός την πρώτη φορά είναι φυσιολογική. Ελάχιστα πίσω από την Quick Pik.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εννοείς την καθυστέρηση στην προεσκόπιση της φωτογραφίας που μόλις άνοιξες η στο άνοιγμα της εφαρμογής της συλλογής?

Το πρώτο στο edge έφτιαξε με το με την τελευταία 5.0.1

Και στο άνοιγμα εκτός την πρώτη φορά είναι φυσιολογική. Ελάχιστα πίσω από την Quick Pik.

Όταν τραβήξω φωτογραφία κι επιλέγω το εικονίδιο να δω την εικόνα..δεν το διορθώνει δεν το διορθώνει. Τόσο δύσκολο τους είναι να το κάνουν με το που πατήσεις να εμφανιστεί η εικόνα. Δεν έδωσαν καινούριο dialer, καινούριες επαφές, καινούρια εφαρμογή κάμερας, καινούρια εφαρμογή browser τίποτα.

Κατά τη προσωπική μου άποψη δεν είχε και νόημα να τα δώσουν όταν σε ούτε 2 μήνες βγαίνει επίσημα η νέα έκδοση Android 6.0 M.

Από την άλλη θα μου πείτε μιλάμε για μια ναυαρχίδα με ένα άλφα κόστος και για τη Samsung, όχι για μια μικρή ομάδα developers.. ναι θα μπορούσαν να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αλλά εφόσον γνωρίζουμε χρόνια τώρα (δυστυχώς) τη συμπεριφορά της στο θέμα ενημερώσεων λέω με το καλό να έρθει η 5.1.1 εφόσον η πλειοψηφία δηλώνει ευχαριστημένη, να διορθώσει τα όποια σφάλματα και ευελπιστώ σε αναβάθμιση γενικότερα του framework στην νέα ερχόμενη έκδοση του Android.

Στο N3 έδωσε λένε τα πάντα από το N4 αλλά άργησε. Τα πήραν με την lollipop.

Πιθανώς να μας τα δώσει το Πάσχα με την 6.0 αλλά samsung είναι αυτή οπότε κανείς δεν ξερει. Αλλάζει τακτική κάθε τόσο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παίδες στο note 3 που είχα όταν έκανα screen save μου έβγαζε αμέσως στη οθόνη την φώτο για να κάνω επεξεργασία ή αποθήκευση.

Στο note 4 δεν το κάνει

Υπάρχει καμία ρύθμιση για αυτό?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)