bas1984 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Και γω ρε παιδια το ιδιο προβλημα εχω με τον ηχο κατα την διαρκεια των κλησεων κατοχος n910f λετε να ειναι θεμα δικτυου?η πρεπει να το παμε στο service. Για πεντε μερες ακομα εχω doa. Αν ξερει καποιος ας βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εγω ειμαι με wind....με το F.. Ο φιλος απο πανω νομιζω εχει το C... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ισως ειναι θέμα κεραιας του δικτύου? Το βλεπετε σε συγκεκριμενες περιοχες κλησεις κτλ?? Εγω wind και ακουω πεντακάθαρα...ειτε με το ηχειο ειτε με bluetooth ή τα ακουστικα του note ή απο την συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas1984 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 και εγω φιλε μου με wind ειμαι εγω προσωπικα το εχω παρατηρησει στο σπιτι μου που γενκα σαν σημα ειναι για κλαματα.θα το δοκιμασω κ εξω να δω τι γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Αλήθεια εσείς την φωτεινότητα που την έχετε ρυθμίσει, στο αυτόματο και στην μέση της μπάρας ή στην μέγιστη ??? Μπορώ δηλαδή να το έχω αυτόματο και στο μέγιστο ??? Τότε τι αυτόματο είναι ??? Τα φώτα σας !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Το αυτοματο ρυθμίζεται σε ολο το ευρος της μπαρας, ακομα και στο αυτοματο-μεγιστο να το εχεις υπαρχει μεγαλη διαφορα απο το μη αυτοματο...αν ξετσεκαρεις το αυτοματο τότε θα δεις το αληθινο το φως... παιξε λιγο με τις ρυθμισεις και θα καταλαβεις... Edited January 30, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Στο Μ8 αφαιρέθηκε και η δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων για όποιον των ενδιαφέρει Αυτό θα γίνει σε όλα λόγω της 5.0 ή μόνον στο HTC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Αυτό θα γίνει σε όλα λόγω της 5.0 ή μόνον στο HTC? Στο S5 το δικό μου με lollipop είναι όλα ok. Αλλά και στο M8 είδα παίζει μια εφαρμογή (8€ κόστος). Οπότε δεν είναι γενικό το φαινόμενο προς το παρόν Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Στο S5 το δικό μου με lollipop είναι όλα ok. Αλλά και στο M8 είδα παίζει μια εφαρμογή (8€ κόστος). Οπότε δεν είναι γενικό το φαινόμενο προς το παρόν Ποια "παίζει, έτσι για να ξέρουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Ποια "παίζει, έτσι για να ξέρουμε ? Στο S5 μου ειχα τo ACR https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=el ενώ στο htc one παιζει αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.recorder&hl=el Edited January 31, 2015 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Καλησπέρα σε ολους Εχω 2 Θέματα να σας θεσω 1)Στο Note 3 υπήρχε built in εφαρμογή φακού. Στο Note 4 δεν υπαρχει και σε όσες εχω δοκιμάσει ,ο φακος σβηνει οταν σβηνει η οθόνη. Εχουμε καποια προταση που να λυνει το πρόβλημα ; 2)S Note.Οταν παταω κατω αριστερά στις περισσότερες επιλογες,ανοίγουν 3 επιλογές αλλα δεν μπορω να τις ενεργοποιήσω. Καποια βοήθεια ; Ευχαριστω πολυ και ζητω συγγνωμη αν εχουν απαντηθεί οι αποριες πιο πισω και δεν το εχω προσέξει. Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidos Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Καλησπέρα σε ολους Εχω 2 Θέματα να σας θεσω 1)Στο Note 3 υπήρχε built in εφαρμογή φακού. Στο Note 4 δεν υπαρχει και σε όσες εχω δοκιμάσει ,ο φακος σβηνει οταν σβηνει η οθόνη. Εχουμε καποια προταση που να λυνει το πρόβλημα ; 2)S Note.Οταν παταω κατω αριστερά στις περισσότερες επιλογες,ανοίγουν 3 επιλογές αλλα δεν μπορω να τις ενεργοποιήσω. Καποια βοήθεια ; Ευχαριστω πολυ και ζητω συγγνωμη αν εχουν απαντηθεί οι αποριες πιο πισω και δεν το εχω προσέξει. Για φακό δοκίμασε αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight Για το s note που λες, εμένα μια χαρά δουλεύουν. Κάνεις samsung account, τις κατεβάζεις και τις δουλεύεις. Παράθεση Note 4 Baby......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadelis1 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Καλησπέρα σε ολους Εχω 2 Θέματα να σας θεσω 1)Στο Note 3 υπήρχε built in εφαρμογή φακού. Στο Note 4 δεν υπαρχει και σε όσες εχω δοκιμάσει ,ο φακος σβηνει οταν σβηνει η οθόνη. Εχουμε καποια προταση που να λυνει το πρόβλημα ; 2)S Note.Οταν παταω κατω αριστερά στις περισσότερες επιλογες,ανοίγουν 3 επιλογές αλλα δεν μπορω να τις ενεργοποιήσω. Καποια βοήθεια ; Ευχαριστω πολυ και ζητω συγγνωμη αν εχουν απαντηθεί οι αποριες πιο πισω και δεν το εχω προσέξει. Υπάρχει φακος και θα τον βρεις στα widget και δουλεύει και με σβηστεί οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Καλησπέρα σε ολους Εχω 2 Θέματα να σας θεσω 1)Στο Note 3 υπήρχε built in εφαρμογή φακού. Στο Note 4 δεν υπαρχει και σε όσες εχω δοκιμάσει ,ο φακος σβηνει οταν σβηνει η οθόνη. Εχουμε καποια προταση που να λυνει το πρόβλημα ; Υπάρχει φακος και θα τον βρεις στα widget και δουλεύει και με σβηστεί οθόνη Επιβεβαιώνω και εγώ...Κανένα πρόβλημα με τον φακό!Λειτουργεί κανονικά μέσο του widget με σβηστεί ή ανοιχτή οθόνη... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas1984 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπερα παιδια κανενα νεο με τον ηχο που ακουγεται στιγμιαία κατα την διαρκεια των κλησεων εχουμε; εγω εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλα τπτ συνεχιζει το προβλημα . Ειναι θεμα software τελικα να περιμενουμε τη αναβάθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.Θα ψαχτω και θα επανελθω,αν χρειαστει! :) Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να πάρω την συσκευή, υποστήριζει Always On Listening στο Google Now όπως το Moto X, με σβηστή την οθόνη? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambross91 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπερα παιδια θελω να παρω και εγω το note 4.... ποια εκδοση αξιζει να παρω.... θα το παρω απο στο skrouz.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dargiris Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Παιδιά προσπάθησα να βάλω custom recovery στο Note 4 N910F με Odin, αλλά μόλις μπαίνω στο recovery, ξανα φλασάρεται μόνο του το stock recovery. Είχε κάποιος αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπερα παιδια θελω να παρω και εγω το note 4.... ποια εκδοση αξιζει να παρω.... θα το παρω απο στο skrouz.... Δες εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) ψαχνω να βρω το μοντελο του φορτιστη για το note 4 με quickcharge η smartcharge δεν ξερω πως τον ονομαζει η samy,και αν εχει τον ιδιο φορτιστη το F και το C,και τα χαρακτηριστικα του καθε φορτιστη.Απο οτι γνωριζω αυτοι που υποστηριζουν αυτη την τεχνολογια εχουν 2 τασεις μια στα 5v/2.0amp (10watt) και 9v/1.67amp (15watt).Οι δικοι σας φορτιστες τη γραφουν? Edited February 2, 2015 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Παιδιά προσπάθησα να βάλω custom recovery στο Note 4 N910F με Odin, αλλά μόλις μπαίνω στο recovery, ξανα φλασάρεται μόνο του το stock recovery. Είχε κάποιος αυτό το πρόβλημα? Νομίζω ότι κάπου το διάβασα ξανά αυτό και η λύση που έδωσε κάποιο παιδί είναι με το που τελειώνει η διαδικασια του φλασαρίσματος και γράφει pass>βγάζεις καπάκι >μπαταρία και δεν το αφήνεις να κάνει reboot γιατί περνάει το μαμά recovery ξανά. Δοκίμασε το.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Είναι τώρα 3 μέρες, που όταν μου στέλνουν email με επισυναπτομενα αρχεία .doc , .xls , δεν τα κάνει download στο note4 ενώ αντίθετα στο iphone τα "κατεβάζει" κανονικά . Τι φταίει ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ενημερωτικα ...βγηκε leak lollipop 5.0.1 για το edge... http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/rom-stock-tw-lollipop-t3019721 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ενημερωτικα ...βγηκε leak lollipop 5.0.1 για το edge... http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/rom-stock-tw-lollipop-t3019721 Αντε μηπως πλησιαζει η ωρα μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts