anergos13 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αν απαριθμησει καποιος τα καλουδια που εχει / κανει ενα note σε σχεση με ολα τα υπολοιπα θα χασει το μετρημα...ειναι τοσα τα + που τα ελαχιστα - τα εξαλειφει... Ολα τα υπολοιπα φαινονται μονοδιαστατα και φυσικα με τα - του καθενος.. Το note εχει "ολο το Πακετο".... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά ακόμα δεν κατάφερε η Samsung να εξαλείψει τα λαγκαρίσματα...μετά το Note 3 και το Note 4 λαγκάρει. Δεν πειράζει, πάμε για το Note 5 μπας και τα καταφέρει Αν δεν σου κανει κοπο και εχεις χρονο μπορεις να ανεβασεις κατι για να καταλαβουμε Ολοι οι υπολοιποι ποια ειναι η εμπειρια σου απο το νοτε...και που υφιστατε τo lag που εντοπισες? εκτος και αν μιλας για καποιο εκθεσιακο κομματι με demo video πανω περασμενο... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Τελικά ακόμα δεν κατάφερε η Samsung να εξαλείψει τα λαγκαρίσματα...μετά το Note 3 και το Note 4 λαγκάρει. Δεν πειράζει, πάμε για το Note 5 μπας και τα καταφέρει Έχεις πόσα ποστ για το νοτε 4 και όλα είναι περι λαγκ...Και ποστάρεις σε ενα θέμα οπου κατά γενική ομολογία είναι όλοι αρκετά εως πολύ ευχαριστημένοι και σε διαψεύδουν..Εγώ λέω να περιμένεις το νοτε 10 και για την ώρα να ευχαριστηθείς το τέλειο iphone σου.. :p #don't feed the troll Και το Νοτε3 έλεγαν ολοι ότι δεν λαγκαρει και μόνο εγώ και κανα δυο άλλοι άρρωστοι βλέπαμε ότι είχε stuttering στους browser. Ό καθένας έχει διαφορετικές κεραίες και παραξενιές. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και το Νοτε3 έλεγαν ολοι ότι δεν λαγκαρει και μόνο εγώ και κανα δυο άλλοι άρρωστοι βλέπαμε ότι είχε stuttering στους browser. Ό καθένας έχει διαφορετικές κεραίες και παραξενιές. Eνίσχυσες το επιχείρημα μου. Εκφράσεις hit n run του τύπου "τελικά το τάδε λαγκάρει και χαίρετε" χωρίς να λες κάτω απο ποιες συνθήκες ή σε τι εφαρμογή το βλέπεις είναι εντελώς ανούσιες, διαφορετικά πρέπει να δεχθούμε οτι λαγκάρει παντού και πάντα έτσι γενικά και αόριστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Το να μπαινεις στον κοπο να συγκρινεις το note4 με m8 πρεπει να εχεις μεγαλο καημο τρελη φαντασια και πολλα ψυχολογικα!!!Και για να μη βγαινουμε off topic μη συνεχιζετε άλλο αυτη τη συζητηση εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλά, χαλάρωσε λίγο. Πολλοί τα έχουμε και τα δύο δίπλα δίπλα κι αναφέρουμε αυτό που βλέπουμε. Τα ψυχολογικά προβλήματα τα έχουν αυτοί που το τηλέφωνο γίνεται προέκταση του εγώ τους και το παίρνουν προσωπικά. In other news, μ'αρέσει πολύ η αίσθηση που αφήνει, πολύ συμπαγές σε σχέση με τα N2 και N3 που είχα και εξ αρχής φαινόντουσαν λίγο πιο επιρρεπή σε τριξηματα κλπ με το πέρασμα του χρόνου. Ωραίο και το (μαύρο) πίσω κάλυμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παιδια χαλαρώστε. Το νοτελι 4 εχει κι αυτό τα μικρολαγκακια του, αλλα πλεον (σε αντιθεση με το 2 και το 3) σε καμια περιπτωση δε μπορεις να πεις ότι χαλανε την εμπειρια χρησης. Η τεταρτη εκδοση της συσκευης που μας φερνει ξανα και ξανα πισω στη σαμμυ αυτή τη χρονια εχει καλη ποιοτητα κατασκευης (επιτελους φλιπ θηκη να μην τριζει μετα από 2 βδομάδες χρησης), εξαφανισαν τα γελοια χρωμιωμενα πλαστικα περιμετρικα (βεβαια το αλουμινιο που εβαλαν γδερνεται μονο με τη σκεψη) και η συσκευη είναι ευκολα μπροστα από οτιδήποτε ανδροειδες (και μη) της αγορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παιδια χαλαρώστε. Το νοτελι 4 εχει κι αυτό τα μικρολαγκακια του, αλλα πλεον (σε αντιθεση με το 2 και το 3) σε καμια περιπτωση δε μπορεις να πεις ότι χαλανε την εμπειρια χρησης. Η τεταρτη εκδοση της συσκευης που μας φερνει ξανα και ξανα πισω στη σαμμυ αυτή τη χρονια εχει καλη ποιοτητα κατασκευης (επιτελους φλιπ θηκη να μην τριζει μετα από 2 βδομάδες χρησης), εξαφανισαν τα γελοια χρωμιωμενα πλαστικα περιμετρικα (βεβαια το αλουμινιο που εβαλαν γδερνεται μονο με τη σκεψη) και η συσκευη είναι ευκολα μπροστα από οτιδήποτε ανδροειδες (και μη) της αγορας. Καλα,τι τους κανετε και τριζουνε,ανοιγοκλεινετε το καπακι; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλα,τι τους κανετε και τριζουνε,ανοιγοκλεινετε το καπακι; Τιποτα απολυτως δεν τους κανουμε, πολύ προσοχη, φροντιδα και προδερμ. Τα ιδια ειχα και με συσκευη και flip case των 2 ημερων, τα ιδια και με συσκευη 2 εβδομάδων (καλα για κανα 6μηνο δεν το συζητω, σε... "τευχη" θα επαιρνα το κινητο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Το ένα είναι λιμουζινα αγαπητέ!!! Χα χα Παιδιά είναι άτοπο να συγκριθεί το νοτελι που είναι εργαλείο δουλειάς και τηλέφωνο παράλληλα με οτιδήποτε άλλο. Η καλύτερη υλοποίηση της sammy μέχρι τώρα με διαφορά, με q HD οθόνη, επεξεργαστή (exynos u) από άλλο πλανήτη ακαριαιο άνοιγμα εφαρμογών αλλά και βούτυρο. Όχι πιστέψτε με δεν υπάρχει σύγκριση. Το να συγκριθεί το m8 με το s5 το z3 g3 αλλά και άλλα τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην ίδια κατηγορία θα πω ναι ότι ίσως να είναι και το κορυφαίο, ίσως να του κλέβει λίγο από την δόξα μόνο το z3... Αυτά τα λίγα, μιας και πέρασαν όλα αυτά από τα χέρια μου... Και το Meizu;Διαβασα οτι τα σκιζει ολα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και το Meizu;Διαβασα οτι τα σκιζει ολα. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να γίνει κορυφαία σε χρήση... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Την πληρότητα του Note δεν την έχει κανένα κινητό. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τους υπολογισμούς του και τις επιλογές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Μια χαρά ειναι το note. Αν το φιλοσοφισουμε, όλες οι φετινές συσκευές ειναι καλές. Απο εκεί και πέρα είναι γούστα και τι ταιριάζει στον καθένα μας. Εμένα για κάποιον ανεξήγητο λόγο, έχει αρχίσει να μου φεύγει η τρέλα της αλλαγής. Ο λόγος μάλλον είναι αυτό που είπα πριν. Οτι δεν απέχουν μεταξύ τους. Θα πρέπει να βγει κάτι που θα μ ενθουσιάσει πολύ για να το πάρω. Πιστεύω οτι πλέον για κάποιον που θέλει μια καλή συσκευή, μπορεί να παραμείνει άνετα δυο χρόνια με την ίδια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Μια χαρά ειναι το note. Αν το φιλοσοφισουμε, όλες οι φετινές συσκευές ειναι καλές. Απο εκεί και πέρα είναι γούστα και τι ταιριάζει στον καθένα μας. Εμένα για κάποιον ανεξήγητο λόγο, έχει αρχίσει να μου φεύγει η τρέλα της αλλαγής. Ο λόγος μάλλον είναι αυτό που είπα πριν. Οτι δεν απέχουν μεταξύ τους. Θα πρέπει να βγει κάτι που θα μ ενθουσιάσει πολύ για να το πάρω. Πιστεύω οτι πλέον για κάποιον που θέλει μια καλή συσκευή, μπορεί να παραμείνει άνετα δυο χρόνια με την ίδια. Μου μπηκε και μενα μερικες φορες η καψα να το παρω,αλλα οταν πηγα στο Public και το ειδα,(ηταν και λευκο που δεν μου αρεσει),δεν μου εκανε κλικ,οσο και αν ημουν φτιαγμενος.Δεν το δικαιολογησα στον εαυτο μου. Μετά,μου αρεσει πολυ το 3,και μαλιστα,εχω αρχισει και βγαζω τη θηκη,οταν παω καπου σε προστατευμενο περιβαλλον,για να το απολαμβανω οπτικως και...αισθητικως,αισθαντικως μαλλον. Μου αρεσει να το πασπατευω δηλαδη,νοιωθοντας το ψευδοδερμα του καπακιου.:happy: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Μου μπηκε και μενα μερικες φορες η καψα να το παρω,αλλα οταν πηγα στο Public και το ειδα,(ηταν και λευκο που δεν μου αρεσει),δεν μου εκανε κλικ,οσο και αν ημουν φτιαγμενος.Δεν το δικαιολογησα στον εαυτο μου. Μετά,μου αρεσει πολυ το 3,και μαλιστα,εχω αρχισει και βγαζω τη θηκη,οταν παω καπου σε προστατευμενο περιβαλλον,για να το απολαμβανω οπτικως και...αισθητικως,αισθαντικως μαλλον. Μου αρεσει να το πασπατευω δηλαδη,νοιωθοντας το ψευδοδερμα του καπακιου.:happy: Και πολυ καλα κανεις! Και πολυ καλα επελεξες! Καλο χαϊδεμα! :p:p:p Παντως στο 4, δεν βλεπω κανενα lag. Οπως λενε και τα παιδια, το μονο που βλεπω ειναι η καθυστερηση οταν πατας το κουμπι αλλαγης εφαρμογων. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Και πολυ καλα κανεις! Και πολυ καλα επελεξες! Καλο χαϊδεμα! :p:p:p Παντως στο 4, δεν βλεπω κανενα lag. Οπως λενε και τα παιδια, το μονο που βλεπω ειναι η καθυστερηση οταν πατας το κουμπι αλλαγης εφαρμογων. Καθυστερηση = lag :p H Sammy στο θεμα εμφανισης και υλικων εκανε καλη δουλεια φετος. Δεν το εντυσε ολο μεταλλικο να φοβασαι να το ακουμπησεις, αλλα εκανε μονο το γυρω γυρω που ουσιαστικα αυτο ακουμπαει το χερι συνεχεια. Εδωσα να το πιασει η κοπελα μου και μου εκανε μεγαλη εντυπωση που αν και μεγαλο της αρεσε και ειπε πολυ καλα σχολια για την αισθηση της πλατης του (ψευτοδερμα). Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Αντιμετώπιζω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να συνδεθώ με bluetooth στο obd 2 car adapter που έχω ενώ με άλλες συσκευές bluetooth συνδέεται κανονικά και τις βλέπει με το όνομά τους το συγκεκριμένο ναι μεν το βλέπει αλλά όχι με το όνομά του αλλά με αυτήν την μορφή ΑΑ:ΒΒ:CC:11:22:33 και κάθε φορά που πατάω για σύνδεση μου γράφει αποτυχία επικοινωνίας με την συσκευή 2 tabled που έχω και με το note 3 συνδέονται κανονικά, στην αρχή την βλέπουν σαν τον αριθμό αλλά μετά από 3 δευτερόλεπτα την βλέπουν κανονικά με το όνομά της . Τι μπορεί να φταίει ; Edited November 14, 2014 by panosfast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εδωσα να το πιασει η κοπελα μου και μου εκανε μεγαλη εντυπωση που αν και μεγαλο της αρεσε και ειπε πολυ καλα σχολια για την αισθηση της πλατης του (ψευτοδερμα). Συγγνώμη ,αλλά δεν άντεξα τον πειρασμό.....:):lol::lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Συγγνώμη ,αλλά δεν άντεξα τον πειρασμό.....:):lol::lol: Χαχαχαχαχαχ η αληθεια ειναι οτι οταν ολοκληρωσα την προταση και ειδα το υποννουμενο πεθανα στο γελιο! :p Ε οταν απο xperia m, παει σε nexus 5, το Νοτε 4 (το τονιζω) θα της φανει μεγαλο! :lol::lol: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Χαχαχαχαχαχ η αληθεια ειναι οτι οταν ολοκληρωσα την προταση και ειδα το υποννουμενο πεθανα στο γελιο! :p Ε οταν απο xperia m, παει σε nexus 5, το Νοτε 4 (το τονιζω) θα της φανει μεγαλο! :lol::lol: Πάντως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες βλέπω να χρησιμοποιούν το μεγάλο Note :rolleyes:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Χαχαχαχαχαχ η αληθεια ειναι οτι οταν ολοκληρωσα την προταση και ειδα το υποννουμενο πεθανα στο γελιο! :p Ε οταν απο xperia m, παει σε nexus 5, το Νοτε 4 (το τονιζω) θα της φανει μεγαλο! :lol::lol: Megatron είσαι όνομα και πράμα:lol: Συγγνώμη Mods αλλά και μια πλάκα που και που ,δεν βλάπτει.Πάντως επί της ουσίας το νέο ΝΟΤΕ είναι εντυπωσιακή συσκευή .Και πολύ όμορφη και με εξαιρετική οθόνη. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Megatron είσαι όνομα και πράμα:lol: Συγγνώμη Mods αλλά και μια πλάκα που και που ,δεν βλάπτει.Πάντως επί της ουσίας το νέο ΝΟΤΕ είναι εντυπωσιακή συσκευή .Και πολύ όμορφη και με εξαιρετική οθόνη. Καλημέρα.Οντος η οθόνη είναι κορυφή για να μην πω άνετα ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγει μέχρι τώρα σε android συσκευή έχω το N910C και έχω μείνει μέχρι τώρα 200% ευχάριστημένος.Ειχα το G3 32gb και δυστυχώς ήταν μια λάθος επιλογή για αυτό και το έδωσα 3 μηνών smartphone.Πρωτη φορά παίρνω Note και μου φαίνεται ότι άνετα θα το κρατήσω 2 χρόνια.Περιμενω την lollipop όπως και πάρα πολλοί από το forum εκεί πιστεύω η συσκευή θα απογειωθεί στο μέγιστο που μπορεί να σου δώσει με αυτά τα specs. Edited November 14, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Να προσθέσω και εγώ ότι στις γυναίκες αρέσουν τα μεγάλα. Οπότε το Note σε όσες το δοκίμασαν άρεσε.:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αντιμετώπιζω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να συνδεθώ με bluetooth στο obd 2 car adapter που έχω ενώ με άλλες συσκευές bluetooth συνδέεται κανονικά και τις βλέπει με το όνομά τους το συγκεκριμένο ναι μεν το βλέπει αλλά όχι με το όνομά του αλλά με αυτήν την μορφή ΑΑ:ΒΒ:CC:11:22:33 και κάθε φορά που πατάω για σύνδεση μου γράφει αποτυχία επικοινωνίας με την συσκευή 2 tabled που έχω και με το note 3 συνδέονται κανονικά, στην αρχή την βλέπουν σαν τον αριθμό αλλά μετά από 3 δευτερόλεπτα την βλέπουν κανονικά με το όνομά της . Τι μπορεί να φταίει ; δες μηπως γεμισε ο διαθεσιμος χωρος που εχει να αποθυκευει συσκευες! διεγραψε μερικες απο την μνημη και ξαναπροσπαθησε μηπως το παρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 δες μηπως γεμισε ο διαθεσιμος χωρος που εχει να αποθυκευει συσκευες! διεγραψε μερικες απο την μνημη και ξαναπροσπαθησε μηπως το παρει! Δεν έχω άλλες συσκευές σε ζεύξη τις έχω διαγράψει όλες δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει Βλέπει ένα bluetooth car kit που το έχω 9 χρόνια και δεν βλέπει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το δοκιμασα σε μια μεγαλη διαδρομη (2 ωρες) και σαν πλοηγο.Σημα δεν εχασε πουθενα και ποτε,μονο που καποιες φορες (2) αναβοσβησε η οθονη,στιγμιαια βεβαια.Αλλα το βαραγε ο ηλιος σχεδον συνεχεια.και για αυτο να το εκανε αυτο. Εξαιρετικο και εδω!!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts