Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλορίζικο, θα το ευχαριστηθείς όσο κανένα άλλο κινητό! !

Περιμένουμε εντυπώσεις. ..

Το ξέρω, είναι το... 34ο note που περνάει από τα χέρια μου;)

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Note 4 κι εδω και δε μπόρεσα να περιμένω άλλο παρά την υψηλή τιμολόγηση του εργαλείου. Εντυπώσεις κι από μένα τις επόμενες μέρες. Ελπίζω αυτό το νοτε να μακροημερευσει στα χέρια μου...

Με γειες Βαγγέλη!!!

Δεν θελω να στο χαλάσω, αλλά εδώ που παίζουν δυο είδη επεξεργαστών και τρία χρώματα :p προβλέπω περισσότερες αλλαγές από αυτές που είχες κάνει πέρυσι :lol:

το τέταρτο χρώμα το άφησα απ'εξω :wink:

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Το ξέρω, είναι το... 34ο note που περνάει από τα χέρια μου;)

Δεν βαρεθηκες να σηκωνεις κουπες?:p:cool::lol:

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Που να ξέρω . . Είμαι νέος εδω :)

Θα μας μάθεις τα αρρωστακια εδώ μέσα...

Παιδιά ήδη κάνω αντιπαράθεση με το note 3 και αυριο - μεθαύριο θα το συγκρίνω σε όλους τους τομείς.

Παιδιά ήδη κάνω αντιπαράθεση με το note 3 και αυριο - μεθαύριο θα το συγκρίνω σε όλους τους τομείς.

Ήμουν σίγουρος οτι εκεί θα καταλήξεις. Όταν κάποιος θέλει εργαλείο-τηλέφωνο μόνο Note.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και εγώ με Note σήμερα. Προτίμησα το C.Ελπιζω να μην το μετανιώσω.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Ειτε καποιος παρει το F ειτε το C, κινηταρες ειναι.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Ειτε καποιος παρει το F ειτε το C, κινηταρες ειναι.

Καλημερα.Ακριβως και εγω κατοχος N910C απο εχθες το μεσημερι.Καλα η συσκευη ειναι απο αλλο πλανητη.Εχω μια απορια πανω στο νικελ της συσκευης πανω δεξια και πανω αριστερα στις γωνιες σας εχει 2ασπρα κουτακια οπως επισης και στην κατω μερια της συσκευης;

Βαγγέλη ποια έκδοση προτιμησες;

Καλημερα.Ακριβως και εγω κατοχος N910C απο εχθες το μεσημερι.Καλα η συσκευη ειναι απο αλλο πλανητη.Εχω μια απορια πανω στο νικελ της συσκευης πανω δεξια και πανω αριστερα στις γωνιες σας εχει 2ασπρα κουτακια οπως επισης και στην κατω μερια της συσκευης;

Και εμενα τα εχει. Μαλλον οδηγοι για το μηχανημα που τα κοβει; Αγνωστο. Τουλαχιστον ειναι στο σημειο που ειναι τα capacitive κουμπια :Ρ

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Σε όλα τα έχει. Πιθανότατα συνεχίζουν και κάτω από τη βαφή και ουσιαστικά "σπάνε" το πλαίσιο σε κεραίες διαφορετικών συχνοτήτων. Ή είναι πλαστικά κενά για να περνάει στο σήμα από τις κεραίες από πίσω, αν και νομίζω είναι κάπως μικρά για αυτή τη λειτουργία.

Ήμουν σίγουρος οτι εκεί θα καταλήξεις. Όταν κάποιος θέλει εργαλείο-τηλέφωνο μόνο Note.

Κώστα ήξερα κι εγώ ότι θα το αγοραζα, απλά ποντάρα φέτος να το πάρω σε καλύτερη τιμή. Αυτός ο wacom digitizer με έχει στοιχειωσει;)

Ελπίζω αυτή τη φορά να μείνει μέχρι τον αντικαταστατη και τα κινέζικα μόνο για δοκιμή σαν δευτερα...

@Nizl84

F, ήτοι Snap. Έχω κακες εμπειρίες από τον exynos του tab s και θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου οι 2 εκδόσεις θα παίζουν στα ίδια επίπεδα...

Κώστα ήξερα κι εγώ ότι θα το αγοραζα, απλά ποντάρα φέτος να το πάρω σε καλύτερη τιμή. Αυτός ο wacom digitizer με έχει στοιχειωσει;)

Ελπίζω αυτή τη φορά να μείνει μέχρι τον αντικαταστατη και τα κινέζικα μόνο για δοκιμή σαν δευτερα...

@Nizl84

F, ήτοι Snap. Έχω κακες εμπειρίες από τον exynos του tab s και θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου οι 2 εκδόσεις θα παίζουν στα ίδια επίπεδα...

Μεγεια Βαγγέλη ελπίζω να το χαρείς. Προσωπικά όπως έγραψα με ικανοποιεί στο έπακρο σε όλους τους τομείς και λογικά θα μείνει καιρό μαζί μου (αν με κουράσει το μέγεθος θα το δώσω στην γυναίκα που είναι ακόμα στο note 2). Συμφωνώ σχετικά με τις εκδόσεις, πιστεύω η Samsung σύντομα θα έχει και τον Snapdragon στα ίδια επίπεδα με Exynos.. Να δούμε τι θα γίνει με L πλέον εκεί θα παίξει μεγάλη αλλαγή

@Nizl84

με γεια φιλε μ! περιμενουμε εντυπωσεις! τι κακες εμπειριες εννοεις με τον exynos ! ;;

@Nizl84

Ma ο Exynos του tablet,δεν ειναι ο 5433,ειναι o 5420,όθεν καμια σχεση.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλημέρα κύριοι. Πάνω που ήμουν εέτοιμος να πάρω το Νοτε 4 είδα ότι κυκλοφορεί έκδοση 4πυρηνη και 8πυρηνη.

Έχεις κάποιος άποψη για το ποιο είναι καλύτερο αν είναι?

Αν υπερτερεί κάποιο κάπου η υστερεί?

Ποιο να πάρω τελικά?

Ma ο Exynos του tablet,δεν ειναι ο 5433,ειναι o 5420,όθεν καμια σχεση.

Προφανως, αλλα αν εβλεπες την ιδια εκδοση με snap θα εβλεπες μερα με τη νυχτα διαφορα υπερ του δευτερου.

Γενικα, παιδια, ολα ειναι καθαρα θεμα optimization.

Σημερα σε καποια σημεια υπερτερει ο exynos του note 4, σε 2-3 αναβαθμισεις (καπου εκει θα εχει σκασει κι η Lollipop) η κατασταση ενδεχομενως να εχει ανατραπει.

Οποτε, προσωπικη μου αποψη, μην ασχολειστε.

Παρτε ο,τι βρειτε φθηνοτερο χωρις καν να σκεφτεστε κατι αλλο...

@efthimis31

Ευχαριστω, ουτως η αλλως Ευθυμη οσα κινητα και να αλλαζω παντα στο νοτε καταληγω για βασικη συσκευη, φετος δε θα παιδευτω και θα αφησω ενα σωστα στημενο νοτε 4 και μπαλαντερ θα παιζει ενα κινεζικο (για την ωρα το πολυ καλο meizu mx4).

Edited by v@gelis

@Nizl84

Σωστός. Εγώ πάλι δεν μπορώ τις διαστάσεις και δεν αισθάνομαι ακόμα έτοιμος να γυρίσω στην samsung. Προτιμώ τον συνδιασμό που έχω τώρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για διάφορους λογους όπως ότι η συκευή μου είναι στημένη από τον αυγουστο, έχουν περαστεί δυο μεγάλα OTA updates και παραμένει το όδιο γρήγορη και smooth όπως την πρώτη μέρα. Συν ότι είναι το μοναδικό τηλεφωνο που χαίρομαι να το βλέπω στο τραπέζι :lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σωστός. Εγώ πάλι δεν μπορώ τις διαστάσεις και δεν αισθάνομαι ακόμα έτοιμος να γυρίσω στην samsung. Προτιμώ τον συνδιασμό που έχω τώρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για διάφορους λογους όπως ότι η συκευή μου είναι στημένη από τον αυγουστο, έχουν περαστεί δυο μεγάλα OTA updates και παραμένει το όδιο γρήγορη και smooth όπως την πρώτη μέρα. Συν ότι είναι το μοναδικό τηλεφωνο που χαίρομαι να το βλέπω στο τραπέζι :lol:

Ναι Κωστα, καλα κανεις, το Μ8 ειναι κοσμημα και συσκευαρα απο ολες τις αποψεις.

Εγω εχω κολλημα με το wacom digitizer, για αυτο επανερχομαι ξανα και ξανα σε αυτη τη συσκευη.

Τι χρησιμοποιεις σαν companion device με το Μ8?

Στα του νοτε 4, βλεπω καλη μπαταρια. Σαφως καλυτερη απο το 3αρι, παρα τις αμφιλεγομενες κριτικες...

Στα του νοτε 4, βλεπω καλη μπαταρια. Σαφως καλυτερη απο το 3αρι, παρα τις αμφιλεγομενες κριτικες...

Νομίζω μετά από 34 note3 η άποψη σου μετράει, εμένα μετά τον 4-5ο κύκλο έφτασε στην μέγιστη απόδοσή της ;)

Σαφως καλυτερη απο το 3αρι, παρα τις αμφιλεγομενες κριτικες...

:up:

Σαφώς ..το 3 στην φόρτιση μετά από μια ημέρα με υπόλοιπο 15-30%

το 4(F) την δεύτερη μέρα 25-40%

θεωρό ότι έχει λίγο χειρότερη διαχείριση στην μνήμη μιας και με τις ίδιες εφαρμογές βλέπω στο 4 κάτι 85% σε χρήση ενώ στο 3 δεν μου ξεπερνούσε σχεδόν ποτέ το 75%

παιδικές ασθένειες υποθέτω

Νομίζω μετά από 34 note3 η άποψη σου μετράει, εμένα μετά τον 4-5ο κύκλο έφτασε στην μέγιστη απόδοσή της ;)

Χαχα το 34 το ανεφερα για πλακα (φυσικα ειναι true story), αλλα οχι 3αρια, αναφερομαι σε ολη τη σειρα (note 1, 2, 3)που παρακολουθω απο την αρχη. Οπως και να εχει δεν ενδιαφερει κανενα αυτο, αλλα, ναι συμφωνω, πως μετα απο μερικες φορτισεις γινεται το optimal calibration της μπαταριας...

Σε λίγο και με πλατίνα :p

http://www.gsmarena.com/24k_samsung_galaxy_note_4_hits_vietnam_costs_2000-news-10076.php

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)