evelinalex Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδια δεν εχει θεμα το ηχειο,και με την πλατη κατω να ειναι μια χαρα το ακους,δυνατο και ποιοτικο ειναι δεν τιθεται θεμα σε αυτο.Τωρα τι να σας πω,εαν το ξεχασετε στο παπλωμα πια...:) Πώς γίνεται όταν κλείνεις ένα ηχείο βάζοντας το κινητό πάνω σε τραπέζι ή διπλωνοντας την φλιπ αυτό να ακούγεται? :blink::blink: Όσο δυνατό κ εάν είναι:confused: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Πώς γίνεται όταν κλείνεις ένα ηχείο βάζοντας το κινητό πάνω σε τραπέζι ή διπλωνοντας την φλιπ αυτό να ακούγεται? :blink::blink: Όσο δυνατό κ εάν είναι:confused: Πρεπει στην ουσια να <<βουλωσεις>> το ηχειο.αμα δεις στο ηχειο εχει μια μικρη προεξοχη και οταν το ακουμπας πχ στο τραπεζι εχει ενα πολυ μικρο κενο αμα το βαλεις σε κουβερτα καλυπτεται και δεν ακουγεται καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μικρό update από Αυστραλία: τα μαγαζιά εδώ ξεκίνησαν με αρκετά καλές προσφορές (gear fit δώρο, samsung level on headphones, -10% στην τιμή) αλλά ακούγεται ότι τρέχουν και δεν φτάνουν με τις προπαραγγελίες. Διάφορες πηγες αναφέρουν ότι οι κύριες αλυσίδες μάλλον δεν θα έχουν αρκετά κομμάτια για παράδοση στις 5 Νοεμβρίου ενώ ακόμα και το Samsung Experience Store στο Σύδνεϋ που διαφήμιζε ότι θα είναι το μόνο μέρος που όποιος προπαραγγείλει θα το έχει πρωί πρωί στις 5/11, άρχισε να τα μασάει τις τελευταίες 2 μέρες. Η Vodafone για παράδειγμα το λέει ξεκάθαρα στο site της: Λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και μπορεί να καθυστερήσει ακόμα και εβδομάδες η παράδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Και μια ματια "εκ των εσω".... http://www.myfixguide.com/manual/samsung-galaxy-note-4-disassembly/ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Πώς γίνεται όταν κλείνεις ένα ηχείο βάζοντας το κινητό πάνω σε τραπέζι ή διπλωνοντας την φλιπ αυτό να ακούγεται? :blink::blink: Όσο δυνατό κ εάν είναι:confused: Το κινητο,εχει δυνατο ηχειο,οπως ακουσαμε στο βιντεακι,και ετσι δεν θα εχει προβλημα αμα αφεθει σε τραπεζι,και δεν υπαρχουν πανια απο κατω.Τωρα,αν το δοκιμασετε,και κοβει αρκετά,βαλτε του απο κατω στη μερια του ηχειου,ενα μολυβι,ή ενα στυλό,οποτε και θα σηκωθει προς τα πανω και δεν θα κοβει. Ετσι κι αλλοιως,και με το 3,που εχει στα πλαγια το μεγαφωνο,αμα ηθελα να ακουσω κατι καλα,εβαζα το χερι μου πισω απο το μεγαφωνο και υπο γωνιαν,ωστε να γυρισω τον ηχο προς τα μενα. Η,στο τελος τελος,παρκαρετε το αναποδα,με το μεγαφωνο προς τα πανω,οπότε και δεν θα κοβει καθολου.:lol: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Σκέψου κάτι απλό. Να κοιμηθείς με το κινητό στο κρεβάτι, και να έχεις βάλει ξυπνητήρι. Και η πλάτη του κινητού να ακουμπά σε πάπλωμα... Το διακινδυνεύεις; Σκέψου κάτι εξίσου απλό,αν η Samsung βάλει το ηχείο μπροστά. Να κοιμηθεις με το κινητό στο κρεβατι και να εχεις βάλει ξυπνητηρι. Και η πρόσοψη του κινητού να ακουμπά σε πάπλωμα... Το διακινδυνεύεις; :p Προσωπικά μου είναι αδιαφορη η θεση του ηχείου. Edited October 21, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioren Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Η,στο τελος τελος,παρκαρετε το αναποδα,με το μεγαφωνο προς τα πανω,οπότε και δεν θα κοβει καθολου.:lol: Φίλε εσύ μπορεί να το λές με διάθεση χιούμορ αυτό, αλλά η λύση που προτείνεις (να τοποθετούμε την συσκευή ή μπρούμητα ή τα ανάσκελα..) κατά την διάρκεια του ύπνου με πάπλωμα (και όσο αφορά ειδικά αυτό και μόνο), θεωρώ πως είναι η λύση στο πρόβλημα μας (για να μην το συνεχίσουμε) ! Σε ευχαριστώ πολύ, δεν το είχα σκεφτεί ! Να είσαι καλά ! Και μια ματια "εκ των εσω".... http://www.myfixguide.com/manual/samsung-galaxy-note-4-disassembly/ Φίλε σε ευχαριστώ πολύ γιατί το έψαχνα αυτό ! Εάν ξανά βρείς κάτι τέτοιο (παρόμοιο ή με τέτοιο περιεχόμενο..) μιάς και το ψάχνεις καλά το θεματάκι, σε παρακαλώ πολύ να μας ενημερώσεις ξανά ! Να είσαι καλά! Edited October 21, 2014 by kioren Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλετε με σθένος να υποστηρίξετε στην μελλοντική σας αγορά, δεν χρειάζεται όμως να προσβάλετε κάποιους που έχουν αντίθετη γνώμη ή απορία για κάτι! :mad: Είχα το note 2 κ δυστυχώς λόγω θέσης του ηχειου δεν είχε την απόδοση που έχει το 3!Είμαι καθηγήτρια μουσικής κ δίνω μεγάλη σημασία στο ηχείο του εκάστοτε κινητού που αγοράζω γιατί πολύ απλά το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου :) Edited October 21, 2014 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλετε με σθένος να υποστηρίξετε στην μελλοντική σας αγορά, δεν χρειάζεται όμως να προσβάλετε κάποιους που έχουν αντίθετη γνώμη ή απορία για κάτι! :mad: Είχα το note 2 κ δυστυχώς λόγω θέσης του ηχειου δεν είχε την απόδοση που έχει το 3!Είμαι καθηγήτρια μουσικής κ δίνω μεγάλη σημασία στο ηχείο του εκάστοτε κινητού που αγοράζω γιατί πολύ απλά το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου :) Αν χρησιμοποιεις το αστειο ηχειακι ενος κινητου ως εργαλειο επαγγελματικο θα σου πω ευθεως οτι κανεις λαθος. Ακομα και το κορυφαιο ηχητικα m8 ακουγεται επιεικως ασχημα διπλα σε οποιοδηποτε κινεζικο φορητο ηχοσυστημα. Εκτος βεβαια και εννοεις κατι αλλο και εγω δεν καταλαβα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αν χρησιμοποιεις το αστειο ηχειακι ενος κινητου ως εργαλειο επαγγελματικο θα σου πω ευθεως οτι κανεις λαθος. Ακομα και το κορυφαιο ηχητικα m8 ακουγεται επιεικως ασχημα διπλα σε οποιοδηποτε κινεζικο φορητο ηχοσυστημα. Εκτος βεβαια και εννοεις κατι αλλο και εγω δεν καταλαβα καλα. Το.ηχειο του κινητό στην δουλειά μου μπορείς να το χρησιμοποιησεις για να κάνεις κάτι απλό! Δεν.ξερω που πήγε το μυαλό σου κ δεν μιλάω για επαγγελματικες ηχογραφήσεις η συνθέσεις κτλ! Τεσπα εγώ θεωρώ ότι το ηχείο λόγω λάθος τοποθέτησης από την Samsung θα είναι ανεπαρκές!Αυτο είναι προσωπική μου αποψη:) Όμορφο κινητό αλλά με αυτό τον μείον :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Πληροφοριακά το ηχείο ειναι μια χαρά. Και απόδοση έχει και δυνατό ειναι. Δεν πρόκειται να απογοητεύσει σε καμία περίπτωση. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 [ATTACH]51407[/ATTACH] Για δοκιμάστε οι κάτοχοι αν το 4 δουλεύει και ως kick stand όπως το 3 σας παρακαλώ. Με βόλεψε πολύ στο 3 και θα ήθελα να μην το χάσω στο 4 Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Για μουσική και βιντεο, σαφώς και ναι. Βρε παιδιά ποιος μίλησε για βίντεο κ μουσική χωρίς ακουστικά μέσα σε κόσμο? ??:blink: Εγώ είπα ότι είναι φορές που θέλω να κάνω κάτι κ ακουω μουσική χωρίς ακουστικά για να μην με μπερδεύουν !Όταν είμαι σπίτι μου εννοούσα! Σιγά μην χοροπηδαω κιόλας μέσα σε κόσμο :lol::lol: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Και το S5 έχει πίσω το ηχείο αλλά εκτός του ότι ακούγεται μια χαρά, του έχω βάλει και τη γνήσια σιλικόνης της Samsung που δημιουργεί τον απαραίτητο χώρο να πάρει αέρα και ακούγεται πολύ δυνατά σε τραπέζι ή γραφείο. Άσε που όταν βλέπεις ένα Βιντεάκι που έχεις στη συσκευή και βάλεις το δεξί χέρι σε γωνία όπως λέει και ο Θόδωρος τότε ανεβάζει και άλλο τα dB και είναι πολύ καλά. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 :!:Ενημέρωση:!: Λοιπόν κύριοι -κυρίες ,θεωρώ οτι το εξαντλήσαμε και ταυτόχρονα το κουράσαμε το θέμα με το ηχείο ,προχωράμε παρακάτω προσέχοντας τις εκφράσεις μας και χωρίς να προσβάλουμε κανένα . Την επόμενη φορά που θα κάνω παρατήρηση θα υπάρξουν και ποινές . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioren Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Σχετικα με το ηχειο,ειναι ενα κλικ ανωτερο θεωρω,σε σχεση με το 3αρι παντα,με πολυ καλη ενταση και καθαροτητα.Ακομα και τερμα βεβαια δεν τσιουριζει που λεμε.Μην περιμενετε φυσικα να φτασει το Μ8 σε αποδοση,αλλα παραμενει παρα πολυ καλο. Με τοσο που κοστιζει το κντ ειναι λογικο να εχει ενα αξοιπρεπες ηχειο.Αν και εχω την αισθηση οτι μπορει και καλυτερα...... Απο την αλλη και εγω με ακουστικα ακουω παντα,και εκει η αποδοση του ειναι εξαιρετικη. Κώστα θα σου ήταν εύκολο εσένα (όταν και μόνο έχεις χρόνο για αυτό..), να μας ανεβάσεις κανένα screen shots με το battery use σου και να μας γράψεις δύο λόγια για την χρήση σου μέχρι την δεδομένη χρονική στιγμή (capture) ! Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα ! edit downstairs : Να είσαι καλά Φίλε Κώστα ! Τake your time ! Edited October 21, 2014 by kioren Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Κώστα θα σου ήταν εύκολο εσένα (όταν και μόνο έχεις χρόνο για αυτό..), να μας ανεβάσεις κανένα screen shots με το battery use σου και να μας γράψεις δύο λόγια για την χρήση σου μέχρι την δεδομένη χρονική στιγμή (capture) ! Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα ! Ευχαριστως φιλε μου,μολις το εχω ξανα στα χερια μου θα το κανω αμεσα,το εχει παρει συναδελφος τωρα για δοκιμη.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioren Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Το SM-910U (exynos) ΔΕΝ υποστηρίζει 800 MHz frequency (Band 20). Στο UK, αυτή η συχνότητα χρησιμοποιείται απο την Vodafone/O2 για LTE. Ξέρει κανείς στην Ελλάδα πια κινητή χρησιμοποιεί την ίδια συχνότητα για 4G? Edit: Η Vodafone στην Ελλαδα παιζει σε 900MHz, 1800MHz και 2100MHz. Και επιπλέον για τον όποιον ! (SM-N910C Bands Details) http://www.globalcertificationforum.org/certified-devices/4648.html?view=terminal edit screen capture: by happy User with **sexynos** εκτός από τις παλαμιαίες και δακτυλικές του ζητωκραυγές χαράς, κατά την γενικότερη εμπειρία χρήσης του (με άφθονο gaming) ! :lol: @geovass Φίλε Γιώργο μπορούμε (μόνο όταν έχεις και εσύ τον χρόνο) να μας δώσεις κάνα screenshots σου από snap, έτσι να έχουμε μία ευρεία άποψη από τα γραφόμενα σε διάφορα μέρη και από Ελληνικά χέρια καλέ μου Φίλε! Σε ευχαριστώ να είσαι καλά και εσύ! http://www.androidauthority.com/tegra-k1-exynos-5433-snap-805-541582/ με καλύτερα αποτελέσματα και από εκεί. :lol: Edited October 21, 2014 by kioren Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Επιτέλους το είδα από κοντά (μαζί με όλη την οικογένεια: VR, Edge, Gear S) και για αρκετή ώρα έκανα σύγκριση με το 3 μου. Τα έχουν πει όλα τα παιδιά που το έχουν ήδη. My 2 cents: έχει φανταστικό κράτημα. Στο χέρι είναι πραγματικά περίεργο πως φαίνεται μικρότερο από το 3. Η οθόνη είναι φανταστική. Προσωπικά είδα αρκετή διαφορά σε σχέση με το 3. Και την ανάλυση και τα χρώμματα. Τέλος η βαφή του αλουμινένιου σασί στο άσπρο το κάνει πάρα πολύ όμορφο. Αλλά με προβληματίζει από θέμα αντοχής. Οι άκρες είναι ασημένιες οπότε φαίνεται πόση διαφορά θα κάνει σε περίπτωση γρατζουνιάς, θα βγάζει μάτι. Τέλος δύο λόγια για το VR: Έκατσα αρκετή ώρα και χάζεψα το βίντεο που έχουν (national geographic style). Ακόμα έχει δρόμο. Τα pixels κάνουν μπαμ και το input και motion lag της συσκευής μου φάνηκε χειρότερο από το ORDK2. Παρόλα αυτά καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι το μέλλον. Ακόμα και σε αυτό το πρώιμο στάδιο της τεχνολογίας, ξεχνάς αμέσως τον γύρω κόσμο. Δεν είναι ακριβώς σαν να είσαι εκεί, αλλά το immersion είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioren Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Battery use Από έναν Ολλανδό με **sexynos**. Περιμένω λεπτομέρειες για την χρήση του Edited October 22, 2014 by kioren Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Για οσους ενδιαφερονται για αγορα απο ελληνικο καταστημα..ειχαν πει για διαθεση του note απο σημερα.. Τελικα δεν υπαρχει ακομα διαθεση του note κ δεν εχουν κ καποια επισημη ενημερωση... Μετα απο τηλ επικοινωνια δικια μου με την samsung hellas , μου ειπαν οτι κ αυτοι δεν γνωριζουν επισημα ημερομηνια αλλα πιθανον μεχρι την παρασκευη ελπιζουν να αρχισει η διαθεση του note στα μαγαζια...αντε να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Μόλις το πήρα κι εγώ, τελικά δεν άντεξα, με τον Exynos και στα 600€ με την εγγύηση κτλ, όλα κομπλέ σε μαύρο χρώμα. Unboxing θα κάνω το απόγευμα σπίτι με την ησυχία μου, ελπίζω να μην το κάνει claim η γυναίκα που είναι με note2, πιστεύω αν δει την οθόνη θα μείνω στα κρύα του λουτρού :lol::lol: https://www.dropbox.com/s/jxiq5h0rs7qpqxu/20141022_103800.jpg?dl=0 Ένας από τους λόγους που το πήρα είναι και η απόδοση της κάμερας ειδικά σε αυτό το τεστ, είχα ψηφίσει note4 και είχα πει στον εαυτό μου ότι όποια και να είναι η συσκευή που μου άρεσαν τόσο οι φωτογραφίες του θα το αγόραζα (ευτυχώς δεν ήταν μήλο :p ) http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-4-wins-our-blind-camera-comparison-iPhone-6-is-distant-second_id61676 Edited October 22, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μόλις το πήρα κι εγώ, τελικά δεν άντεξα, με τον Exynos και στα 600€ με την εγγύηση κτλ, όλα κομπλέ σε μαύρο χρώμα. Unboing θα κάνω το απόγευμα σπίτι με την ησυχία μου, ελπίζω να μην το κάνει claim η γυναίκα που είναι με note2, πιστεύω αν δει την οθόνη θα μείνω στα κρύα του λουτρού :lol::lol: https://www.dropbox.com/s/jxiq5h0rs7qpqxu/20141022_103800.jpg?dl=0 Ένας από τους λόγους που το πήρα είναι και η απόδοση της κάμερας ειδικά σε αυτό το τεστ, είχα ψηφίσει note4 και είχα πει στον εαυτό μου ότι όποιο και να είναι η συσκευή που μου άρεσαν τόσο οι φωτογραφίες του θα το αγόραζα (ευτυχώς δεν ήταν μήλο :p ) http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-4-wins-our-blind-camera-comparison-iPhone-6-is-distant-second_id61676 Μεγεία σου! Να υποθέσω πως δεν είσαι Ελλάδα (για να λες 600€ και εγγύηση στον exynos) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μεγεία σου! Να υποθέσω πως δεν είσαι Ελλάδα (για να λες 600€ και εγγύηση στον exynos) Και εγώ την ίδια απορία έχω. Περιμένουμε περισσότερα από τον Ευθύμη. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μεγεία σου! Να υποθέσω πως δεν είσαι Ελλάδα (για να λες 600€ και εγγύηση στον exynos) Και εγώ την ίδια απορία έχω. Περιμένουμε περισσότερα από τον Ευθύμη. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, μένω Μέση Ανατολή μόνιμα οπότε με βόλεψε πολύ η τιμή και ότι ήρθε με exynos επίσημα εδώ.. Θα γράψω ότι βλέπω αναλυτικά, προς το παρόν είναι κλειστό στο κουτάκι του γιατί έχω πολύ δουλειά στο γραφείο.. Πρώτη εντύπωση πάντως είναι ότι κρατάς μια ποιοτική συσκευή και η οθόνη του είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών (ότι είδα στην συσκευή του μαγαζιού). Από note3 δεν πέρασα αφού δεν μου άρεσε καθόλου λόγω υλικών και το note4 με εντυπωσίασε παρόλο που είχα πείσει τον εαυτό μου να μείνω με συσκευές 5-5.2 ιντσών.. Το πιασε ο Theodore :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts