Theodore41 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε εάν στο πίσω μέρος το λευκό είναι πιο σκληρό και με χειρότερη αίσθηση από ότι στο μαύρο? Έτσι ήταν τουλάχιστον στο 3.. Οπως και στο 3,το εγραψα.Το μαυρο,ειναι πολυ μαλακό και δεν γλυστραει. Το ειδα, και το ακουσα δηλαδη,σε βιντεο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Η απόδοση του ηχείου τελικά πώς είναι λόγω της θέσης του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Σαν αποδοση καλυτερο...σαν θεση ας πουν οι κατεχοντες... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μερικα κολπα για να γινει ακομα πιο γρηγορο το note, πολλοι μπορει να τα ξερετε αλλα ειμαστε κ αλλοι τοσοι που τωρα τα μαθαινουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Όσο κ να το θέλουμε πιστεύω ότι λόγω θέσης δεν θα έχει κ . την . καλύτερη απόδοση :( Πολλοί- όπως και εγώ- χρησιμοποιουμε φλιπ case κ το καπάκι το γυρίζω στην πίσω μεριά για να μπορέσω να κρατήσω το note με 4 ο ένα χέρι!Πως θα ακούω μουσική ή οτιδήποτε άλλο εάν κλείνει το ηχείο ? ?? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Όσο κ να το θέλουμε πιστεύω ότι λόγω θέσης δεν θα έχει κ . την . καλύτερη απόδοση :( Πολλοί- όπως και εγώ- χρησιμοποιουμε φλιπ case κ το καπάκι το γυρίζω στην πίσω μεριά για να μπορέσω να κρατήσω το note με 4 ο ένα χέρι!Πως θα ακούω μουσική ή οτιδήποτε άλλο εάν κλείνει το ηχείο ? ?? Και για μένα έτσι είναι. Όταν ξεκινάει η σχεδίαση θα πρέπει να μπαίνει σαν must η τοποθέτηση των ηχείων στο κάτω μέρος της συσκευής. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Όσο κ να το θέλουμε πιστεύω ότι λόγω θέσης δεν θα έχει κ . την . καλύτερη απόδοση :( Πολλοί- όπως και εγώ- χρησιμοποιουμε φλιπ case κ το καπάκι το γυρίζω στην πίσω μεριά για να μπορέσω να κρατήσω το note με 4 ο ένα χέρι!Πως θα ακούω μουσική ή οτιδήποτε άλλο εάν κλείνει το ηχείο ? ?? ...με ακουστικά...Αυτο κανω τουλαχιστον εγω.Ετσι κι αλλοιως,τι να ακουσω με το ηχειακι ενος κινητου;:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 ...με ακουστικά...Αυτο κανω τουλαχιστον εγω.Ετσι κι αλλοιως,τι να ακουσω με το ηχειακι ενος κινητου;:) Σωστός, έτσι είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 ...με ακουστικά...Αυτο κανω τουλαχιστον εγω.Ετσι κι αλλοιως,τι να ακουσω με το ηχειακι ενος κινητου;:) Εάν κρίνω από το note 3, ηχειάκι δεν το λες, χθες είχα βάλει μια ταινία να παίζει και την άκουγα από το άλλο δωμάτιο καθαρά. Δεν λέω ότι είναι ηχειάρα, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Εννοείται πως προτιμώ τα ηχεία κάτω, εντούτοις ελπίζω στο 4 να είναι αποδεκτό και να κάνει την δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Σχετικα με το ηχειο,ειναι ενα κλικ ανωτερο θεωρω,σε σχεση με το 3αρι παντα,με πολυ καλη ενταση και καθαροτητα.Ακομα και τερμα βεβαια δεν τσιουριζει που λεμε.Μην περιμενετε φυσικα να φτασει το Μ8 σε αποδοση,αλλα παραμενει παρα πολυ καλο. Με τοσο που κοστιζει το κντ ειναι λογικο να εχει ενα αξοιπρεπες ηχειο.Αν και εχω την αισθηση οτι μπορει και καλυτερα...... Απο την αλλη και εγω με ακουστικα ακουω παντα,και εκει η αποδοση του ειναι εξαιρετικη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Γιατί να κατεβάζουμε τον πήχη και να λέμε εντάξει. Σε ένα premium κινητό πρέπει όλα να είναι τέλεια. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με λύσεις με τα ακουστικά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εάν κρίνω από το note 3, ηχειάκι δεν το λες, χθες είχα βάλει μια ταινία να παίζει και την άκουγα από το άλλο δωμάτιο καθαρά. Δεν λέω ότι είναι ηχειάρα, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Εννοείται πως προτιμώ τα ηχεία κάτω, εντούτοις ελπίζω στο 4 να είναι αποδεκτό και να κάνει την δουλειά του. Ακου και μια αλλη επιλογη που εκανα,ως αθεραπευτος γκατζετακιας. Αγορασα δυο μικρα ηχειακια,τα x-mini Uno,μαζι με ενα ειδικο καλωδιο,που τα κανει να συνδεονται στερεοφωνικα,και τα συνδεω οπυ θελω,σε ραδιοφωνο,στο κινητό,και αυτα,παιζουν πολυ καλα και πολυ δυνατα για το μεγεθος τους,το οιο ειναι πραγματικα μινι. Και μαλιστα,ανοιγουν κατα καποιον τροπο,και ετσι βγαζουν πιο πολυ ,μπασο,αν το θελησεις.Υπ οψιν οτι εχουν δικο τους ενισχυτη και φορτιζονται με usb . Παω λοιπον σε καποια καφετερια που ειναι στην παραλια,και μιας και δεν ενοχλω,τα βαζω και παιζουν με το Τριτο Προγραμμα,ή το Φλας 96 και τον Κοσμος FM,και τη βρισκω.Ετσι,δεν χρειαζεται να βαζω ακουστικά,που οπως και να το κανουμε,ειναι ενοχλητικα,απο ενα σημειο και μετά. Επειδη δε,το μαγαζι εχει και wifi,μπορω και συνδεω και το κινητο και ακουω Τζαζ,απο Ιντερνετικους Σταθμους. Τα ηχειακια,τα πηρα 45€ απο ενα μαγαζι στην Κηφισιά,και το καλωδιο 5€ απο την Κινα.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δεν είναι μόνο η μουσική αλλά και ο ήχος κλήσης που πρέπει να ακούγεται επαρκώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Και ένα φρέσκο review: http://www.techspot.com/review/906-samsung-galaxy-note-4/ και συγκριτικό μεταξύ snap και exynos versions. Edited October 21, 2014 by Lippi Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά, το θέμα με την τοποθέτηση του ηχειου στην πλάτη στο τεσσάρι το έχουμε ξανασχολιασει και πιο παλιά και δεν παύει σε καμία περίπτωση να είναι οπισθοδρομηση σε σχέση με το τριαρι και με ακατανόητο σκεπτικό.Βλέπουμε ότι όλοι οι κατασκευαστές τοποθετούν πλέον το ηχείο μπροστά η κάτω και δεν είναι τυχαίο.Σε αυτά τα σημεία θα δώσει τον πιο καθαρό και δυνατο ήχο χωρίς να τον πνίγουν τα δάχτυλα, οι θήκες, τα τραπέζια κλπ.Ναι, τα ακουστικά είναι μια λύση για κάποιους αλλά δεν είναι η λυση!!!Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κουβαλάμε μαζί μας τις αρμαθιες με τα ακουστικά και να λες στον συνομιλητη σου, περίμενα να ξεμπλεξω το κουβαρι για να μου πεις να σημειώσω η να έχουμε μαζί μας πάντα ένα φορτισμένο bt.Ειδικά και στην περίπτωση που είπε η evelina, να υπάρχει και η θηκη s view,δημιουργείται μεγάλο θέμα.Δεν ακυρώνει βέβαια όλο αυτό το τεσσάρι σαν σύνολο αλλά δεν παύει να είναι υπαρκτό πρόβλημα για πολλούς από εμάς και φάουλ από την Samsung. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά, το θέμα με την τοποθέτηση του ηχειου στην πλάτη στο τεσσάρι το έχουμε ξανασχολιασει και πιο παλιά και δεν παύει σε καμία περίπτωση να είναι οπισθοδρομηση σε σχέση με το τριαρι και με ακατανόητο σκεπτικό.Βλέπουμε ότι όλοι οι κατασκευαστές τοποθετούν πλέον το ηχείο μπροστά η κάτω και δεν είναι τυχαίο.Σε αυτά τα σημεία θα δώσει τον πιο καθαρό και δυνατο ήχο χωρίς να τον πνίγουν τα δάχτυλα, οι θήκες, τα τραπέζια κλπ.Ναι, τα ακουστικά είναι μια λύση για κάποιους αλλά δεν είναι η λυση!!!Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κουβαλάμε μαζί μας τις αρμαθιες με τα ακουστικά και να λες στον συνομιλητη σου, περίμενα να ξεμπλεξω το κουβαρι για να μου πεις να σημειώσω η να έχουμε μαζί μας πάντα ένα φορτισμένο bt.Ειδικά και στην περίπτωση που είπε η evelina, να υπάρχει και η θηκη s view,δημιουργείται μεγάλο θέμα.Δεν ακυρώνει βέβαια όλο αυτό το τεσσάρι σαν σύνολο αλλά δεν παύει να είναι υπαρκτό πρόβλημα για πολλούς από εμάς και φάουλ από την Samsung. Εγώ διαφωνώ. Είναι ανεπίτρεπτο να δίνω ένα σκασμό λεφτά, να αγοράζω την τελειότερη οθόνη σε κινητό, να θέλω να δω μια ταινία, και ο ήχος να βγαίνει από πίσω... Χάνω πολύ από την ακουστική. Αν σου φαίνεται ακατανόητο αυτό το σκεπτικό να σου πω πως υπάρχουν άνθρωποι που το παίρνουν πολύ δυνατά υπόψη την θέση του ηχείου. Σκέψου κάτι απλό. Να κοιμηθείς με το κινητό στο κρεβάτι, και να έχεις βάλει ξυπνητήρι. Και η πλάτη του κινητού να ακουμπά σε πάπλωμα... Το διακινδυνεύεις; Εφόσον η Samsung δεν φέρνει μπροστά τα ηχεία, και γενικότερα δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το θέμα του ήχου όπως η HTC, την καλύτερη δουλειά την έχει κάνει στο Note 3. Και βάση του Note 3 ναι έχει κάνει οπισθοδρόμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά, το θέμα με την τοποθέτηση του ηχειου στην πλάτη στο τεσσάρι το έχουμε ξανασχολιασει και πιο παλιά και δεν παύει σε καμία περίπτωση να είναι οπισθοδρομηση σε σχέση με το τριαρι και με ακατανόητο σκεπτικό.Βλέπουμε ότι όλοι οι κατασκευαστές τοποθετούν πλέον το ηχείο μπροστά η κάτω και δεν είναι τυχαίο.Σε αυτά τα σημεία θα δώσει τον πιο καθαρό και δυνατο ήχο χωρίς να τον πνίγουν τα δάχτυλα, οι θήκες, τα τραπέζια κλπ.Ναι, τα ακουστικά είναι μια λύση για κάποιους αλλά δεν είναι η λυση!!!Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κουβαλάμε μαζί μας τις αρμαθιες με τα ακουστικά και να λες στον συνομιλητη σου, περίμενα να ξεμπλεξω το κουβαρι για να μου πεις να σημειώσω η να έχουμε μαζί μας πάντα ένα φορτισμένο bt.Ειδικά και στην περίπτωση που είπε η evelina, να υπάρχει και η θηκη s view,δημιουργείται μεγάλο θέμα.Δεν ακυρώνει βέβαια όλο αυτό το τεσσάρι σαν σύνολο αλλά δεν παύει να είναι υπαρκτό πρόβλημα για πολλούς από εμάς και φάουλ από την Samsung. Ακριβώς! !!!!Μέγα φάουλ! !!!!!!!Απορώ με το σκεπτικό τους! !!!!:mad::mad: Εγώ από το ηχείο ακούω μουσική κ μάλιστα του 3 είναι πολύ καλό:happy: υπάρχουν φορές που κάνω κάτι κ δεν μπορώ να δεσμεύομαι με τα ακουστικά! Τσουπ διπλώνω την φλιπ ώστε να βλέπω κ την οθόνη κ ακουω μια χαρά :D Τώρα στο 4 πως ακούγεται το οτιδήποτε όταν είναι ακουμπισμένο σε ένα τραπέζι δεν ξέρω αλλα κρατάω τις αμφιβολίες μου για το αποτέλεσμα :blink: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Τώρα στο 4 πως ακούγεται το οτιδήποτε όταν είναι ακουμπισμένο σε ένα τραπέζι δεν ξέρω αλλα κρατάω τις αμφιβολίες μου για το αποτέλεσμα :blink: Είναι πιο δυνατό το ηχείο για αυτό και το ακούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Συμφωνα παντως με αυτο το βιντεο, το 4 εχει πιο δυνατο ηχο:http:// Samsung Galaxy Note 4 Speaker Test vs Note 3: Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioren Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Νέο update μόλις ήρθε! 1.29MB firmware Φίλε Γιώργο, θα σου ήταν εύκολο να μας βγάλεις 2/3 screen shots από battery use και να μας γράψεις 2 λόγια για την χρήση σου ως τώρα με τα συμπερασματά σου, άλλη μία φορά τώρα που το setarises και όλας μετά και το update ! Για να μην διαβάζουμε όλους αυτούς εκεί συνέχεια ! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο ! http://forum.xda-developers.com/note-4/general/note-4-battery-thread-t2893547 Και γενικότερα και όποιος άλλος το μπορεί (από τους κατέχοντες), καλό θα ήταν να μας δείξει και να μας πεί, όσα περισσότερα μπορεί ! Τους ευχριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εγώ διαφωνώ. Είναι ανεπίτρεπτο να δίνω ένα σκασμό λεφτά, να αγοράζω την τελειότερη οθόνη σε κινητό, να θέλω να δω μια ταινία, και ο ήχος να βγαίνει από πίσω... Χάνω πολύ από την ακουστική. Αν σου φαίνεται ακατανόητο αυτό το σκεπτικό να σου πω πως υπάρχουν άνθρωποι που το παίρνουν πολύ δυνατά υπόψη την θέση του ηχείου. Σκέψου κάτι απλό. Να κοιμηθείς με το κινητό στο κρεβάτι, και να έχεις βάλει ξυπνητήρι. Και η πλάτη του κινητού να ακουμπά σε πάπλωμα... Το διακινδυνεύεις; Εφόσον η Samsung δεν φέρνει μπροστά τα ηχεία, και γενικότερα δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το θέμα του ήχου όπως η HTC, την καλύτερη δουλειά την έχει κάνει στο Note 3. Και βάση του Note 3 ναι έχει κάνει οπισθοδρόμηση. και που διαφωνείς; αφού τα ίδια λετε με τον trackman...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδια δεν εχει θεμα το ηχειο,και με την πλατη κατω να ειναι μια χαρα το ακους,δυνατο και ποιοτικο ειναι δεν τιθεται θεμα σε αυτο.Τωρα τι να σας πω,εαν το ξεχασετε στο παπλωμα πια...:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μόλις το είδα σε μαύρο, με εντυπωσίασε θα έλεγα αρκετά. Πολύ καλή και φωτεινή οθόνη, η κάμερα λιγάκι που την είδα δείχνει πολύ ικανή και μου άρεσε η κατασκευή και η αίσθηση που αφήνει.. Είχε και το Ζ3 πιο πέρα σε μαύρο και στην ίδια τιμή μάλιστα αλλά το Note πραγματικά μου έκανε αίσθηση συνολικά. Τα καλά νέα είναι ότι η επίσημη έκδοση για την μέση ανατολή είναι αυτή με τον Exynos οπότε μπορώ να το αποκτήσω άμεσα. Η τιμή του είναι στα 600€ και δεν θα πέσει μέχρι τα Χριστούγεννα (άντε να πάει 550-530).. προς το παρών έχουν μόνο το μαύρο αλλά δεν το σκεφτόμουν για άλλο χρώμα.. Ερώτηση, γιατί τα capacitive πλήκτρα είναι ριγέ κάτω από το pattern που έχει η συσκευή τριγύρω από την οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Το ριγιέ που λες είναι σε όλο το Bezle γύρω γύρω από την οθόνη (Τουλάχιστον στο άσπρο που έχω). Δεν ενοχλεί όμως και θα πρέπει να το παρατηρήσεις από πολύ κοντά για να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Το ριγιέ που λες είναι σε όλο το Bezle γύρω γύρω από την οθόνη (Τουλάχιστον στο άσπρο που έχω). Δεν ενοχλεί όμως και θα πρέπει να το παρατηρήσεις από πολύ κοντά για να το δεις. Ναι έτσι ακριβώς είναι, εμένα όμως εκεί έπεσε το μάτι μου... δεν το λέω αποτρεπτικά, η μόνη παρατήρηση είναι :p Πάντως η λειτουργία του είναι όντως πλέον χωρίς κομπιάσματα και λόξυγγες, καιρός ήταν... Γενικά μου άρεσε πολύ η συσκευή, η μόνη φέτος που μου κάνει εντύπωση (για το Ζ3 προσπάθησα, ειλικρινά...) Edited October 21, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts