Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την εντύπωση, καθώς είναι κάπως δύσκολο να αποδειχτεί, πως αφού το δικό μου έστρωσε μετά από κάμποσα factory reset και πλέον δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, το δικό σου που ήρθε από την αρχή με 5.0.2 ίσως είναι κάπως πιο απαλλαγμένο από αρκετά θεματάκια.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω την εντύπωση, καθώς είναι κάπως δύσκολο να αποδειχτεί, πως αφού το δικό μου έστρωσε μετά από κάμποσα factory reset και πλέον δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, το δικό σου που ήρθε από την αρχή με 5.0.2 ίσως είναι κάπως πιο απαλλαγμένο από αρκετά θεματάκια.

:) Επειδη ηταν καθαρη εγκατασταση λειτουργικο δεν περαστηκε απο πανω στην KitKat 4.4.4. Μου ειπε ο ανθρωπος εκει στο Public οτι ολες οι νεες συσκευες εχουν πανω το Lollipop και εξαρτατε απο το ποτε βγηκε η συσκευη απο το εργοστασιο απο το ποτε ηρθε στην Κυπρο και αλλα πολλα αυτο ισχυ οντος και τι αλλα ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Προφανώς από την ημερομηνία κατασκευής κυρίως.

Και αυτο φιλε μου.

Καλησπέρα και καλό μήνα. Έχω το πρώτο moto g πραγματικά ερωτευμενος μαζί του και πολύ ικανοποιημένος. Έβαλα lollipop δεν έχω θέματα γενικά ίσως ένα κλικ πόιο κάτω σε απόδοση από Kitkat αλλά δεν έχω κάνει και factory reset.. Όμως αρχίζω να έχω πρόβλημα χώρου γιατι είναι το 8αρι και σκέφτομαι να το αλλάξω. Θέλοντας να στηρίξω motorola η πρώτη μου σκέψη είναι το καινούριο moto g.Αξίζει η μετάβαση; στην κάρτα μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές; είναι επαρκης ο χωρος;Γενικα σαν κινητό αξίζει την επιλογή όπως το πρώτο που είναι πραγματικά μοναδικό και για την τιμή που είχε, η καλύτερα να κοιτάξω και κανένα άλλο;
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Καλησπέρα και καλό μήνα. Έχω το πρώτο moto g πραγματικά ερωτευμενος μαζί του και πολύ ικανοποιημένος. Έβαλα lollipop δεν έχω θέματα γενικά ίσως ένα κλικ πόιο κάτω σε απόδοση από Kitkat αλλά δεν έχω κάνει και factory reset.. Όμως αρχίζω να έχω πρόβλημα χώρου γιατι είναι το 8αρι και σκέφτομαι να το αλλάξω. Θέλοντας να στηρίξω motorola η πρώτη μου σκέψη είναι το καινούριο moto g.Αξίζει η μετάβαση; στην κάρτα μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές; είναι επαρκης ο χωρος;Γενικα σαν κινητό αξίζει την επιλογή όπως το πρώτο που είναι πραγματικά μοναδικό και για την τιμή που είχε, η καλύτερα να κοιτάξω και κανένα άλλο;

Και αλλος ερωτευμενος με το Motorola Moto G 1nd ομως τελικα δεν ειμαι ο μονος που ερωτευτικα το μοτορολα μοτο γ 2νδ ομως μαζι με το Lollipop :D.

Για να σοβαρομιλησω και λιγο αξιζει η αναβαθμιση του αλλα μην το βαρη φορτωσης εφαρμογες βαλε εκεινες που χρειαζεσαι επειδη και αυτο Οχταρι θα ειναι 8GB δηλαδη.Motorola Moto G 2nd Gen (8GB) Dual SIM ειναι και αυτο 8άρι οποτε αν θες κατι δυναμικο πας σε Motorola Moto X 2nd Gen (16GB) ή ποιασε αγορασε μια καρτα micro 32GB μετεφερε οσες εφαρμογες θες εκει μεσα και θα σαι οκ.

Γενικα σαν κινητό αξίζει την επιλογή όπως το πρώτο που είναι πραγματικά μοναδικό και για την τιμή που είχε, η καλύτερα να κοιτάξω και κανένα άλλο;

Για εμένα το κύριο κριτήριο σε κινητό πλέον είναι η ROM να είναι AOSP based και να υπάρχουν after market ROMs. Το Moto G 2014 ικανοποιεί αυτά κριτήρια. Φορτωμένο με CM 12.1 "πετάει", με μεγάλη διαφορά από την Motorola Stock ROM (KitKat ή Lollipop). Δεν είναι τόσο η διαφορά μεταξύ Stock και CM όσο το AOSP Android 5.1.1 έναντι των υπόλοιπων. Σε 5.1.1 μπορώ να τρέχω 12 εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς redraws ενώ με τις προηγούμενες εκδόσεις (kitkat ή lollipop, Motorola ή CM αρχίζουν τα redraws μετά την 5η εφαρμογή). Αυτό δεν το πετυχαίνω ούτε στο NotePRO 12.2 με 3GB RAM (όπου δεν υπάρχουν AOSP based ROMs).

Το κινητό μου το βλέπω και σαν "παιχνίδι" που με ευχαριστεί να το "σκαλίζω" και με το Moto G 2014 έχω χορτάσει. Το έχω 5 μήνες και θα το ξανάπερνα, αφού το πλησιέστερο που μπορώ να βρω είναι το Nexus που είναι πολύ ακριβότερο.

Edited by thdervenis

Συμφωνώ με τον αποπάνω

Με οποιαδήποτε άλλη ρομ/έκδοση είχα reloads με τον chrome

Με την cm12.1(5.1.1) έχω ανοίξει 6-7 παράθυρα και τα κρατάει όλα

Επίσης να πω ότι πλεον έχουμε και euphoria 5.1.1 που βασίζεται στην aosp, για όσους δεν θέλουν cm

Για εμένα το κύριο κριτήριο σε κινητό πλέον είναι η ROM να είναι AOSP based και να υπάρχουν after market ROMs. Το Moto G 2014 ικανοποιεί αυτά κριτήρια. Φορτωμένο με CM 12.1 "πετάει", με μεγάλη διαφορά από την Motorola Stock ROM (KitKat ή Lollipop). Δεν είναι τόσο η διαφορά μεταξύ Stock και CM όσο το AOSP Android 5.1.1 έναντι των υπόλοιπων. Σε 5.1.1 μπορώ να τρέχω 12 εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς redraws ενώ με τις προηγούμενες εκδόσεις (kitkat ή lollipop, Motorola ή CM αρχίζουν τα redraws μετά την 5η εφαρμογή). Αυτό δεν το πετυχαίνω ούτε στο NotePRO 12.2 με 3GB RAM (όπου δεν υπάρχουν AOSP based ROMs).

Το κινητό μου το βλέπω και σαν "παιχνίδι" που με ευχαριστεί να το "σκαλίζω" και με το Moto G 2014 έχω χορτάσει. Το έχω 5 μήνες και θα το ξανάπερνα, αφού το πλησιέστερο που μπορώ να βρω είναι το Nexus που είναι πολύ ακριβότερο.

Παιδιά σκέφτομαι να βάλω και εγώ την cm 12.1, καθώς έχω ακούσει και από άλλους πολύ καλές εντυπώσεις. Παρόλα αυτά, είμαι λίγο άσχετος σε θέματα rom, καθώς έως τώρα βολευόμουν πάντα με stock.

Ποια τα προτερήματα της cm σε σχέση με τη στοκ? Ξέρω απλά ότι περιέχει παραπάνω επιλογές σε ρυθμίσεις. Τι άλλο μπορώ να πειράξω? Και έχει καθόλου σοβαρά bugs που να επηρεάζουν την ομαλότητα του τηλεφώνου?

Ακόμα, αν υπάρχει κάποιο link που να επεξηγεί πως να κάνω τη μεταφορά θα ήταν καλό. Βρήκα κάποια αλλά προτιμώ να μ συστήσετε εσείς που κάνατε ήδη τη μετάβαση.

έχω ξεκλείδωτο bootloader και ρουταρισμένο τηλέφωνο στην 5.0.2

Αφού έχεις ξεκλείδωτο boot loader, φλάσαρε την twrp recovery με το flashify και από εκεί και πέρα είναι εύκολα

Βάζεις σε έναν φάκελο την ρομ και τα gapps και φλασαρεις με αυτήν την σειρά, Αφού πρώτα έχεις κάνει wipe στα πάντα

Λοιπον παιδια πραγματικα εχω να πω τα καλυτερα για την φορτηστη του το φορτησα το απογευμα της τριτης (28/4/15) ως την επομενη μερα το πρωι (29/4/15) και το εβγαζα μου διαρκησε η μπαταρια του μεχρι πριν απο μια ωρα που το εβαλα να φορτηστει και σε μια ωρα ειναι ετοιμο απιστευτω.

Αυτό που έχει ζουμί είναι πόση ώρα ήταν η οθόνη ανοιχτή. Δες στις ρυθμίσεις, μπαταρία, οθόνη.

Θα γίνω πάλι κακός αν πω ότι είναι άκυρο να συζητάμε για αυτονομία όταν κανένα κινητό δεν κάνει την ίδια χρήση με το άλλο, ειδικά όταν έχουμε τελείως διαφορετικές εφαρμογές ο καθένας μας?

Αυτό που έχει ζουμί είναι πόση ώρα ήταν η οθόνη ανοιχτή. Δες στις ρυθμίσεις, μπαταρία, οθόνη.

4% ειναι η οθονη. Ομως εχω ενα μικρο ασυμαντο προβλημα το ειχα μεσα στην θηκη του και οταν πηγα να πληνω τα χερια μ δεν τα στεγνωσα καλα και αγκισα πανω στην θηκη την ανοιξα βασικα και αγκισα εκει διπλα που ειναι η θηκη που ανοιγω κλεινει βασικα και πηγε λιγο νερο πανω στην θηκη οχι πανω στην οθονη ουτε απο κατω που καθεται η βαση της θηκης αυτο ειναι προβλημα ; φενεται ομως.

4% ειναι η οθονη. Ομως εχω ενα μικρο ασυμαντο προβλημα το ειχα μεσα στην θηκη του και οταν πηγα να πληνω τα χερια μ δεν τα στεγνωσα καλα και αγκισα πανω στην θηκη την ανοιξα βασικα και αγκισα εκει διπλα που ειναι η θηκη που ανοιγω κλεινει βασικα και πηγε λιγο νερο πανω στην θηκη οχι πανω στην οθονη ουτε απο κατω που καθεται η βαση της θηκης αυτο ειναι προβλημα ; φενεται ομως.

Σκούπισε το.

Σκούπισε το.

Το σκουπισα φιλε μου αλλα τιποτα δεν φευγει:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60395&stc=1&d=1430685058

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60396&stc=1&d=1430685100

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και δείτε πόσα παρελκόμενα έχει η συσκευή σε άλλες χώρες. (ειναι το 4g μοντέλο)

https://www.youtube.com/watch?v=tUdmVuiYPg0 1:25 και μετά

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και δείτε πόσα παρελκόμενα έχει η συσκευή σε άλλες χώρες. (ειναι το 4g μοντέλο)

https://www.youtube.com/watch?v=tUdmVuiYPg0 1:25 και μετά

Καλημερα φιλε μου τι εννοεις παρελκομενα ;

Φορτιστή και ακουστικά. Εντάξει, εκτός από εκεί και τη Γαλλία σε όλες τις άλλες χώρες δεν έχει τίποτα.

Θέλει και ρώτημα; :P

XT1068 ή 1072;

Αν θες δώσε περισσότερες πληροφορίες για το πως το κατάφερες αυτό.

To 1068 είναι, το δίκαρτο. Καταρχήν, το wifi ήταν κλειστό (εκτός από λίγη ώρα), άσχετα με το τι δείχνουν τα στατιστικά (γι' αυτό που έλεγες παραπάνω σχετικά με το bug)....

Και αυτό το ωραιότατο SOT το έκανα διαβάζοντας ένα βιβλίο.... :happy: :happy:

Moon Reader+... οθόνη ενεργή, κατανάλωση ανεκτή.... Βγήκε από τη φόρτιση χθες το πρωί γύρω στις 10.30, χωρίς flight mode, 2g, με λίγο wifi, κανά 2ωρο κλήσεις και καμιά 10αριά μηνύματα.

Μία ερώτηση.

Πάντα είχα κινητά Nexus από τότε που πρωτοήρθαν τα Android στην Ελλάδα και πριν λίγες ημέρες πήρα το Moto G 1068. Είμαι άσχετος με το να περνάω άλλες rom. Μπορώ στο κινητό αυτό να περάσω την 5.1 με αυτόν τον τρόπο http://goo.gl/Fe69Cc ? Το υποστηρίζει ή θα πρέπει να κάνω κάτι πριν ξεκινήσω την διαδικασία? Ευχαριστώ

Aυτή η διαδικασία είναι για το πρώτης γενιάς moto g.Μην πας και το προσπαθήσεις στο δικό σου και το τουβλιάσεις ακόμη δεν το πήρες.

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)