Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά το τηλ.πως τα παει στα βαριά παιχνίδια (πχ nova 3 κτλ)?.επίσης είναι αλήθεια οτι λόγω pure android έχει καλη διαχείρηση μνημης κ το τηλ δεν κολαει πουθενά??

Για βαρια παιχνιδια εγω δε γνωριζω γτ δεν παιζω αλλα οσο το χρησιμοποιω κολλημα δεν εχω δει.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Λοιπόν, θέλω να πιστεύω πως έστρωσε κάπως το δικό μου. Από εχθές το πρωί που ήμουν με 89% μπαταρία, έκανα αρχικά wipe cache. Κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα είδα ότι μετά την οθόνη ήταν 2ες σε κατανάλωση οι υπηρεσίες Google play, και τους έκανα εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Το βράδυ είχα φτάσει στο 9% και το έβαλα σε flight mode. Σηκώθηκα το πρωί και το βρήκα στο 9%. Η οθόνη είναι ανοιχτή 5ω 4λ. Δηλαδή σε 80% αυτό το νούμερο (αφού μέχρι το 89 δεν το είχα δουλέψει καθόλου). Για να δούμε...

Λοιπόν κάτι καλό πρέπει να έγινε και σε μένα, γιατί από χτες το πρωί (~27 ώρες) και μετά το προχτεσινό wipe cache , είμαι ακόμα στο 57%, με μόνο 2 ώρες οθόνη βέβαια, και με disabled background data στα google play services. Δεν βάζω πλειν μοουντ το βραδυ και άφησα και τις 2 κάρτες ανοιχτές...για να δούμε...

υγ. Κλείνω όποτε θυμάμαι το facebook που τρώει πολύ και δεν έχω βάλει το messenger

Εμένα έχει μεταμορφωθεί...

15 ώρες από την φόρτιση και είμαι στο 78% με 1 ώρα και 25 λεπτά οθόνη. Το βάζω σε flight mode το βράδυ και το πρωί είναι στο ίδιο ποσοστό....

Έχω εγκαταστήσει το Facebook lite που εκτός του ότι είναι ελαφρύτερο, καθιστά και το messenger αχρείαστο.

Γενικά πάει αρκετά καλά. Στα επίπεδα του Kit Kat στη μπαταρία, και σε ορισμένα σημεία δείχνει ελαφρώς πιο smooth. Όμως το bug με τη μνήμη είναι ακόμα παρόν. Μου Έχει τύχει βγαίνοντας από τον chrome, ειδικά αν παίζει κανένα βίντεο προηγουμένως, να κάνει redraw στην αρχική οθόνη. Δε με πειράζει τόσο βέβαια. (Μη μου πει κανείς βάλε κάτι ελαφρύτερο γιατί έχω βολεύει με τον chrome και το συγχρονισμό του).

Για το Facebook, αν κάποιος δεν θέλει την εφαρμογή, δοκιμάστε τον UC Browser (το απλό, όχι το HD). Έρχονται κανονικά τα notifications του fb και δε χρειάζεσαι την εφαρμογή...

Το τηλέφωνο είναι αρκετό για να το πω σημείο αναφοράς για τα λεφτά του! Τώρα το root δεν χρειάζεται πιστεύω τώρα για την μπαταρία μου κρατάει 2 μέρες αλλά με το βράδυ κλειστό. Χρειάζεται κάτι να κάνω ακόμη; Έκανα αναβάθμιση σε lol και μετά επαναφορά τηλεφώνου.

Μια ερώτηση:

Την Δευτέρα αγόρασα από τα Public ένα moto e για τον πατέρα μου. Σήμερα το πρωί πήρα micro sim από τη Vodafone αλλά δεν την αναγνωρίσει το κινητό. Τη δοκίμασα στο δικό μου και λειτουργεί κανονικά. Άρα, υπάρχει πρόβλημα με το κινητό. Σε αυτή την περίπτωση προβλέπεται άμεση αντικατάσταση από τα Public ή αποστολή στο service της motorola;

η πολιτική του Public σύμφωνα με την σελίδα του:

Πρόβλημα στο Προϊόν (DOA): Το Public.gr πραγματοποιεί όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή(σημείωση: πρόβλημα στο προϊόν) αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως στο τμήμα Service για έλεγχο προς διαπίστωση ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση, ώστε να αντικατασταθεί με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών.

στο service της moto δεν ξερω τι θα κάνουν, παρε ενα τηλ να ρωτήσεις ;)

καλο είναι να το πας πάντως μέχρι τη Δευτέρα, για να είσαι εντός DOA.

Θα σου πρότεινα επίσης να δοκιμάσεις και άλλη μια sim μέσα, just in case..

μια βοηθεια οποιος γνωριζει, εχω αναβαθμίση το κινητο σε lollipop, εδω και μερες και χθες παρατηρησα κατι παραξενο,

του φοραω την γνησια θηκη του, και οταν ανοιγω και κλεινω την θηκη ανοιγοκλείνει το κινητο, και δεν του ειχα βαλει "κλείδωμα οθόνης" για να ανοιγει αμεσως το κινητο οταν ανοιγω την θηκη, αλλα απο χθες το κινητο στο ρυθμίσεις->ασφάλεια->ασφάλεια οθονης->κλειδωμα οθονης εχει επιλεγμενο το ''ολίσθηση" (ενω πριν ηταν στο "κανενα")

δεν υπαρχει πλεόν η επιλογή "κανενα"

αλλα μόνο ολίσθηση, μοτιβο, κωδικός ΡΙΝ, κωδικός πρόσβασης

πως εξαφανίστηκε αραγε το "κανενα", μπορεις καποιος να βοηθησει;;;

ευχαριστω

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Πήγαινε και δες τις εφαρμογές που έχεις απενεργοποιησει. Το έχω και εγώ στο "κανένα" λόγω θήκης και δε μου χάθηκε με την αναβάθμιση.

Πήγαινε και δες τις εφαρμογές που έχεις απενεργοποιησει. Το έχω και εγώ στο "κανένα" λόγω θήκης και δε μου χάθηκε με την αναβάθμιση.

ειδα, αλλα καμια δεν εχει απενεργωποιηθει που να επιρεαζει αυτην την λειτουργια. ουτε εμενα δεν χαθηκε το "κανενα" με την αναβαθμιση, απλα χθες εξαφανίστηκε και δεν εμφανίζεται. νομιζω οτι εξαφανιστηκε το "κανενα" μετα απο εξοικονόμηση ενεργειας που μπηκε λογω χαμηλης σταθμης μπαταριας χθες το απογευμα, δεν ξερω αν αυτο επηρεάζεται βεβαια

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Μετα απο 1 εβδομμάδα συμβίωσης με το Lollipop, μαλλον απογοητευμένος ειμαι. Καταρχάς το κινητο laggαρει περισσότερο απο οτι με 4.4. Δεν ξερω αν το 5.0 ειναι βαρύτερο ή φταιει το οτι δεν εκανα wipe τις εφαρμογες, παντως εγινε ποιο αργο. Παράλληλα ειχα και καποια θέματα με τερματισμο των κλησεων ενω μιλουσα απο ΒΤ στο ξεκάρφωτο!

Επιπλέoν δεν μπορω να βρώ τρόπο να ανοιγοκλείνω το 3g με ενα κουμπι, παλια ειχα 3g toggle button και ολα καλα, τωρα settings κτλ, μα πραγματικα τι σκεφτονται εκει στη google;

Παει και το power control που ηταν χρησιμο, γενικα αντι να μειωνουμε τα κλικ τα αυξάνουν. Να δουμε αν θα βελτιωθεί η κατάσταση αργότερα, πάντως αναβάθμιση δεν το λες αυτο...

Επίσεις οταν παω να εγκαταστήσω το facebook lite γιατι μου λεει πως η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με το κινητο μου; Καμια βοηθεια να διώξω το messanger που τραβαει πορους;

Edited by Lary7

Αν δεν κάνεις wipe θα έχεις θέματα. Είναι ο μόνος τρόπος να τρέξει όπως πρέπει και μπορεί. Με τα data toggles έτσι είναι καθώς κανένα δεν δουλεύει. Προσωπικά κατεβάζω τα quick settings σέρνοντας με 2 δάχτυλα από πάνω, πατάω πάνω στο εικονίδιο σήματος της κάρτας της οποίας τα δεδομένα θέλω να ανοιγοκλείσω και βγάζει στο μενού με το διακόπτη.

Υπάρχει και η λύση να μπει συντόμευση της χρήσης δεδομένων στην αρχική οθόνη μέσα από τα γραφικά στοιχεία.

Σωστός! Μόλις το έκανα.

Οδεύω προς το πρώτο μου high score με lollipop. 29 ώρες από την φόρτιση, 40' κλήσεων, WiFi όλη την ώρα, 5 ώρες και 5 λεπτά οθόνη και έχει μείνει 25% μπαταρίας. Νομίζω πως μου έκατσε αρκετά καλά μετά το τελευταίο reset. Δεν έχω κάποιο παράπονο πλέον...

Πως μπορεί κάποιος να γυρίσει πίσω στην kitkat 4.4.4; Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;

Δηλαδή πρεπει να το ρουταρο για να πάω στην προηγούμενη;;;

Όχι, αλλά πρέπει ξεκλειδώσεις τον bootloader, διαφορετικά δεν γίνεται να φλασαριστεί με παλιότερη έκδοση λογισμικού.

Ευχαριστώ για την πληροφορία, θα το σκεφτώ αν μπω σε αυτήν την διαδικασία.

Θα ήθελα να αναφερω τα προβλήματα της νεας εκδόσεις (τουλαχιστον σε μένα)

1.η μπαταρία κρατάει λιγότερο

2. Μου εξαφανησε απο το κλείδωμα οθόνης το "κανένα"

3. Τρώει πολλά κολλήματα, νεκρό το τηλέφωνο για πολλά δεύτερα σε κάτι απλό, όπως σύνταξη μηνύματος...

4. Μου ανοίγει μονο του την χρηση δεδομένων στην sim2 τουλάχιστον μια φορα την μέρα

ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ

5. πήγα να πάρω τηλέφωνο, δεν είχε σήμα καμια από τις 2 καρτες, παταω κλήση και μου λέει το κινητο: απενεργοποίησε την λειτουργεία πτήσης για να πάρεις τηλέφωνο!!!!! Για να το φτιαξω μπήκα πράγματι μετα στην λειτουργεία πτήσεις (μου έδειξε το αεροπλάνο, ενω πριν φυσικά έδειχνε και τις 2 μπάρες που δεν είχαν σήμα) και την απενεργοποίησα και έτσι έπιασαν σήμα...

Δεν εδώ εγκαταστήσει καμια περίεργη εφαρμογη που να επιρεαζει το τηλέφωνο, δουλεύω με τις ίδιες ακριβως που είχα και στην παλιά εκδοση και στο προηγουμενο κινητό μου.

Δεν θα πω φυσικά για την δυσλειτουργία της έκδοσης με την εξυκονομιση ενεργειας, με τα τραγούδια των ήχων κλήσεις που πρεπει να τα μεταφέρεις σε συγκεκριμένο φακελο του τηλεφώνου, για το πλαγιο κουμπί και τοσα αλλά, που αυτά τα θέματα δεν τα έχει ουτε το android 2...

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν έχεις κάνει ακόμη. Μετά από μεγάλο update είναι κανόνας απαράβατος.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλησπερα παιδια!Μετα απο καποιες "περιπετειες" εχω το κινητο στα χερια μου! Ακομη στη συσκευασια ειναι κλειστο το εργαλειο :p

Πριν το ανοιξω,καθοτι ασχετος, εχω καποιες αποριουλες.

1)Επειδη διαβαζω εχει ερθει η τελευταια εκδοση και καποιοι λετε για επαναφορες συστηματος κτλ!Εμενα που ειναι καινουριο απλα θα περασω τη νεα εκδοση πριν κανω το οτιδηποτε στο κινητο?

2)Εχω αγορασει και μια καρτα μνημης!Να περασει τη νεα εκδοση πρωτα και μετα να τη βαλω πανω στο κινητο ή δεν εχει καποια σημασια?

3)Τωρα εχω 2 κανονικες sim!To κινητο παιρνει τις micro,ωστοσο θελω να εχω και κανονικες σε περιπτωση που μεινω απο μπαταρια ή γινει κατι τελος παντων :D Στη cosmote θα κανω το twinning(δωρεαν) που σου δινουν μια κανονικη και μια microSim . Για τη wind λογικα θα τη κοψω τη καρτα.Απλα θελω να ρωτησω!Υπαρχει κατι σαν ανταπτορας ωστε να μπορω να ειναι και αυτη κανονικη και να τη περναω σε κινητο που δεν εχει micoSim?

4)Για την πρωτη φορτιση και γενικα στις πρωτες φορτισεις τι να κανω?Αφηνω να εξαντλειται πληρως και το φορτιζω πληρως?

Αυτα προς το παρον :P Λογικα θα δημιουργηθουν κι αλλες συντομα! :D

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)