tpal Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Καλημερα. Τελικά έκανα επαναφορά στο κινητό. Έβαλα τις εφαρμογές μου ξανά και παρατηρώ ότι πλέον δεν έχει κανένα κολλημα. Πάντα για εμένα λέω. Θεωρώ ότι είναι καλό να γίνει στήσιμο από την αρχή με την αναβάθμιση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Έτσι είναι. Σε 5 Moto G 2ης γενιάς με τα οποία έχω επαφή, όσοι περάσσανε lollipop χωρίς επαναφορά είχαν αρκετά θέματα που τα περισσότερα λύθηκαν μετά το reset. Εκτός αν κανείς το έχει με 2-3 εφαρμογές μόνο και το χρησιμοποιεί μόνο για να κάνει κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 εγω παντως οταν βγηκε η Lollipop ναι εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα την περασα και μετα απο αυτην τις εφαρμογες στο tablet ομως της υπογραφης μου δεν εχει γινει ποτε επαναφορα και δουλευει χωρις κολληματα και χωρις προβληματα απο την 5 εκδοση εως και την 6.0.1 που φοραει τωρα. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigelis Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Τελικά MotoG 2nd gen XT1068 Έκανε κάποιος αναβάθμιση σε 6? Πάντα για επίσημη μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Τίποτα σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ουτε σε έμενα έχει ερθει η επισημη αλλα δεν ξέρω αν θα την βάλω. Υπάρχει πάντως τεράστια κινητικότητα για τη cyanogen http://download.cyanogenmod.org/?device=titan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ούτε εγώ την έχω λάβει.. Αντε έχω αρχίσει και τα παίρνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iLLiCIT Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Όπως λένε οι χρήστες στα official forums της lenovo-motorola, οι χώρες που έχουν λάβει μέχρι αυτή την στιγμή ΟΤΑ είναι: India Brazil USA Croatia Canada Πιστεύω πλησιάζει και η ώρα μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Τελικά MotoG 2nd gen XT1068 Έκανε κάποιος αναβάθμιση σε 6? Πάντα για επίσημη μιλάω μην ανησυχεις το ιδιο τηλεφωνο εχουμε οποτε αν ερθει αναβαθμιση στην 6η εκδοση του Android για το Motorola Moto G (2nd Gen) XT1068 θα το μαθετε πρωτοι. http://prntscr.com/abgzdq Edited March 5, 2016 by Zer0c00L Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispaok Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλησπέρα σε όλους σας! Εδώ και 3 μέρες περίπου δεν μπορώ να συνδεθώ με τα δεδομένα του κινητού! Το έκανα 2 φορές επαναφορά ρυθμίσεων και τίποτα ακόμα! Εάν ξέρει κανείς τίποτα;:confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πέρασα λοιπόν και γω την 6.0 από το zip της soak, που είναι και η τελική για το ΧΤ1068. Εντυπώσεις: Doze. ΤΑ ΣΠΑΕΙ. flat η μπαταρία ενώ το κινητό ήταν στο τραπεζάκι δίπλα μου. Πολύ λιγότερο bloat από Motorola και Google. Δυνατότητα να κλείνεις Notifications σε συνδιασμό με Permissions -> απογείωση μπαταρίας. Μακριά από Google Now Launcher. Nova all the way. Με 2 τέστ που έκανα χωρίς SIM σε Standby, ο Nova μου έβγαλε ως και 12 ημέρες approximately usage, ενώ το Google Now 6. Α και το καλύτερο. Με μια SD κάρτα έχεις το αποθηκευτικό χώρο που ονειρευόσουν πλέον αφού τον ενσωματώνει. Έχουμε και λέμε λοιπόν. 130 ευρώ για ένα στιβαρό, δίκαρτο κινητό με HD οθόνη, Android 6.0, SD(ενσωματωμένου λειτουργικού, δώρο της 6.0) και πολύ καλό standby (δώρο του Doze). Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλημέρα! Πιθανών να έχει απαντηθεί ξανά αλλά επειδή το νήμα έχει ανοίξει πολύ με μια γρήγορη ματιά δεν μπόρεσα να το βρω... Έχει κάνεις πρόβλημα με το tethering? Προσπάθησα να κάνω και η συσκευή που πρόκειται να πάρει Internet δεν δέχεται δεδομένα με τίποτα. Το έκανα σε moto g 2ND generation φίλου και δούλεψε κανονικά... Είναι θέμα hardware ή έχει αναφερθεί ως θέμα της rom και παίζει να διορθωθεί με την 6.0; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Πέρασα λοιπόν και γω την 6.0 από το zip της soak, που είναι και η τελική για το ΧΤ1068. Εντυπώσεις: Doze. ΤΑ ΣΠΑΕΙ. flat η μπαταρία ενώ το κινητό ήταν στο τραπεζάκι δίπλα μου. Πολύ λιγότερο bloat από Motorola και Google. Δυνατότητα να κλείνεις Notifications σε συνδιασμό με Permissions -> απογείωση μπαταρίας. Μακριά από Google Now Launcher. Nova all the way. Με 2 τέστ που έκανα χωρίς SIM σε Standby, ο Nova μου έβγαλε ως και 12 ημέρες approximately usage, ενώ το Google Now 6. Α και το καλύτερο. Με μια SD κάρτα έχεις το αποθηκευτικό χώρο που ονειρευόσουν πλέον αφού τον ενσωματώνει. Έχουμε και λέμε λοιπόν. 130 ευρώ για ένα στιβαρό, δίκαρτο κινητό με HD οθόνη, Android 6.0, SD(ενσωματωμένου λειτουργικού, δώρο της 6.0) και πολύ καλό standby (δώρο του Doze). ενα link φιλε για το zip με την 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλημέρα! Πιθανών να έχει απαντηθεί ξανά αλλά επειδή το νήμα έχει ανοίξει πολύ με μια γρήγορη ματιά δεν μπόρεσα να το βρω... Έχει κάνεις πρόβλημα με το tethering? Προσπάθησα να κάνω και η συσκευή που πρόκειται να πάρει Internet δεν δέχεται δεδομένα με τίποτα. Το έκανα σε moto g 2ND generation φίλου και δούλεψε κανονικά... Είναι θέμα hardware ή έχει αναφερθεί ως θέμα της rom και παίζει να διορθωθεί με την 6.0; Ευχαριστώ! Πολλά τηλέφωνα έχουν θέμα με το tethering σε Vodafone. Και το Moto G από ότι θυμάμαι. Εχεις Vodafone; O φίλος σου τι έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εμένα με Vodafone δε δουλεύει με τίποτα. Wind & cosmote μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Πολλά τηλέφωνα έχουν θέμα με το tethering σε Vodafone. Και το Moto G από ότι θυμάμαι. Εχεις Vodafone; O φίλος σου τι έχει; Πράγματι το κινητό που προσπάθησα να κάνω και έδινε δεδομένα ήταν Vodafone.ενω του φίλου που μου επέτρεψε ήταν cosmote... απαράδεκτο πράμα :X δεν διορθώνεται με τίποτα; Κάτι είδα με ένα γρήγορο ψάξιμο σε ένα forum της Motorola για να αλλάξεις μια ρύθμιση αλλά δεν είχα χρόνο να το κάνω..δηλαδή η Vodafone το κόβει σε όλους ανεξάρτητα την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 εχουμε κανα μαγαζακι να κανει αλλαγη της microUSB υποδοχής με καμια 20-30 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iLLiCIT Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 εχουμε κανα μαγαζακι να κανει αλλαγη της microUSB υποδοχής με καμια 20-30 ευρώ; Εγώ στην θέση σου θα το αγόραζα μόνος μου με 2.5 ευρώ και μετά θα το πήγαινα σε οποιοδήποτε μικρομαγαζάκι που κάνει τέτοιες διορθώσεις απλά για να στο αλλάξει. Για να μην σου το χρεώσει κανα 10ρικο http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Charging-Port-Jack-Socket-Connector-for-Moto-G-2nd-Gen-XT1068-XT1069-/172002802193?hash=item280c2a7a11:g:-BUAAOSwsFpWTGxs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispaok Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπέρα σε όλους σας! Εδώ και 3 μέρες περίπου δεν μπορώ να συνδεθώ με τα δεδομένα του κινητού! Το έκανα 2 φορές επαναφορά ρυθμίσεων και τίποτα ακόμα! Εάν ξέρει κανείς τίποτα;:confused::mad::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 ενα link φιλε για το zip με την 6? Ψάξε για το soak test motoG XT1068. Έχει ενσωματωμένο το January security patch και είναι τελικό. Απλώς το εγκαθιστάς στην internal storage και κάνεις check για νέο Software. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) ενα link φιλε για το zip με την 6? Πήγαινε στην απάντηση 4.158 Εγώ αυτό έκανα και μετά από λίγα λεπτά ήμουν με την 6 Edited March 8, 2016 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispaok Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καλησπερα υπαρχει κανεις που μπορει να βοηθησει με το προβλημα που εχω;;; Δεν μπορω να συνδεθω με τα δεδομενα του κινητου εδω και 4 μερες. Εχω κανει και 2 φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 το ιδιο προβλημα ειχες και πριν ενα χρονο τοτε πως το ελυσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispaok Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 το ιδιο προβλημα ειχες και πριν ενα χρονο τοτε πως το ελυσες; καλησπέρα! είσαι σκύλος πάντως που το βρήκες μπράβο. Το είχα στείλει Αθήνα για επισκευή. Ρωτάω τώρα μήπως γλιτώσω την διαδικασία και ξέρει κανείς τίποτα!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μολις περασα κ εγω την 6.0 απ το zip που ειχε αναφερθει μιας κ βαρεθηκα να περιμενω το on air update. Πρωτες εντυπωσεις απολυτα θετικες και χωρις επαναφορα.Ολα δουλευουν αψογα.Επανηλθε η σβελταδα που ειχε χαθει ενα χρονο τωρα.Το πιο σημαντικο για μενα ειναι οτι πλεον δουλευει το hot spot που δε μου δουλευε πριν.Μολις βρω χρονο θα κανω κ ενα reset ετσι για το καλο. Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts