Mark_K Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αν έχεις ενεργοποιημένη τοποθεσία και Google now, κάνοντας swipe από αριστερά σου δείχνει τον καιρό στην περιοχή σου. Για μένα είναι από τις πιο ακριβείς προβλέψεις, και αν πατήσεις πάνω σου βγάζει και πιο αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Έσβησα κινητό, έβγαλα κάρτες sim, τις ξαναέβαλα μέσα όπως ήταν και τώρα που το έβαλα μπρος, έφυγε το θαυμαστικό από το WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Συμφωνώ για google now εναλλακτικά δοκίμασε yahoo weather Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 στο κινητο εχω μονο της google στο tablet εχω το accuweather , yahoo weather , msn weather , google Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloudbusted Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το beautiful widgets. Εξαιρετικό και με wallpaper εξομοίωσης του καιρού. Παράθεση There's a city trapped in net. Fisherman net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dvtonder.chronus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 +1 Καλό και αυτό. Και οι επεκτάσεις είναι ότι πρέπει για να ορίσεις να δείχνει κλήσεις και SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 το εχεις ρουταρει;γιατι αν δεν κανω λαθος περναει στην καρτα,ενα μερος μονο των εφαρμογων και μαλιστα μικρο συνηθως. οχι..μόλις κατεβάζω οτιδήποτε όμως το περνάω στην κάρτα απευθείας. δεν έχω όμως κ πολλές εφαρμογές, καμια 20ρια όλες μαζί με το ζόρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Cm12.1(5.1.1) και τέρμα τα reloads με τον Chrome Ρε γμτ. σκαλώνω στο θέμα της εγγύησης (είναι 5 μηνών το κινητό). Πριν είχα nexus (galaxy) και Oppo Find 5 που δεν είχαν θέμα με αυτά αλλά τώρα από ό,τι κατάλαβα αν ξεκλειδώσεις bootloader αντίο εγγύηση, δεν παίζει κόλπο επαναφοράς, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Είμαι υπέρ της άποψης, αν δεν σου πάθει κάτι το πρώτο μήνα, δεν θα πάθει τίποτα και μέχρι να λήξει η εγγύηση, εκτός και αν πέσει από το μπαλκόνι Έχω ξεκλειδώσει κινητό 5 ώρες μετά την αγορά του, δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα της εγγύησης, για αυτό και αγοράζω συσκευές μέχρι 200€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Αυτό που λες έχει να κάνει με το αν είχε κάποιο ελάττωμα ενδεχομένως από κατασκευής του. Επειδή έχουν παρουσιασθεί βλάβες σε ένα σωρό συσκευές μετά από 6-12-15 μήνες, θα έλεγα πως δεν είναι ασφαλές συμπέρασμα που μπορεί να γενικευθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Λένε πως η τύχη είναι με τους τολμηρους :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Αν υπήρχε η δυνατότητα επαναφοράς σε στοκ μορφή χωρίς επίπτωση, τότε θα ήταν διαφορετικά. Αν και πάντα υπάρχει ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά (όπως να έχει χαλάσει πχ η υποδοχή micro USB και να μην μπορείς να κάνεις και πολλά). Αλλά στο δικό μας που ξεκλειδώνοντάς το είναι σαν να μπαίνεις σε black list από τη motorola χρειάζεται να το σκεφτείς λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλημέρα. Πώς μπορώ να μειώσω την έκταση κύλισης της επιφάνειας εργασίας όταν κάνω εναλλαγή αριστερά-δεξιά στις αρχικές οθόνες; Στο Kit Kat μου είχε πιάσει ένα μικρό κομμάτι και ήταν κομπλέ, τώρα έκανα 1 αλλαγή στο background, επανέφερα την παλιά εικόνα, αλλά όταν κάνω εναλλαγές ανάμεσα στις 2 αρχικές οθόνες μου τρέχει στην φωτογραφία από πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω γράψει και στο thread του απλού moto g καθώς εκείνο διαθέτο αλλά δεν απάντησε κανείς. Μήπως ξέρετε γιατί δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω το bootloader και κατά συνέπεια δεν μπορώ να κάνω root;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Αν εννοείς να βάλεις φωτογραφία που να φαίνεται ολόκληρη χωρίς να χρειάζεται κύλιση, τότε ο καλύτερος τρόπος είναι να τραβάς εικόνες με το τηλέφωνο όρθιο (portrait). Διαφορετικά για εικόνες ήδη τραβηγμένες πρέπει να κανείς crop ένα κομμάτι που σε ενδιαφέρει στις αναλογίες που έχει μια φωτογραφία τραβηγμένη σε portrait. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μπράβο, έχω φωτογραφία κατεβασμενη και θέλω να την κάνω crop. Το crop που έκανα με το Kit Kat δεν μπορώ να το κάνω τώρα, γιατί μου αυξάνει πολύ την εικόνα αριστερά και δεξιά, με αποτέλεσμα να κάνει μεγάλη κυληση όταν πάω αριστερά-δεξιά τις αρχικές οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Είναι λίγο μπελάς, αλλά με αν δοκιμάσεις να κόψεις στον υπολογιστή τη φωτογραφία σου θα το πετύχεις. Η οθόνη μας έχει ανάλυση 1280χ720. Άρα αναλογία 9 προς 16. Πράγμα που σημαίνει πως η το πλάτος και το ύψος της φωτογραφίας πρέπει να έχει επίσης την ίδια αναλογία για να μπει απροβλημάτιστα σαν wallpaper(χωρίς να μετακινείται καν αλλάζοντας οθόνες). Το πιο απλό βέβαια είναι όπως είπα να τραβάμε φωτογραφίες με το κινητό "όρθιο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Έχω πάρει το moto g 2 και ενω έχω το android 5.0.2 δεν μπορω να το σύνδεση με chromcast κάτι που γίνεται με nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Νομίζω πως αυτό δεν δούλευε ούτε στην Kit Kat. Είναι θέμα του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dvtonder.chronus +1 Καλό και αυτό. Και οι επεκτάσεις είναι ότι πρέπει για να ορίσεις να δείχνει κλήσεις και SMS. Οποιος έβαλε αυτό το chronus, ας μας πει εντυπώσεις..προς το παρόν το παίζω κι εγώ με το googlenow, το οποίο βέβαια δεν είναι το ιδεώδες γιατί μεγαλώνει η εξάρτηση από τη *(&$#google και την κατανάλωση της μπαταρίας, άρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ρε παιδιά υπάρχει ρύθμιση έντασης της δόνησης? Στα μυνήματα για viber τραντάζεται το σύμπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simfun Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Έχω πάρει το moto g 2 και ενω έχω το android 5.0.2 δεν μπορω να το σύνδεση με chromcast κάτι που γίνεται με nexus 5 Λειτουργεί κανονικά, όπως δούλευε και με την 4.4, αρκεί να κατεβάσεις την Chromecast app. Η απορία μου είναι γιατί να χρειάζεται σύνδεση Internet για να λειτουργήσει, κάτι που δεν υπάρχει πάντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Λειτουργεί κανονικά, όπως δούλευε και με την 4.4, αρκεί να κατεβάσεις την Chromecast app. Η απορία μου είναι γιατί να χρειάζεται σύνδεση Internet για να λειτουργήσει, κάτι που δεν υπάρχει πάντα.... game σου αναμεταδιδει;γιατι οσο κι αν προσπαθησα,αυτο δεν το καταφερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δουλεύει. Το βρήκα αργά χθες βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts