pap paok Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Google play services στην πρωτη θέση...κ google app στην δεύτερη στην κατανάλωση!!! Γιατί?? Εν τω μεταξύ όταν παρέλαβα συσκευή απο το κουτί κάνω update...reset...k wipe!! K αντί να έχω κατανάλωση screen πρωτη έχω αλλά θέματα. Τι κάνουμε? Καμια ιδέα? Tίποτα, δοκιμάσαμε τα πάντα, το μόνο που δουλεύει είναι restrict background data στο google play services, αλλά μετά ανεβαίνει δυσανάλογα το αndroid OS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα μια ψιλοάσχετη ερώτηση που δεν ξέρω που να την απευθύνω. Έχει δοκιμάσει κανείς το textra sms αν ναι πόσους χαρακτήρες υποστηρίζει; Ευχαριστώ! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisnapoli Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Λοιπον ας γραψω κ γω ενα γενικο review για λολλιποπ. Θετικα: Αισθητικα πανεμορφο.Περαν το χρωματων εχει και τα διαφορα animation ακομα κ τα απλα που εχουν βελτιωσει την αισθητικη του κινητου.Η μπαταρια ειναι μερα με τη νυχτα.Με κανονικη χρηση για να πεσει κατω απο 30% χρειαζομαι τουλαχιστον 3 μερες.Με βαρια χρηση περιπου στη 1,5 μερα.Επιπλεον οι οποιες λειτουργιες προστεθηκαν στην κουρτινα πχ ειναι περα για περα βολικες.Και το μεγαλυτερο + της ολης υποθεσης δεν ειναι αλλο απο τη RAM που ποτε δεν εχει πεσει ακομα κ με multi tasking κατω απο 350 mb ελευθερα τη στιγμη που προηγουμενως συνηθως δεν ειχα ποτε τοση ελευθερη ακομα κ με ελαχιστες εφαρμογες ανοιχτες. Αρνητικα: εχει τα κολληματα του.Στην συνολικη εικονα δε θα ελεγα οτι ειναι πιο γρηγορο απο κιτ κατ τουλαχιστον τη δεδομενη στιγμη.Κολληματα του dialer,μικροκολληματα στο σκρολλ ενιοτε ειναι υπαρκτα και οπωσδηποτε πρεπει να βελτιωθουν.Ενα ακομη που παρατηρησα ειναι οτι παρολο που σαν RAM αφηνει παραπανω διαθεσιμη,το σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι πιο αργο.Μπορει σε μενα δεν ξερω,ισως φταιει οτι οι browsers καπου κολλανε με λολλιποπ ακομα.Ενα τελευταιο προβλημα ειναι με το wifi.Μου ετυχε 2-3 φορες να αργει να συνδεθει κ να χανει αναιτια τη συνδεση χωρις να φταιει το μοντεμ. Εν πασει περιπτωση αποψη μου,χωρις να εχω κ καμια φοβερη εμπειρια επι του θεματος,μ αρεσει το λολλιποπ και εχει τη δυνατοτητα με επιπλεον αναβαθμισεις να κανει το ηδη δυνατο moto g2,πυραυλο και ακομα πιο δυνατο μηχανημα σε συναρτηση με την τιμη.Αναμενουμε,καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Φιλοσοφική ερώτηση Να ρουταρω ή να περιμένω το ΟΤΑ για 5.1? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Γεια χαρα. Αγορασα πριν απο μια εβδομαδα το moto g 2nd gen, εκανα αναβαθμιση με το που το ανοιξα, clear cache. Εχω παρατηρησει οτι στις κλησεις μου κανει ενα περιεργο θόρυβο οταν μιλαω, ειναι σαν να μην ειναι καθαρη η γραμμη. Το εχει συναντήσει κανείς, είναι του τηλεφώνου ή του δικτύου? Αν είναι του τηλεφώνου μήπως να το πάω στο public για αλλαγή? Ξέρετε αν παίζει το DOA? Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αν στην κάρτα SIM την οποία χρησιμοποιείς για ομιλία έχεις ορίσει δίκτυο 3G, δοκίμασε να το γυρίσεις σε 2G για να δεις μήπως φταίει το δίκτυο. Αν κάνει το ίδιο, τότε να το πας. Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν περάσει 7 μέρες αν στο αντικαθιστούν λόγω doa(λογικά όχι), αλλά όπως και να έχει, αν είναι προβληματικό πρέπει να στο διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Γεια χαρα. Αγορασα πριν απο μια εβδομαδα το moto g 2nd gen, εκανα αναβαθμιση με το που το ανοιξα, clear cache. Εχω παρατηρησει οτι στις κλησεις μου κανει ενα περιεργο θόρυβο οταν μιλαω, ειναι σαν να μην ειναι καθαρη η γραμμη. Το εχει συναντήσει κανείς, είναι του τηλεφώνου ή του δικτύου? Αν είναι του τηλεφώνου μήπως να το πάω στο public για αλλαγή? Ξέρετε αν παίζει το DOA? Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Μου το ειχε κανει και μενα. Η λυση: ρυθμισεις->ηχος και ειδοποιηση->ηχητικα εφε->off Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλημέρα στην παρέα η 5.1 θα έρθει για εμάς ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλημέρα στην παρέα η 5.1 θα έρθει για εμάς ;;; Φημες λενε οτι η motorola δοκιμαζει τη 5.1 απο το φεβρουαριο για το συγκεκριμενο κινητο... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argostrofos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Επιπλέον τεστινγκ του γλυφιτζουριού. Η μπαταρία είναι πλέον σχεδόν σταθερή στις 2,5+ μέρες χωρίς location/GPS και WifI, και με 3G πάντα ανοιχτό. Το βράδυ που κοιμάμαι το αφήνω στο airplane mode. Το Google Now ειναι ΟΝ. Συνεπώς έχω κάρτες και "Ok Google" παντα ανοιχτά, το εχω βαλει να ακούει και από όλες τις οθόνες. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μου κόλησσε 3 φορές, συνήθως μετά την φόρτιση. Δηλαδή έβλεπα μαυρη οθόνη με το Google+ να αναγράφεται στην κορυφή και τα πατήματα δεν κανανε τιποτα στο κινητό. Οπότε απενεργοποίησα το Google+! Δηλαδή απλά έκανα sign out. Αν κάποιος το χρειάζεται ανοιχτό, ίσως θα πρέπει να περιμένει αναβάθμιση γιατί μου φαίνεται προβληματικό. Μετά το sign out το τηλέφωνο έχει καλή συμπεριφορά, πιο γρήγορη και καταναλώνει ακόμα λιγότερη μπαταρία. Τα background data τα έχω ανοιχτα πάντα! Κ'ατι που μου αρεσε και δεν έχει τύχη να το δω σε προηγούμενες εκδόσεις γιατί απλά κοιμάμαι.... είναι ότι αν ξυπνήσεις πριν το ξυπνητηρι, εχει notification για να μη χτυπησει αν θέλεις. Δε ξέρω αν υπήρχε εγώ παντως πρώτη φορά το είδα. Αυτά και καλή συνέχεια. Edited March 10, 2015 by argostrofos Παράθεση Γηράσκω αεί διδασκόμενος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Καλημέρα στην παρέα η 5.1 θα έρθει για εμάς ;;; Φημες λενε οτι η motorola δοκιμαζει τη 5.1 απο το φεβρουαριο για το συγκεκριμενο κινητο... Λογικά πριν βγει ο μήνας ή λίγο μετά, ως Πάσχα http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/android-51-lollipop-rollout-to-reportedly-begin-this-week-668576 See the changelog provided to us (from mid-December) below: Silent mode added after missing on Android 5.0 General improvements in system stability Improved RAM management Fixes for sudden app closures Improved battery management Excessive consumption of network devices when used Wi-Fi fixed Issues with wireless connections fixed Problems with Okay Google function solved Notifications problems solved Some sound problems experience by certain devices fixed Other improvements and changes Changes in the Material Design color palette (after users complaints, possibly for a higher version though) Edited March 10, 2015 by pap paok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Μου το ειχε κανει και μενα. Η λυση: ρυθμισεις->ηχος και ειδοποιηση->ηχητικα εφε->off Δυστυχώς το έκανα αλλά συνεχίζει να ακούγεται αυτός ο θόρυβος. Επίσης δοκίμασα να το αλλάξω σε 2g αλλά και χωρίς ίντερνετ καθόλου και πάλι το κάνει. Είναι πολύ ανεπαίσθητο αλλά το ακούω, γι αυτό ρωτάω αν σε εσάς είναι πεντακάθαρος ο ήχος. Αν είναι να το πάω πίσω για DOA προλαβαίνω, είμαι στις 4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για το πρώτο σου ερώτημα, προσωπικά θα έβαζα κάτι στην κάρτα εφόσον είναι πάρα πολλά MB. Και με την προϋπόθεση ότι έχω γρήγορη κάρτα. Για το άλλο να τσεκάρεις μήπως έχει επιλεγμένο το 2G στις ρυθμίσεις δικτύου για τη sim που χρησιμοποιείς αντί για 3G. Δεν έχει και το ταχύτερο modem, πάει μέχρι 21mbps σε αντίθεση με τα 42 που έχουν κάποια καλύτερα, αλλά με cosmote 8-11mbps πετυχαίνω. Φυσικά παίζει ρόλο και η κάλυψη στο σημείο που βρίσκεσαι. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση! Το κοίταξα και δεν είναι επιλεγμένο το 2G. Θεσσαλονίκη κέντρο είμαι! :) Στο σηματάκι της κάρτας που χρησιμοποιώ για δεδομένα έχω δει μόνο Ε και Η. Είναι κάποιο να δηλώνει ότι πιάνει 3G από αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 To H. Το Ε είναι 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ευχαριστω και παλι!Οποτε ισως ειναι ιδεα μου οτι "σερνεται" καπως το 3G αλλα τελος παντων!Μικρο το κακο! Και κατι περιεργο που εγινε σημερα! Οσο ειχα το κινητο και φορτιζε, η οθονη επαθε κατι σε bug!Πατουσα σε ενα σημειο την οθονη για να επιλεξω κατι και επελεγε καποιο αλλο!το προβλημα εγινε πιο εμφανες οταν πατησα να γραψω μηνυμα!Το εκανα μια φορα restart αλλα το ιδιο παλι! Οταν το εβγαλα απο την πριζα τοτε ηταν κομπλε! Ξερετε που μπορει να οφειλεται το συγκεκριμενο προβλημα?Να με ανησυχησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα μια ψιλοάσχετη ερώτηση που δεν ξέρω που να την απευθύνω. Έχει δοκιμάσει κανείς το textra sms αν ναι πόσους χαρακτήρες υποστηρίζει; Ευχαριστώ! Εγώ χρησιμοποιώ μόνο textra, 160 χαρακτήρες ένα μήνυμα. Αν το μήνυμα έχει λιγότερους από 70 τους στέλνει με πεζά γράμματα, αν έχει μέχρι 160 τους στέλνει όλους κεφάλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ghost touch. Οφείλεται στον φορτιστή, δεν είναι ανησυχητικό. Αν χρησιμοποιήσεις ποιοτικό φορτιστή δεν θα το ξαναδείς το φαντασματάκι...:lol: Όντως είναι ένας από ebay!Όποτε πέταμα και αγορά κάποιου επώνυμου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasiam Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος κ εγω του moto g 2014 με lollipop εδω κ ένα μήνα και σε γενικές γραμμές αρκετά ικανοποιημένος.. Δυο-τρια θεματάκια: - Το ηχείο στις κλήσεις πολλές φορές 'τριζάρει', δεν είναι καθαρό..Δοκίμασα να βγάλω και τα ηχητικά εφέ όπως πρότειναν κάποια παιδιά αλλά τίποτα. Είναι θέμα συσκευής, lollipop ή κάτι άλλο?? -Το θαυμαστικό στο σήμα είναι ενοχλητικό. Το ξέρω έχει αναφερθεί ότι εμφανίζεται όταν δεν έχεις ενεργοποιημενο wi-fi ή data αλλά και πάλι δεν το βρίσκω λογικό. Ελπίζω να διορθωθεί με κάποια επόμενη αναβάθμιση. -Από τον ήχο κλήσης κόβονται τα πρώτα 1-2 δευτερόλεπτα. Διορθώνεται κάπως αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις Edited March 12, 2015 by tasiam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Για όσους ενδιαφέρονται για τη συσκευή, θα πρότεινα να περιμένουν λίγο καιρό μήπως έρθει στην Ελλάδα και η 4G έκδοση που ανακοινώθηκε χθες (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412574) Η διαφορά στην τιμή, τουλάχιστον από την σελίδα της Motorola στην Αγγλία, είναι 14 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saloufas17 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ρε παιδιά το 4g είναι κριτήριο αγοράς ενός κινητού στην Ελλάδα? εδώ καλά καλά δεν υπάρχει 100% κάλυψη 3g??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Προσωπικά μιλώντας, σε γενικές γραμμές όχι. Με απλό 3G αν έχεις ταχύτητες 4-5mbps και πάνω μια χαρά είναι για τα πάντα που θα χρειαστείς να κάνεις στο κινητό. Μόνο αν κάποιος έχει ανάγκη να ανεβοκατεβάζει μεγάλα αρχεία, και έχει ένα καλό data plan τότε έχει νόημα το 4G. Ωστόσο 2 πραγματάκια που κάνουν διαφορά. Αν το modem του τηλεφώνου υποστηρίζει μέχρι 42mbps σε 3G σε αντίθεση με τα ποιο απλά των 21mbps όπως το δικό μας, τότε πιάνει γενικά καλύτερη ταχύτητα, σύμφωνα με δοκιμές που έχω κάνει. Και από την άλλη, η πιο μεγάλη μπαταρία - έστω και για 320mΑh - είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloudbusted Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Η διαφορά στη μπαταρία δεν είναι αμελητέα, αυτή τη χωρητικότητα έπρεπε να είχε από την αρχή... Παράθεση There's a city trapped in net. Fisherman net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saloufas17 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ναι για την μπαταρία οκ μέσα και γω, αλλά το 4g μου είναι παγερά αδιάφορο όταν μετακινούμε και βλέπω ότι ουτε καν το 3g δεν έχει σωστή κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloudbusted Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ναι δεν διαφωνώ, ωστόσο 10€ επιπλέον θα τα έδινα γι αυτό το 15% επιπλέον χωρητικότητα μπαταρίας που προσφέρει. Προσωπικά ούτε το 3G δεν χρησιμοποιώ! Παράθεση There's a city trapped in net. Fisherman net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ρε παιδιά το 4g είναι κριτήριο αγοράς ενός κινητού στην Ελλάδα? εδώ καλά καλά δεν υπάρχει 100% κάλυψη 3g??? για κάποιους που βρίσκονται σε σημεία κάλυψης μπορεί να είναι ;) προσωπικά προς το παρόν με αφήνει αδιάφορο, γιατί με καλύπτει το 3g για αυτά που κάνω με το κινητό, αλλά νομίζω ότι τα 10-20 ευρώ παραπάνω θα τα έδινα, αφενός για τη μεγαλύτερη μπαταρία, αφετέρου για να μπορώ να έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω 4g αν ποτέ είναι αναγκαίο. ποτέ δεν ξέρεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts