Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλο 1 bug να προσθέσω. Χρησιμοποιώ το widget της chronus για ρολόι στην επιφάνεια εργασίας. Όταν σβήνει και ξανανοίγει το κινητό, τότε σταματάει να μου εμφανίζεται το κουμπί του φακού στο Drop down menu και το σήμα της ταχύτητας του ίντερνετ.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@jimmysballjohn

τη ζελατίνα που είχε επάνω και τα χαρακτηριστικά της συσκευής έχω αφαιρέσει. Όταν γυρίζω το τηλέφωνο στο πλάι κάνει κάτι ελάχιστες ιριδίσεις μωβ και φαίνονται κάτι ελαφρες γραμμές.

* Και κάτι ακόμη, διαβάζοντας παλιότερα τα ποστ σας, θυμάμαι που ορισμένοι είχαν πρόβλημα με μικρές λευκές νεκρές περιοχές σε κάποια άκρη της οθόνης. Μου βγάζει κι εμένα ένα λευκό ημικυκλικό σημάδι κάτω αριστερά στην αναμονή, αλλά εξαφανίζεται όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη. Σε αυτό το σημείο είναι και νεκρό το κουμπί των κεφαλαίων στο πληκτρολόγιο...

Edited by Cloudbusted
There's a city trapped in net. Fisherman net.

Καλησπερα παιδια!2 αποριουλες και παλι! :lol:

1)Οι εφαρμογες που ειναι προτιμοτερο να βρισκονται?Στη μνημη του κινητου ή στην καρτα sd?

2)Εχω την cosmote sim 1 και την wind sim 2. για ιντενρετ χρησιμοποιω την cosmote.ωστοσο εχω την εντυπωση οτι δεν εχει καλη ταχυτητα.δε ζηταω να παει σφαιρα απλα πιστευω πως ειναι πολυ αργο.αυτο μπορει να οφειλεται καπου?

Για το πρώτο σου ερώτημα, προσωπικά θα έβαζα κάτι στην κάρτα εφόσον είναι πάρα πολλά MB. Και με την προϋπόθεση ότι έχω γρήγορη κάρτα.

Για το άλλο να τσεκάρεις μήπως έχει επιλεγμένο το 2G στις ρυθμίσεις δικτύου για τη sim που χρησιμοποιείς αντί για 3G. Δεν έχει και το ταχύτερο modem, πάει μέχρι 21mbps σε αντίθεση με τα 42 που έχουν κάποια καλύτερα, αλλά με cosmote 8-11mbps πετυχαίνω. Φυσικά παίζει ρόλο και η κάλυψη στο σημείο που βρίσκεσαι.

Καλησπερα σε ολους, προσφατα αγοραστηκε το συγκεκριμενο κινητο απο μια φιλη και εχουμε παρατηρησει οτι το κινητο κανει ενα παραξενο θορυβο απο το πανω ηχειο σαν να τσαλακωνεις χαρτι για παραδειγμα. Τον συγκεκριμενο θορυβο τον κανει ακομα και οταν ειναι στο αθορυβο. Ο θορυβος αυτος γινεται σπανια αλλα ειναι αρκετα ενοχλητικος. Απο την αλλη τα τραγουδια και τα παντα ακουγονται κανονικα. Ειναι θεμα hardware να φανταστω;

Πότε εμφανίζεται ο θόρυβος; Στην κλήση;

Οχι. Μπορει να παιζεις ενα παιχνιδι η να βγαζεις φωτοφραφια και να το κανει. Τονιζω οτι το κινητο ειναι στο αθορυβο, αρα φυσιολογικα επρεπε να κοβονται ολοι οι ηχοι.

Πρώτον, το αθόρυβο κόβει τους ήχους από ειδοποιήσεις. Αν βάλεις να παίξεις παιχνίδι ή τραγούδια κλπ, είναι φυσιολογικό να ακούγεται.

Και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω 100% από την περιγραφή σου τι είναι ο θόρυβος που αναφέρεις. Παραμορφώνει σε φουλ ένταση ή στα καλά καθούμενα εμφανίζεται ένας θόρυβος; Αν εννοείς το πρώτο(που είναι και το μοναδικό που μπορώ να φανταστώ που σαν ήχος φέρνει σε τσαλάκωμα χαρτιού), και μόνο αν το παρουσιάζει σε φουλ ένταση, ίσως είναι φυσιολογικό. Πήγαινε ρυθμίσεις, ήχος και ειδοποίηση, ηχητικά εφέ, και για τα ηχεία επέλεξε ανεβασμένα πρίμα. Δοκίμασε μετά να δεις αν γίνεται το ίδιο. Σε αντίθετη περίπτωση, ή αν εννοείς κάτι άλλο, είναι πιθανόν να έχει πρόβλημα.

Πρώτον, το αθόρυβο κόβει τους ήχους από ειδοποιήσεις. Αν βάλεις να παίξεις παιχνίδι ή τραγούδια κλπ, είναι φυσιολογικό να ακούγεται.

Και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω 100% από την περιγραφή σου τι είναι ο θόρυβος που αναφέρεις. Παραμορφώνει σε φουλ ένταση ή στα καλά καθούμενα εμφανίζεται ένας θόρυβος; Αν εννοείς το πρώτο(που είναι και το μοναδικό που μπορώ να φανταστώ που σαν ήχος φέρνει σε τσαλάκωμα χαρτιού), και μόνο αν το παρουσιάζει σε φουλ ένταση, ίσως είναι φυσιολογικό. Πήγαινε ρυθμίσεις, ήχος και ειδοποίηση, ηχητικά εφέ, και για τα ηχεία επέλεξε ανεβασμένα πρίμα. Δοκίμασε μετά να δεις αν γίνεται το ίδιο. Σε αντίθετη περίπτωση, ή αν εννοείς κάτι άλλο, είναι πιθανόν να έχει πρόβλημα.

Λοιπον να προσπαθησω να το πω πιο απλα. Ετσι οπως κραταω τη συσκευη ειτε κανω ειτε δν κανω τιποτα ειτε τρεχω καποια εφαρμογη ειτε οχι ακουγεται μια παραμορφωση απο το πανω ηχειο για λιγη ωρα και μετα σταματαει. Οχι την ωρα που ακουω μουσικη! Μονο του στα καλα καθουμενα μπορει να το κανει και μετα σταματαει.

Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Αν το έχει αγοράσει λιγότερο από 7 μέρες να το τρέξει πίσω στο κατάστημα. Διαφορετικά σέρβις.

Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Αν το έχει αγοράσει λιγότερο από 7 μέρες να το τρέξει πίσω στο κατάστημα. Διαφορετικά σέρβις.

Δυστυχως εχουν περασει οι μερες. Θα δοκιμασω μια επαναφορα εργοστασιακων αν και δεν πιστευω και θα το στειλω στο σερβις. Ευχαριστω ;)

Λοιπον εβαλα κ εγω μετα απο σοβαρους ενδοιασμους το λολλιποπ.Εκανα τα απαιτουμενα μετα την εγκατασταση wipe data κ cache partition.Το προβλημα ηρθε με τ καλημερα ωστοσο.Απο την αρχη προσπαθησα να κατεβασω 2 εφαρμαγες απο το play store αλλα δεν τις κατεβαζε ποτε.Κανω ετσι ενα ρεσταρτ κ δωσε απ την αρχη.Ολα ξεκιναν ενταξει,προσεξα κιολας οτι το κινητο με το που συνδεθηκα στο wifi αμεσως ξεκινησε να κατεβαζει ολες τις εφαρμογες που ειχε πριν το update απο μονο του,χωρις καν να ξερω οτι μπορει να γινει.Μεχρι εδω ολα καλα.Ολες κι ολες 6 εφαρμογες ειχα.Παρατηρησα ομως οτι αργουσε πολυ να τις κατεβασει,χωρις να φταιει το wifi μου και 2ον δεν κανει πλεον παραλληλο download πανω απο 1 εφαρμογη του play store.Δεν ξερω αν ειναι bug η απλα ετσι λειτουργει απο δω κ περα το ολο πακετο.

Κατι ακομα αν κ ειδα οτι αναφεροταν κ σε προηγουμενες σελιδες απλα δεν θυμαμαι αν ηταν ακριβως ετσι.Οταν εχω κλειστο wifi θαυμαστικα διπλα απο τις καρτες,οταν το ανοιγω ως δια μαγειας φευγουν τ θαυμαστικα.Αυτα τα ολιγα

Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι ακριβώς πως ήταν πριν το update, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν έκανε ποτέ παράλληλα download παραπάνω από μία εφαρμογές από το Playstore.

Το άλλο με τα θαυμαστικά φυσιολογικό είναι να στα εμφανίζει στο σήμα των καρτών αν δεν έχεις ενεργή σύνδεση δεδομένων σε κάποια από τις 2.

Λοιπον εβαλα κ εγω μετα απο σοβαρους ενδοιασμους το λολλιποπ.Εκανα τα απαιτουμενα μετα την εγκατασταση wipe data κ cache partition.Το προβλημα ηρθε με τ καλημερα ωστοσο.Απο την αρχη προσπαθησα να κατεβασω 2 εφαρμαγες απο το play store αλλα δεν τις κατεβαζε ποτε.Κανω ετσι ενα ρεσταρτ κ δωσε απ την αρχη.Ολα ξεκιναν ενταξει,προσεξα κιολας οτι το κινητο με το που συνδεθηκα στο wifi αμεσως ξεκινησε να κατεβαζει ολες τις εφαρμογες που ειχε πριν το update απο μονο του,χωρις καν να ξερω οτι μπορει να γινει.Μεχρι εδω ολα καλα.Ολες κι ολες 6 εφαρμογες ειχα.Παρατηρησα ομως οτι αργουσε πολυ να τις κατεβασει,χωρις να φταιει το wifi μου και 2ον δεν κανει πλεον παραλληλο download πανω απο 1 εφαρμογη του play store.Δεν ξερω αν ειναι bug η απλα ετσι λειτουργει απο δω κ περα το ολο πακετο.

Κατι ακομα αν κ ειδα οτι αναφεροταν κ σε προηγουμενες σελιδες απλα δεν θυμαμαι αν ηταν ακριβως ετσι.Οταν εχω κλειστο wifi θαυμαστικα διπλα απο τις καρτες,οταν το ανοιγω ως δια μαγειας φευγουν τ θαυμαστικα.Αυτα τα ολιγα

Δεν είχες διαβάσει αρκετά το forum αλλιώς θα ήξερες ότι:

Το play store εχει ρυθμιση για να κατεβαζει αυτόματα ή όχι, ανέκαθεν

Δε κάνει παράλληλα dl αλλά το ένα μετά το άλλο

Αν έχεις κλειστά τα data στις κάρτες και κλείσεις και το wifi είναι νορμάλ τα !

Τα υπόλοιπα δεν είναι θέμα lolipop αλλά κάτι άλλο δικό σου

Δεν εχω διαβασει αρκετα το φορουμ γιατι δε με περισσευει χρονος να ανατρεξω σε 50 σελιδες κ βαλε που αναφερεται στο λολλιποπ.Τελοσπαντων εφοσον ετσι εχουν τα πραγματα ολα κομπλε απ οτι φαινεται

Καλησπέρα κ απο μένα. Κάτοχος της συσκευής απο σήμερα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Το καλυτερο dual sim πιστεύω για αυτά που δίνει κ κανει. Το λοιπον στα γρήγορα... Αν θέλω να κλείνω data χωρίς να μπαίνω στο μενού πως το κάνουμε?? Να αλλάξω launcher προτεινεται? Κάνα tip θα ηταν χρησιμο!!

Παρατεταμένο πάτημα οθόνης-->Γραφικά στοιχεία-->Συντόμευση ρυθμίσεων-->Χρήση δεδομένων

Καταλαβα...μεσω κουρτινας δεν το εχει μαλλον να παταω κ να ενεργοποιω οταν θελω κ το αντιστροφο!!

Thanx παντως!!

Καταλαβα...μεσω κουρτινας δεν το εχει μαλλον να παταω κ να ενεργοποιω οταν θελω κ το αντιστροφο!!

Thanx παντως!!

Μέσω κουρτίνας πατάς στο εικονίδιο με τον πάροχο σου (κεραιούλα) και σε πάει αμέσως στο switch των data.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Το θέμα είναι μετα απο 3 χρόνια με Samsung ήμουν συνηθισμένος να κατεβαζω κουρτίνα κ να ενεργοποιώντας με ενα κλικ. Έλεγα μπας κ αποφεύγω αυτή τη διαδικασία...που δεν είναι κ οτι πιο βολικό δυστυχώς.

Το θέμα είναι μετα απο 3 χρόνια με Samsung ήμουν συνηθισμένος να κατεβαζω κουρτίνα κ να ενεργοποιώντας με ενα κλικ. Έλεγα μπας κ αποφεύγω αυτή τη διαδικασία...που δεν είναι κ οτι πιο βολικό δυστυχώς.

Τότε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc

Ι need a six month vacation, twice a year.

Πρωτη εντυπωση καλη του λολλιποπ.Για την ωρα σε ενα πραμα θα σταθω.Μεσα σε ενα 24ωρο πληρως φορτισμενο,με 2 καρτες πλεον εδω κ καποιο καιρο που μου γονατιζε πιο γρηγορα τη μπαταρια,ειμαι στο 64% με 1κ40 λεπτα οθονη στο 40% φωτεινοτητας.25 λεπτα κλησεων,1 ωρα σερφαρισματος σε chrome,uc browser k download apo playstore και 16 ωρες wifi.Δεν μπορω να ζηταω τπτ καλυτερο.Σ αντιστοιχη περιπτωση με κιτ κατ ημουν κατω του 50%.Στην πορεια κ αλλες εντυπωσεις.

Google play services στην πρωτη θέση...κ google app στην δεύτερη στην κατανάλωση!!! Γιατί?? Εν τω μεταξύ όταν παρέλαβα συσκευή απο το κουτί κάνω update...reset...k wipe!! K αντί να έχω κατανάλωση screen πρωτη έχω αλλά θέματα. Τι κάνουμε? Καμια ιδέα?

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)