epivitor3 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 θέλω στα πλάγια να έχει κουμπιά και να μην είναι σιλικόνη για να πατιέται εύκολα. βρήκα 2 αλλά δεν ξέρω αν στο άσπρο θα λερώνει, γιατί την έχω πατήσει με άλλη σιλικόνης 1 , 2 , Εχω παραγγείλει την 2η την οποια την ειχα στο Moto g 1gen. Οταν λερωνοταν την επλενα με απορρυπαντικό κανονικα και γινοταν κατασπρη Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Τελικα δεν επρεπε να περασω στην λολιποπ γιατι προειπα πιο πανω οτι δεν παιζει τα βιντεο των καναλιων ,εκανα και επαναφορα εργοστασιακων αλλα τιπ τελικα η 4.4.4 ειναι αψογη τπτ δεν ελειπε. Για δοκιμασε και αυτο...ρυθμισεις-επιλ.για προγρ/ες-Μεσα-Χρηση του NuPlayer αντι του AwesomePlayer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Είπα να μοιραστώ τα καλά νέα για όσους δεν το έχουν δει ακόμη. Το Xposed βγήκε σε alpha version για Lollipop, http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118 Το δοκίμασα στο Moto G 2nd Gen XT1068, φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά. Κάποια από τα modules δεν δουλεύουν αλλά δεν φταίει το Xposed, ήδη άρχισαν οι ενημερώσεις για lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ρε παιδια δεν μπορω να κανω wipe cache. Μπαινω κανονικα στο recovery και απο κει και περα παταω vol up και μετα απο λιγη ωρα power button και δεν μου βγαζει το 2ο menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ρε παιδια δεν μπορω να κανω wipe cache. Μπαινω κανονικα στο recovery και απο κει και περα παταω vol up και μετα απο λιγη ωρα power button και δεν μου βγαζει το 2ο menu. "... στο Lollipop οταν βγει το "πεθαμενο" ανθρωπακι, δεν κραταμε πρωτα πατημενο Volume Up και μετα Power, αλλα το αντιστροφο. Δηλαδη πατημενο το Power για 5" και μετα στιγμιαια το Volume Up." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Kαι άλλο bug.Αν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα οι υπηρεσίες google είναι πάνω πάνω στην κατανάλωση μπαταρίας αφού προσπαθεί να επικοινωνεί με τους σέρβερ. Αυτό είναι το μόνο πραγματικό bug με την έννοια του όρου, και το αναφέραμε πριν καμιά βδομάδα. Παράκαμψη, περιορίζουμε τα background data από τα δεδομένα-google services-restrict app background data χάνοντας ότι χάνουμε, δεν ξέρουμε τι...εγώ αυτό βρήκα μόνο σαν λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Για δοκιμασε και αυτο...ρυθμισεις-επιλ.για προγρ/ες-Μεσα-Χρηση του NuPlayer αντι του AwesomePlayer... Παω ρυθμισεις αλλα δε βρισκω πουθενα επιλογη για προγραμματιστες αν το βρω και το κανω μηπως παθω κατι αλλο; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Είπα να μοιραστώ τα καλά νέα για όσους δεν το έχουν δει ακόμη. Το Xposed βγήκε σε alpha version για Lollipop, http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118 Το δοκίμασα στο Moto G 2nd Gen XT1068, φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά. Κάποια από τα modules δεν δουλεύουν αλλά δεν φταίει το Xposed, ήδη άρχισαν οι ενημερώσεις για lollipop. Αυτα ειναι οντως πολυ καλα νεα :D Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παω ρυθμισεις αλλα δε βρισκω πουθενα επιλογη για προγραμματιστες αν το βρω και το κανω μηπως παθω κατι αλλο; Για να εμφανιστεί το μενού Developer option μέσα στο οποίο υπάρχει η επιλογή για το Use NuPlayer (experimental), θα πρέπει να πας πρώτα στο About phone και να κάνεις κάποια κλικ πάνω στο Build number. Μετά από κάποια κλικ θα δεις σε κάθε ένα από αυτά μία αντίστροφη μέτρηση του τύπου (5, 4, 3, 2, 1) και στο τέλος ένα μήνυμα ότι είσαι πλέον Developer. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Τελικά το sar της συσκευής είναι όντως 1.52? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Τελικά το sar της συσκευής είναι όντως 1.52? Απο οτι ειδα στο κρυφο μενου τυχαια ναι.Αλλα αν ειναι ολα ανοιχτα ντατα γουαιφαι μπλεδοντι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Λοιπόν, θέλω να πιστεύω πως έστρωσε κάπως το δικό μου. Από εχθές το πρωί που ήμουν με 89% μπαταρία, έκανα αρχικά wipe cache. Κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα είδα ότι μετά την οθόνη ήταν 2ες σε κατανάλωση οι υπηρεσίες Google play, και τους έκανα εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Το βράδυ είχα φτάσει στο 9% και το έβαλα σε flight mode. Σηκώθηκα το πρωί και το βρήκα στο 9%. Η οθόνη είναι ανοιχτή 5ω 4λ. Δηλαδή σε 80% αυτό το νούμερο (αφού μέχρι το 89 δεν το είχα δουλέψει καθόλου). Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Λοιπόν, θέλω να πιστεύω πως έστρωσε κάπως το δικό μου. Από εχθές το πρωί που ήμουν με 89% μπαταρία, έκανα αρχικά wipe cache. Κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα είδα ότι μετά την οθόνη ήταν 2ες σε κατανάλωση οι υπηρεσίες Google play, και τους έκανα εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Το βράδυ είχα φτάσει στο 9% και το έβαλα σε flight mode. Σηκώθηκα το πρωί και το βρήκα στο 9%. Η οθόνη είναι ανοιχτή 5ω 4λ. Δηλαδή σε 80% αυτό το νούμερο (αφού μέχρι το 89 δεν το είχα δουλέψει καθόλου). Για να δούμε... Επειδή πιστεύω ότι έχεις κάνει wipe cache περί τις 30 φορές...:Ρ ... σαν πόση ώρα σου κάνει λες, κατά μέσο όρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deperni Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημερα. Το δικο μου μετα την αναβαθμιση, οταν το απενεργοποιω (σημ. εχω 2 καρτες sim), και μετα το ενεργοποιω, με βαζει στο μενου να ξεκλειδωσω τις καρτες ...ξεκλειδωνω την 1η και μετα δεν μου δινει επιλογη να ξεκλειδωσω την 2η. Ανοιγω καπακι, βγαζω την "προβληματικη sim, το τηλεφωνο ξεκιναει κανονικα, την επανατοποθετω....και τοτε μου δινει την επιλογη να την ξεκλειδωσω. Απο 'κει και περα ολα καλα!!! σημ: πριν την αναβαθμιση δεν υπηρχε τετοιο προβλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Επειδή πιστεύω ότι έχεις κάνει wipe cache περί τις 30 φορές...:Ρ ... σαν πόση ώρα σου κάνει λες, κατά μέσο όρο; 2 φορές το έχω κάνει... Την μια έκανε λίγα δευτερόλεπτα. Την άλλη 3-4 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημέρα μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει; Όταν εχω συνδεδεμένα τα ακουστικά ο ήχος κλήσης Όταν με καλούν δεν ακούγεται απο τα εξωτερικά ηχεία αλλά μόνο δόνηση. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δυστυχώς όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) έχει δοκιμάσει κανεις cyanogen η άλλη rom , ξέρω το stock android είναι κίνητρο για το g αλλα και το παιχνίδι με custom με εξιτάρει . ακόμα δεν το έχω το κινητό περιμένω την αναβάθιση από κοσμοτέ τέλος εβδομάδας Edited February 15, 2015 by vyzantas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Σε όλα μου τα κινητά εβαζα cm και μετά πετούσαν Στο g δεν ξέρω αν θα δοκίμασω γιατί είναι σχεδόν pure το android και είναι ήδη γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Αν σε εξιτάρει η ενασχόληση με καστομ ρομς τότε θα ξεχάσεις την εγγυηση. Απλά να το χεις υπόψιν. Μιας και έχει κλειδωμένο bootloader. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο για να ανοιγοκλείνω την εξοικονόμηση μπαταρίας πιο γρήγορα π.χ. με μια συντόμευση αλλά τίποτα. Υπάρχει λύση ή κάθε φορά πρέπει να το κάνω από τις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Σε όλα μου τα κινητά εβαζα cm και μετά πετούσαν Στο g δεν ξέρω αν θα δοκίμασω γιατί είναι σχεδόν pure το android και είναι ήδη γρήγορο Αν σε εξιτάρει η ενασχόληση με καστομ ρομς τότε θα ξεχάσεις την εγγυηση. Απλά να το χεις υπόψιν. Μιας και έχει κλειδωμένο bootloader. ναι το γνωρίζω για την εγγύηση και παίρνω το g με σκοπό να μην το πειράξω καθώς η stock είναι ότι καλύτερο. γνωρίζω από custom roms και αν αρχικά δεν νομίζω να το πειράξω πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπω στο πειρασμό της cm και του root έτσι και άνοιξα κουβέντα για ζύγισμα μεταξύ γλειφιτζουριού και cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο για να ανοιγοκλείνω την εξοικονόμηση μπαταρίας πιο γρήγορα π.χ. με μια συντόμευση αλλά τίποτα. Υπάρχει λύση ή κάθε φορά πρέπει να το κάνω από τις ρυθμίσεις; Κλικ παρατεταμένο σε κάποιο κενό σημείο στην αρχική οθόνη -> γραφικά στοιχεία -> παρατεταμένο κλικ στο ρυθμίσεις για να βγει έξω στην αρχική οθόνη και από τη λίστα επέλεξε εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Είσαι απαιχτος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 εγώ πάντως δεν δίνω σημασία στα "βίντεο" των καναλιών που λες από την στιγμή που όλα τα ελληνικά (ΜΜΕ) κανάλια είναι για τα σκουπίδια/πέταμα συμβουλή μου μην παιδεύεσαι τσάμπα συνήθως φταίνε οι players που χρησιμοποιούν. όσο για το αν έπρεπε να βάλω την 5.0.2 αντί για την 4.4.4 θα συμφωνήσω μαζί σου δεν ξέρω αν φταίει το wipe data/cache + factory reset αντί να κάνω απλά την αναβάθμιση (δεν θα το μάθω ποτέ...) πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος με την 5.0.2 στο Motorola Moto G (2nd Gen) Nαι καλα λες αλλα ειναι της γυναικας και καποιες σειρες τις εβλεπε γιατι τις εχανε και με την 4.4.4 επαιζαν οι πλε ιερ και τωρα αναγκαζιμαι να της δεινω το g2 μου να τις βλεπει κοινως την πατησααα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts